Position #87 of 100 on iTunes Top 100 Podcasts

Emilie Meng Mysteriet
B.T. afdækker med podcasten ’Emilie Meng Mysteriet’ alle aspekter af en af nyere tids mest omtalte drabssager. I sæson 1 bliver sagen rullet op, pårørende bliver interviewet om deres svære tab, og nye vidner står frem med essentiel viden, der måske kan rykke sagen nærmere en mulig opklaring. I sæson 2 er der fokus på nogle af de mistænkte i sagen. Personer, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med stor interesse har kigget på som mulige gerningsmænd til drabet på 17-årige Emilie Meng. Udkommer søndag og onsdag.

Country

DK

Date

2020-09-28

The Secret's Out
Each week Alfie Deyes sits down with celebrity guests to chat through the most embarrassing, hilarious and down-right-weird secrets that have been anonymously submitted from those that follow him online.

Country

NO

Date

2020-09-28

For nysgerrige børn
Kom med Radionauterne på en tur ind i videnskabens verden, mød Satelytten, videnskabsmænd og -kvinder og bliv meget klogere end de voksne på vores spændende verden. Radionauterne er for de nysgerrige. I stiller spørgsmålene og vi følger svarene hvor end de tager os hen. Det er en stor og spændende verden derude, og vi er meget nysgerrige - på alt lige fra flyvemaskiner til Disney-film og fra dansende myg til tidsrejser. Er der noget du går og undrer dig over, hvad enten det er om os mennesker, naturen, maskiner eller universet, så send endelig dit spørgsmål til os på: [email protected]! Se mere på radionauterne.dk og følg os på facebook.com/radionauterne Produceret og tilrettelagt af Karen Birkegaard og Lisa Bay

Country

DK

Date

2020-09-18

Europapodden
Stephanie Zakrisson med gäster om dramatiken och politiken i Europa. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

Country

SE

Date

2020-09-18