Position #92 of 100 on iTunes Top 100 Podcasts

Sygt nok
Hvad vil det sige at være sund og rask? Hvordan opstår sygdomme? Og hvorfor kan det næsten ikke blive sygt nok, når mediernes overskrifter varsler om dårlige vaner eller lover nye mirakelkure? I et nyt sundhedsprogram på P1 undersøger læge og forsker Maja Thiele trends og tendenser, den nyeste forskning og de største gennembrud inden for sundhedsområdet. Vært: Maja Thiele.

Country

DK

Date

2020-09-28

SinnSyn
Psykolog Sondre Risholm Liverød driver WebPsykologens podcast - SinnSyn. Målet er å si noe nytt om ting du har tenkt på før, eller si noe selvfølgelig om ting du aldri har tenkt på. SinnSyn handler om å observere menneskers indre liv. Det handler om å innse at alt du trodde du visste om deg selv er feil, eller forvrengt av nevroser. Hvis ikke du har lært noe nytt om menneskets sjelsliv i løpet av en episode, og kjent tilløp til latter, er episoden mislykka. I så fall må du høre en episode til. Denne podcasten tilstreber å servere innsikt med en porsjon humor til fagfolk og «folk flest».  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Country

NO

Date

2020-09-28

Verden ifølge Gram
- udsyn med personlighed og perspektiv. Vært: Steffen Gram.

Country

DK

Date

2020-09-18

Ekot
Ekots stora dagliga nyhetssändningar. Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

Country

SE

Date

2020-09-18