Aggregated reviews for Alex & Sigges podcast

Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.

Tyvärr tappat (2/5)

För mkt reklam-/sponsororienterat numera. Märks att det sätter för stor prägel på podden - som tidigare kändes mer naken och ren. Men jag hänger med..


Bäst (5/5)

Fortfarande så fruktansvärt bra, hur är det möjligt? Lyssnar på massor av poddar men denna är den enda jag gråter och skrattar rakt ut till.


Nja... (1/5)

Inte alls lika bra länge, trist podd.. lägg ner


Bitter (5/5)

Min storebror tipsade om eran podd för ca ett halvår sedan. Första jag sa ”men är inte dom så s*tans bitter?” Och jo, ibland är ni faktiskt bitter. Men ni är verkligen allt!! Intressanta, drar upp bra ämnen, spekulerar vilt och kan verkligen flumma iväg med så oerhört roliga teorier. Extremt roliga. Smarta. Vältaliga. Djupa. Allt. Ni är helt enkelt en komplett podd, tack för ni förgyller min vardag. Är just nu inne på avsnitten i september 2017 i brist på annat. / Sussie i Norrland.


Älskar poddis! (5/5)

Ni gör att jag längtar till varje fredag, åren om!


5/5 (5/5)

Lyssnat samtliga avsnitt i 3års tid och slutar aldrig tycka den är bra.


Tråkig (1/5)

Sämsta jag hört på länge!


Sista (1/5)

Jag tänker sluta lyssna på er, följa er osv. Efter denna PR kupp med Samir har jag tappat allt förtroende för er. Jag är en av dom som lyssnat troget, klickat på annonser köpt böcker och vart på live föreställningarna. Men att luras på det här viset är så lågt man kan sjunka. Så Alex fortsätt svara dina kändisarna för lyssnarna skiter du fullständigt i att svara. Samma gäller Sigge, fortsätt gilla kändisars kommentarer. Jag må bara vara en i mängden men jag kommer även sluta lyssna på allt perfect day har i pod vägg. Så tack och hej.


5+ (5/5)

Det här ÄR bra. Lyssnat sedan start. Podden har kommit till att bli en del av livet och är oerhört tacksam för det. Jag ÄLSKAR dessa två!


Tråkigt (1/5)

Tråkigt, lyssnar hellre på en dammsugare


Bästa podden (5/5)

Har lyssnat en del på olika poddar men min favorit är och kommer nog alltid vara Alex o Sigge 😍


Det var bättre förr (1/5)

Förut längtade man efter nästa avsnitt. Inte längre, inte på samma sätt. Ni har tappat det. Lite väl pretto, men det är kul att lyssna ibland.


Uttryck av känsla mot viss reklam (3/5)

Snälla Sigge och Alex för helvete ni måste väl ändå ha en känsla för vad som är rätt och felaktig reklam. Jag har full förståelse att ni vill tjäna pengar. Men era reklamjinglar för vissa spelbolag är bedrövliga, där ni i princip säger att människor kan leva på spel och dobbel. Come on what the hell is this? Jag tror att ni fortfarande kommer att överleva utan denna reklam. Stoppa all spelreklam, de som ligger bakom de flesta spelföretag är inget annat än tjuvar och banditer ingen vinner i längden alla förlorar. Sorry fel av mig det finns en vinnare och det är spelbolagen. Take care guys gillar ändå er podd men tänk om när det gäller att tjäna pengar till vilket pris som helst.


Lär mig aldrig så mycket som i era avsnitt (5/5)

Fy vad bra ni är på att gå mellan djupa ämnen till skratt. En podd som recenserar och vänder och vrider på ämnen som ingen annan. 5+


sluta mobba (1/5)

axel sluta mobba i podden, det har börjat mest blivit skryt från axels sida om hans egna böcker . släpp fram sigge mera


Alltid underhållande (5/5)

Även om ljudet på senaste avsnittet var under all kritik. Fick stänga av.


Tant Svart! (5/5)

Hahaha!! Genialt! SUPER!!!👍 Helt plötsligt ÄLSKAR jag att titta på Sveriges Mästerkock... som jag tidigare har hatat! Undrar varför? Jo, tänker hela tiden på vad som är fastsurrat runt Leif Mannerströms ben😂!! Jisses!! HUJEDAMIG!🤪


Bästa podden (5/5)

Det går väll inte att säga något annat?


Avsnitt 222 - Alexander Pärleros (1/5)

Jag tycker det är ganska lustigt att Alex har så roligt åt Pärleros intervjuteknik och hans sätt att bemöta Jan Guillou. Varför skrattar man inte istället åt Guillou, som är personen som är svår att bemöta? Ibland borde man vända på allt för att se vad som är egentligen rätt eller fel! Men annars älskar jag er podd och ni får 5🌟 egentligen.


Fenomenalt! (5/5)

Era samtal gör livet lite mer värt att leva. Tack för det! 🙏🏻


Toppen show (4/5)

För det mesta väldigt bra, när de går djupt och analytiskt är de lysande. När de gör narr av folk mindre kul.


Bara reklam (1/5)

Hälften av tiden gör dom självgoda reklaminslag så dom nästan själva tror på den, skräp


Sosso’s vlog (5/5)

Måste bara säga grabbar, ni är grymma!


Förgyller mina fredagar ⭐️ (5/5)

Ni gör det ni ska, och ni gör det bra.


Finaste (5/5)

Världens finaste killar, så bra podd. Lyssnar om avsnitt hela tiden!


Tack (5/5)

Vill typ gifta mig med Sigge. Alex kan få vara bestman.


Hatar för mycke (1/5)

Bara massa hat


Podden är den bästa!! (5/5)

Enda podden jag varje vecka lyssnat på i flera år!!


⭐️⭐️ (5/5)

Ni gör mina veckor


Högt och lågt (1/5)

Ibland briljant, ibland slår man av efter 10 min. Lite för mycket sosseri ibland.


Nekrobose-jävel med flinet (5/5)

Dom gör det dom ska, dom gör det bra!


Utvecklande (5/5)

Perfektion


Recension (5/5)

Utan tvekan den bästa podden på alla sätt och vis. Underhållande, utbildande, intellektuell, känslosam. Bara älskar det ni gör.


Bästa podden! (5/5)

Bästa podden! Blir glad varje fredag då ett nytt avsnitt kommer ut. Alla andra dagar i veckan lyssnar jag på äldre avsnitt. Skrattar lite, gråter lite och lär mig en hel del. Tack Alex och Sigge!


MUSK DEL 3 (5/5)

behöver inte säga mer


Låt ? (5/5)

Hej jag undrar vad låten heter slutet på örfilad?


Riktigt underhållande (5/5)

Kan rekommenderas!


Musk! (5/5)

Historien om Musk är något utöver det vanliga. Jag ser det framför mig nu. ”Musk -the movie”, ”Musk on brodway” och en hög med böcker. Musk är vägen till en internationell publik.


Narcissim på topp! (1/5)

Oavsett vad man tycker om olika personer så går sökandet efter narcisssism och självbekräftelse förlångt när man gång på gång backar pedofiler och i podden konstant gör sig lustiga över andras olyckor utan någon uns av självinsikt. Kan vara den absolut värsta svenskapodden.


Avsnitt 319, vidrigaste jag hört. (1/5)

Fruktansvärt obehagligt perspektiv. Fruktansvärt.


Topp (5/5)

Underbara samtida reflektioner och tankar om allt från himmel till död


Bäst !! (5/5)

Sjuuukt bra , ni tänker in så många olika känslolägen i ett och samma program ,humor, dramatik, sorg, glädje ....vecka efter vecka , grymt jobbat 👍👊👍


Poddarnas podd (5/5)

Inte missat ett enda avsnitt en enda fredag sedan start...de säger väl allt om mitt betyg 5 stjärnor till dessa två stjärnor...jag minns många av avsnitten men mest dom när dom båda brister ut i gapskratt pga antingen Sigge spelar en scen ur Alex uppväxt eller härmar GW eller dom spånar på hur dom ska göra blåsningen..genialiskt och djupa insikter om de själva o livet. Älskart!


Bästa (5/5)

Det här är genom tiderna den bästa podden jag någonsin lyssnat på. En perfekt blandning mellan högt och lågt. Tycka vad man vill om dessa mediemän men ge podden en chans åtminstone!


Wicked Game🔝 (4/5)

Originalet är oftast bäst men... Samma låt med Para for cuva med Anna Anklab är också en höjdare😎


Förändrat min och Cekens vardag (5/5)

Deras beteende och tugg smittar verkligen av sig


Fantastiskt (5/5)

Snart lyssnat på alla avsnitt som ligger ute


5/5 (5/5)

5/5


Hihi (5/5)

Tjena


Den stora reklampodden (2/5)

Helt ok innehåll. Blandat högt och lågt. För mycket reklam och reklam för företag jag inte riktigt gillar. Dåliga lånegivare mm.


Magiskt (5/5)

Magiska röster och samtalsämnen


Bra (4/5)

Har lyssnat på ert program varenda fredagkväll i fem år. Jag gillar blandningen av samhällskunskap, tankar om veckans nyheter, roliga anekdoter och annat kul svamleri. Bra bra bra


Aarå (2/5)

Aarå


Underbart (5/5)

Bästa podcasten! Komplett


Otrolig! (5/5)

En blandning av humor och spännande tankar och idéer. Älskar också deras ordförråd och sättet dom beskriver saker på, som äkta poeter. Jag själv har ett väldigt dåligt utbud i mitt ordförråd så detta är både som massage för mina öron samt lärorikt. Perfekt att lyssna till på bussen/tåget eller bara hemma i sängen när man ska sova. Tack för en grym poddis!


Gubbarna regerar (5/5)

Gubbsen rockar fett hårt efter mer än 300 avsnitt av podden. Helt klart den bästa podden. Keep up the good work asswipes👌🏻👌🏻


Ointressantaste personerna i Sverige (1/5)

Alex är Sigges fanboy och Sigge är lika filosofisk som en genomsnittlig 16-åring.


Säljer sig för pengar (1/5)

Som flera andra poddar så vill Alex och Sigge ha höga inkomster och de säljer sig. Ibland är det riktad reklam som Kry (som fått negativ kritik i medier) eller som senaste avsnittet när Sigge pratar positivt om kanal fems program. Det är ju så billigt, vem någonsin som har fått ett intryck av Sigge, ser och gillar programmet. Och allt trams med Sigges föreställda röster. Ni sänder detta trams för att ni får stora inkomster från Sponsorerna och det är så tråkigt att ni har förlorat er själva. Adjö!


What? (5/5)

Vet inte vad det är med podden som gör att jag ger den högsta betyg men lätt värt. Håller på och lyssnar igenom alla avsnitt nu, det enda jag lyssnar på för tillfället. Flinar konstant för mig själv på bussen, stan, mellan föreläsningar osv osv. Roliga, djupa, knäppa dialoger. Love u guys 😘


Hej (3/5)

Ok podd


!!! (5/5)

Så otroligt rolig. Bästa jag lyssnat (och lyssnar) på. Någonsin. Ba fortsätt med det ni gör.


Alex är helt enkelt en tråkig människa (1/5)

Dessutom en sporthatare som lever på att provocera...


Nja (2/5)

Respekterar dom som uppskattar denna pod, men det var inget för mig.


Bacon och pepparkaka (5/5)

Me like 10/10


Klockren (5/5)

Trogen underhållning som alltid kommer att följa med mig som spår av en tid. Hoppas det inte finns ett avslut på detta kapitel.


Bäst! (5/5)

Min bästa tradition sedan flera år tillbaka. Varje fredag. Sin sämsta dag är de fortfarande långt bättre än några andra poddare.


: (5/5)

Om jag blir döv är detta jag saknar mest.


Komedi?? (1/5)

Podden går under komedi men deras röster är så vansinnigt tråkiga att lyssna på att det är omöjligt att ge dem en ärlig chans vilket är synd med tanke på att jag var nyfiken på Alex. Lite mer poddglädje och engagemang skulle inte skada :)


Jag har uppskattat.... (1/5)

Bert?! Jag trodde i min enfald att Sigge är intellektuell... (Alex släng dig i väggen)


Oskönare med åren (1/5)

Har följt denna podd sedan avsnitt 1. Tyvärr så har den blivit sämre och sämre, mycket beror på att dom känns som allt mer osköna personer. Men har du aldrig lyssnat, så lyssna på dom första (typ 100 avsnitten) Dessutom så måste man spola förbi otroligt långa och många reklamavsnitt. Men vill du få en insikt hur mediamän som bara umgås med andra mediemänniskor resonerar i sin egen bubbla så är den fortfarande värd att lyssna på.


👏👏 (5/5)

Älskar alla avsnitten!! Fortsätt som ni gör!!


Riktigt besviken (1/5)

Trodde det skulle va en bra podd


Rekommenderas starkt (3/5)

En genuin podd, där komik balanseras med spännande tolkningar av samtiden på ett perfekt sätt. Tyvärr allt oftare nu för tiden fylld med mycket trams och B- material.


Jepp (5/5)

Världsklass


Bästa (5/5)

+++++


<3 (5/5)

Veckans höjdpunkt


Starkt (5/5)

Klarsynt


Förr var det kul... (2/5)

Förr var denna podd bra, ofta intressant men med lite trams. Numer inte kul - för mycket distanserad kyla och kan väl bara uppskattas av ängsliga Stockholmare..?


Mobboffrens återkomst (1/5)

En bra podd för dig som blivit mobbad och vill lyssna på andra mobboffer som med hatisk röst hämnas på allt och alla.


Sigge är allt (1/5)

Sigge är intressant, men är inte så noga med att ha logik som håller. Alex S saknar allt utan munläder


Sämst! (1/5)

Två snubbar som tycker att de är bäst i norden. Sämsta skiten jag hört.


mycket bra (5/5)

min favoritpodcast. väldigt rolig men tar samtidigt upp viktiga ämnen utan att det blir för allvarligt.


Bästa podden! (5/5)

<3


Pinsamt dåligt (1/5)

Två självgoda mediakåta medelålders män som fått sin berömelse genom att konsekvent göra ner och skratta åt andra. Elaka och på var sin hög häst, men ändå ständigt raljerande om döda pappor och ångest. Lyssnarkretsen verkar vara helt omedveten om vilken osympatisk vibe som faktiskt förmedlas i denna podd. Pinsamt för mediasverige att detta toppar listorna.


Wow (5/5)

Woooow


Kungar! (5/5)

5 plus!!


Sämst (1/5)

Trött litet gäng det där


Fakta fel (1/5)

Väldigt mycket fakta fel från Alex


Didrik (5/5)

Fantastiskt bra!


Rolig och fantastisk bra pod (5/5)

Alex och Sigge är fenomenala och kompletterar varandra fantastiskt bra.Grymma på att kommentera aktuella händelser på ett alldeles eget vis. Bjuder på sig själva 100pct och har en extremt rolig humor.


Älskar!! (4/5)

Bästa och roligaste podden. Har troget lyssnat sedan avsnitt ett. ( lite väl mkt sponsrat på sistone men innehållet i övrigt är top noch👌🏻)


Fantastiskt (5/5)

!


Jag älskar eran autenticitet. (5/5)

Jag förstår verkligen inte hur vissa anser att era djupa samtal, intellektuella analyser och filosofiska funderingar är något negativt. Det är det som gör er så fantastiska. Ni har något som så många tycks sakna. I en värld full av ytlighet känns ni som väldigt genuina och äkta människor. Det behövs mer sådant i världen. Fortsätt vara fantastiska.


Ja du (1/5)

Riktigt smörja


Brush (5/5)

Brush


Svamligt och alldeles för mycket reklam. (1/5)

Svamligt och alldeles för mycket reklam. Ofattbart hur ni kan tjäna så mycket pengar på detta med tanke på att det bara är ostrukturerat svammel och osorterade tankar ifrån två personer med hybris


Begåvade! (1/5)

Alex o Sigge är begåvade och hittar intressanta vinklar på alla möjliga ämnen. Detta förstörs dock av reklam, det ger en köpt känsla.. dessutom är en del uttalanden extremt olämpliga, ( alltså inte deras egna åsikter utan svar på när de själva blivit kränkta) och är man med i leken... annars har jag tidigare gillat dem


Uselt. (1/5)

Tråkigt att ni trycker ner andra människor på sättet som ni gör. Podden har blivit usel och det var på tiden att den avföljdes. Och JAG vet att jag inte är den enda som gör det.


Oemotståndligt (5/5)

Bästa podden jag hört, helt fantastiska.


Tråkig (1/5)

Tycker den här podcasten är så trist att lyssna på.. brukade lyssna på den för att deras röster är så sövande så det var ett säkert sätt att somna på. Men inte ens det duger den till längre.. lägg ner:(


Schas (1/5)

🤢🤢🤢


Barnperspektivet (1/5)

Sigge och Alex uttalar sig om Elaine Eksvärd och arbetet med Tre ska bli noll på ett sätt som är både nedsättande och bidrar till att normen kring barnens perspektiv är det mindre viktiga. Skärpning pappor!


ohotad etta, trots allt (5/5)

oöverträffad dynamik och innehåll


Nilsolofgustavdalen (5/5)

Älskar


Intressant och speciellt (5/5)

Alex är min favorit. Sigge kan vara lite dryg och verka överlägsen lite titt som tätt. Gillar era synsätt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Skulle gärna vilja tycka om denna pod (1/5)

Har försökt tycka om deras pod i omgångar. Men gång på gång blir jag så otroligt illa berörd hur empatilös Alex är mot djur. Ibland sägs det rätt ut och ibland märks det mellan raderna.


Gillart (5/5)

Kanske inte delar alla deras ideal o syner på livet men e förjävla gött o lyssna på dessa herrar o deras fina språk, enligt min standard iallafall.


Kom igen (3/5)

Vissa delar är väldigt bra! Anekdoter och händelser i samtiden tex. Dock sjukt trött på era "teorier". "Men du Sigge hur skulle det egentligen låta om X blandades med Y? Vi provar!", alltid samma upplägg. Känns bara som innehållslös utfyllnad till i övrigt bra content


Ööuääi (4/5)

Åö


Ja (5/5)

Ja


Bästa podden (5/5)

Alex och Sigge är så ärliga, smarta och underbara. Jag längtar alltid till fredagarna då ett nytt avsnitt släpps ♥️♥️ Fantastisk podcast.


Besta besta👍✌️✌️✌️✌️ (5/5)

Rösterna får en att känna sig trygg och lugn. och är lagom skruvade. (Så att jag kan känna mig något mindre knasig).


Toppklass! (5/5)

Har hört alla era avsnitt! Ni är så bra! Får mig att skratta varje Fredag. Ni är bara så fantastiska!!!!


Självupptagna, ointressanta och tomma (1/5)

Vill du lyssna på två s.k. "mediemän" med narcissistiska drag sitta och dunka varandra ryggar och skvallra om stockholms mediavärld? Då är detta den perfekta podden! Har bara hört ett avsnitt, det räcker, vet att resten är lika dåligt. Häpnade lite när de sitter och klankar ner på alla "intervjupoddar" som finns, håller med dem iof, finns alldeles för många men snacka om att sakna självinsikt och kasta sten i glashus. De måste ju se vad de själva är? Som sagt, total brist på självinsikt och totalt osköna. Lägg ner och gör något vettigt istället.


Sigge får 5 stjärnor, Alex 1 (3/5)

Sigge gör podden värd att lyssna på


Super! (5/5)

Helt klart bästa podden.


Jag försökte verkligen lyssna.. (1/5)

Sigge Eklund måste ha podmediets jobbigaste röst..


Bästa podden (5/5)

Bästa bästa bästa 👍


Älskar podden! (5/5)

Har följt den här podden sedan start och missar inte ett avsnitt.


Trogen lyssnare (1/5)

Att cigge försöker göra sig rolig över en svår förlossning med dålig imitation är som att imitera homosexuella för speciell röst eller imitera deprimerade för att dom låter deppiga och okeja något som han inte vet om eller förhoppningsvis någonsin kommer att känna. Som att sparka själva livet i magen.


Bäst (5/5)

Bästa podcasten som finns, tveklöst.


OTROLIIIIIIGT (5/5)

Helt klart podcasten som man väntar på hela veckan.


Fortfarande bästa Podd ever (5/5)

Jag har inte missat ett enda avsnitt.


+++++ (5/5)

+++++


Detta är guden över alla poddar (5/5)

<3


Kul! (5/5)

Lätt att lyssna på och tycker oftast det är för korta avsnitt


Fenomenalt (5/5)

Rakt igenom genialiskt


Suck... (1/5)

Så otroligt sorligt att höra att den fantastiska Sigge har en podcast med den så sjukt obehagliga Alexander.


Ville bara vara en besserwisser (5/5)

Grymt podd, lyssnar varje vecka! Angående Sigges uppletande av en viss passage i Lars Noréns bok, en passage om Nordegren(om han nu hette detta). Om detta problem dyker upp i framtiden, om ni möjligtvis vill leta upp en viss passage ur en viss bok gör såhär: 1.Ladda ner respektive bok som E bok på din dator 2:Tryck CNTRL F på din dator, då kommer det upp en sökruta i högra hörnet. Skriv in Nordegren(om detta är det ord/namn du söker) 3: Tryck ENTER 4: VOLIA- ordet är funnet!


Den bästa svenska podden. (5/5)

Otrolig pod! Hatar att jag gillar den så mycket, ett avsnitt går åt så fort när en veckas väntar är en evighet. Humoristisk, personlig, tänkvärd pod mm. Den har allt och jag avundas dig om du inte ännu har konsumerat fenomenet "Alex och Sigges podcast".


Bäst (5/5)

Sveriges bästa podcast


Good job ekis o shulis (5/5)

Hade svårt för denna i början men !!!! Not anymore love u


Magi (5/5)

Beroendeframkallande. Jag och min man lyssnar på denna ihop varje vecka. När jag behöver lyssna på något lyssnar jag om från början. Helt magiskt


Bästa poden. (5/5)

12/12/12


Bäst-före-datum är har passerat för länge sedan (1/5)

Inte värd att lyssna på, mest upprepningar.


GOAT (5/5)

Låt det aldrig ta slut!!


... (1/5)

Två vita män, en Dylanman dessutom. Mycket casino reklam


Grym (5/5)

Grym


Sveriges tveklöst bästa podcast (5/5)

Fortfarande efter alla år Sveriges bästa podcast! Många har försökt efterlikna, men ingen kan slå kombon Alex & Sigge. Dem kompletterar varandra perfekt! Alex med sitt fantastiska sätt att berätta och våga visa känslor. Sigge med sina tankar och analyser. Dem är bara oslagbara! Ingen kan kommentera och analysera vår samtid bättre. (Filip och Fredrik är bra, men inte så här bra). För allas skull hoppas jag att dem aldrig slutar, det skulle göra världen fattigare.


👌🏼 (5/5)

Lika bra som alltid! Härliga!


Hmm (3/5)

En av mina favoritpoddar men är så sjukt besviken över att de väljer att sponsras av ett kasino...


10 poäng (5/5)

Helt fantastiskt.


Otroligt (5/5)

5 plus, inget snack om den saken.


Toppen! (5/5)

5/5


Grymt rolig! (5/5)

!!!


Ni är F&F lärljungar (3/5)

Det är en bra Klippa när f&f svajar men sponsen och alex 'äntligen high tech' känns inte helt ärlig alltid


Gott snack. (5/5)

Gott snack. Sigges dialekter är top notch


Filip & Fredrik (3/5)

På svenska igen! Tyvärr kommer ni sjunka som en sten 😵


Bästa podden (5/5)

Lyssnar varje kväll på Alex o Sigge. Roliga, allvarliga och djupa samtal. Tänkvärda samtal. Härliga röster har dom och Alex underbara skratt👍 så fantastiskt bra podd👏🙏


Mycket bra (5/5)

Roligt underhållande och ibland informativt. Skön spel mellan två personer som är ganska olika varandra.


Alex (1/5)

Sigge


Bravo! (5/5)

Nästan lika bra som Frågefabriken!


Bästa podcasten i Sverige (5/5)

Alex och sigge den dynamiska dunder-duon är helt fantastiska!


Bästa podden (5/5)

Toppen podd verkligen, väldigt intressanta ämnen o varierade. Lyssnat på alla avsnitt o tröttnar aldrig


Bästabästa (5/5)

Fullkomligt älskar denna podd!!! Helt fantastiskt bra, ni är underbara


Bästa (5/5)

Jag har länge vägrat lyssna på den här podden, men jag hade fel, det här är ju helt fantastiskt! Roligt&tänkvärt. Lysande!


Bästa podcasten! (5/5)

Rekommenderar varmt denna podcast. Fantastiskt underhållande och intressanta ämnen tas upp av Alex och Sigge. Tack och ser fram på framtida sändningar. /Pheo


Älskar't! (5/5)

Särskilt nummer 238. Sigge låter så mysig


Bäst (5/5)

As bra


Modern mamma (5/5)

Ni är bara bäst! Älskar er! Sluta aldrig då kan jag inte somna. Ni är så skönt knäppa och jag tror många av oss lyssnare känner nog igen oss men aldrig vågar yppa tankar om mormors händer i rumpan eller gnaga på kantsten 😂 näe...


Genier (5/5)

Ge dom Nobelpriset i litteratur


Efterblivet (1/5)

Inget vidare. Men alla har rättigheten att podda så även dessa pojkar. Lite efterblivet.


otrolig (5/5)

fem plus


Går utför (1/5)

Går utför


Otrolig (5/5)

Otroligt bra podd med underbar människor. Bra tankeställare och med komiska inslag


Starkt, genialt och otroligt berörande (5/5)

Allt från djupa samtal till skämtsamma recensioner av Sveriges kändiselit, briljant! Skulle gärna höra er diskutera lite mer politik, det e otroligt viktigt att vi pratar om det nu när det finns så mycket främlingsfientlighet i vårt land.


Filosof (5/5)

Sigge


Aldrig mer en fredag utan Alex & Sigge!!! (5/5)

Numera är det bästa med fredagar den här geniala & sjukt underhållande podden!!! En fredag utan Alex & Sigge är inte värd att uthärda... Rekommenderas till ALLA!!!


Överlägset bästa podden (5/5)

Längtar till varje fredag, blir aldrig besviken. Får i princip alltid mig en tankeställare kring något/några områden, vilket är roligt och utvecklande.


Briljant (5/5)

Rolig, underhållande och intressant.


Fantastisk! (5/5)

Lyssnar på den varje dag, tröttnar aldrig. 🌱💚


Haha :) (5/5)

världsklass på den här podden


Toppen! (5/5)

Visst, dom kopierar Filip och Fredrik rakt av. Men det gör ingenting för dom är roligare och bra mycket behagligare att lyssna på.


Sjukt bra! (5/5)

Älskar denna pod så otroligt mycket! Alex och Sigge är legender <3


Magisk (5/5)

Helt. Otrolig. Lyssna.


Längtar. (5/5)

Lutade åt en 4 först för det är helt klart varierande kvalitet på avsnitten. Men satte sedan högsta betyget för jag tycker det är den bästa podden ändå och längtar till varje avsnitt. Alex o Sigge är en fantastisk duo som verkligen kompletterar varandra så det blir härliga diskussioner och tankar. Bra variation mellan lättsamhet och allvar.


5+ (5/5)

❤️


Meh (1/5)

Regiserad reklam och promotion med sponsorinslag


Längtan (5/5)

Roligt och lärorikt som skapar eftertanke. Längtar till nästa avsnitt. Haj


Jahadå! (5/5)

Minns den dag då första kom och har lyssnat på varje avsnitt flera gånger sen dess!


Bästabästabästa (5/5)

Denna podcast passar när som helst - på promenaden, under träningspasset eller precis innan man ska sova. Fullkomligt älskar denna podd och den är utan tvekan den bästa på hela podcast-appen! Sluta aldrig!!⭐️🙏⭐️🙏⭐️


Bäst! (5/5)

Hur kan man hitta nya ämnen hela tiden!


Livets podd (5/5)

Sluta inte med podden, jag somnar till er podd varje kväll..era röster är som tryggheten själv för mig! Ni är underbara


Älskar (5/5)

Livets podcast. 5/5 (älskar så mycket att jag spricker!!!)


Jag skrattar och bli rörd och lär mig om mig själv (5/5)

Tack för att ni finns.


Wiiieee.... (5/5)

👍🏼


Brister i skratt (5/5)

Kan inte dricka någonting när jag lyssnar på denna podcast


Inspirerande (5/5)

Älskar att dom vågar dra upp riktiga diskussioner som man vill diskutera! #ingetfilter


Otroligt rolig! (5/5)

Keep it up!


Fantastiskt (5/5)

Underhållning på en helt ny nivå!


Reklampodden (1/5)

För dej som vill lyssna på spons...


Bäst (5/5)

Älskar detta!!


Bäst (5/5)

Den roligaste och djupaste podden. Haj


Ajdå (1/5)

Slutat vara personliga, håller en tempo som är för lågt med tanke på det dåliga innehållet. Slutade lyssna efter ungefär 100 avsnitt och varje gång jag försöker igen så stänger jag av efter några minuter...


Bästa podden! (5/5)

Grymt underhållande!!


Bästa Podden! (5/5)

Fyfan vad jag älskar att ni finns. Veckan höjdpunkt!! ❤️❤️❤️❤️❤️


Fem plus (5/5)

Fortfarande femplus efter över 200 avsnitt.


Tack IF (5/5)

Tack IF


Kul kul (5/5)

Kul på fredagen!


Fantastiskt (5/5)

Sigges beskrivande och otroligt insiktsfulla tankar som kompletteras av Alex intellektuella kommentarer är helt magiskt i en kombination. Skulle kunna skriva en rapport om min kärlek till dessa grabbar. De kan förgylla vilken dag som helst.


Oslagbart! (5/5)

En genial mix med underbar humor, diskussioner, historier och många viktiga frågor. Både Alex och Sigge bjuder på sig själva på ett sätt som är helt fantastiskt!


Fantastiskt (5/5)

Bästa podden någonsin


Aldrig en besvikelse (5/5)

206 avsnitt in och aldrig en besvikelse, denna podd toppar varje vecka. Alex och Sigge bjuder på skratt, energi, glädje, kunskap och en hel del sorg. Denna härliga blandning är helt enkelt enastående.


Kungar (5/5)

Kungar


Hjärnstimulans (5/5)

Alex o sigge har en sån underbar personkemi och balans mellan ytligt och djup. Roligaste podcasten i min telefon!


Så där.. (2/5)

Lyssnat på Alex och Sigge ett tag nu och tycker att det för det mesta är återupprepning nu, Händer inget nytt, utan podden tuggar på i samma spår vecka efter vecka, dom låter lite trötta... Hoppas den blir bättre än vad den är nu


Fantastisk (5/5)

Bland de bästa jag vet


Bra podd! (5/5)

Tycker väldigt mycket om den och er!


Lägg ned skiten (1/5)

Att den här podden finns kvar är ett bevis för att Sveriges iq nivå sakta dalar nedåt. Narcissistiska gubbar som bränner broar runt omkring sig. En dag har ön inga broar kvar, det är då hunger games börjar.


Mrs (2/5)

Finns det något innehåll i den här podden? Jag har verkligen försökt tycka om den. Lyssnade tre avsnitt, men kommer ärligt inte ihåg något av vad de sa. Mediabrus.


Bäst kemi mellan A&S (5/5)

Visst är några avsnitt här och där rent trams men det är det värt för höjdpunkterna är bästa tänkbara KBT:n. Dynamiken mellan dessa båda olika människotyper är så väsentlig för resultatet. Toppavsnitt? Kaninhålet och Olikheter 👍


Intressant (5/5)

Rolig och intressant podd! Favorit


Sjukt (5/5)

Stark.


Sexstjärnig podd! (5/5)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Its the best! (5/5)

The beeeeeest!


Det har spårat (2/5)

En podd som var underhållande, har sedan årsskiftet blivit så dålig att man knappt orkar sig igenom avsnitten.


Podcasten som alla andra mäts mot (5/5)

Podcasten som alla andra mäts mot


Toppen (5/5)

Älskar eran podd. Man får alltid sig ett gott skratt när man lyssnar


En underbar podcast (5/5)

Bästa jag vet varje fredag


Bra podd (5/5)

Tack if


5 star (5/5)

Episkt rolig och intressant podcast, LOOOOVE IT!!!


Genial (5/5)

Bästa poden!


Fem plus (5/5)

Började lyssna i oktober, har nu lyssnat ikapp alla 194 avsnitt och sörjer lite att inte kunna höra fyra avsnitt per dag. Har zoonat ut i podden en hel del, men det kvittar alla gånger jag skrattat och gråtit. Håller med till 100% och ibland inte alls. Det jag vet är iallafall att jag älskar Alex och Sigge från djuuupet mitt hjärta. Haj!


Lite sega (2/5)

Jag har förstått att de är populära och om man lär känna dem så kanske de är roliga mm. Jag kommer dock inte i i deras flow som är för segt för mig


Nr. 1 (5/5)

Min dotter heter Belle. Nuff Said!


👍🏾 (5/5)

Mina älsklingar


Ett måste varje vecka! (5/5)

Lysande


Bäst (5/5)

Toppklass


Fantastisk podd (5/5)

Bästa podden jag lyssnat på. Underbart!


Sjukt bra! (5/5)

Mina fredagar var bra redan innan men när jag började lyssna på Alex och Sigge så blev det pricken över i:et. Nu har det blivit både besök på föreställningar och läsning av deras böcker. Mycket skratt blandat med känslosamma stunder gör den podd så episk. Den absolut bästa av alla jag lyssnat på! Keep up the good work Alex och Sigge!


Första-men inte sista (5/5)

Jag är inte först på bollen då det gäller teknik etc. Idag lyssnade jag på min första Podcast. Läste igenom listorna och valde denna. Jag är fast. Vilken kul,begåvad och fin podcast! Jag blev förälskad i er, båda två. Härliga samtal. Respektfulla... Främst mot varandra... Men jag mår bra av att lyssna på er. Tack! Ska genast lyssna på nummer 190 :-)


Bara bäst! (5/5)

Den bästa podden,helt galna, underbara och snygga killar 😘👍🏼


4/5 (4/5)

Första 100 avsnitten var magiska. Efter det har de tappat enormt.


Lätt världens bästa podd (5/5)

Skrattar seriöst ihjäl mig, så roliga


Podarnas pod! (5/5)

Har följt denna pod sedan starten och den är fortfarande min favorit. Bästa fredagsmyset!


Grymt! (5/5)

Nog den bästa podden det går att lyssna på. Följer den varje vecka.


Älskar't! (5/5)

Överlägsen pod i kvalitet och innehåll!


Den har ändrat allt (5/5)

Alex och Sigge har ändrat mitt liv för all framtid eftersom de skojar, driver och beskriver saker på ett nyanserat och fint sätt som man lätt tar till sig och får en att se livet på ett annat sätt än vad jag gjorde innan jag började lyssna på podden. Tack Alex och Sigge


Genuin & stark podcast. (5/5)

En sjukt bra, lärorik och givande podcast om livets situationer.


Underligt bra (5/5)

2 alkoliserade medelålders kulturgubbar, ändå går det inte att sluta lyssna. Sigges röst är massage för själen.


Sjukt bra (5/5)

..


Börjar bli tjatigt. (2/5)

Lite förnyelse eller lägg ner. Var bra förr o "meningen med livet" var riktigt kass. Synd


Alex och Siggis (5/5)

THE BEST THERE IS


Fantastiska (5/5)

Ni är för sköna. Går runt och skrattar för mig själv när jag har er podcast i öronen!!


The pod of pods (5/5)

Sjukt grym podcast, känns som man sitter och diskuterar med Alex och Sigge 😍


Så proffsigt (5/5)

Genomtänkt. Naket. Progressivt. Modigt. Tankeväckande. Och roligt!


Bäst (5/5)

Finns ingen podcast som är bättre, där med basta


Usch (1/5)

Värdelös podcast


Recension (5/5)

Humoristiskt, med en sofistikerad klang.


Öppnat en ny värld av tankar (5/5)

I love it


Bästa!! (5/5)

Fantastisk podd man bara älskar!


En bra pod! (5/5)

En bra pod som vissa avsnitt är genialisk. Alex o Sigge kompletterar varandra riktigt bra!


Det bästa som finns (5/5)

Har totalt lyssnat alla avsnitt över 4 gånger, lika bra varje gång!


Uttjatat (1/5)

Reklam, dödsångest och allmänt ospontant innehåll har fått mig att sluta lyssna.


Horunge (2/5)

Inget för mig. Rekommenderar istället bcpodd


(͡° ͜ʖ ͡°) (5/5)

Jahadå


Bästa (5/5)

Sjukt bra!


Tack IF (5/5)

Alex är bara skön. Sigges röst vill man lyssna på hela dagen! 5 plus, stående ovationer!


Slut på idéer? (1/5)

I avsnitt 168 ”Mysteriet” så talar man om TSKNAS och spelar upp en del av ett avsnitt. där har man sedan klippt in pauser för att få avsnittet att verka långsammare än vad det är. Pinsamt av Sveriges största podcast att inte kunna komma på något att prata om utan istället klanka ner på bra podcasts genom att klippa och förändra avsnitten till något dåligt. Fruktansvärt pinsamt och ovärdigt.


Sponsor på sponsor... (2/5)

En jättebra pod som tyvärr förstörs av alla sponsorer. 10-15 minuters snack om sponsorerna är på tok för mycket...


Vad hände? (1/5)

De var askul innan de blev så sjukt djupa och fick hybris. Saknar gamla podden då de verkligen försökte att göra en bra podd (och dom lyckades!) det räcker liksom inte bara att höra deras röster......


Älskar (5/5)

Älskar den här podden. Sigge Eklund sätt att runda av podden varje vecka är konst. Han är en konstnär. Alex och Sigges podcast äger. 10/10


Jaaa (5/5)

Bäst!


Livets skola (5/5)

Fullständigt genialt! En fantastisk pod, dem lyckas lyfta dem mest ärliga uppfattningar om allt ifrån vardagliga småhändelser till frågor som meningen med livet. Dem delar med sig av otroligt många intressanta åsikter och erfarenheter på ett sätt som är förbluffande.


Underbar! (5/5)

Underbar!


Tvek (3/5)

Intressanta diskussioner. Dock måste jag säga att podden är överskattad. Kort sagt är de två män i medelåldern som klagar på det mesta, vilket kan vara spännande ibland, men så så småningom blir det ju urtråkigt. Sorry men jag är inte riktigt med i "älska-alex&sigge-trenden" som alla hetsar över.


Överlägsen (5/5)

Klart den bästa svenska podden !!! Nu när Filip & Fredrik helt gått vilse efter sitt språkbyte så lyser Alex & Sigges pod starkare än någonsin !!!


Världsklass (5/5)

Mycket underhållande och intressant podcast som förgyller fredagarna! Rekommenderas starkt!


Helt enkelt bäst! (5/5)

Väntar spänt till varje fredag! Sorgen när avsnittet är slut.


Grym! (5/5)

👌


Bra men... (2/5)

Tycker att det var/är fantastiskt. Men tycker nu att det har blivit en självgod reklam för mycket i poden.


Bäst! (4/5)

Otroligt bra!


Veckans höjdpunkt (5/5)

När en ny pod släpps! Ofta skrattar jag högt när jag lyssnar


Otrolig (5/5)

Lagom blandning av seriöst snack och skämt. Varje avsnitt ger garanterat skratt och spännande berättelser.


En podcast i världsklass (5/5)

Må teknologin flöda och babelfisken se dagens ljus, ty resten av världen går miste om vår tids absolut bästa podcast.


Eufori (5/5)

"I take the Fifth."


<3 (5/5)

Utmanande, tankeväckande och roligt! Alex och Sigge är en fantastisk duo som kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Själva podcasten är en blandning av högt och lågt vilket ger en stimulerande lyssnarupplevelse.


Pinsamt (1/5)

Sigge är pinsam, tråkig, taskig och framförallt oempatisk.


Stavas beroendeframkallande (5/5)

Kvalitativt och synnerligen underhållande. En sann grundsten i podcastens tidsålder. Applåder.


Beroende (5/5)

Kan inte säga mer än att det är beroendeframkallande att lyssna på er och att Sigges röst ger rysningar. Vardag förpackad på ett underhållande och tänkvärt sätt. Hoppas ni aldrig slutar


Favorit! (5/5)

Både rolig och stark underhållning av två underbara människor!


Bästa podcasten! (5/5)

Sigge och Alex ni är helt underbara! Tack för att ni får mig att skratta varje gång och tack för att ni är helt enkelt bäst!


+++++ (5/5)

Jag tycker den är Sveriges bästa podcast, det tycker jeg också


Så himla bra (5/5)

Är en 16-årig tjej och trodde inte denna pod var något för mig men gud vad jag hade fel! Så rolig och oseriös men samtidigt djup och allvarlig! TIPS!!


Bästa (5/5)

Min favorit!


Värdelös (1/5)

Alex och Sigge. Två av de mest ointressanta människorna jag har lyssnat på. Usch!!


Usch (1/5)

Usch va tråkig


bra (5/5)

sveriges bästa pod i hela världen


Makalöst bra (5/5)

Ni är oerhört bra komplement till varandra! Tack för att ni finns!


👌👌👌 (5/5)

Superbra!!


Genialt! (5/5)

Alex och Sigge förgyller en pendlares otaliga timmar på buss och tåg. Sigge med sin lugna och harmoniska röst och sitt enastående sätt att imitera i kombination med intensiva och energiska Alex utgör en perfekt duo för att överanalysera vardagsproblem med otroliga teorier. Poddarna blir väldigt personliga med familjeproblem och barndomsminnen och i varje avsnitt lyser deras otroligt starka vänskap igenom, vilket gör att man som lyssnar uppskattar deras arbete ännu mer. All cred till Alex och Sigge - sluta aldrig med det ni håller på med!


Länsman (5/5)

Världsledande.


SÄMST!!! (1/5)

SIGGE ÄR EN IDIOT!!!


Podcast perfektion (5/5)

Fantastiskt underhållande!


Min favoritpodd (5/5)

Min favoritpodd


Tur det finns avstängningsknapp (1/5)

Hur skulle det vara om dessa två små pojkar växte upp. Ni är patetiska


Bäst (5/5)

!


Tack if! (5/5)

Definitivt en favorit! Tror hela tunnelbanevagnen hörde mitt skratt då jag lyssnade på Sigge om hans matvanor


Absolut bäst (5/5)

Det bästa som hänt Sverige. Häj


Hur kan detta vara intressant? (1/5)

Gav detta ett avsnitt men det funkade absolut inte, vill ge den mer då jag fullständigt älskar Filip & Fredriks podcast och denna jämförs eller nämns ofta i samband med den. Det som Filip & Fredrik gör så briljant och som dessa två totalt misslyckas med enligt mig är att intressera oss lyssnare för sådant som man egentligen från början inte är intresserade av och således lär sig något nytt och kanske t.o.m intresserar sig för nya saker i världen. Dessa två verkar räkna med att alla redan är intresserade av precis allt de snackar, vilket i största del verkar bestå av att de berättar om deras b eller c-kändis värld vilket jag inte ur något perspektiv kan se varför det skulle vara intressant för allmänheten. Otroligt besviken!


Obeskrivligt (5/5)

Va ska man säga? Det är Som att precis träffat två nya härliga vänner som man kommer nära till, som är roliga och som man lär sig mycket av. Otroligt bra, finns inget liknande


En besvikelse (3/5)

Har lyssnat igenom 15st avsnitt med viss entusiasm, men också med stigande irritation över ''vänsterhem'' referenser ideligen. Åka ner och hjälpa stackarna i Afrika för att pappa lyssnade på Hola Bandola på 70-talet. Snacka om att se sig själv som en övermänniska. Förväntat, tråkigt och naivt och idiotiskt kväkande som Noren skulle ha sagt. Med vänlig hälsning, också-från-vänsterhem


Jaarå (5/5)

HAAAAI


Fem plus! (5/5)

Fem plus!


Lysande (5/5)

👍👍👍👍👍


Tack! (5/5)

Detta är det bästa som hänt mitt liv.


ganska kul (5/5)

ganska roligt


Genialt 😏 (5/5)

Lärorikt och underhållande!


Underbar! (5/5)

Det är lätt att känna igen sig i Alex och Sigges samtalsämnen och anekdoter som kan vara komiskt berättade men även seriösa. Lätt den bästa podden jag hört!


Så bra!! (5/5)

Går inte att inte skratta under någon av deras avsnitt. Älskar!


Kärlek!!! (5/5)

Och jag som tyckte Filip & Fredriks pod var bra. Det här är fantastiskt. Sigge är helt underbar. Bästa podden i mannaminne!!!


Grym pod (5/5)

Tänkvärda ämnen samt bra formulerade tankar.


BÄST! (5/5)

Önskar att det fanns ett nytt avsnitt varje dag att lyssna på! Har aldrig hört en så rolig podcast som samtidigt är så behaglig att lyssna på. Otroligt bra och underhållande! :)


Tappa inte greppet nu (4/5)

Det är ju himla trevligt att lyssna på er men jag tycker man märker tydligt hur ni går utanför er bana för att tillfredsställa målgruppen. Hoppas inte det blir er nya passion, man förstår ju frestelsen men keep it real yo!


Fantastiskt!! (5/5)

Det är alltid en härlig diskussion om allt mellan himmel och jord! Det är bra helt enkelt, så gör dig själv en tjänst och lyssna!!


ÄLSKART!!! (5/5)

ÄLSKART!!!


Fenomenalt (5/5)

Perfekt blandning av allvar och humor. Vet inte hur många gånger jag börjat asgarva högt för mig själv. Briljant.


Kungligt (5/5)

Behövs inte mer än ett ord - kungligt.


För bra (5/5)

Finns inget bättre.


Lysande (5/5)

Lysande!


Genialiskt (5/5)

Detta är Sveriges bästa podcast. Utan tvekan.


Awesome! (5/5)

Älskar Sigges detaljerade kompletteringar till det Alex säger. Keep it up! :)


Absolut bäst (5/5)

Den bästa podden i Sverige, världen, universum! Skrattar så jag gråter varje gång. Språket är fantastiskt och gripande. Sigges historier och sätt att beskriva tillvaron är underbar. Jag har fått en helt ny syn på Alex som jag tidigare ogillade, nu näst inpå älskar jag honom. Ska man lyssna på en pod, ska man lyssna på denna. Alex och Sigge kompletterar varandra och det gör att jag gärna skulle gett 10 stjäror. UNDERBART!


Bäst (5/5)

Sveriges bästa pod!


Super (5/5)

Man kan inte sluta lyssna!


Superb (5/5)

5 stjärnor!


Den bästa! (5/5)

Sveriges utan tvekan bästa podcast! F&F i all ära, men här blir kungarna prinsar och lämnar över tronen. HÄÄÄJ!


Bäst! (5/5)

Fortfarande bäst i Sverige! Väl värd 5 stjärnor.


Härligt (5/5)

Lugnt och djupt men ändå humor och intelligens. Detta är den bästa podcasten just nu. F&F får kliva åt sidan här. Väldigt skönt med en podcast som inte missbrukar namedroping och som är lite lugn.


Bra (5/5)

Fem stjärnor


5 plus! (5/5)

Ni är så roliga! Så olika och kompatibla! Bästa podden!


Helt suveränt! (5/5)

Bästa, bästa podcasten.


Tack så mycket! (5/5)

Mycket nöje!


Toppen!! (5/5)

Älskar att lyssna på Sigges röst. Den skapar lugn i själen.


Haj! (5/5)

Grymt !!


Brinnande Lejon, Öronknips mfl. Livet i ett nötskal med twist. (5/5)

Ständig igenkänning - Alex och Sigge vågar sätta ord på mycket som vi andra bara tänker. Helt underbart!


Bra! (5/5)

Bra komplement till Filip och Fredrik podcast.


Bästa poden ever! (5/5)

Världens bästa pod, älskar dessa grabbar och deras fantastiskta snack!


Den bästa! (5/5)

Intressant, tänkvärd, roande och varm!


Filosofi och noja (5/5)

Jättehärlig podcast att lyssna på och känna igen sig i. Alex nojor och Sigges underbara filosofiska utläggningar får mig att längta efter mer!


Avsnitt 46 (5/5)

Helt enkelt bäst, bäst hitills


Min favoritpod! (5/5)

Toppen!


Bästa podden (5/5)

Skratt-garanti!


Underbara! (5/5)

Jag är helt beroende av denna pod!


Bäst (5/5)

Klockrena! Alltid intressanta ämnen som man själv funderar på omedvetet.


Perfekt (5/5)

Superbra!


Trist (1/5)

Alldeles för mycket sponsorsnack. Orkar inte lyssna på det.


Bäst (5/5)

Grym podcast


Kanonbra... (5/5)

...POD!


Ojämnt (3/5)

Alex är jätte bra, men körs över av Sigge. Kommer inte igång därför.


Trivsamt (4/5)

.


Grymt bra! (5/5)

Underbar Podcast, riktigt skön att lyssna på i alla lägen.


J (5/5)

Jaharå!!


Bra (5/5)

Bra


Grymt bra! (5/5)

Grymt bra, älskar den!


Kanon (5/5)

Tack för en suverän podcast! Synd, dock, att ni har IF som sponsor. Ett mindre ärligt företag i Sverige får man leta länge efter. Löften och lögner... Jag inser naturligtvis att ni behöver en sponsor och ser därför mellan fingrarna gällande ert olyckliga val. Skulle hellre se att ni allierade er med ett ärligt företag, men det kanske blir så vad det lider. Tack än en gång, podcasten är strålande.


. (5/5)

Briljant !!


Ok podcast (2/5)

Tyckte verkligen om den här podcasten de första avsnitten. Roliga och stundom smarta killar. Men den ständigt pågående narcissistiska tonen är för närvarande, och jag upplever att den har ökat, det blir för mycket för mig iaf. Tror de kan bättre.


Stämningsfull (4/5)

Bra men inte bäst.


Barna död (1/5)

Sista gången jag lyssna, tråkigt du som hade bra saker att förmedla


Kul (5/5)

Sigges imitationer är mucho kul


Jag haaataaarrrr... (1/5)

Sjukt dålig podkast. Sigge är lite små skön. Men Alex är nog mediavärldens "odrägligaste" människa. Dum obildad och förstår sig inte på ironi.


Roligt och intressant. (5/5)

Svänger mellan allvar och humor på ett mycket bra sätt.


Sigge Eklund (5/5)

Du ger mig guldkant!


Sämre och sämre! (1/5)

För mycket sponsor prat! Snacket mellan er blir bara sämre och sämre. Hoppas att ni tänker om och gör rätt.


Bra! (5/5)

Bra!


Corleone (1/5)

Gillar Alex&Sigge skarpt men de är för kåta på sponsor pengar. Känner att det kryper i hela kroppen när de säljer in IF försäkringar å Macdonalds.


Har tappat (3/5)

Denna podcast har tappat på senaste tiden, två hobby psykologer och väldigt mycket sponsor prat. Rekommenderar Adam och kompani istället.


Tänkvärt (5/5)

Alex och Sigge: Två intelligenta människor med förmåga att både uppfatta och analysera LIVET. Förmedlar dessutom både detta och sina begåvade slutsatser. Tack:-)! Ps Har tecknat IF;)


Underbart samspel (5/5)

Den känslosamma Alex och analytiska och filosofiska Sigge. Tar fram det bästa ur varandra på ett begåvat sätt!


Mycket underhållande! (5/5)

Gillar den skarpt!


Isaballe (5/5)

Fantastiskt! Vill alltid ha nya avsnitt!


Bäääääst (5/5)

Älskar denna podden!


Rating (5/5)

Längtar man till varje fredag för att få höra er pod är den självklart värd högsta poäng


5/5 (5/5)

Alex och Sigge = Kings


Varma människor (5/5)

Underbar pod!! Lyssnar varje kväll innan jag ska sova, vore kul om ni bjöd in någon gäst någon gång:)) en av dem bästa poddarna!!


1000! (5/5)

🌟🌟🌟🌟🌟 Bästa starten på fredagen.


Högdraget (3/5)

En fantastisk p-cast i mångt och mycket! Sigge känns tyvärr för högdragen och förmer... Alex fortsätter dock att leverera!


Njutning! (5/5)

Att lyssna och skratta åt er!!


Sämre och sämre (1/5)

Har hört samtliga avsnitt och för mig som är ute efter humor i lurarna har jag nu helt tröttna. Sigge tog allt större plats och nu har han tagit över helt och programmet känns som ett avnsitt av snillen spekulerar. Om något sådant nu sänts. Man har slutat raljera kring ångest etc för att nu istället diskutera ångest på en existensiell nivå. Jag är inte er psykolog och kan sluta lyssna. Prenumeration avslutad.


... (1/5)

Sigge är fantastisk, tyvärr är Alex Schulman en avskyvärd människa.


Underbara!!! (5/5)

Intellekt, intelligens, manlighet och en massa mysprat. Helt genialt!


Wohooo (5/5)

Detta är bra!!!


Ni gör min vecka! (5/5)

Måste bara gå in här och tacka för en helt fantastisk podcast! Längtar varje vecka efter den, nästan lika mycket som jag längtar efter helgen :) Önskar ni kunde sitta bredvid mig dagligen och bara prata, för ert prat förgyller verkligen vardagen! Kärlek till er ❤


Trogen lyssnare (5/5)

Alex och Sigge, ni ger tillvaron en extra dimension och är några av få som kan dämpa den enorma känslan av ensamhet som man drabbas av som människa ibland. Tack för det.


FörEbannat bra! (5/5)

Bäst!!


Bäst (5/5)

Den största skillnaden, som gör den här podden så överlägsen dom andra, är att den inte är skitnödig. Alex och Sigge är mer jordnära, men även barnsliga och det passar mig perfekt. Filip och Fredrik sitter på för höga hästar och tror att dom är proffessorer eller något liknande.


Underbara Alex & Sigge (5/5)

Detta är det bästa på hela veckan!


Drömskt. (5/5)

Att titta på betygen ger en fantastisk bild av näthatet. Från betyg 2-5 syns en tydligt fin logaritmisk skala MEN en ohygglig spik på betyg 1. Där ser man det. Näthatet.


Världens bästa (5/5)

Utan tvekan den härligaste och roligaste podcasten jag hört! Garanterat skratt varje avsnitt, ofta lite för högt och gärna bland folk. Dessutom är Sigge alldeles underbar!


Fyfan (5/5)

Förjävvla bra


Grym (5/5)

Jag hade ingen aning om vem Sigge va innan, men vilken sympatisk och smart människa. Alex hade jag lite svårt för innan, han växer. Jävlar vad jag gillar det här.


Utklassning (5/5)

Bättre än bra och lite fränare än bäst.


Grym podcast (5/5)

Grym podcast! Jag kan INTE sluta LYSSNA!


Bästa podcasten! (5/5)

Den här podcasten är den bästa man kan hitta. Sigges teser och Alex demoner skapar en spännande dynamik. Du bjuds på mycket skratt men även filosofiska tänkvärdheter.


Så bra! (5/5)

Klart bästa, mest fängslande poddcasten! Beroendeframkallande!


Om "Livsfiender" 25 jan 2013 (2/5)

Bra podcast i vanliga fall, men detta avsnittet var riktigt uselt. Extem navelskåderi samt ickeexisterande självinsikt hos främst Alex men även Sigge. Mycket besviken!


Två män som är före alla andra (5/5)

Eklund och Schulmans analyser är helt geniala och de tar detta till en helt ny nivå, lite som Inception. Dom analyserar först ett ämne dom har tänkt på och sedan analyserar dem analyserande teserna som var och en presenterar, - Ni är från yttre rymden, men fullkomligt geniala och härliga.


Bäst (5/5)

Älskar't


Ingen titel (5/5)

saknas en halv stjärna i deras totala betyg och det stör mig..


😉 (5/5)

Skön kombo


Bästa podden! (5/5)

Roligt och intressant 97% av tiden.


Bästa podden (5/5)

Underbart!


Unik podcast (5/5)

Alex och Sigges podcast är verkligen unik. En podcast med filosofiska resonemang blandat med roliga anekdoter från deras liv. Sigge kommer med komplicerade teorier och vi får inblick i Alex ångestfyllda liv.


Podcast (5/5)

Överlägsen!


Typ en miljon? (5/5)

....


Höga förväntningar... (1/5)

Så många som lovordat denna, var tvungen att lyssna... Vilken besvikelse.


Falukorven (5/5)

Falukorven ligger gyllenbrun i stekpannan; lagom med smör. Det landar ett stänk av det heta flottet på min blottade mage. Det brinner till i ett utdraget ögonblick. Det är serverat! Gutår!


Landets bästa (5/5)

Högt blandas med lågt. Pappareflektioner som de flesta småbarnsföräldrar känner igen sig i. Magiskt! Wow!


Underbar. (5/5)

Mycket bra Podcast på så många sätt. Väldigt underhållande med många bra reflektioner och historier blandat med komedi.


Topp (5/5)

Ett måste!


Genialt (5/5)

Denna podcast belönades med rätta som Sveriges bästa. Sigges reflektioner och teorier kombinerat med Alex berättelser gällande sin sköra personlighet är intressant, underhållande och tidvis fruktansvärt roliga att lyssna på.


Förtrollad (5/5)

Sjukt underbar podcast! Hamnar i trans


Grym! (5/5)

Bäst i år. Och förra året!!!


Konstigt och annorlunda, men jäkligt underhållande! (5/5)

:)


Riktigt bra! (5/5)

Sveriges bästa podcast enligt min mening!


Bäst i Sverige (5/5)

Den absolut bästa podcasten just nu. Högsta betyg!


:) (5/5)

Sigge är ett geni!


Grym (5/5)

Grym


Grym (5/5)

Ni är sjukt bra !


Fantastisk (5/5)

ÄLSKAR denna podd!!


Underbare Sigge! (4/5)

Alex är kul när han pratar om vardagen, men den stora behållningen är Sigge E med sin lugna behagliga röst när han pratar om allt. Folkbildare! Filip o Fredrik får se upp!t


Bättre i bättre… (5/5)

En podcast som bara blir bättre för var gång och Sigge blir roligare o roligare efter att ha varit lite tråkig i början. Senaste om bl a Birk fick mig att nästan skratta ihjäl mig och Alex skratt i bakgrunden triggar till att man får andnöd. Ser fram emot de närmsta 10 åren.


Kung (5/5)

Very nice.


Birk (5/5)

Sigge Eklund är så sjukt rolig! Skrattar högt varje gång!


Alex och Sigge (5/5)

Förgyller fredagarna, framförallt då man ska resa långt som idag.


Sniceigt (5/5)

Underbar podcast! Inte lika skrikig och påfrestande som Filip och Fredriks.


Kanon! (5/5)

Alltid intressant och kul!


Anekdoter i klass med f&f-podcast (4/5)

Bra podcast. ++++, en Asterix!


Bästa!! (5/5)

Alltid bäst!!


Kanon (1/5)

Bästa svenska!


Livsförändrande vardagsfilosofi (5/5)

De tar upp de små sakerna i livet och visar skönheten i dem, samtidigt som de ibland ger sig på svårare ämnen som, relationer och existentialism. Humoristisk och filosofisk!


Längtar varje vecka! (5/5)

Garanterat myz.


Roligaste podcasten (5/5)

Jag har försökt att lyssna på Fredrik och Filips podcast men jag kan inte riktigt fastna för den. Sen fick jag för mig att lyssna på Alex och Sigges och jag fastnade direkt! Har strecklyssnat igenom 19 avsnitt (för tillfället) under 3 dagar nu och jag kan inte sluta. Ni är inte bara smarta, snygga och roliga, ni är bäst också! Fortsätt såhär!


Längtar efter varje avsnitt (5/5)

Rubriken säger väl det mesta :)


Nä. (1/5)

Alex är tråkig och har ingen smak. Sigge. Nä. Denna pod har inget unikt att komma med.


Fem + (5/5)

!


älskar dom! (5/5)

så underbara båda två! & mycket roliga :)


Hjälp mig fölket! (5/5)

Har en fråga till fölket, vilken film äre Alex menar när han pratar om den "hyllade filmen" nämner något om begravning. Hör inte riktigt va Alex säger att filmen heter? Någon som Ian hjälpa mig? Vill gärna se den filmen. Tack på förhand. Underbar podcast grabbar!


Längtar varje vecka! (5/5)

En så otrolig pod som eran ska ligga högst på listorna. Insikter, skratt, stunder av explosiva känslor. Allt finns där. Det är en så för-e-bannat bra podcast som ingen får missa! För att inte tala om att man ser på Alex Schulman i ett helt nytt ljus. :)


5/5 (5/5)

Veckans höjdpunkt, utan tvekan. Vet inte hur många gånger jag suttit på tåget med denna podcast i hörlurarna och skrattat så mycket att annat fölk undrat om jag är dum i huvudet.


Älskar podden (5/5)

Rekommenderas varmt. Framkallar många skratt. Mycket igenkänning, men väcker många nya tankar.


Sigge poppar hårt, Alex noppar hår! (5/5)

Underbar podcast, skulle dock vilja höra lite mera fylle-skandaler!


Mycket bra! (5/5)

Sigge är fantastisk och diskussionerna är både roliga, varierande och oförutsägbara. Tycker den nu är i FF nivå, om inte bättre.


🐆! (5/5)

Ni kompletterar varandra fantastiskt!


1 apa (1/5)

Sigge smarta roliga teorier om saker och ting, men Alex pratar enbart om sig själv hans familj... Tröttsamt


Riktigt riktigt bra... (5/5)

Hade ingen koll på Sigge tidigare men han är grymt rolig och begåvad. Alex hade jag bara dåliga erfarenheter av innan podcasten, men här har jag reviderat mina åsikter. Kanon. Kör på


Poden har tappat allt. (1/5)

När Sigge Eklund fick storhetsvansinne och när han började aktivt jaga roliga anekdoter så föll det bra i Podcasten. Anledningen till att den fortfarande är så högt rankad är att majoriteten av lyssnarna är pre-pubertala män som inte vet hur man skall objektivt betygsätta. Jag kompenserar genom att endast ge en stjärna.


Tack alla... (5/5)

...för era fina recensioner! Fortsätt så!


Bästa (5/5)

Sååå bra!


Underbara ni! (5/5)

Ni är bäst! Älskar att lyssna på er och ser fram emot det varje vecka :)


Sveriges just nu bästa podcast (5/5)

:')


Har de slutat? (5/5)

Nån som vet när nästa podcast kommer?


fantastiskt (5/5)

så bra


Tack! (5/5)

Alla som ska klaga på alex kan dra nån gammal över sig. Kontrasten mellan dessa två herrars sätt att konversera är klockren. Det är det som gör den här podden till den bästa svenska podcasten med delad prispall av fille och freddy. Tack


Bäst (5/5)

Ja


Bäst (5/5)

Absolut mysigaste, roligaste och trevligaste podcasten.


Fantastisk (5/5)

Podcast med helt egen och unik stil, som vågar vara personlig, lite existensiell och sävlig. Är helt fast.


Leeessssss (2/5)

Ååååh! Har fått nog av mediafolk som rullar runt i sin egen självgodhet. Det enda som gör den här podden värd att lyssna på är Sigges förmåga att leverera historier på ett otroligt sätt. Men Alex blir man bara irriterad på, utan egen talang så fortsätter han att spegla sig i sina kompetenta vänners glans.


Mycket nöjd! (4/5)

En jätte bra podcast!! Tar upp intressanta saker och väldigt underhållande, ni är väldigt underhållande!


Underbar! (5/5)

...ärlig, skämtsam, vänskaplig, vardaglig, varm, självdistanserad, tankeutmanande, smart, intressant.


Mhm! (5/5)

Det bästa som har hänt mig.


Guldet! (5/5)

Ja, det är guldet!


Intressant, roligt, analytiskt (5/5)

Jag hade precis lyssnat klart på ett avsnitt när jag hörde melodin från en medpassagerare på tunnelbanan. Det fanns potential för att dela ett ögonblick med en främling, men han var så uppslukad av er podcast! Nu har jag under tre dagar lyssnat igenom alla avsnitt och måste bistert återgå till mitt vanliga liv, nu låter det där lite patetiskt men när man frekvent upplevt något fantastiskt känns det så tråkigt när man måste vänta.


Fantastiskt! (5/5)

Ett nytt avsnitt kommer inte fort nog. Får en att fundera kring livet, men också att skratta.


Underbart (5/5)

Dom svetsar varandra så otroligt bra!


Lyssnare gratulerar sig själva för att de tro sig vara "synkade" med S&A. Dock mkt bra. (5/5)

Som Sthlmare av samma generation-egentligen den strax över ,så är de flesta Sthlmsreferenser väldigt mycket densamma som ens egna-både vad gäller händelser,personer,fenomen. Särskilt om de finns bakom en och man kan se allt med kloka glasögon. Kan tänka mig att det inte är skift 2 vid SSAB Luleå som är dess givna målgrupp,och att det kanske kan finnas mkt att reta sig på om man är på ett visst vis. Och inte alls sämre på ngt sätt. Men inte samma "art" s.a.s:..äpplen & päron osv.. Tycka det är pretentiös på vissa vis kanske? Men då jag som Sthlmare är van vid detta "fissnack"- som det kan uppfattas för, är jag immun och tangerar väl där ibland själv och kan lyssna på annat i podcasten. Och de droppningar,utvikningar osv ,som kan tyckas som markeringar åt det hållet finns det täckning för antar jag.. Så programmet är en väldigt bra där det lyckas beröra viktiga men rätt ovanliga ämnen som död,ego,tidiga masturbationer,barndomsminnen,vetenskapsteori,och mer masturbationstorys.... Och att pendla så sömlöst som möjligt. Ibland kan vissa hågkomster kännas lite sökta,men jag tvivlar väl inte på "ögonblicket",men att kunna överföra känslan. (F&F är bra på ett annat sätt. Väldigt bra. Och väldigt tvärsäkra på felaktiga självklarheter.... Och rubriken handlar om att vissa kanske tror sig vara,eller bli mer emotionellt eller intellektuellt "rustade" för samtiden?


Fem av fem (5/5)

Den bästa podcasten.


Otroligt (5/5)

Jag började lyssna på denna utan någon egentligen koll på varken Alex eller Sigge. Hade ju sett Alex en del på Aftonbladet men han har aldrig fallit mig i smaken. Men oj oj oj. Denna podcast levererar. Den blir bara bättre och bättre på alla plan. Sigge som jag tyckte var lite tråkig i dom första har blommat ut och han är helt otrolig. Alex har en otrolig förmåga att förklara saker så att man nästa smakar på dom. Man gråter, skrattar, lider och glädjs när man lyssnar. Fortsätt för bövelen leverera! Sveriges bästa podcast!


Fem plus (5/5)

Älskar denna podcast!!!!!!!! Klok men ändå lättsamt dum med humor och djup. Älskar Sigges och Alex konversationer, de kompletterar varandra väldigt väl. Onsdagar är en helig dag för mig!


Fantastiskt bra! (5/5)

Intressant och behaglig, bra samspel!


Bästa podcasten (5/5)

Intressant, filosofisk, utlämnande.


Lärorikt (4/5)

Som med alla podcasts så lär man "känna" talarna och man ger det tid. Ni som skriver att det inte är likadant som Filip och Fredrik, ja ni har ju rätt för det går liksom inte att jämföra dessa två olika podcasts. Sigge är hjärnan bakom och har även en i särklass vettigare mening och röst, skulle kunna byta ut Schulman som bihang....


Underbart! (5/5)

Älskar den här podcasten!


Fantastisk (5/5)

Veckans höjdpunkt


Bäst (5/5)

Förgyller hela min skoltid.


Perfektion (5/5)

Lysande.


Självcentrerat (3/5)

Sigge har intressanta, humoristiska och intellektuella tankegångar. Alex har helt enkelt bara mycket att jobba med. Det är inte kultur att prata uddlöst om sina psykoanalytiska sanningar. Snälla sluta törsta efter bekräftelse i det offentliga, det förstör allt intressant Sigge har att säga.


Bäst just nu! (5/5)

Bättre än Fredrik & Filip!


Fint å bittert! (5/5)

Fler dagar i veckan tack!


Lägg ner (1/5)

Lägg ner!


En av fölket (5/5)

Ni är underbara :) fortsätt i samma stil!


Genialt (4/5)

Lite "religionsfobiskt" ibland, men i övrigt fantastisk!


Bästa podden! (5/5)

Veckans höjdpunkt!


Fantastiskt! (5/5)

Lyssnat på varje avsnitt flera gånger, jag får inte nog!


Ah (5/5)

Så bra, så bra!


Genialt (5/5)

Rekommenderar till alla. Första o andra avsnittet jag hörde va sådär. men sedan fastnade jag och älskar detta mer för varje lyssning


Dahlborg (5/5)

Bästa dagen i veckan är när man får lyssna på denna grymma podcast!


Bättre än F&F! (5/5)

J


Bäst (5/5)

Rekommenderar den varmt!!


Hängpung (5/5)

Grymt bra


Itgetsbetter (5/5)

Var rätt tråkigt vid första lyssningen, men numera är det i samma klass som F&F.


Näst bäst (5/5)

5/5. Sveriges bästa pod på många sätt. F&F leder fortfarande, men ni tillhör en annan kategori.


Skittråkigt (1/5)

Tråkigt


Värmer (5/5)

Blir berörd varenda gång. Bra blandning allvar och humor


Gudomligt (5/5)

Fantastisk!!!!


Överlägset bäst! (5/5)

Utan tvekan iTunes bästa podcast


förstår inte (1/5)

Alla hyllar Alex och Sigge, men jag dras inte med alls. Visst kan det vara roligt ibland, men jag finner det mest banalt. Tyvärr. Hjälp mig att förstå varför det är sååååå bra?


Hehe (5/5)

Bäst!


Hejhej (1/5)

Inte så bra sry