Aggregated reviews for Alla Våra Ligg

Podden om sex och att äga sina val. Amanda & Anna anser att sexlivet är viktigt för välmåendet, och är kul att prata om! De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster.

Sex snack av 2 unga tejer (3/5)

Härlig och lättsam pod om sex och sexualitet på vanilla nivå. Lätt och rolig att lyssna på! Kan tänka mig att den är informativ för yngre och lite mer oerfarna! Men värd att lyssna på!


Vänstervridet och manshatande (1/5)

Typiskt feministiskt skitsnack blandat med hat mot Donald Trump och Jimmie åkesson i en podd som egentligen i te jar någonting med politik att göra. Ställs ofta orimliga krav på mannen då kvinnan sätts på ett piedestal och bara ska ha. Jättebra podd om man är tjej och ultrafeminist. För alla oss andra är det ren smörja och bör därför ej göra oss besvär att lyssna på skiten.


För hetero (1/5)

Tycker konceptet är bra, men alldeles för heteronormativt utfört... tråkigt, och det säger jag för att jag (som vanligt i samhället) känner mig utelämnad. PS har ni slickat snipp/gett ut en guide på hur en slickar snipp, eller varför gör ni det tecknet på omslagsbilden? Blir ju missvisande som sagt med det ständiga heterofokuset.


Lockar fram lusten även i ett 16år långt förhållande (5/5)

Lättsamt och roligt att lyssna på er!! Och lockar fram lusten hos mig att utforska min partner trots att vi varit tillsammans i 16år. Blivit såååå mycket mer sigen på att ligga. Och att våga visa det för min partner! Mer ligg åt folket!


Älskar eran pod! (5/5)

Hej! Jag förstår inte kritiken som ni har fått. Jag älskar eran pod! Ni är positiva, säger vad ni tycker och tar upp intressanta ämnen. Jag gillar också att ni är så lättsamma men också kan vara allvarliga när det gäller. Bra pod och fortsätt som ni gör! <3


Kärlekskemi (5/5)

Älskar er podd, den är rolig och lärorik. Speciellt bra tycker jag att ert avsnitt ”kärlekskemi” var, jätte intressant! Hade gärna hört mer om forskning kring kärlek och förhållande :)


En härlig approach til sex i ljudformat! (4/5)

En härlig podd med två riktigt starka tjejer som tacklar olika delar inom sex och samlevnad, både de lätta och humoristiska aspekterna till den tunga och allvarliga sådana. Härliga radioröster har de båda som är en fröjd att lyssna på. Om man skulle jämföra dem med något så skulle jag ta tv-serien "Arkiv X", där Amanda tar på sig rollen som Fox Mulder, personen i duon som är "the believer" och Anna tar på sig rollen som Dana Scully, "the sceptic". Båda bitarna är viktiga för att få igång intressanta konversationer både med sig själva och sina gäster. De har fått kritik för att vara för utelämnande, men jag ser det bara som något positivt att de försöker stoppa tystnadskulturen kring sex. Några av de roligaste episoderna har varit när deras pojkvänner har gästspelat.


Superpodd! (5/5)

Hej! Jag har lyssnat på podden i flera år nu, redan innan jag förlora min oskuld, tycker det är så kul att lära sig saker och få veta intressanta saker som kan hjälpa till i det tidiga sexlivet! Så kul att kunna prata öppet om något som anses vara tabu!


Varför blir sex så flamsigt ? (1/5)

Jag blir inte klok på dessa tjejer, det blir inte riktigt seriös och jag undrar hur deras killar gillar att bli exponerade i deras flams. Bubbelsnack i tiden som inte betyder ett dyft.


👏🏼🍆🍑 (5/5)

Bästa podden. 😍


Sååå tråkigt :( (1/5)

Denna podd blir tråkigare och tråkigare för varje avsnitt :( känns som något dåligt avsnitt av sex o samlevnad i skolan .. mycket synd


Hjälper så många (5/5)

För mig som inte förlorat oskulden men kommer göra ganska snart (förhoppningsvis) så är den här podden bra. De berättar hur sex egentligen är och att det inte bara är som porr


Härligasteee (5/5)

Såå peppiga, inspirerande och öppen för alla olika varianter av ligg!


Bästa podden (5/5)

Bästa bästa bästa!! Extrem inspirerande att våga, hitta sig själv, inte skämmas och massa mer. De pratar om sex på ett lättsamt sätt som gör det mindre tabubelagt. Älskar den här podden med hela mitt hjärta!


Bästa podden! (5/5)

Ni är fantastiska! I vanliga fall gillar jag inte lyssna på podd men sen jag upptäckte er har jag lyssnat så ofta jag kunnat. Ni är så avslappnade och roliga. Det ni gör är så viktigt, jag har sagt till alla jag känner att de ska lyssna på er! STORT tack!


Lyssna (5/5)

Avdramatiserat och härligt!


Älskar (5/5)

Bästa podden som finns!! Lyssnar slaviskt


Bästa podden 🌞 – med härligaste tonaliteten (5/5)

Intressant glädjepiller som ger energi varje morgon man lyssnar och avslappning varje kväll man behöver varva ner. Önskar avsnitten kom oftare än 1 gång/v och kan även rekommendera systerpodden ”Dejta”.


Guldis = Orgasmen (5/5)

Vill tacka min man för att han började lyssna på denna Podd, ALLA VÅRA LIGG👍. I ett avsnitt pratade ni om denna SATISFYER och min man berättar det med spänning för mig. Eftersom jag har så otroligt svårt att kunna få orgasmen så har man nästan tappat tron på det. Och det finns ju verkligen inget SKÖNARE än att kunna få det. Min man har verkligen försökt & försökt få mig att komma men det är inte ofta det händer tyvärr. Men jag tänkte varför INTE testa denna SATISFYER. Min man BESTÄLLDE den även som en liten SUPRISE alltså denna SATISFYER PRO DELEUX NEXT GENERETION. För det första Wow så snygg😍. Passar mig perfekt i handen, och jag kan VERKLIGEN GARANTERA att du får en skön och härlig orgasmen. Nu känns livet så mycket bättre och den är även perfekt att kunna använda när vi älskar. Så nu ska jag även ge mig själv en liten läxa att även testa den i duschen eftersom den är vattentät. Och den har även fått ett nytt namn här hemma. GULDISEN😃 Har du inte testat den så tycker jag du verkligen ska göra det.


Sexigaste och smartaste podden ever (5/5)

Favoritpodden alla dagar i veckan!!! Har lyssnat igenom alla avsnitt minst 2 ggr! Berättar för alla mina vänner som också blivit inspirerade. Årets julklapp till alla tjejkompisarna blir satisfyer pro som jag självklart köpte med er rabattkod 😃 mer orgasmer till folket!


Viktiga ämnen! (5/5)

Den här podden är rolig, innefattar intressanta och inte minst viktiga ämnen! Alla borde lyssna på den här podden och reflektera över ämnena som tas upp. Den blir bara bättre och bättre för varje avsnitt😍


❤️❤️❤️ (5/5)

Bästa podddddeeenn


Grymt kul o lärorik podd! (5/5)

Fastnade för denna podd vid promenerandet i skogen. Grymt kul o lärorik podd. Hoppas verkligen ni fortsätter med podden o att ni fortsätter lysa upp etern. Ser fram emot när ni ersätter Nordegren o Epstein på eftermiddagarna...


Bästs podd (5/5)

Alltså bara älskar er podd, e sjukskriven å ni gör verkligen min dag lättare att gå igenom får så många härliga skratt tack vare er 🦋


Lägg ner med politiken (1/5)

Finns andra poddar med vänsterpolitik om man är intresserad av det


Rekommenderar!!! (5/5)

BÄSTA!


Sluta prata om politik bara pinsamt (1/5)

Pinsamt försök till att rädda MP


Älskar den (1/5)

SUGER RÖÖÖÖÖVHÅL


Yasssss (5/5)

DETTA ÄR DET BÄSTA JAG VEEEET


Bäddat podden! (5/5)

Älskar denna podden! Verkligen en pod som alla borde lyssna på, oavsett kön, läggning och ålder. Har lärt mig så sjukt mycket om sex och om mig själv. Tack bästa Anna & Amanda för en gryyym podcast! 😍😍


Fantastisk (5/5)

Kan inte sluta lyssna❤️


Bästa (5/5)

Bra podd.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣💏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Peppande! (5/5)

Det är fantastiskt att prata om sexualitetens allra härligaste funktion d.v.s. bonding device. Håller inte med!? Läs boken Sex at Dawn.


Inspirerande..! (5/5)

Anna & Amanda, ni har givit mig ny inspiration till att utveckla mitt sex liv och ny syn på sex. Älskar eran pod 😍 ni är as grymma


Den bästa! (5/5)

Helt ärligt garvar än åt valen😂 förutom de så tycker jag podden är helt enkelt en av de bästa poddarna som finns.


En helt ny värld! (5/5)

En plats jag inte visste fanns... ingen bestämmer där, uuutom jag själv. Den finns högt ovan molnen! Anna och Amanda tar på ett roligt och öppet sätt bort tabun och skam jag känt innan. Det är spännande att tänka att det kan finnas mer sexualitet inom mig som bara vill UT!! Tack för en asbra podd, ni känns som mina kompisar fastän vi aldrig har träffats :P Puss på er!


U rock (5/5)

Ni äger älskar podden! Men kan ni inte bjuda in era pojkvänner någon gång? Eller blir det för privat? Eller dom kanske inte är bekväma med det? Hur som så hade det varit askul att lyssna på!!!


Bara nej.... (1/5)

Lyssnat på de absolut första avsnitten och jag blir äcklad hur ni suttit och pratat om otrohet som att det är något ok och naturligt. Tänk på att vissa ämnen är känsliga för andra, och använd hjärncellerna på hur ni framför saker och ting. Nu vet jag inte hur era nyare avsnitt ser ut, men tänk på detta. För det jag hört hittills är vidrigt.


Fantastisk!! (5/5)

Anna och Amanda får sex att låta kul och inspirerande! Kan rekommendera alla att lyssna på denna pod!


Bästa (5/5)

Bästa


All you need is love (5/5)

Om det här var en tropisk fisk skulle den vara MYCKET färgglad!


Perfekta podden! (5/5)

Rolig, intressant och framförallt lärorik! Kan verkligen rekommendera💯💯💯


Intressant (4/5)

Väldigt intressant


Så härlig podd meen (5/5)

...något mycket reklam. Men älskar ändå, spolar bara förbi lite!


Helt outstandning! (5/5)

ALLTSÅ DENNA PODD??? Helt underbar, HEJA ALLA VÅRA LIGG! Är helt lyrisk varje gång ett nytt avsnitt kommer upp!


Grymt bra intiativ! (5/5)

En riktigt bra podcast som öppnar upp för ett bättre samtal om sex i vardagen!


🔥🔥 (5/5)

Skitbra att ni pratar om något som är så normalt men aldrig talas högt om!


Besviken (2/5)

Jag tycker tyvärr att eran podd har blivit tråkig. Den känns lam och tycker ni blivit för mycket ”pengafixerade” med er podd. Älskade podden förut men känns som ni blivit för mycket business minded med podden tyvärr... Dessutom är avsnittets alldeles för korta. För övrigt verkar ni vara hel goa tjejer! Synd att det blivit för mycket business över det hela bara


Så bra!!! (5/5)

Alltså hur kan jag ha missat denna podd?! Så många frågor och funderingar som blir uppmärksammade i denna podd, det är så viktigt! Humorfaktorn är ett plus, skrattar högt på tuben varje gång!


Grymt (5/5)

Behagliga röster att lyssna på, intressanta ämnen som man verkligen kan ta del av. En fantastisk och underhållande podd helt enkelt!


Otroligt underhållande, perfekt på väg till och från jobb! (5/5)

Som titeln säger, lyssnar på när jag går till och från jobb!


Woho! (5/5)

Helt otrolig pod! Äntligen en i min smak! Inget är tabu och man blir taggad på livet!


Sveriges bästa podd! (5/5)

Bra och superkul!


Riktigt bra 👍🏼 (5/5)

Mycket fint perspektiv på sexualitet, helt utan att förminska vissa typer av människor, till skillnad från exempelvis Singelrådet.


Svensk version.... (3/5)

Efterliknar den amerikanska podden ”SRY ABOUT LAST NIGHT - GUYS WE FUCKED” med två ståuppkomiker från NYC som talar ut om allt kring sex och bjuder in gamla ligg till sin podd..


Gryyyyym podd (5/5)

Sååå bra, intressant och rolig podd!! Min favoritpodd of all time😍


Har lyssnat på ALLA inland lyssnar jag på redan lyssnade (5/5)

Skrattar hela tiden. Ni e grym Linnéa o Amanda


Könsstympning (3/5)

Inte att förglömma att könsstympning pågår i Sverige just nu,,,,,,säkert medan detta skrivs också. Förjävligt!


Trist (3/5)

Premissen när de började var att de skulle prata med gamla ligg. Det var ju lite kul men i takt med att de gamla liggen har tagit slut har det blivit väldigt tråkigt


LYSSNA PÅ DENNA PODDEN (5/5)

Bästa podden EVER! Utmanar och underhåller!


Love (5/5)

Älskar denna podd 😁❤️


Fortsätt! (5/5)

Fortsätt, fortsätt, fortsätt!!


Pinsam (1/5)

Sjuk och pinsam


Älskar (5/5)

Riktigt bra podd! Plöjt igenom alla avsnitt på 3 veckor! Öppenheten och historierna är grymt roliga. Dock önskar jag Anna kunde ta lite mer plats då det känns som Amanda pratar mest.


FUCKING BÄST (5/5)

DENNA PODCASTEN ÄR DEN PERFEKTA FÖR DIG SOM ÄR EN WOKE LIBERAL SOM ÄLSKAR ATT SNACKA OM SEX. DEN TAR UPP SEX UR ETT INTRESSANT PERSPEKTIV (KVINNORS FÖR EN GÅNGS SKULL) OCH HAR BLANDAT OCH VARIERAT INNEHÅLL! MIN FAVORITPODD MED MARGINAAAAAAL


Besviken, tyvärr. (1/5)

Kändes som detta kunnat vara en riktigt grym podd, två tjejer som lyfter fram sexualitet som något härligt och roligt. Men jag fastnade inte alls, känns stressat och konstigt. Synd!


Fantastisk (5/5)

Riktigt bra och rolig podd! Längtar alltid tills att ett nytt avsnitt ska komma ut!


Lydia (1/5)

Hemskt.


Bästa😍 (5/5)

Såå bra podd underhållande och grymma flickor


Så bra och viktig pod! (5/5)

Så skönt att lyssna på brudar som gillar sig själva och gillar sex!


Super (5/5)

Viktiga ämnen, kul och intressant! Bra att byta stigmat kring dessa ämnen!


Bästa! (5/5)

Extremt viktig och härlig podd. Lärorik för alla människor oavsett sexualitet eller kön. Sinnesjukt rolig också. Sluta aldrig tjejer!!


Grym! (5/5)

Underbar podcast men några gäster kan vara skeva. Som nisse&manne, tycker verkligen det skulle vara konstigt om de kallar sig själva feminister. Hehe..


Suck (1/5)

Återigen ett gäng marxister som har anammat kapitalismen. Den här gången med det översexualiserande beteendet som förespråkas.


För mkt fokus på alkoholrelaterade erfarenheter. (1/5)

Tycker att det är för mycket fokus på att alkohol ofta är den avgörande faktorn till att folk prövat olika sorters sex. Hade tyckt att podden varit bättre och mer intressant om de pratat om nyktra erfarenheter och inte indirekt uppmuntrat till att använda alkohol som mod (ish) för att testa saker.


Såå bra :)) (5/5)

Yay..


Riktigt dålig (1/5)

Se ovan


Underhållande (5/5)

Bra jobbat med att sexifiera Sverige


ILY (4/5)

Ni är bara för bra, sluta aldrig podda!


Bra, men något upprepande ibland (4/5)

Beror intressanta och bra ämnen, men kan upplevas som lite upprepande ibland. De första avsnitten är bäst!


❣️❣️❣️ (5/5)

Såå himla bra!


Bäästa (5/5)

Så bra🌟


Skitbra ! (5/5)

Lyssnar på den varje gång jag pendlar till en utav våra filialer på jobbet. Är där ungefär en gång i veckan och denna pod gör att tiden dit / därifrån går lekande fort ! 😂🤘🏼


Lärorikt!! (5/5)

Som snubbe är detta Otroligt intressant att få höra allt det här från ert perspektiv, är inte många tjejer som vågar prata så öppet som ni gör om allt i sängen! Grym pod, tack! :D


Podcast av och till fjortisar? (1/5)

Alla våra FYLLEligg - pratar två tjejer som tror att de vet något, men egentligen så kommer de inte ihåg så himla mycket! 😆


Grymt bra! (5/5)

Så bra! Intressant, inspirerande och rolig.


Wiho (5/5)

SÅ JÄKLA GRYM Podd!!


Tankenöt (1/5)

Om två killar skulle kört med ett likadant koncept, vad skulle då hända? Antagligen skulle den inte få publiceras! Ger unga tjejer helt fel syn och insteg i sexlivet!


Skönaste och roligaste podden (5/5)

Så jäkla avdramatiserat, så gött! Kärlek till er som vill få bort skam-stämpeln när det kommer till att tala om sex!


Bästa podden! (5/5)

Grymt bra och intressant. Älska!


Skrönor (1/5)

Så sjukligt dålig podd med två tjejer som tror att de är häftiga genom att skryta och ljuga om sina ligg. Hade varit kul att se reaktionerna om det var andra könet som gjorde podden...


Stulet koncept och dessutom mediokert (1/5)

Guys we FU... ja vilken bra idé!! Vi stjäl konceptet hela vägen ner till namnet och sen mixar vi in ointressanta anekdoter med absolut ingen funktion till humor. För det är så ovanligt att vara 2 heterosexuella tjejer som gillar att ha sex mycket.... verkligen banbrytande..


En ny favoritpod! (5/5)

De flesta morgnar på väg till jobbet är AVL sällskapet i mina hörlurar.


VÄX UPP!!! (1/5)

Efter att ha lyssnat på detta blir jag på riktigt spyfärdig!! Men syftet med podden kanske är att just det!..att tappa sexlusten totalt👎🏼


Rolig och bra (5/5)

Det är än väldigt roligt och intressant pod om du gillar sex och snusk


Något nytt (5/5)

Denna podden är verkligen nått nytt. Härligt att dessa två tjejer kan prata om det, hur dem vill! Behöver prata mer öppet om sex utan att det ska vara tabu!


Sjukt jäkla rolig (5/5)

Går inte att sluta små le varje gång man lyssnar på podden!


YAAS GIRLS! (5/5)

Love it! Hade önskat något längre avsnitt (för det är ju så intressant)!


Fy faan åhh!!! (5/5)

med läkare, syrror, Sveriges landslag, programledare i radio, blåljusknull å skaffa familj 😉😘👍🏻👍🏻👍🏻 feel you 😉👆🏻


Superbra podd men för korta avsnitt! (4/5)

Med längre avsnitt skulle podden bli perfekt, samt om ni tog upp lyssnarfrågor som jag tror de finns en stoor efterfrågan på


Otrohet (1/5)

Riktigt tråkigt att ni romantiserar otrohet..


Lärorikt! (5/5)

Kan vara lite tramsigt ibland, men det krävs mycket att kunna prata om det dom gör/gjort, mycket bra👍👍


Sjukt rolig! (5/5)

Sjukt rolig och öppensinnad pod.


Fantastisk & empowering (5/5)

Känner mig så peppad att utforska min sexualitet och ta för mig efter att ha lyssnat på denna fantastiska podd!!! Rekommenderar den till alla!!!


Grym! (5/5)

Sexigt intressant!


Längre avsnitt (5/5)

Ni måste göra lääängre avsnitt. Älskar denna podden!!


Så omoget! (1/5)

Hade varit bättre om det varit ärligt. Köper inte snacket alls.


Sisådär (1/5)

Kul att de försöker lyfta sexualitet men det blir bara menlösa stories om vad de gjort istället för att diskutera och förmedla saker. Kul ett avsnitt och sedan blir nästa typ identiskt.


Fake (1/5)

Mycket av berättelserna känns fake, tror det är två röstskådespelare som hittat ett ämne som med väl kryddade anekdoter fångar uppmärksamhet.


5 av 5. Utan tvekan. (5/5)

Intressant, kul och underhållande ämnen. Så bra.


Ella i "verkligheten i P3" (5/5)

Hörde Ella i "verkligheten i P3", om en tjej som är bästa vän med en hemlös man.


Bästa podden (5/5)

Älskar denna !!!


Fantastiskt!!! (5/5)

Sjukt fantastisk podd! Blir så glad av att lyssna på er!


Ni är bäst (5/5)

Fantastiska


😍😍 (5/5)

Grymmaste jäkla podden!


😍😍 (5/5)

Bästa!


Underhållande (5/5)

En podd som stärker kvinnors rätt till att äga sin egen kropp och sen är den väldigt underhållande att lyssna på!


Grymt bra (5/5)

Helt enkelt mycket bra👍


Riktigt besviken... (2/5)

Hade höga förhoppningar men blev rejält besviken. I synnerhet avseende det avsnitt där en av värdarna haft en trekant med en kille. I förbifarten nämner de att han och den andra killen gick och snortade kokain mitt i alltihop. I övrigt blev det liksom inte mer än ett "wow, spännande" - men sen aldrig mer än så... Håller redan på att tappa på topplistan efter att nyhetens behag lagt sig.


Dålig (1/5)

Skräp och trams


Grym podd (5/5)

Älskar podden, tar upp snack man inte pratar med andra om


Love it (5/5)

Älskar eran podd!! Tycker gott att den skulle kunna vara längre


Grym podd! (5/5)

Grym podd!


Underhållning (5/5)

Alltså så stort underhållningsvärde, det kan växla lite beroende på gäst och samtalsämne doc. Men sex ska vara kul och podden genomlyser det rakt igenom!


ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR (5/5)

ÄLSKAR denna pod! Skitkul att Linnea och Ella bjuder på sig själva och tar upp sexrelaterade saker ur ett jämställt perspektiv


Sextastisk! (5/5)

Grymt bra pod! Tankar som man gått och tänkt på hörs nu med ord från er! Så underbart!!


Vidrigt (1/5)

Dem pratar om otrohet som om det vore något naturligt och inget att skämmas över, dem nästan uppmuntrar det, fyfan vad vidrigt


Inget bra (2/5)

Nej, det här var inget vidare...


För korta avsnitt (5/5)

Varför så korta avsnitt?! Känns som ni rusar igenom allt som skulle kunna bli riktigt roliga samtal. De enda dåliga med podden:)


Grym pod (5/5)

Så alla tjejer snackar sinsemellan. Fast nu finns det i en podversion.


Ganska Avg helt enkelt (3/5)

Vissa avsnitt e jättebra, vissa e sådär Medelbra helt enkelt


Helt underbar! (5/5)

Härligt att höra kvinnor prata om sex, ta för sig av sex och verkligen älska sex. Roligt lättsamt och otroligt inspirerande! Tack! Och även jag har en ligglista. Det ska man ha!


Så himla bra! (5/5)

Grym pod! Intressant rakt igenom. Kanske kan man även bjuda in andra kvinnor ibland, med lite annorlunda erfarenheter än Linneas och Ellas. I ett avsnitt var ämnet orgasmer, där hade det varit spännande att höra en annan kvinnas perspektiv, ex nån som inte har lika lätt för att komma.


Kanonpodd (5/5)

Jävligt skönt surr, ler o flinar varje avsnitt! Keep it up!


Började bra (2/5)

Avsnitten fram till orgasmavsnittet fick 4/5. Riktigt härligt. Efter det föll podcasten pladask. Orgasmavsnittet vad så intetsägande utan någon riktig röd tråd. Handlade egentligen knappt om värdarnas orgasmer och hur de når dem, utan det var snabbt överspelat. Opersonligt och tråkigt.


Pepp (5/5)

Så jäkla uppfriskande, blir så jäkla sugen på att berätta om alla mina ligg 👭👅🎉


Helt fantastisk (5/5)

Otroligt lärorik, rolig och ärlig podd!


Grymt (5/5)

Rolig o skön podd👌🏻


Hyllar (5/5)

Fantastisk podd som uppmuntrar och stärker kvinnor i samhället att ligga inte är något skambelagt. Älskar hur ärliga och ocensurerade ni är och modiga som vågar ta upp ett ämne som andra inte gör. Hyllar er till miljonen. Heja sexlivet till alla åldrar, kön o läggningar!!


Vem bryr sig? (2/5)

Vem orkar egentligen lyssna på människor som pratar om sex, ligg, kåthet, yadi yada i mer än ett avsnitt?


🙏🏻 (5/5)

Helt genial pod.


Log😜 (5/5)

Gick runt på jobbet med ett stort leende och garv😜👌🏼😂😂😂😂😂


Bästa podden ever (5/5)

Tack för att denna podden finns och visar att tjejer inte på något sätt tycker mindre om sex än killar 🙌🏼


5/5 (5/5)

Älskar denna, så öppna och härliga tjejer


Sjukt härlig podcast!! (5/5)

En helt fantastiskt pod som släpper på alla gränser och normer kring vad som är tillåtet när man är kvinna. Så sjukt kul, älskar!!


Oslagbart (5/5)

Information, lärorikt, underhållande och riktigt viktigt! Fortsätt med det ni gör!


Pinsamt (1/5)

Två tjejer som pratar om hur mycket dom gillar att suga k*k och bli slickade. Hade två killar gjort en liknande podd hade alla PK-feminister fått panik.


Grym! (5/5)

Öppen, normkritisk, intellektuell och HÄRLIG!


Trebarnspappan (5/5)

Tack för ett grymt program!


Bra! (5/5)

Kul att någon verkligen vågar säga det kanske inte andra vågar prata om men egentligen tycker! Keep up the good work tjejer!


Sextakulärt! (5/5)

Fantastisk Podd! Sex i alla mängder och former och gee mig meer!


Unikt och bra (5/5)

Jätte kul podd!


Underbar (5/5)

Fantastisk!!


Liggantal (5/5)

Skönt att inse att ens dejt inte är "slampig" efter man hört denna podden! Tack!


Grymt! (5/5)

Befriande ärligt & öppet. Extra kul m gästen- eller den "återvinna" fd kk/älskaren.


Grymt! (5/5)

ÄLSKAR att det är så ärligt!


Wow (5/5)

Så bra, rolig och viktig!


Alla våra ligg (5/5)

I like.....


Bäst (5/5)

Så bra!


Bästa podden! (5/5)

Skrattade högt! Sjukt rolig och bra podd.