Aggregated reviews for Allsvenska Podden

Robert Laul och Per Bohman i frontlinjen för Sportbladets allsvenska podcast säsongen 2019.

Sämst   (1/5)

Sämst


Calisir e bästa backen i allsvenskan   (5/5)

Grym podd men otroligt brus rakt igenom😤


Jättebra   (4/5)

Jättebra podd, men ljudet MÅSTE bli bättre. Blandar ljudvolym på visknivå med skärande utrop som ringer i öronen. Går inte att hitta en behaglig lyssningsvolym. Gäller f.ö. alla Sportbladets fotbollspoddar.


Försöker och försöker   (2/5)

Gillar både Frida och Fredrik, men detta blir aldrig helt 100. Något fattas.. ljudet, ämnena, diskussionerna ja mycket av denna podd upplever jag väldigt svajigt, Tyvärr. Behövs en bättre struktur på avsnitten och diskussionerna behöver bräddas. Nu (även fast Frida är tff:are) så kretsar alla avsnitt kring Sthlms-lagen, minst 80% av avsnitten. Förstår att majoriteten av er målgrupp är från sthlm, men är det inte bra att öka intresset för andra klubbar? Måste kunna ha mer nördighet kring de andra lagen, annars ändra podden till ”allsvenska Sthlm podden(med tff inslag)”. Men jag gillar er ändå Frida & Fredrik


Nödlösning !   (2/5)

Bra att ha till när allt annat är slut. Men inte som man längtar precis.


Borde va så bra men är så dåligt   (1/5)

När man älskar fotboll, älskar allsvenskan, älskar Sportbladet så borde därmed denna pod vara gjuten, men tyvärr raka motsatsen. Det är bedrövlig fotbollsanalys och pinsam brist på kunnande av annars säkert duktiga reportrar. Har försökt men jag sliter mitt hår- detta går inte att lyssna på. Ovärdigt Sportbladet, ovärdigt allsvensk fotboll. Gör om gör rätt!


Kass   (1/5)

Okunnigt och enformiga åsikter. En av de sämsta poddarna om allsvenskan


Uselt!!   (1/5)

Floskel , nollkoll, svammel, ett gäng bönder som tittat på fotboll i 2 år...


Bra fotbollspod   (4/5)

Nu även med kvinnliga medverkande, vilket gissningsvis retar några.


Mell   (1/5)

Inget vidare, nivån har sjunkit enormt


Ljudnivån   (1/5)

Helt ok slölyssning men ljudnivån måste korrigeras. Det är ok att skratta åt sina egna skämt men måste man göra det så förbannat nära mikrofonen? På gränsen till olyssningsbart.


Snyggt!   (5/5)

Välgjord och rolig!


Låg nivå med uruselt ljud.   (1/5)

Låg nivå med uruselt ljud.


Snälla.. Sätt Jönsson på bänken så får han träna sig för ev start.   (1/5)

En podd kan omöjligen bli bra med en så svag programledare. Jönsson sitter mest och skrattar åt sina egna "skämt" med ett skratt som skär i huvudet. Säger de mest självklara sakerna. Har aldrig varigt sig i PL eller Allsvenska podden sagt något intressant utan bara varit ett irriterande inslag. Någon på Aftonbladet borde ge honom klipp eller utskrifter på vad han säger som en god gärning.


Allsvenska podden   (2/5)

Byta namn till Malmö podden, ja malmö är bäst i sverige o ingen utanför skåne bryr sig. Prata om alla lag i serien, malmö får ju till och med 5+ när dom torskar?


Bättre en ok ej fantastisk   (4/5)

Bättre än ok men ej fantastisk


Ljudnivån borde fixas   (3/5)

Bra podd men ljudnivån borde fixas. Om t ex Laul knappt hörs medan andra skär i öronen när ett skratt kommer så kanske lite ljudfix skulle hjälpa. Annars bra som sagt!


Ni gör det bra!   (5/5)

Bra jobbat!


Ok   (3/5)

Duglig


Ubbe   (1/5)

Om inte ljudet varit så otroligt dåligt hade jag fortsatt lyssna,Men tyvärr inte.


Underhållande   (4/5)

Bra! Intressant, men det är glest mellan avsnitten tycker jag.


Mister Klister   (4/5)

Fantastisk skönt nördigt med glimten i ögat!


Usel!!!   (1/5)

En totalt usel podd om allsvenskan från Aftonbladet. Detta kan vara den sämsta podd som rör sport som någonsin producerats. Mer intressant att se färg torka.. Tyvärr!