Aggregated reviews for Amatörpsykologernas Topp 100

Amatörpsykologernas Topp 100 med Ulf & Martin. Podcasten där vi erbjuder pedagogisk hjärnskrynkling för gemene hen i underhållande fåtöljtempo. (We have legal rights to all the music that is played in this podcast. For more information: www.ifpi.se)

Spännande Podd! (5/5)

Kul att få höra lite laidback diskussion om psykologi och teorier!


Awesome (5/5)

Så grym pod. Älskar den humana aspekten! Psykologi för vanliga människor som vill utveckla sig själva! 🤩


Sjukt bra (5/5)

Vill bara tacka för att ni hjälpt mig i min studie om socialpsykologi, läser också till beteendevetare! Ni har tagit upp allt och på ett mycket bra sätt! Tack!


Kanon ! (5/5)

Sjukt bra podcast lite mycket vänster, men annars bra!


Underbar podd! (5/5)

Jätte trist att du måste sitta själv numera.. ni var sjukt underhållande att lyssna på. Era sarkastiska/ironiska skämt mot varandra var sjukt roligt stt lyssna på. Känner igen mig i beteendet med mig och mina vänner. Alla förstår inte sig på sån humor.. 😅 Men(!) jag har verkligen inga problem att sitta och lyssna på bara dig! Gillade verkligen avsnittet när du sitter ensam första gången. Älskar folk som kan erkänna att man har gjort fel eller att man inte är perfekt. Att man kan erkänna att man inte alltid gör rätt för sig. Att själv se sina brister och erkänner det, bara det visar hur stark man är som person och att man kan bli bättre! Jag hoppas verkligen att du orkar fortsätta trots allt. Jag älskar nästan allt ni har tagit upp hittills! Ni/Du har en så bra podd och sticker ut ur mängden. 😊


Pedagogiskt! (5/5)

Äntligen något för den psykologiintresserade som inte är så himla krångligt! Varm applåd och rekommendation!