Aggregated reviews for Babykaos

Välkommen till podden där vi inte skäms över att berätta sanningar om familjelivet, våra graviditeter och förlossningar! Det är okej att tycka att ditt barn är ett monster, det är okej att inte vilja bajsa på sig under förlossningen, det är nästan okej med allting! Whatever works for you! Välkomna till BABYKAOS! Nu kör vi!Vill du få en liten paus från babysnacket? Lyssna då på uppföljaren Vuxenkaos där jag (Julia Anjou) och min gubbe Walter pratar om hur vi hackar vardagen med kids, entreprenörsliv, fester, träning, kärlek, vänner och drömmar. Mail: [email protected] eller [email protected] Babykaos: @babykaospodcastInstagram Julia: @juliaanjouPodcasten produceras av POETIC

<3   (5/5)

Älskar podden! Saknar dock de ”pratavsnitt” som var vartannat avsnitt förut (Julia&Jennifer utan gäst) - går det att hitta någon/några återkommande gäster där det är mer prata fritt och riktigt babykaos att blanda upp intervjupoddarna med?


Mer av barnmorskan Karin!   (5/5)

Älskade älskade älskade del 1 med Karin och är så taggad på mer. Uppskattar verkligen ”fråge-avsnitt” överlag, men Karin gav också så bra, informativa och fina svar, gav en ett lugn. Tack för att ni delar med er av denna fantastiska barnmorska! Mer av henne!


Superbra podd!   (5/5)

Jag har typ sträcklyssnat på alla avsnitt. Så intressant, roligt, allvarligt, lättsamt och bra! Ni är så sjukt härliga och bjussiga. Love it!


QUEENS !   (5/5)

Ni är fantastiska Hahah ! Ska bli förälder i april då min sambo är gravid och måste säga att ni ger mig både ångest och lugn samtidigt. Ska lyssna på Jennifers förlossning del 2 nu, behöver lite ångest just nu 😂


Love it!!   (5/5)

Jag har två små barn, jag hinner lyssna på två poddar i veckan. Av alla poddar där ute är en av dessa två eran! 😁 För att ni är ärliga och roliga, och säger det högt som många andra tänker. 😉


Power-mamas!!   (5/5)

Alltid lika kul att lyssna på er podcast, blir så peppad och inspirerad! Längtar tills varje nytt avsnitt släpps!!!


BÄSTA   (5/5)

Går gå gymnasiet & lever utan barn - men ändå den bästa podden som jag ständigt längtar efter & lyssnar på!!!! 15/10 får den lätt! Underhållande, äkta & bra! Kan inte begära så mycket mer.


5 stjärnor till denna podd!   (5/5)

Roliga intervjuer och bra ämnen!!


ASROLIGA POWERMAMAS!   (5/5)

Äntligen en rolig å skön mammapodd! Fortfarande grymma tips å sånt men samtidigt jäkligt kul å lättsamt 👍⭐️👯‍♀️


Ok   (3/5)

Bra podd men den av er som säger *såhära* hela tiden. Det var irriterande och gör att jag vet inte om jag kommer lyssna vidare.


Så bra men dåligt ljud   (5/5)

Superbra podd men ljudet är så himla lågt. Har på högsta volym men ändå räcker det inte..


Älskar er!!!   (5/5)

Äntligen en skön mamma podd🙏❤️


ÄNTLIGEN!!   (5/5)

ÄNTLIGEN en lättsam och sjukt rolig podcast där man pratar om både de ljusa och mörka delarna om livet med barn. Älskar hur dessa tjejer kan skoja om deras barn och säga hur jobbiga dem är ibland (någon som i vanliga fall är lite tabu!). Längtar efter fler avsnitt!


Supermysig   (5/5)

rolig, mysig osvosv 💕


Woop Woop   (5/5)

Keep up the good work 👏🏼🎈