Aggregated reviews for BabyzPodcast

PODCASTEN MED PROFFS - LYSSNA OCH LÄR!BabyzPodcast låter dig hänga med in i barnmorskan Carina Rylander och förlossningsläkaren Jennie Stolts spännande värld.Med värme, kärlek och underhållning diskuterar vi experter kring livsomvälvande händelser som graviditet, förlossning, föräldraskap, amning och familjeliv. Våra gäster är inte bara intressanta utan även välkända experter och kändisar som du säkert känner igen.Vi bjuder på faktaspäckade avsnitt och förlossningsupplevelser i en härlig och bred blandning!

Bäst   (5/5)

Så bra podd! Har snart lyssnat på varenda avsnitt. Är gravid med mitt första barn och dessa erfarna kvinnor har gett mig så mycket kunskap men framförallt lugn inför förlossningen och första tiden med bebis !


Världens bästa podd   (5/5)

En underbar podd som ger mycket bra kunskap och hjälpmedel. Man får information om mycket som man inte viste innan. Två fantastiska kvinnor som driver denna podd och som hjälper många ❤️


Toppenbra   (5/5)

Fantastiskt bra podd med inspirerande och fantastiska kvinnor, ett måste för dig som väntar barn.


Bästa podden   (5/5)

Underbar podd med grymma gäster och erfaren barnmorska och förlossningsläkare. Bästa podden att lyssna på inför graviditet, förlossning eller om du just blivit förälder.


Grymmaste podd i bästa blandning av fakta och underhållning!   (5/5)

Heja er Karin och Carina. Kan verkligen rekommenderas till gravida och födande!


❤️❤️❤️❤️   (5/5)

Ett måste för alla gravida!! Dessutom världens gulligaste barnmorskan Carina!!


Bra   (4/5)

En bra podd.