Aggregated reviews for Bathina – en podcast

I Bathina – en podcast träffar Bathina Philipson extremt framgångsrika personer och vänner som alla har en stark historia att berätta. Bathina går till botten med bakgrunden och uppväxten som präglat dem. Valen och upplevelserna som format dem. Hur är det att komma till Sverige som flykting egentligen? Hur präglas man av att se sin mamma bli skjuten i unga år? Vad sätter en barndom full av misshandel för spår? Och vad har egentligen Carrie Bradshaw i Sex and the City betytt för en av Bathinas gäster?Det är i Bathina – en podcast vi får svaren genom Bathinas hjärtliga men filterlösa frågor som tvingar gästen till ärliga och raka svar. Varje gäst avslöjar dessutom en hemlighet de aldrig tidigare berättat offentligt… Bathina Philipson är född och uppvuxen i en arabisk/muslimsk familj med åtta syskon där varken veckopeng eller oxfilé fanns att tillgå. Sedan dess har hon gjort en ordentlig klassresa då hon idag lever i den svenska societeten med en ekonomisk trygghet de flesta bara kan drömma om. Klassresan och hennes obotliga nyfikenhet kring människor har givit henne en unik förståelse för det svenska samhällets olika skikt och situationer. Ett social geni som aldrig vänder kappan efter vinden oavsett möte…Producerad av Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod

Grym bra podd   (4/5)

Gillar verkligen att lyssna på poddar! Helt klart är din podd en av favoriterna! Du är både rolig, inbjudande och intresserad av dina gäster. Vad jag har skrattat när du intervjuat vissa människor där deras kultur och tankesätt är samma som där jag kommer ifrån! Också när du berättar om din uppväxt och kultur! Riktig roligt och härligt och lyssna på! Fortsätt med din podd i många år till!


Bästa 🌸💖   (4/5)

Bästa podden 🙌🌸❤️ alltid lika roligt och intressant


Nej Tack   (1/5)

Bathina är en osympatisk människa som är utstuderat elak mot människor i sin omgivning.


Osvenskt svensk o så bra   (5/5)

Denna podd behövs, får mig att garva högt och tänka till. Älskar Bathina men hon är ändå bra (trots sin egna stora personlighet) på att lyfta personerna hon pratar med.


Riktigt bra!   (5/5)

Jag började gilla att gå på långa promenader tack vare Bathinas pod! Jag sätter på hörlurarna och börjar ströva i skogarna, skön känsla! Man glömmer liksom tiden! Riktigt intressanta människor att lyssna på ! Det har fått mig både att skratta högt och gråta( när Samir Sabri intervjuades ). Tack Bathina! Hoppas innerligt på fler nya avsnitt❤️


Rekommenderar verkligen!   (4/5)

Riktigt bra och intressant pod! Kanske inget för den superkänslige lyssnaren, men väldigt bra om man kan lyssna med öppet sinne och lite överseende. Jag brukar tycka det är tråkigt att lyssna på folk jag inte känner till men här har det enbart varit riktigt intressanta och spännande samtal. Jag har aldrig blivit besviken. Bra gäster, bra Bathina, bra pod!!!


Barthina   (5/5)

Äntligen en podd med vettigt innehåll👍👍👍👍 bra jobbat👍


Oordning i listan   (3/5)

Säsong 1 ligger överst och nyare avsnitt ligger underst i ”okänd säsong”. Kan ni fixa det så man slipper scrolla hela tiden? Bra podcast!


Du är bäst!   (5/5)

Underbart!


Helt outstanding!   (5/5)

Har aldrig lyssnat på podcast tidigare, men är fullkomligt fast! Tack Bathina för en underbar podcast, sluta aldrig!!


Äntligen!   (5/5)

Du kommer krossa! ❤️U!