Aggregated reviews for BODY Radio

BODY Magazines podcast behandlar alla områden i muskelvärlden. Värdar är branschprofilerna och BODY-medarbetarna Anders Axklo och Linnea Enstedt.

Nja   (2/5)

Stelt och segt...


Trött pod.   (1/5)

Här sparkas det in öppna dörrar hej vilt, det uppenbara konstateras och kappan vänds efter vinden. Kenny svävar ofta iväg i sin spritualitet och Linnea har en tråkig attityd. Det görs många försök att fånga upp lyssnaren i en tråkig struktur olika genomtrötta delmoment i podden. "Radiocola", "Kennys fyra", "Linneas lista", "Linneas spaning". Håller inte! Obs! Inte en sanning, enbart min åsikt. Hej hej.


Bra   (3/5)

Bra men kan bli lite banalt och klyschigt.


Otroligt bra   (5/5)

Ni är grymma!!


Tappat sin kvalité   (2/5)

Avsnitten är ok men har tappat något ofantligt sedan Alex & Andreas startade något eget. Ofta samma sak som diskuteras och det blir tyvärr lite mycket om programledarna själva där Kenny känns väldigt insnöad på just "sitt" sätt.


Kvalité   (3/5)

Det är lite skönt att programledarna byts ut...det var hög tid. Men det som alltid får mig att stänga av innan avsnittet knappt har börjat är den extremt låga kvaliten på ljudet. Kan ni inte sluta vara med på telefon? Till och med nya programledarna sitter och pratar via urdålig telefonkoppling så det låter som ett samtal med faster Agda på landsbygden i Jukkasjärvi. Detta är den enda podcasten som pratar seriöst om träning men det är så synd att hälften av avsnitten inte går att lyssna på.


chef   (5/5)

En riktigt bra podcast fylld med spännande gäster samt kunniga programledare. Intressant podcast för dig som gillar och är intresserad av träning, helt enkelt!


Bra!   (5/5)

Riktig bra radio. om man är intresserad av styrketräning är det ett bra ställe att hitta kundskap.


i bland riktigt bra   (4/5)

I bland har dem några riktigt kunniga lirare på besök och då blir det verkligen intressant. Om det är någon "vanlig" byggare så brukar jag inte lyssna. Sen blir jag (som en sån här vidskeplig kristen) ganska irriterad de gångerna (det är inte så ofta) Guiance ska ge en känga åt religiös tro och målar upp någon helt okunnig karikatyr av vad det handlar om..Sluta prata om grejer du inte förstår dig på Andreas! Bästa avsnitten är förövrigt Berkhan, Gudiol och Wallengren.


Lärorikt, roligt och intressant   (5/5)

Riktigt intressanta diskussioner. Man lär sig otroligt mycket om träning och kost. Samtidigt får man en inblick i träningsvärlden, och de flesta är otroligt ödmjuka och sympatiska. Skön stämning och en härlig podcast. Nu har jag snart lyssnat klart på alla avsnitt på 1,5 månad, så jag vet inte vad jag ska göra härnäst. Perfekt iaf till morgonpromenader, på gymmet eller när man bara går runt hemma och slöar :) Stark rekommendation!


Levererar VARJE gång   (5/5)

Bara att instämma med tidigare kommentarer! Alex & Andreas har fattat grejen med podcasts <3! Ser fram emot 100-tals fler avsnitt :) 5/5


Grym!!!!   (5/5)

Sjukt bra och inspirerande, jävligt lärorikt!


Bästa   (5/5)

Får aldrig nog! Alex och Andreas kompletterar varandra sjukt bra. Keep it up!


Underbar   (5/5)

Alltid lika givande och underhållande!


Bäatapodden!   (5/5)

Underbara och två stört sköna personer som gör den här podcasten lyssnas på hela tiden!, keep it up boys!


#bodyradio   (5/5)

Två sköningar som intervjuar intressanta människor inom byggning/fitness/kraftsport/kost. Deras attityd till livet i allmänhet gör enbart den poden värd att lyssna på. Snacket runt i kring lättar upp det annars seriösa ämnen som tas upp! Top Notch grabbar, keep it up! /77skott


Fint   (5/5)

Guiance är ett geni! Danielsson är godhjärtad men hans följdfrågar påminner lite om Skavlans. Om någon berättar om en framgångsrik diet avbryter Alex och säger "du vann ju 2009" lite charmigt är det dock.


Utmärkt   (5/5)

Gör måndagsmorgonen till en mindre fröjd!


Helt enkelt bäst   (5/5)

Alex och Andreas är som alltid fantastiska! Både informativt och underhållande, nej förresten, roligt ska det stå. Body radio gör mig aldrig besviken. Fortsätt som ni gör!


Ljuvligt!   (5/5)

Hittills bara testat 2 av vinerna, men båda var riktiga pärlor! Grym blandning av samtal med nuvarande stjärnor, förra generationens byggare och information av studier för att förbättra sin egen träning!


Faen va bra   (5/5)

Skrattfest och en massa galna teorier :-) Vintipsen är jävligt uppskattade oxå Med andra satans bra


BÄÄÄST   (5/5)

Ni är grymma, kör på!


Skön underhållning   (5/5)

Tycker podcasten är väldigt bra. Gillar för- och eftersnacket.


Underhållande   (5/5)

Kul snack och bra gäster. Lyssningsvärt!


Great podcast!   (5/5)

Allways entertaining from the start to end!


Mkt bra   (5/5)

Fortsätt sända


Grymt roligt och inspirerande   (5/5)

Fortsätt ge oss grymma program. :)


Underbart   (5/5)

Längtar till varje måndag då det kommer ett nytt avsnitt


Mycket bra!   (5/5)

Skön blandning mellan intressant skitsnack och intervjuer. Gillar speciellt avsnitten med "fakta-gäster". Tex Paulun. Fortsätt så!


Bra jobb!   (5/5)

Hur bra som helst!


Simply the best   (5/5)

Jobbtimmar flyger iväg, ibland kanske man ser tokig ut när man åker runt och storskrattar :)


!   (5/5)

Pra krejer!


Höjdpunkt   (5/5)

En av veckans höjdpunkter (oftast) är när det kommer ett nytt body radio -avsnitt. Bästa radioprogram på joggingrundan. Solklar 5a!


Klockrent!   (5/5)

Fick tipset om Body Radio för bara några dagar sen och det är verkligen klockrent! Perfekt för morgoncardion!


För sällan!!   (5/5)

Blir lika besviken varje gång jag ska ta hem ett nytt avsnitt, när där inte finns något nytt att ta hem;-) Både tidningen och podcasten är svin BRA!


Sjukt bra!   (5/5)

Body radio gör bästa reportagen med klockrena frågor! Keep it up! (Y)


Uuuunderbart!   (5/5)

Instämmer med tidigare inlägg; ett bättre motiverande sällskap till promenaden!


Grymt bra   (5/5)

Underbar podcast att lyssna på under morgonpromenaderna.


Behövlig   (4/5)

Helskön podcast som verkligen fyller ett tomrum. Lite tråkigt att en del gäster är så stela och inte bjuder på sig själva. Men Alex/Guiance har hjärtat på rätt ställen! Kul när det bjuds på gamla anekdoter från byggarvärlden.


Awsome!   (5/5)

Great podcast! Allways waiting for the next one!