Aggregated reviews for CL-podden

CL-podden är Sveriges enda podcast om Champions League, med analyser av de bästa svenska och internationella experterna. Här får du allt du behöver veta om matcherna, lagen, stjärnorna och övergångarna. Produceras av Acast och Christian Dahlström, mer info på www.clpodden.com

Älskar transfers   (5/5)

Väldig bra pod. transfers är roliga men lite mer nya avsnitt.


Fråga   (5/5)

Nu när De Rossi slutat och Totti ryktas bli av med sitt jobb i Roma vad finns de kvar att älska i klubben AS Roma förutom staden dem spelar i?


Europa League 19   (5/5)

En kunnig podd som denna hade man hoppats på att det kunde vara lite mer snakk om Europa League nu när det drar ihop sig! Mvh En som har sitt lag i denna cup


Bra fotbollsdiskussioner.   (5/5)

Bra uppdateringar inom fotbollsvärlden!


Behaglig röst   (5/5)

Gillar takten i podden. Tycker att man hänger med i svängarna jämfört med andra poddar som svamlar i mun på varann. Uppstyrt med de olika punkter som tas upp. Begåvad med en bra röst!


CL transfers   (5/5)

Bra diskussioner om saker utanför fotbollen. Speciellt avsnitten om CR7. Gillar även när det diskuteras transfers!


Innehållsrik podd   (5/5)

Bra podd med med intressant information både innanför och utanför klubbarna !


Underbar   (5/5)

Underbar podd för alla som gillar CL.


Värdelös podd!   (1/5)

Efter att ha hört poddavsnittet 94. ”Av guds nåde” med gästscoutern Björn Andersson så tackar jag för mig! 👎🏽


Kass   (1/5)

Urusel podd, ej genomtänkta bets för den delen... ute efter bra betyg bara för svar på frågor, väldigt desperat och pinsamt


Väldigt bra podd   (5/5)

Vad behöver Roma göra för att få stabilitet i försvaret/på mittfältet. Är det någon ny spelare som ska in? Pengarna finns ju där för en gång skull! Isåfall vem? Pjanic är saknad på mitten! Kanske är det EDF som ska gå? Något behöver ske! P.s Pre-cap innan CL är fantastisk! Tack för ett bra svar ;)


Fantastiskt!   (5/5)

Christian är en harmonisk röst oavsett ämne, som klippt och skuren för att driva podcast! Intressanta gäster, genomtänkta analyser och välproducerat!


Reklam   (3/5)

Fantastisk podd men 4 minuter reklam i början är ett skämt. 5 stjärnor i kvalité -2 stjärnor för det onödigt långa reklam introt.


FFP   (5/5)

Hur ser ni på FFP? Känns som det är ett försök av storlagen att stänga ute nya lag från toppen. Utan investeringar utifrån kommer ingen kunna utmana Juve, Bayern, real och Barca 😤


Underbar   (5/5)

Kunnig programledare med skön röst och grymma gäster, men framförallt viktiga inslag utanför fotbollsplanen. Grymt inslag om Ronaldo i Las Vegas och pluspoäng för aktivt ställningstagande mot SD.


Fantastiskt!   (5/5)

Mycket påläst programledare och intressanta gäster. Diskussionerna är djupgående och ödmjuka vilket är den stora anledningen till att detta är min nya favvo podd!


Bättre och bättre!   (5/5)

Tack för en bra och saklig podd. Vilket är det utseendemässigt snyggaste laget i år i CL?


Wiikman   (5/5)

Toppenpod! Det enda minuset som jag tror Jesper kan hålla med om är dom ganska trötta dansbandsjinglarna.


Bra men dåligt   (5/5)

Bra fotbollssnack men för politisk, varför ska man snacka politik såvida det inte handlar om fotbollen? Snälla håll isär ämnena.


Låt inte det negativa överglänsa det positiva.   (5/5)

Notiserna är nytt och fräscht som tillkommit till podden; få mer info inför fantasy/bet eller bara sofftittande där hemma. Önskemål är att ta en titt på den psykiska ohälsan inom fotbollen och dess innebörd. Kanske ta in någon idrottspsykolog inom just fotboll. Kanske behövs ett helt segment och kanske inte rätt forum. Men vore väldigt intressant och tror med den goda research som görs i podden och den bok du har skrivit skulle det vara görbart. Annars en fantastiskt bra podd med mycket godbitar!


Hörlig lyssning   (5/5)

Lyssnar ofta i bilen, uppskattar den Engelska ligan men detta fick mig mer intresserad av CL, Snyggt jobbat!. Fråga: hur många mål gör Ronaldo iår 😉?


Historiska favoritspelare   (5/5)

Ta ut era absoluta favoritspelare genom tiderna, som spelat CL. En målis, en back, en mittfältare och en forward.


Champions League für alle!   (5/5)

Bästa (och enda svenska) sättet att få upp- och eftersnack kring allt som rör fotbollens roligaste turnering, Champions League. Lika bra för den som följer slaviskt som för den som inte kan namnge en enda fotbollsspelare i mästarna Real Madrid! Apropå det, hur väl kan Real Madrid utmana om ännu en titel nu utan Ronaldo? Favorit eller flopp?


Cl-podden lover   (5/5)

Grymt podd som alltid förgyller vardagen med härligt snack, träffsäkra analyser och skön humor. Podden har alltid kunniga gäster som och den kommer ut med en lagom frekvens, det enda minuset ifrån min sida är att det är lite för lite snack om dem spanska lagen (dock bara en subjektiv åsikt). Hoppas ni kan fortsätta med podcasten under många år framöver och ni ska ha mycket credd för att ni inte bombar med reklam (likt poddu poddu- podden). Personligen älskar jag era ekonomiska analyser av övergångar där det märks att ni är akademiker! Mim fråga: Christian, när får vi se ditt kära Milan i CL igen? Vad och hur ska de göra för att komma tillbaka till fotbollens finrum?


Grym podd   (5/5)

Vad tror du Milan behöver göra för att kunna ta sig till CL och bli den storklubb som dom ska vara. Mitt arma Milan hjärta klarar inte mycket mer


Tack för en härlig UCL-säsong!   (5/5)

Kan vi bara ta en stund för att uppskatta vilken otrolig spelare Toni Kroos är. Han kontrollerar i princip hela matchen från minut 40 och framåt. Reals smartaste/mest prisvärda värvning någonsin?


Champions!   (5/5)

Grymt. Hoppas du fortsätter framöver, alltid lika kul när ett avsnitt kommer.


Juventus   (5/5)

Fråga till din Juventus kompis. Hur ska Juventus förstärka truppen för att nå längre nästa säsong cl? Vilka ska ut och vilka ska in? Mvh Daniel Forza Juve


5stjärnig   (5/5)

Ingående och underhållande! Håller alltid hög nivå!


Kanon!   (5/5)

Superpodd! Bra jobb grabbar.


Notiser upplästa med nyhetsröst   (2/5)

En ensam kille läser upp lite stats med monoton röst i avsnittet jag lyssnade på. Vart är tyckandet och analyserna? Inget för mig


Topp   (5/5)

👌🏼


Bra podd!   (5/5)

Inte fotbollsnörd men grym podd!


CL-Podden   (5/5)

Ett måste för alla supportrar och entusiaster av Champions League. Prenumerera vet jag, det är hur enkelt som helst.


Mkt påläst å bra!   (5/5)

Rek.


Härligt med en till podd om italiensk fotboll!   (5/5)

Tidigare har bara Tutto Balutto tagit upp den otroligt viktiga Serie A. Här får ligan nytt ljus!


Ja!   (5/5)

Podden man väntat på! Äntligen!


Äntligen.   (5/5)

Sjukt bra.


Love it!   (5/5)

Grymt av Christian Dahlström👍🏻


Äntligen!   (5/5)

Som jag väntat på en podcast om Champions League! Att Christian är grym gör ju inte saken sämre!


Champions Leauge 🙌🏻   (5/5)

Super för en fotbollsnörd som jag!