Aggregated reviews for Corvino

Expressens podcast om italiensk fotboll. Thomas Wilbacher och Kristian Borell djupdyker i den italienska fotbolen. Hör av dig med frågor och funderingar till #corvino på Twitter. Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson.

Il Calcio helt enkelt   (5/5)

En av den italienska fotbollens sista utposter i ett Zlatanifierat medielandskap. Lyssna och lär!


Mycket bra   (5/5)

Bra snack med både mycket humor och intressant info. Tack för bra podd!


Underbart!   (5/5)

Härligt att ni kamperar ihop igen! Minns med lycka tiden då man kunde höra er tjöta tillsammans i eurotalk.


Vakna!   (1/5)

Podcasten var en frisk fläkt till en början för en Serie A-älskare som jag, men tycker att det har tappat mycket i kvalitet med tidens gång. Alldeles för långa intron där ni fastnar i icke-diskussioner, men mest av allt har jag tappat tålamodet för era interna skämt (om Ponne, Östergren frånvaro etc). Är så trött på att höra Wilbacher skrika "Ponne!!!!" att jag som serie a-älskare hellre lyssnar på aftonbladets PL-pod. Då har det gått för långt. Ni är två kompetenta och passionerade experter, men en moderator (Johanna hette hon väl?) behövs för att ni inte ska spåra ur med alldeles för många interna skämt, eller tappa den röda tråden. Men som Wilbacher brukar säga, ni ska inte be om ursäkt för nåt! 😉 Mitt tips är bara att ni skärper er, så blir det grymt igen.


Grande!   (5/5)

Grym lyssning för Calcio fantaster!


5 stjärnor.   (5/5)

5 stjärnor, makalöst bra.


Fantastisk   (5/5)

Gusten och Thomas tar saker till nya höjder. Resor, samtal med proffsspelare, en av världens största mercato journalister, calcopolis fader Moggi, etc etc. Har något som andra i svensk "journalistkår" inte kommer i närheten av. Supporter perspektiv blandat med mycket väl och hög informations nivå samt humor. Samt att de kan fotboll är ett stort plus. Något som saknas inom svensk sportjournalistik. Avanti reggazzi!


Nej.   (1/5)

Syftet med den här podcasten verkar vara att massera herrarna Wilbachers och Dahlins egon. Ett plus är ialla fall att Birro åtminstone inte får vara kvar längre, tack Thomas Mattsson.


Dåligt ljud   (1/5)

Tänkte ge den här podden en chans till då jag inte orkade lyssna mer än ett avsnitt på grund av för risigt ljud. Jag älskar verkligen fotboll som dessa herrar men detta gör det inte rättvist. Ni har mycket att lära men nej det här duger inte! 👎


Ingen   (4/5)

Mkt bra och innehållsrikt, man känner engagemanget och det passionerade känslan i programmet, riktigt bra, tack


Campione!   (5/5)

Vilken pod. Bästa fotbollspoden. Ett nöje att lyssna på. Tack för den.


bäst åodden   (5/5)

när kommer ni tillbaka??


Usch   (1/5)

Usch usch usch! Tragiskt hur jobbig man kan vara att lyssna på. 10 min klarade jag av.


50 ligasegrar.   (5/5)

Världsklass, in med Wilbacher i Club Calcio och bjud in Martin Åslund till CM!!


Nära men ändå så långt borta   (4/5)

Byt ut Birro mot Don Tomasso på heltid så blir podcasten femstjärnig, tills dess hamnar den bara på fyra stjärnor


Bra podd, men vissa tekniska problem   (3/5)

Gött snack om italiensk fotboll. Däremot märkte jag vissa tekniska problem i frågeavsnittet. När man pausade och spolade så blir det helt fel. Man kastas fram och tillbaka lite hur som helst i podden.


Veckans höjdpunkt   (5/5)

Underbar podcast! Kunniga, vältaliga och roliga deltagare. Rekommenderas till alla som på något sätt följer den italienska fotbollen!


GRANDE   (5/5)

Johanna, Birro och Wilbacher är bäst, grymt bra blogg! Är en Italienfanatiker, och Interfan så detta är superbra! Avanti!


Kanon bra start!   (4/5)

Börjar väldigt lovande. Mer snack om förra omgången efterlyses. Boriello gick inte det här fönstret Birro. Bättre kan du?


Amen!   (5/5)

Mycket mycket bra. Ger fem stjärnor!