Aggregated reviews for Den Digitala Draken

En podcast om digitala fenomen i Kina.Programledare: Jacob Loven och Tom XiongProduktion: Jacob Loven, Tom Xiong och Katarina AnderssonLjudproduktion: Jacob Loven och PodbyrånGrafik: Johan BaerDen digitala Draken är en subjektiv men oberoende skildring av den digitala utveckling av tjänster i Kina. I produktion används ljudklipp från exempelvis nyhetsrapportering, dessa används under "fair use", har ej förvrängts från sin ursprungliga kontext och utger en viktig del i skildringen.Har du synpunkter eller tips på ämnen vi ska ta upp? Kontakta oss på digitaladraken.com.

Den tveklöst bästa podcasten just nu   (5/5)

Den digitala draken är den absolut bästa affärspodden just nu. Skarpa analyser, nytänkande, och faktadriven. En ”must read”.


Välproducerad podd med mycket information i komprimerat format   (4/5)

Jätteintressant att få en insyn i en marknad som annars riskerar att bli en vit fläck på techscenen. Bra inslag om hur internetcensuren fungerar.


Ett verktyg för Kinesiska propaganda   (1/5)

Ett verktyg för Kinesiska propaganda. Program ledaren har säkert fått rejält betald av PR kommunisterna.


Grym podd om digitala trender i Kina   (5/5)

Pålästa och kunniga, mycket intressant podd.


Älskar!   (5/5)

Så mycket jobb, energi och kärlek som läggs på varje avsnitt, älskar denna podd!


En podd med kvalité   (5/5)

Sjukt väl genomarbetat innehåll!


Hög kvalitet och väldigt intressant   (5/5)

Väldigt hög kvalitet både på innehåll och produktion. Onöjligt att inte lära sig något i varje avsnitt. Alla som bryr sig om vad som händer i världen borde lyssna! Topp 5 podcast i Sverige!


Otroligt intressant och aktuell!   (5/5)

Uppfriskande att få en så tydlig insikt i den kinesiska marknaden, hur den fungerar, vilka spelare som finns och beteendemönster som kommer att påverka resten av världen framöver. Hatten av för en mycket välproducerad, genomarbetad, pedagogisk och framförallt inspirerande pod! Tack


Välproducerat och kunnigt!   (5/5)

Förvånansvärt insatt podd, även för den som har relativt goda kunskaper om Kinas digitala värld. Hatten av!


Relevant, intressant och otroligt proffsig   (5/5)

En av de allra bästa poddarna just nu! Imponerande välproducerade, en ren njutning att lyssna på! Bra research, välpaketerat och otroligt intressant innehåll! Tack Tom och Jacob!


Bra jobb   (5/5)

En fantastiskt välgjord och pedagogisk podd om Kinas otroliga utveckling inom tech. Har nu lyssnat på alla avsnitt på bara två dagar och är mycket spänd på vad som kommer härnäst!


Superbra!   (5/5)

Otroligt intressant! Dessutom bra produktion!


Bästa nya podden inom Tech   (5/5)

Välproducerad är bara förnamnet.


Skippa "bakgrundsmusiken"   (2/5)

Innehållet är huvudsakligen är bra men intrycket förstörs till stor del av bedrövlig "bakgrundsmusik". När någon talar skall det vara tyst i bakgrunden! Oskicket med "plingplong" i bakgrunden breder ut sig allt mer och tyder på allt fler amatörproducenter som inte begriper vad de sysslar med.


Wow vilken grej!   (5/5)

Sjukt pedagogisk o fascinerande! Det finns få lika välproducerade svenska poddar, a la radiola.


YV   (5/5)

Sjukt intressant!