Aggregated reviews for Det politiska spelet

Podden som kikar bakom kulisserna i svensk inrikespolitik. Ansvarig utgivare: Olle Zachrison

Vad har ni med diplomatvärlden att göra (1/5)

Hur kan de bara tro att en av dem skulle lägga sig i diplomatkåren. Ingen av dessa journalister kan sätta sig över dem. Tyckte de var roliga innan men inte efter detta avsnitt. Slutlyssnat. Elefantkyrkogård kommer från hemtagna diplomater och har inte med EU parlamentet att göra.


Nä nu får det räck (2/5)

Trams och en ambition av att göra sportstudio kring politiken. Politik får inte banaliseras till den här nivån, till ett strategispel. Ni bygger på politikerföraktet


Häng med i politiken (5/5)

Politikerna vänder kappan efter vinden, de olika opinionsinstituten publicerar siffror som går i tvärs och nån arm människa vädjar till att vi alla ska sjunga ”We shall overcome”. Kvar står den vilsna medborgaren, väljaren, lyssnaren och undrar vad som är vad. Här är svaret, det politiska spelet har aldrig varit mer lättförståeligt, underhållande och i sann public service anda, allmänbildande. Tack Furten!


Värt vänta på... varje vecka (5/5)

Underbar mix av röster varje vecka. Klokskap och humor på högsta nivå moderarade av grymme HT.


Otroligt insatta! (5/5)

Underbart nördigt för oss som är intresserade av svensk politik. En humoristisk sida som bottnar i ett genuint intresse och massor av kunskap.


Lustigkurren sabbar podden (3/5)

Det här hade varit intressent om den skrikiga fjanten bara försvann. Han gör samtalet obegripligt och man hör på de andra hur de skruvar på sig besvärat.


Trams (1/5)

Henrik Torehammar är extremt oprofessionell. Han borde ha en egen vlogg, inte arbeta på public service eller denna podcast. Han gör podden tramsig, oseriös, gapig, sensationsdriven. Det upplevs som att han är mer intresserad av politikernas hår, kläder och sexliv än av Svensk politik. Jag lyssnar mycket hellre på EUpodden och USApodden då dessa är mycket seriösare än denna pod. Skärpning, sluta slösa våra skattepengar.


Tramsigt (1/5)

Tyvärr får låg nivå. Det fick bli ett avsnitt att behöva lyssna på den där Henrik var bara för jobbigt. Fick liksom stress påslag av att behöva lyssna på han. Underligt aldrig någon annan har lyckats med det tidigare. Det ska han va eloge för


Det politiska spelet (4/5)

Bästa podden, bra, kunniga programledare och mycket humor. Kan föra ett analytiskt samtal utanför rena kommentarer i nyhetsprogram. Henrik Thorehammar är ett intelligent kitt som gör programmet spännande. Lotta B


Kul programledare! (4/5)

Jag gillar verkligen den här podden! Särskilt programledaren Henrik T. Han är speciell, påläst och slagfärdig! Ett roligt och avslappnat sätt att ta till sig aktuell politik.


Kan någon få tyst på människan? Mina öron blöder! (1/5)

Så sorgligt att det här är exakt en sån podd jag hade älskat om det inte vore för den olidliga rösten av Henrik Torehammar! Om människan saknar självinsikt så snälla stoppa honom och låt någon annan leda podden 🙏 Han tramsar och gapar sig igenom hela programmet, gör om gör rätt!


Tona ner trams (1/5)

Jag älskar politiska poddar, men programledaren skriker och tramsar sig för mycket. Lite trams är okej men det blir ofta för överdrivet och gapigt. Ibland pratar han så snabbt och osammanhängande att man inte kan följa.


Den politiska apan (5/5)

Podden täcker allt utom den evolutionära bakgrunden till det politiska spelet. Men vem vet, plötsligt får någon en uppenbarelse och så är vi där. Lysande synergi Bästa hälsningar naturfilosofe


Kanonbra! (5/5)

En kanonbra bra pod. Skulle dock vilja efterlysa mer av Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg, gärna på bekostnad av Henrik Torehammar. Vad vore bättre än att lyssna på Rambergs anekdoter från hans ungdom på 1800-talet eller höra Furten snacka om metodval och procentsatser i en timmes programspecial om opinionsundersökningar? -Rickard


Låg nivå på det mesta (1/5)

Väldigt svaga diskussioner och mindre kompetenta personer som medverkar. Varför skriker ledaren så mycket? Är det ett dagis eller?


Nea (4/5)

Insatt och intressant! "Bara" 4:a då era kvinnliga gäster ofta blir avbrutna mitt i resonemang och meningar vilket känns trist och gammaldags.


Ikredd (5/5)

Utomordentligt bra sätt att hålla sig ajour med inrikesnyheter


Trams (1/5)

För dig med lågt intellekt.


Politikanalys för folk som ha infotainment (5/5)

Fördjupande och seriöst nog för att ge ökad förståelse för veckans inrikespolitiska händelser. Gäster som man aldrig höra för lite av, här dessutom på ett mer personligt sätt.


. (3/5)

Sänker pga gapighet och larvhumor. Annars bra.


Politisk propaganda (1/5)

i sann vänsterliberal anda..


Poddare (1/5)

Gapigt!!


Gaphals förstör podden (1/5)

Överdrivet gap och trams blir inte humor - det blir bara pinsamt! Tona ner gaphalsen så blir podden riktigt bra!


Enormt bra (5/5)

Tramsigt men inga hängslen eller svångremmar och en uppriktighet som saknas snart på alla platser i vårt till döds tråkigt media tränade samhället...


Hörvärt (5/5)

Definitivt värt att lyssna på


Ingen... (5/5)

...kommentar.


Svensk politik (5/5)

Svensk politik har aldrig varit så rolig och lättförstålig utan denna podd. Absolut borde du lyssna!


Jättebra! (5/5)

Fantastiskt! Fem stjärnor!


Roligt och lärorikt (5/5)

Sveriges klart bästa podcast om politik.


Bra P1 (5/5)

Fördjupning och infotainment när det är som bäst. Kul att låta furten och ramberg få så mycket tid.


Supergöttigt (5/5)

Ännu en nyhetssammanfattningsprogram,fast för politiknördar. Perfekt! ❤️


Tramsigt, men bra (4/5)

Lyckade inblickar bakom journalistikens ridå. Blir kanske lite tramsigt ibland, men det vägs upp av att få höra vad som faktiskt legat bakom de drev alla hört om. P.s. Vad gråvatten är kan du fråga vilken seglare som helst... (Och det är inte precis en skandal att släppa ut)