Aggregated reviews for Djävulspodden

2014 kom dokumentärserien Djävulsdansen på SVT. Programledarna Ann Söderlund och Sanna Lundell delade med sig av sina erfarenheter kring att växa upp och älska någon med missbruksproblem. 2016 kom andra delen som handlade om att leva nära någon med psykisk ohälsa. I podden Djävulspodden gör Ann och Sanna ett tillbakablick och ställer sig frågan: Vad har hänt med oss och dom som var med i serien. Hur vet man om man är medberoende? Är det en sjukdom? Kan alla bli medberoende och hur lyckas man ta sig ur det kidnappade tillstånd som man till slit hamnar i? Alla är värda sitt bästa liv, är programledarnas motto.Följ med dom i deras vardag och lyssna till alla deras fascinerande historier och goda råd om hur man blir fri!

Underbara ni   (5/5)

Är just i detta nu inne i stormens öga där jag bestämt mig för att hoppa av djävulsdansen som dansats i mitt förhållande i 6år. Jag är helt slut men ändå krävs allt och lite till av mig och endast mig. Att då upptäcka att ni startat en podd ger mig healing. Tack 🙏


Djävulspodden   (5/5)

Med humor, värme och stor kunskap gör Ann och Sanna en stor humanistisk insats i sin pod. Är nu sunt beroende av deras pod och längtar redan till nästa. Tack underbara ni för att ni orkar engagera er kring ett ämne som nu äntligen är ute i ljuset.


Superviktigt ämne Tack🙏   (5/5)

Så jäkla bra o superviktig pod. Tack för att ni finns o bidrar till att öka kunskapen om detta så viktiga ämne// Maria