Aggregated reviews for Ekko – samfunnspodden

Bli litt smartere hver dag. Mye om det forskere vet og hva engasjerte folk mener. Vi gir folk tid til å snakke ut, slik at du får mer å snakke om. En podkast med Martin Jahr og en hel haug flinke journalister.

Veldig interresant   (5/5)

Ekko tørr å ta viktige diskusjoner, samt meir djuptgåande innsikt i enkeltsaker, samfunn, livet og mennesket enn kva som blir prioritert av populistiske media. Takk for jobben de gjer, og spesielt Maria Pile Svåsand som lager så mange interessante reportasjer!


BEA   (2/5)

Jeje


Et program for konformister   (1/5)

Hvis du er politisk korrekt er dette programmet du må lytte til igjen og igjen for å bekrefte din snevre virkelighetsoppfatning. Gjennom sterk politisering av omtrent alle emner samt patetiske forsøk på å latterliggjøre mennesker som innehar fagkunnskaper lever Ekko opp til navnet sitt som et ekkokammer for den mindre begavede klikken av pseudo-intellektuelle som lever innenfor ring 3.


Elsker Ekko   (5/5)

Digger rett og slett denne podcasten


Alltid bra innhold   (5/5)

Skikkelig bra innhold, laget på en proff måte.


Veldig bra   (5/5)

Mye spennende og interessant dere tar opp! Dere gjør en kjempejobb!


Genial   (5/5)

Innholdsrik!


Et must   (5/5)

Ekko er et must for alle som ønsker å bli litt klokere.


Ekko er lik mønstre cunnskap i andre   (5/5)

Langt over alle andre programmer


Interessant   (5/5)

Mitt favorittprogram, mye interessant, vitenskap


Vært å vite   (1/5)

Må være enig med gjengen.. Få tilbake vært å vite i egen feed.


Bra program   (4/5)

Jeg liker Ekko veldig godt, og synes det er bra at det er såpass varierte reportasjer. Dessverre synes jeg at ikke alle reporterne er like flink til å oppsummere det gjesten sier / stille oppfølgende spørsmål. Dette kan heldigvis løses ved å sjekke hvem det er som står som reporter, og la være å høre på den podkasten.


Moralen og etikkens voktere?   (3/5)

Jeg synes programmet har blitt litt for filosofisk, jeg er mer opptatt av vitenskap! Moral og etikk er vel og bra, men utrolig kjedelig ettersom det forandrer seg mellom ulike mennesker og kulturer og med tanke på at man ikke kommer med noen særlige løsninger på problemene. Det er fordi man kommer ut av det med flere spørsmål enn svar. Mensa rotunda  For øyeblikket er det bare Abels Tårn som redder inn dette programmet. Dessverre, det var jo så fantastisk før!


Tusen takk   (5/5)

Eg lere møje av Ekko. Eg har Narkolepsi å synns det e jysla kjekkt når ekko har innslag om narkolepsi;:o)) mvh Thomas Mikkelsen (fra Sandnes)


Elsker programmet!   (4/5)

Men jeg skulle ønske jeg fikk mulighet til å høre alle dagens episoder i en fil, istedenfor at de er oppdelt.


Vert å vite tilbake som egen podcast   (1/5)

!!!!! Eg e så forbanna!!!!!!!


Bra radio!   (5/5)

Er helt overveldet over at det er mulig å produsere så mye bra radio fem dager i uken. Har gått fra lunken radiolytter til entusiast etter at jeg oppdaget ekko.


Hvor er naturvitenskapen blitt av?   (5/5)

Dette var min absolutte favoritt før alt ble slått sammen til en uoversiktlig blanding av podkaster. Jeg som kun er interessert i viten delen av Ekko gir snart opp. Viten og Abels Tårn er helt utrolig bra programmer og det burde være en smal sak å skille ut disse i egne podkaster som kan abonneres på. Ta nå tak og gjør dette før nok en lytter faller fra. Gir 5 stjerner kun for viten og Abel.


Verdt å vite?   (1/5)

Edit: Takk for meg. Det er flere uker siden programmet i løpet av en uke sendte så mye som én naturvitenskapelig podkast. Det er synd, for de som jobbet med tidligere Verdt og vite gjorde en svært god jobb. En lytter mindre. Opprinnelig: Hvor er Verdt å vite? Hvorfor er det ikke en egen podkast med naturvitenskap? Og hvor er det nå blitt av Ekko Viten? Har NRK fullstendig droppet naturvitenskapen?


Abonnenter på viten   (2/5)

Nå må dere snart reagere å gjøre det mulig å kun abonnere på viten delen. Gi oss det gamle verdt og vite tilbake snarest,


HVORFOR tok dere vekk...   (4/5)

Hvorfor i HULSESTE tar man vekk megasuksessen Verdt å vite? Den toppet alle relevante podcastlister og ... Ja, betydde mye. Men det skal ikke hindre forandring, jeg veit, men DÆM.


Koko!   (2/5)

NRK har slått sammen to egentlig veldig forskjellige programmer med ulike lyttergrupper. Jeg var storfan av Verdt å vite, mens Sånn er livet interesserte meg fryktelig lite. Sånt å vite har verken blitt hummer eller kanari. Jeg har mistet mitt favorittprogram, NRK har mistet en lytter. Skal nå gi podcasten en siste sjanse (siden jeg der kan spole forbi det jeg ikke er interessert i), men kommer alltid til å savne Verdt å vite!


Nn   (5/5)

Odd Arne roll, ta deg en bolle. Skrive laaange sinte brev kan du gjøre i lokalavisen din 'bygdas lavmålsavis'


Noterer meg at dere driter i tilbakemeldinger..   (1/5)

Jeg har hørt på verd å vite siden det kom ut på itunes, det sluttet brått etter det ble slått sammen i ekko. Dere har fått masse tilbakemeldinger fra brukerne om at vi vil ha viten stoffet i egen podcast, men det driter dere lang fisk i. Hva innholdet angår trenger dere å ta en tur til nybegynnerne i universitetet i Trondheim, der lager stunentradioen deres "Radio Tango" to, ja TO, vitenskaps radio programmer, Uillustrert Vitenskap og Saltklypa som de også utgir som podcast. De er helt fantastisk flinke, og de er en studentradio! Dere burde rett og slett skamme dere, eller rettere sagt NRK burde skamme seg over at det eneste viten programmet dems på radio har sitt publikum i fugletittere og soppelsekere. Jeg savner mer kritisk gjennomgang av temaer, mer om interessant forskning som engasjerer unge, mindre soppturer og treige debatter hvor vi får høre utspørringer av folk som snakker langt utenfor sitt fagfelt og ender opp med å gi feilinformasjon, som aldri blir rettet i senere programmer. Dere burde lytte litt rundt i amatør podcastene som florerer på nettet for å se hvor akterutseilte dere har blitt, og ta lærdom av dem. Her er noen forslag: Uillustrert vitenskap, Superstreng (med Erik Newt), Saltklypa, Skeptoid, osvosv...


Kvalitetsradio   (5/5)

Ett av mine favorittprogrammer! Jeg er enig i at Ekko viten skulle vært en egen podkast, det hadde vært mer oversiktlig. Men jeg lytter gjerne til andre deler av Ekko også, så likevel fem stjerner fra meg!


slenger meg på...   (1/5)

del opp viten-stoffet i en egen podkast. dette er uoversiktlig, og slitsomt. laster ned mindre, hører på mindre.


Bra!   (5/5)

Liker spesiellt Abels tårn.


Super podcast!   (5/5)

Liker blandingen av ulike forskningsfelt. Interessante tema, flinke formidlere og flott klipte program. Tipset søstra mi om dette og samtalene våre har blitt så mye mer interessante! :-) føler jeg lærer noe nytt hver dag.


Supert program   (5/5)

Mange interessante temaer. Radio på sitt beste


Pleeease...   (1/5)

... få tilbake Viten som eigen podcast, no er det berre rot..


Verdt å vite   (2/5)

Jeg er ikke i stand til å se et eneste godt argument for hvorfor det ikke skal være mulig å abonnere på Ekko Viten (gode gamle Verdt å vite) uten å måtte dra med alt annet på lasset. Jeg var fast lytter til "Verdt å vite"-podcasten i lang tid, men etter overgangen til nytt format så har NRK mistet meg som fast lytter. Det hender fra tid til annen at jeg går inn her for å sjekke om det kan være noe av interesse, men det er unntaket heller enn regelen.


Informativt   (5/5)

Veldig nyttig program


Splitt opp Ekko!   (2/5)

Dere må splitte opp podcastene slik at vi kan fortsette å abonnere på Verdt å vite. Noe annet er dårlig service, og hvis tanken er å "lure" lytterne til å høre på hele Ekko i stedet for kun "Verdt å vite", så bommer dere på meg og de som jeg kjenner. Mange har sluttet helt å høre på Ekko/VåV.


Verdt og vite - drept av ekkoet   (1/5)

Synd at man sauser sammen det gode programmet verdt og vite med all slags informasjon i ekko.


SAVNER GAMLE VERDT Å VITE, JA.   (1/5)

Skuffende at det ikke går an å slippe unna Sånn er Livet. Det er jo bare i veien for en del gamle Verdt å vite lyttere. Det var vel dette jeg fryktet ville skje. Går det an å splitte dette opp og få separate Ekko Viten podcaster?


Ekko Viten   (5/5)

Nå har jeg lastet ned Verdt å Vite automatisk siden september 2009. Hvorfor skulle bli så vanskelig nå når programmet er flyttet til Ekko å få til samme servicen? Jeg har kontaktet NRK men de hadde ikke noe godt svar. Heia NRK, lag Ekko Viten til eget abonnement....


Inndeling av tema i Ekko   (3/5)

Vil gjerne ha mulighet for å abonnere på ’Verd å vite’-innholdet i Ekko, uten manuelt å måtte velge riktige episoder. Har dessverre ikke tid og mulighet til å høre på alt..


Supert!   (5/5)

Synes det er helt topp med inndelingen på pods. Det gjør det lettere å finne igjen saker som man har hørt før, og som andre ønsker å høre etter at jeg har fortalt dem om programmet.


Flott løst   (5/5)

Ekko er knall, og oppdelingen av podcasten er perfekt (har aldri tid til å høre to timer i strekk, men nå får jeg hørt alt)