Aggregated reviews for Ekot

Ekots stora dagliga nyhetssändningar. Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

Vänstervridet.   (1/5)

Ett av public service bättre program. Dock endast en stjärna för att hela public service gång på gång inte uppfyller att vara opartisk. Detta gäller även Ekot, politiseringen och de uppfostrande budskapen, vad man väljer att göra nyheter om, och vad man är tyst om, lyser rakt igenom. Vi medborgare tvingas betala för detta. På ett sätt är vi folket ägarna, då vi är finansiärerna. Ändå har vi inte något att säga till om av innehållet, ändå finns det i princip ingen som granskar er neutralitet eller brist på neutralitet som faktiskt råder i hela Public Service kanaler. Public service är en skrämmande propagandamaskin.


Bra program med uppdateringarna fungerar inte alltid   (4/5)

Det är stundtals svårt att uppdatera och få fram nya avsnitt.


Smidigt   (5/5)

Fungerat mycket bra under många år. Enkelt att hålla sig uppdaterad på ett effektivt sätt om svenska nyheter, oavsett man bor i Sverige eller utomlands.


Bugg efter ändring i namnsättning av avsnitt   (3/5)

Efter att namnen ändrades för Ekot så datumet togs bort i titeln är det problem med hämtning av avsnitt när man har ett tidigare avsnitt med samma titel under "Spelade avsnitt som ska raderas". Irriterande @nnika


Riktiga nyheter   (4/5)

Från journalister som kan sitt jobb. Önskar dock avsnitten lades ut lite snabbare och att sporten låg separat. Eftermiddagssändningen är utan.


Bäst   (5/5)

Suuuuuuuuuuupeeeeeeeer


kanonbra service från sr   (4/5)

kanonbra service från sr


Perfekt!   (5/5)

Inget att klaga på. Nyheterna dyker upp inom en timme efter sändning.