Aggregated reviews for Elsa Billgren och Sofia Wood

Podcasten där Elsa Billgren och Sofia Wood spanar mot nästa avokadomacka, William Morris-tapet och fredagsbukett. De analyserar uppkomsten av specifika trender och grubblar över framtidens klassiker. När blir någonting intressant och varför blir det så? Vilken är nästa stora Instagramhajp och vad i hela friden ska man leta efter på loppis? Podden produceras av ELLE och görs i samarbete med Acast.

Älskar! (5/5)

Så mysig och trevlig podd, bara så härlig att lyssna på och man lär sig mysiga tips! ❤️


Hyggekänsla 5/5 😉 (5/5)

Så mysigt och fint! Min favoritpodd ❤️❤️❤️❤️


Härlig podd men... (5/5)

Bästa podden! Hade fått 5 stjärnor om jag inte tyckte att de tracka ner lite väl mycket på shabby chic. Finns ju faktiskt dom som gillar det och då känns det inte så kul o få höra i varannat avsnitt att man måste akta sig för det mm...


Underbar podd! (5/5)

Det här är världens mysigaste podd som man bara inte får missa! Det levereras härliga trendspaningar, bjuds på livets alla anekdoter, ges reflektion av full styrka och allt med sådan personlig finess och charm att du bara vill ha mer. <3


Veckans härligaste podd (5/5)

En öppenhjärtig podd med härliga ämnen och jag ser till att ha tid för att lyssna på, en stund av njut💘


Min favoritpodd (5/5)

Sååååån inspiration som jag får av denna podd. Lyssnar på avsnitten flera gånger om och bara njuter! ❤️❤️❤️


Så mysig (5/5)

Bästa podden


Bra podd (men störande ljud) (4/5)

Tycker bra om podden men tycker tyvärr att ljudet från bebis som sover är väldigt irriterande. Kanske er mic kan placeras annorlunda? I övrigt en toppenpodd!


Toppenpod! (5/5)

Såå härligt att höra lilla Selmas snusningar i bakgrunden. Sätter en rogivande stämning på podden. Tack för en toppenpod!


Bakgrundsljud (4/5)

Selma är världens gulligaste bebis, men för mig är det tyvärr väldigt störande att höra henne i bakgrunden hela tiden. Någon gång kanske hon kunde sova längre ifrån micken när ni spelar in? I övrigt livets podd!


Härlig podd! (5/5)

Perfekt mix av trendspaning och personliga ämnen. Så mycket inspiration och närvaro. Är beroende av denna podd!


Från inredning till självhjälp? (2/5)

Var så glad att det äntligen kom en bra podd som pratade inredning och trender. Som nu tyvärr förvandlas till någon terapitimme, tyvärr slutat lyssna nu. Varenda avsnitt är ”personligt och djupt”


Engelsk stil (5/5)

Tack för en underbar podd! Jag har följt er sedan starten. Ni har så pigga röster och det märks att ni lägger ner jobb på att förbereda avsnitten. Så tack för det - jag hoppas ni kommer att hålla på länge. Jag bor i Göteborg (Änggården Elsa!) och nu vill jag tipsa om en Liberty utställning som kommer att pågå under hela året å Tjolöholm Slott. En riktigt fin utställning, helt i Elsa/Sofia smak. Förutom utställningen serveras Afternoon Tea i slottsrestaurangen! Kram!


Så bra!! (5/5)

En favorit bland poddar!


Favvo podden (5/5)

Inspirerande och mysig stund som jag längtar till varje vecka..... Ni är så härliga! Kramar


Bästa podden!! (5/5)

Bästa podden just nu, blir både inspirerad och mer kunnig inom många områden.


Finaste podden (5/5)

Finast podden som får vilken grå dag som helst att skina. Så mysig och härlig och intressant!


Drömmande och ärligt (5/5)

Jag älskar hur det finns så mycket i denna podden, att ni tar in det personliga nu också gör det så ärligt, genuint och opretentiöst som kan vara en misstolkning av en vacker harmoni på era sociala medier. Ljuvliga röster som har fått mig att börja drömma mer och tänka positivt 🙌🏻


5/5 (5/5)

Jätteintressanta diskussioner och synvinklar. Jag älskar era spekulationer om trender och framtidsspaningar. Jag kan lyssna även fast själva ämnet nu tar upp o ett avsnitt inte vanligtvis intresserar mig. Ni är så pålästa och det känns som man själv får lite kött på benen inför diskussioner med andra. Måste stanna avsnitten ibland och öppna Google då det ni säger är så intressant och vill veta mer. Taaaack för en bra pod!


Ironiskt (3/5)

Det va så himla speciellt att lyssna på avsnittet om influensers, där Elsa säger att hon hellre gör tuuusen reklamsammarbeten än att ha en popup casinoreklam, och så blir det reklampaus i podden, och då kommer det reklam för Betson, en spelsite 😂👍 svårt att hitta tillbaka till feeling efter det, blev liksom för ironiskt... Men, annars är de välorganiserade, håller sig till ämnet och har behagliga röster. Men innehållet kan ju bli en smula pretto ibland.


Väldigt mysig podd! (5/5)

Intressanta ämnen och väldigt härliga röster att ha i lurarna. Drivs av två otroligt smarta och kloka kvinnor med bra värderingar och blandade och spännande livserfarenheter. Avsnitten är alltid mer intressanta än vad rubrikerna för avsnitten antyder - kanske en idé att sätta lite mer intressanta avsnittsnamn? 😃 Tack för att ni gör denna podd!


Så härlig podd! (5/5)

Massor med inspiration och så är dem så himla mysiga att lyssna på!


Bra podd, lågt ljud (4/5)

Gillar podden, intressanta ämnen. Dock är ljudet när ni pratar är så lågt så man får skruva upp ljudet ordentligt. Då blir kontrasten med er musikslinga sjukt högljudd i hörlurarna. Samt om man växlar till någon annan app. Kanske går att fixa till?


Underbart härlig 😄 (5/5)

Inspirerande och härlig pod där varje avsnitt tar upp ett nytt ämne och engagerar!


Favorit! (5/5)

Super bra podd! Kunniga och mysiga talare


EnHanna90 (5/5)

Bästa!


Bäst! (5/5)

Superbra podd med massa bra inspiration :)