Aggregated reviews for Emelie och Mikaels Föräldrapod

Emelie och Mikael är nyblivna föräldrar som tillsammans med sina lyssnare utforskar vad det innebär att vara förälder. Hur byts blöjorna bäst, sova ensam eller med mamma och pappa. Godis, socker, skärmtid? När ska barnet gå, krypa? Det finns hundratals saker att ta reda på och där det ej finns ett tydligt svar så finns det en intressant diskussion!

Ni är så bra!   (5/5)

Jag älskar er ärliga ton! 🧡🤘🏼


Orkade bara två avsnitt   (2/5)

Intressanta ämnen och tankar, men tråkig ton som Micke har mot Emelie. Hade han varit ödmjukare och låtit henne pratat till punkt så hade jag gärna lyssnat på fler avsnitt av podden. Jag vill hellre lyssna på Emelies syn från henne istället för att Micke avbryter och berättar hur hon känner. Hade varit intressantare om både berättade sina egna sidor.


Bra podd!   (5/5)

Riktigt bra podd med väldigt hög igenkänningsfaktor! Fortsätt på samma vis, skönt att ni bjuder på er själva! 👍


Högt och lågt   (3/5)

Ärlig och ”naken” pod utan filter och där de verkligen bjuder på sig själva, vilket är härligt och befriande att lyssna på! MEN podden innehåller också väldigt mycket tjafsande, ofta om vem som har rätt och inte, mellan två mycket envisa personer, vilket blir väldigt irriterande att lyssna på...


Rolig o underhållande   (5/5)

Väldigt underhållande och igenkännande! Perfekt promenadpodd med barnvagnen medans lillen sover.


Lyx   (5/5)

Jätte trevlig podd att lyssna på.


Riktigt bra!   (5/5)

Alltid öppna och delar med sig av allt..bokstavligen allt! En ärligare podd med sköna människor får man leta länge efter!! Keep up the good work :))


Genuina o roliga   (5/5)

En mysig och intim podd där man känner igen sig i mycket!


👍   (5/5)

Härligt att lyssna på er då ni är genuina och faktiskt ”kivas” i sändning. Känns äkta och ärligt. Ska fortsätta lyssna :)


5/5   (5/5)

Superhärlig podd. Skrattar flera gånger och fångar upp flera tips! Tack och keep going!


Underbart   (5/5)

Underbar podd med mycket tankar, älskar öppen och ärligheten. Att våga reflektera och göra medvetna val i sitt föräldraskap och kommunikationen med sitt barn. Tack för denna efterlängtade podd!


Utmanande, ärligt och underhållande   (5/5)

En härligt ärlig podd om föräldraskap med två individer som inte säger sig ha rätt utan istället är ödmjuka och kommer med nya infallsvinklar på olika ämnen inom föräldraskap. Jag har åtminstone blivit utmanad och fått tänka till samtidigt som jag skrattar och känner igen mig i det Mikael och Emelie säger. Podden rekommenderas starkt för alla som har barn i sin närhet.


Heja Emelie   (1/5)

Hade Emelie haft podden själv hade jag gett 5 stjärnor. Att höra Mikaels tråkiga och katiga ton, som idiotförklarar klarar jag inte av. Stängde av innan jag ens lyssnat färdigt.


Hög igenkänningsfaktor   (5/5)

Känns skönt med en podd där de känns äkta ,just för att ni gnabbas lite i podden får en att känna igen sig i sitt egna förhållande 😂


Fantastisk! 🖤   (5/5)

Ska man lyssna på en podd, så är de denna. 👌🏻


Underbart   (5/5)

Så härlig podcast. Gillar upplägget och blandningen av högt och lågt.


Riktigt rolig lyssning 😊   (5/5)

Äntligen finns en pod som man verkligen kan relatera till 😊


Härlig podd   (5/5)

Tack för en härlig podd. Det är intressant och givande att lyssna på era tankar och funderingar kring barnuppfostran. Är själv (relativt) nybliven förälder och det är roligt och höra hur ni ser på uppfostran eftersom det inte är svart eller vitt. Rekommenderas!


En ny favorit!   (5/5)

Superintressant och kul podd! Jag är själv relativt nybliven förälder till en liten tjej på 6 månader så det är så klart ämnen som är väldigt aktuella för mig! Lite komiskt också att jag och min man verkar vara rätt så lika Emelie och Mikael (dvs jag googlar allt, läser forskningsrapporter och böcker, lyssnar på poddar, pratar med vänner och familj osv medan min man kör mest på feeling och tycker nog att jag krånglar till det lite väl mycket ibland 😛). Hur som helst en podd jag kommer att följa med stort intresse!


Jättebra!   (5/5)

Superintressant och kul att höra som blivande mamma!


Okej   (3/5)

Mycket fokus på vem som har rätt och vem som har fel. Intressant ämne men ni tappar mig som lyssnare när det tjafsas och avbryts. Ni verkar vara ett härligt par och vill lyssna men med mindre tjafs. Såklart att det är roligt med diskussion i podden. Men jag blir nästan obekväm av tjafset.


Gillar den starkt!   (5/5)

En otroligt öppen och härlig podd. Ni bjuder verkligen på er som personer och som par. Så härligt! Kommer definitivt fortsätta lyssna.


Ärligt och härligt!   (5/5)

Kul att få en inblick i ert föräldraskap och ta del av era tankar å känslor! Kärlek till er!


Anna   (3/5)

Intressant ämne! Dock lite för mycket avbrytande av varandra och ”tjafs” er sinsemellan.


Varning för mansplaining!   (2/5)

Omöjligt att lyssna vidare pga att Mikael konstant avbryter och dumförklarar Emelie. Betyget hade blivit betydligt högre om Mikael tonade ned, något som han inledningsvis deklarerar att han har för avsikt att göra för att lyfta fram Emelie och hennes förlossningsberättelse. Detta skedde dock inte och så långt jag lyssnade var det mest Mikael som förklarade för Emelie att hon hade fel om det ena och det andra. Tråkigt med ett så pass intressant ämne!


🌟   (5/5)

Bra och ärlig pod! ⭐️🙌🏼


Bra och ärlig   (4/5)

Bra pod men väldigt irriterande att lyssna på Mikaels envishet! 😂


Topp!   (5/5)

Har länge följt er på sociala medier, typ sedan Micke va Prime i gladiatorerna... Det till trots ett ganska litet intresse för träning m.m Men nu ett ämne som faller mig som hand i handsken. Riktigt mysigt å lyssna på er prata om detta och känna äktheten i ert sätt att prata om det. De känns inte krystat, uppgjort eller något. De bara flyter på naturligt. Tack!


Trevlig podd!   (5/5)

Genuina och nyanserade människor, väldigt givande att lyssna på! :)


Alex B   (5/5)

Mycket intressant! Härligt och avslappnat samtal mellan två nyblivna föräldrar. Rekommenderas!


Ny favorit!   (5/5)

Helhjärtad, ärlig, mänsklig och inte bara ”rosa fluffiga moln” Kommer absolut fortsätta följa!


Mycket bra!   (5/5)

Väldigt bra podd! Kul att få ta del av deras förlossning samt deras syn på föräldraskapet 😍 ni är grymma!