Aggregated reviews for Emma & Fridas Beauty Routine

I Emma & Fridas Beauty Routine firar skönhetsexperterna Emma Unckel och Frida Fahrman lillördag med det bästa och senaste inom hudvård, hårvård och smink. Med en stor dos humor väl avvägd med shoppingtips, nörderi och stor kunskap om utbud och produkter håller Emma & Fridas Beauty Routine lyssnarnas hand genom skönhetsdjungeln. Följ emmafrida_thebeautyroutine på instagram!

Bättre när Gustav var med (1/5)

Bättre när Gustav var med i podden


nyansering (3/5)

Emma unckel är iofs bra på att vara käck på roligt sätt vilket ej alla klarar men den här kombon utan förre programledarens cynism är ngt för högoktanigt onyanserat ”alltärbra”-vilket blir svårt att ta in när en kanske bara ville ha litet produkttips och ej på långa vägar har samma budget eller blir lika brutallycklig av allehanda beautyprodukter, kanske borde ta in en till programledare som ej tycker allt är precis lika underbart..eller iaf ej hypea nylanserinng av typ cetaphil så in i bängen...vore bättre om ni kunde tagga ner ngt, nyansera och ge mer konkret kunskap s a s..?


Ljudet är katastrofalt dåligt! (2/5)

Superhärlig podd men ljudet är hemsk!


Love love love (5/5)

Enda podden jag följer slaviskt. Har inte missat ett enda avsnitt och lyssnar gärna om. Tycker att Frida tog över som en stjärna oxå! Älskade Gustaf oxå :) alla ni tre är bäst!


Älsssskkkkaaaarrrr😍😍 (5/5)

Så himla bra! Skulle va kul om ni gjorde ett avsnitt där ni pratar om eran hudvård genom tiderna. Ni kan typ berätta om vad ni använde när ni var unga osv😘


Saknar Gustav! (1/5)

Kemin mellan Emma och Gustav var oslagbar, nu är det en helt annan podd som jag har noll intresse av att lyssna på.


Nya formatet funkar inte alls (1/5)

Dynamiken mellan Gustaf och Emma var nyckeln, en mer seriös nörd och en älskvärd bimbokaraktär. Nu två fnittriga morsor som inte ens kan uttala svenska ord rätt :( För lite substans och för mycket ego. Dessutom noll trovärdighet – produkter som de fått av nån PR-byrå samma dag får rave reviews och rekommenderas varmt.


Fyfarao (1/5)

Inte alls samma sak utan Gustaf...😭❤️


p (3/5)

kullkllpyk&kr9”&’uppklipptes


Tidigare bra men ganska trist nu (2/5)

Det var mycket roligare med Gustav B, han och Emma var ett perfekt beautypoddpar. Podden har tappat sin charm utan detta par.


Förändring till det sämre (2/5)

Mitt i livet mammor som pratar barn och bröllop, alldeles för fnittrigt för att lyssna på (skratten blir väldigt höga i hörlurarna.) Tycker det är lite fräckt att leva vidare på Gustaf och emmas ratings när det är en ny podd!


On point! (5/5)

Så sjukt bra konkreta tips och inspo. De pratar om det man förväntas höra plus lite annat smaskigt! Så skönt att de inte svävar ut och pratar om annat, avsnitten är lagom långa och sjukt innehållsrika ❤️


Bästa podden! (5/5)

Har strecklyssnat på snart 30 avsnitt på bara några dagar - SÅ bra är ni! 😘


Älskar t! (5/5)

Magnifik! Emma o Gustav bjuder på sig själva och delar med sig av sina tips och tricks. Bra inblick i ” beauty världen”. Gillar deras konversation ! Hoppas på ett sista avsnitt med denna kombo.


Detta är kärlek! (5/5)

Om du så är helt ny på området eller om du läst varenda skönhetsblogg på hela internet så är denna podden perfekt för dig


Smygreklam och lögner (1/5)

Smygreklam och lögner. T.ex. när Emma säger att hon använder en saltvattenspray varje sommar när den nyligen lanserats. Och om en kräm är så bra, varför säger ni att ni använder 10 andra av samma produkttyp? Man kan göra detta program mer hederligt och ändå tjäna pengar.


Nja (1/5)

Känns ganska oseriös, allt är så himla bra och ena gången är det toppen med budget och nästa gång ”bara måååste” man ha något fancy. Gustaf är ganska snobbig och snackar ner allt Emma säger och hon avbryter honom konstant. I veganavsnittet började de med att svara på lyssnarfråga och tipsa om flera produkter testade på djur innan de började prata om de veganska produkterna. Känns konstigt.


Tar lillördagen till nya nivåer (5/5)

Ingen onsdag utan Emma och Gustav 💞


Grym 😍 (5/5)

Jätterolig och underhållande fylld md härliga tips!


Jättebra (5/5)

Älskar att få massa tips!


För mycket trams (1/5)

Mycket trams och inget innehåll


Kom igen! (1/5)

Jag blev så besviken. Det enda ni gör är att lista produkter som era lyssnare ska köpa...


Emma avbryter nästan hela tiden (2/5)

Det är trevligt att det finns en podd om krämer och hudvård. Dock så blir Gustav avbruten nästan jämt av Emma. Han är den som försöker förklara olika termer för lyssnarna medan Emma i stort sett bara säger ”men GUD så bra”, ”Oh my god” och ”Herre Gud”. Jag vill lyssna vidare på podden eftersom de ger bra tips. Men den hade varit bättre utan Emma.


Johanna (5/5)

Älskar! Så mysig att lyssna på när man sitter och sminkar sig 💕✨💄👄💅🏻


Glow för öronen ✨💆🏻‍♀️ (5/5)

Bästa podden, önskar dock att avsnitten var längre!


Nu mera är Onsdagar bästa dagen på veckan! (5/5)

Bästa beautypodden! Förgyller hela dagen & badrumskåpet har fått nya favoriter. Allt från budjet till lyx.


Tråkig (1/5)

Trist att bara höra rabblande av produkter. Önskar att de hade kunnat göra något intressant av hudvård


Tack gullisar! (5/5)

Inspirerande och lärorikt! Är numera en användare av både sheet och lermasker, t.ex. Längtar efter kronans serum!!!!


Renodlad beauty i koncentrerad form (5/5)

En supermysig och intressant podd att lyssna till varje vecka. Jag lär mig alltid något nytt om hudvård och beauty trots att jag redan är väl insatt i ämnet här! Emma och Gustav är otroligt härliga och lyckas väl med konsten att tillsammans skapa en avskalad, informativ och lärorik podd som tar en direkt till ämnet beauty, utan sidospår.


Rolig och härligt nördig! (5/5)

Har fått grymma tips och haft roligt under tiden. Älskar det lite kortare formatet.


You rock! (5/5)

Yay


Bra med kort pod! (4/5)

Och tack för att ni blandar prispunkter på produkterna, fortsätt gärna med det så kan man välja vad man känner att man har råd med. Detta kan bara bli bättre och bättre!


👌🏼 (5/5)

Älskar denna podd, gör avsnitt så ofta ni kan och sluta aldrig podda 😄


Superhärlig podd! (5/5)

👍🏼👍🏼


♥️ (5/5)

Svinbra!


Älskar't! (5/5)

Allt man behöver veta om hud och lite till


😍 (5/5)

Vad jag alltid har längtat efter! Wow drömmen<3


Skönhetssnack på hög nivå! (5/5)

Bäst!