Aggregated reviews for Fallen jag aldrig glömmer

Hasse Aro om podden "Under alla år som jag gjort Efterlyst har jag träffat hundratals brottsoffer som alla vill ha upprättelse genom att den skyldige ställs till svars, men den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste FALLEN JAG ALDRIG GLÖMMER..." Mail: fallen@ilikeradio.se

Djupare på varje fall   (4/5)

Kul med en annan sida av fall man tidigare hört om men nu får man veta lite mer! Gillas


Korta avsnitt   (3/5)

Intressant och alltid en podd jag ser fram emot att lyssna på. Dock så är det riktigt tråkigt med avsnitten som delas upp i flera delar, förstår inte tanken med att släppa avsnitt på 18 minuter.. Slå ihop dom istället!


Tunt   (2/5)

Tunn podd med Aros personliga åsikter och känslor


Bra podd - löjligt ljudtema   (4/5)

Mycket bra podd men det överspelade tematiska ljudtemat förstör tyvärr en del


Kanon   (5/5)

Jätteintressant podd och bara älskar Hasse men även Leif GW Persson. Han är ju sååå rolig och skön på alla sätt och vis. Tips: barnamorden i Arboga. Den händelsen sitter fortfarande på näthinnan. Fruktansvärt dåd. Även mordet på John Hron 1995 hade uppskattats🙏borde vara två fall ”du aldrig glömmer”, då dessa ej går att glömma så vidriga dom var😔


Bra   (3/5)

Bra podd men behöver fler unika fall, tex arboga kvinnan finns redan 300 sånna avsnitt på andra poddar redan


Helt okej podd   (4/5)

Inte den bästa men ändå en av de bättre av krimpoddarna. Det får gärna innehålla än mer fördjupande fakta. Bra berättarkvalitet!


Kung   (5/5)

Kung Hasse


För mycket reklam   (2/5)

Reklam i början av en pod känns okej. Men att börja med reklam, avbryta mitt i med reklam och sedan avsluta med reklam, där går gränsen. Jag kommer aldrig titta åt DN igen, och pod’n raderades från telefonen.


Proffsigt   (4/5)

Passar både en regnig och solig sommardag! Mycket proffsigt gjord!


Hur mycket gillar jag Hasse   (5/5)

1-1000 så 1000000000000000000000000


Cigarrkompaniet.se   (5/5)

Tack för otrolig lyssning och för ett fint samarbete.


🤮   (1/5)

Hoppas du blir efterlyst


Gillar Hasse!   (4/5)

Bra!


Toppen!   (5/5)

Tycker det är fantastiskt med en krimpodd som fokuserar på polisarbetet istället för förövare/offer / En aspirerande polis


Nya säsongen är rysligt bra!   (5/5)

En bra podd har blivit ännu bättre. Produktionen och ljudet är nu top notch. Superspännande fall!


Bra   (4/5)

Otroligt bra pod! Intressant och proffsigt, dock Väldigt störande med så hög musik i väbakgrunden, hör knappt vad Hasse och övriga säger ibland!


Spännande och intressant!   (5/5)

Detta gör du riktigt bra Hasse! Förväntade mig heller inget annat. Fortsätt med podden och vi väntar med spänning till att fler avsnitt släpps.


Nya avsnitt.   (5/5)

Kommer det några nya avsnitt?


Missvisande   (3/5)

Handlar om utredarna som ”löste” fallen jag aldrig glömmer. Är verkligen Palmenordet löst? Annars en bra podd med spännande avsnitt!


Bra podd   (3/5)

Bra podd, synd det är så hög bakgrundsmusik ibland


5/5   (5/5)

Bästa podden jag lyssnat på! Hasse aro har en så bra berättar röst


5/5 🍾   (5/5)

Otroligt bra och välgjord podd! Bra att den är ”kort” men ändå konkret. Fortsätt så :)


Isbjörnen   (1/5)

Riktigt trött gubbe. Dessutom tas det endast upp fall som redan diskuterats i många liknande poddar. Lägg ner denna skiten


Riktigt bra   (5/5)

Fantastisk pod, men för korta, och därför för ytliga, avsnitt


Mycket bra upplägg   (3/5)

Intressent att följa men ljudet måste åtgärdas.


Hasse Aro bättre i TV?   (3/5)

Jag tycker podden är bra med en intressant infalksvinkel. Men frågan är om Hasse Aro inte gör sig bättre som programledare i TV.


Vart är dom gamla avsnitten??   (3/5)

Varför finns inte dom gamla avsnitten kvar? Bara för att man gör en säsong 2 tar man väl inre bort säsong 1?????


Timon&pumba   (4/5)

Hade önskat längre avsnitt och att man går mer på djupet av varje fall, annars mycket bra 😊


Äntligen!   (5/5)

Åh, vad härligt att podden börjar komma ut igen. Mycket bättre ljud!


Lämnar mycket att önska   (2/5)

Intressant ämne och bra idé. Men tyvärr är ljudkvalitén låg och jag förstår inte helt syftet med avsnitten. Fallen beskrivs inte tillräckligt och jag hade velat veta varför han minns just dessa. Podden heter "fallen jag minns" men det finns ingen personlig koppling till fallen. Podden borde istället kallas "exempel på fall från min karriär".


Fallet Maria Karlsson   (4/5)

För kort, alldeles för kort. Trots titeln fick man inte reda på ngt om mordet på Maria.... snopet


Uselt ljud på gästerna i podden.   (1/5)

KASST LJUD!! Bra innehåll.


Intressanta fall!   (5/5)

Mkt bra podd!


Kom tillbaka!   (5/5)

Fantastisk podd. Kom tillbaka👏🏻


Spännande!   (5/5)

Väldigt intressant att lyssna på! Vill höra mer!


Nja..   (2/5)

Vissa av avsnitten slutar ju abrupt. ofärdigt? Eller kommer nån fortsättning? Intressanta fall, men podden håller inte måttet..


Sakta ner!   (1/5)

Jag har lyssnat på alla avsnitten men jag minns inte en enda du har berättat. Det känns som om du sitter på en fikarast och slänger ihop något snabbt i fikarummet på 10 min. Först och främst så hör man folk prata och prassl etc i bakgrunden. Vilket är riktigt störande. Andra, du pratar så snabbt att man inte hinner lyssna. Jag kom på mig själv flera gånger att tänka på annat när jag lyssnade på din podd och minns inte alls vad du har sagt. Den enda gången man fattade något var när dina besökare pratade. Men då förstod jag inte för att jag missade all fakta i början som du tog. Tredje, känns som om du försöker tjäna mest pengar på detta. Massa reklam i början, mitten och slutet. Och sen prata snabbt och knappt någon information. Om du har 10min på dig är det bättre att du delar upp alla historier så får det bli jätte många delar istället. För det blir inte intressant på 10 snabba minuter med snabb-fakta. Sen om reklamen. Förstår att ni måste tjäna pengar på detta på något sätt. Men att avbryta mitt i podden för reklam känns inte alls kul. Ta reklam först eller sist. Välj en och sen satsa på själva podden istället. Något som även andra påpekade.. gubben som flåsar! Vad gör han?! Jätte störiga att lyssna på och sen känns det som du sitter riktigt långt ifrån dina gäster. Man hör dom knappt prata. Riktigt dåligt ljud, förutom på din mick. Du var riktigt grym på efterlyst men detta var inte speciellt bra. Tyvärr. Nej detta var absolut ingen podd för mig.


Intressant och bra   (3/5)

Hade gärna önskat lite längre avsnitt mer på djupet. Intressant och bra upplagd. Dock dåligt ljud med massa prat i bakgrunden?


Fallen jag aldrig glömmer   (4/5)

Ett fashinerande ämne om olika brott som ger en kalla kårar. Intressanta fakta om de olika förövarna och deras offer. Men i avsnitt två? Var det Björne som Hasse intervjua eller? Ett minus är att podden kunde vara bra mycket längre.


Ok men rätt blekt   (2/5)

Jag tycker Hasse är lite ovan och känns lite färsk i denna pod trots att jag tyckte han gjorde efterlyst så bra.


Ljudet   (1/5)

Ljudet är fruktansvärt. Fixa det så blir det 3 stjärnor, fortfarande en medelmåttig podd


Fruktansvärd podd   (1/5)

En podd som får mitt inre att vrida sig av hemskhet. Hasse Aro kan ta sina rasistiska nitbilder och köra upp i röven


Ljudkvalité??   (2/5)

Fixa bättre ljudkvalité


Tråkig   (2/5)

Laaaaamt


Snyggt jobbat   (5/5)

Jättebra och intressant men lite bättre ljud på gästerna. Mer mer mer!


Totalt värdelöst ljud   (1/5)

Hasse har jobbat länge med TV och borde veta hur viktigt ljudet är för upplevelsen, speciellt i en podd. Det låter som om Hasse och hans gäst sitter vid en varsin kortsida av ett 10 meter avlångt bord. Och micen är hos Hasse. Men när hans gäst säger något hörs det inte alls vad som sägs, du blir tvungen att höja volymen till max. Och när sedan Hasse säger något så blir du totalt döv. Ärligt talat? Fixa ljudkvaliteten så blir det fem stjärnor. Men idag går det inte att lyssna på!


Värd att lyssna på!   (5/5)

Intressanta fall, lagom längd på avsnitten och helt klart värd att lyssna på! Önskar fler avsnitt och möjligen lite bättre ljudkvalitet, gästerna hörs ganska dåligt..


Inte helt 100   (2/5)

Vem är Maria och vem är Helena? Varför får inte polisen gå händelserna i förväg om färgen på tröjan när ni aldrig återkommer till just färgen på tröjan? Och varför bryts det för reklam mitt i en mening? Och varför måste jag höra samma reklam två gånger i samma avbrott?


Härligt Hasse...   (5/5)

... med den här tystar du alla som tvivlat. Blir 5 av 5 från mig!


Intressant   (4/5)

Bra pod men något jäktad. Men snälla, skippa gubben som bara flämtar när han pratar i fortsättningen. Går inte att lyssna på honom.


Intressant   (4/5)

Bra pod men något jäktad. Men snälla, skippa gubben som bara flämtar när han pratar i fortsättningen. Går inte att lyssna på honom.


Intressant!   (4/5)

Behagligt att lyssna på, men skulle önska bättre ljudkvalité och längre avsnitt som går mer in på djupet.