Aggregated reviews for Folktropodden

Folktropodden är en podd om folktro runt om i världen, med fokus på de varelser som vid olika tidpunkter i historien skrämt upp människor.

Hög kvalitet   (5/5)

Första c pasta podden som kan matcha creepy podden. Ingen reklam.


Lågt ljud   (5/5)

Förutom att ljudet är väldigt lågt och det är svårt att vara utomhus och lyssna på podden så är den toppen. Riktigt läskig, precis som jag vill ha det trots att jag är tvungen att pausa titt som tätt!


Superbra podd!   (5/5)

Älskar verkligen att ni pratar om dom olika väsen på ett teoretiskt och spännande sätt! Spöktimmen och Folktropodden är absolut mina två favoriter😍👻


För mycket privat prat.   (3/5)

Kunde varit bra, men sluta snacka privat med varandra! Vem bryr sig om det?


Åsnan   (4/5)

Jag tycker det är lite för mycket för prat. Men över det så är den verkligen jätte bra. IDK!!! \_(*-*)_/


Favvo-podden   (5/5)

Denna podden är min favorit podd just nu, skitspännande, läskig och lärorik samt intressant på samma sätt. Har sträck-lyssnat på den hela dagen och kan inte vänta på de nya avsnitten! Hoppas på många fortsatta avsnitt! Älskar den ♥️ //En 16-årig bokmal som älskar skräck och övernaturliga historier.


🙏   (5/5)

Super bra! 😍


Perfa.   (4/5)

Positivt överraskad. Bra röster och inget flams.


Toppen!   (5/5)

Riktigt trevlig podd! Jag brukade lyssna på bla Spöktimmen men denna podd är myyyyycket bättre. Trevliga röster, bra ljud och intressant innehåll! Fem tummar upp!


Ni är bäst!   (5/5)

Jag har lyssnat på Creepypodden tidigare, och då fastnade jag för historian om den visslande mannen. Jag har berättat den för vänner och grubblat på vad det kan vara för något. Men nu i avsnittet om El Silbon så har jag ÄNTLIGEN fått en aning! Tack för det, ni är bäst! Fem stjärnor


Nya favoritpodden!   (5/5)

Bättre än Creepypodden och Spöktimmen tillsammans! Välgjort, inget flamsande och otroligt behagliga röster att lyssna till. Fem stjärnor!


😍   (5/5)

Favoritpodden ❤️


Älskar!   (5/5)

Sköna rysare som passar bra som godnattsagor!


Så bra   (5/5)

Jag verkligen älskar ämnena och bra röster med. Ni är så bra och ert intro grymt bra val ❤️❤️


JAG ÄLSKAR ER!!!💓   (5/5)

Jag lyssnar på er 24/7 ni är bara bäst🌸💓


Bästa Podden   (5/5)

Jag har svårt med koncentrationen men era röster och ämnena gör att jag sitter och inte kan sluta lyssna för det är så bra och intressant och det har INGEN annan podd lyckats med


Bra podd   (5/5)

Ni är grym!


Spännande podd!   (3/5)

Riktigt spännande och intressanta berättelser, extra kul med lite historier man inte känner till från olika delar av världen. Helt Okej ljud dock flickas det in lite mycket om berättarnas privat liv och lite flams och trams men överlag en grym podd!


Ljudet är hemskt   (1/5)

Jätte spännande podd men ljudet gör att jag inte lyssnar på er längre. Fixa det snälla!


Ljud   (3/5)

Jättebra och intressanta ämnen! Man vill bara höra mera! Men tyvärr dålig ljudkvalité, sitter man i bilen och har högsta volym på både telefonen och radion så hörs det knappt ändå 🙁 Men annars superbra!


Bra innehåll   (4/5)

Bra och intressant innehåll, men dålig ljudkvalitet. Det är väldigt svårt att höra vad som sägs om det inte är knäpptyst runtomkring en. Rekommenderas alltså inte som podd att lyssna på om man buss/tågpendlar t.ex.


Intressant ämne, dåligt framförande   (2/5)

Jag tycker verkligen ämnet är super intressant och väldigt kul att ni startat upp podden. Men efter ungefär tre avsnitt blev det för drygt att höra om era personliga grejer, som typ hur ni har det, era resor osv... det blir för mke meningslöst material innan själva podden börjar. Jag tycker iaf personligen inte om att höra saker om er själva eftersom jag följer podden för att höra om folktro. I vissa avsnitt har man verkligen märkt vart ni ”klippt” ljudfilerna. Hög uppläsningen är inte helt korrekt uppläst tyvärr, men det är inget som är jätte störande.


👍   (5/5)

Tycker att ni är sååå bra! Hittade nyligen eran podd och plöjde igenom alla avsnitt på en dag! Och nu längtar jag efter varje torsdag. Jätte intressant ämne! Om jag ska ge någon typ av konstruktiv kritik så är det väl att musiken emellanåt spelas lite väl länge men annars toppenbra.


Inte bra längre...   (1/5)

Håller med den som skrev att det är för mycket fniss... fjortisvarning... Sen måste ni träna på högläsning. Ni betonar fel ord och gör små konstpauser på helt fel ställe. Det blir väldigt hackigt och osammanhängande. Tyvärr lämnar jag denna podd nu.


Wow!!!   (5/5)

Sjukt intressant och bra gjort!!!!


En av dom bästa poddarna!   (5/5)

Hittade er för någon vecka sen och har lyssnat på alla era avsnitt typ 2 gånger 😍 pleeeasee jag vill ha mer 😍😍


Bra ämne   (1/5)

Podd med ett riktigt intressant ämne men stör mig otroligt mycket på att det ska börja fnissas hela tiden. Klarar inte av sånt fjortisbeteende så lägger tyvärr ner denna podd.


Mycket bra!   (5/5)

Alltid så spännande och härligt att lyssna på😀 Önskar ett avsnitt om samiska folktron om Stallo i framtiden☺️


Mycket bra!!   (5/5)

🤩👍


Musiken spelas för ofta   (3/5)

Bra podd men tycker att avsnitten blir lite hackiga med så många avbrott för musik. I creepypodden och Spöktimmen så tillför musiken till podden och gör den läskigare men här så spelas musiken bara på måfå.


Spännande!!   (5/5)

Så glad att jag hittade er podd! Älskar temat! Riktigt bra uppläst, bra innehåll, lätt att hänga med och härliga röster båda två :)! Ska jag ge lite konstruktiv kritik så spelas musiken lite för länge mellan varje paus. Annars hur bra pod som helst tjejer :)!


Trevlig pod, men möjlighet att förbättra   (4/5)

Trevlig pod och bra ämne! Men några småsaker jag tänkt på som kan bli bättre i alla fall är skillnaden mellan era röster. Den ena låter som hon sitter väldigt nära (lite för nära ibland då man hör smackande och sånt) och den andra verkar sitta längre ifrån så det låter lite distanserat. Sen tycker jag att musik och jinglarna spelas för ofta..


Trevlig podd!   (4/5)

Roligt att ni tar upp folktro och väsen, ni är duktiga och har ett ganska bra upplägg. Det enda jag kan komma att ge feedback på är att det dunkar och flåsas i micken. Mickutrustningen kan förbättras för ett trevligare lyssnande. Annars en mysig, mystisk och bra podd!


Ruskigt spännande!   (5/5)

Intressant och hårresande! Gillar att ni berättar så ingående om historien bakom och på ett målande sätt delar med av andras upplevelser. Musiken passar också verkligen in för att vagga in oss i rätt kuslig stämning!


Intressant avsnitt!   (5/5)

Välproducerat och intressant avsnitt. Har lyssnat på många historier om skinwalkers, men kul att höra några som man inte hört förut!