Aggregated reviews for Food Pharmacy-podden

Det här är en podd om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Går inte att överdosera.

Så mycket reklam (2/5)

Älskade er podd i början men nu är det vääääldigt mycket sponsprat och reklam. Synd!


Selflove🙏🏼 (5/5)

Stort tack för avsnitt 98! Tack för att ni delar med er av en sådan högst personlig och själslig resa! Jag blev rörd av att höra er berätta och glädjer mig med er att ni fick en sådan upplevelse! Kag går själv igenom en läkeresa då jag försöker läka från Me/cfs. Att ni betonar vikten av självkärlek och själslig utveckling för en god hälsa har jag genom min egenresa jag är på förstått som så otrolig viktig. Jag känner mig så ofta skör men samtidigt inser kag styrkan i att våga vara det, våga släppa fram det sårbara, att vara starkskör!Så tack för att ni lyfter detta! För mig har det lett till en grundtro om att kroppen vill och kan läka bara den ges rätt förutsättningar för det! Så självkärleken och själavården är nog huvudnyckeln, så att de andra nycklarna, kosten, aktivitet, vilan ska passa å landa rätt! Ser framemot bordsbönen! 🥦🥭🙏🏼🍎🥬 /En jägare på läkeresa! PS. Skulle det vara möjligt att få veta vilket camp ni var på å vem som ledde det?


Älskar’t! (5/5)

Hittade podden och sträcklyssnade på alla avsnitten. Intressant och viktig fakta om vår hälsa och hur man kan påverka den. Läst första boken som jag gillade och kommer köpa i present till nära och kära och har precis beställt kokboken till inspiration..har lite svårigheter att övertyga man och barn men skam den som ger sig;)


Någon som förstår (5/5)

Så glad att jag har hittat till er. Äntligen någon som ser hur viktig koppling det är mellan mat och hälsa.


Mycket besviken (1/5)

Jag är mycket besviken över hur ämnet asexualitet hanterades av er i avsnitt 58. Den nedlåtande och raljerande tonen var avskyvärd. Och definition av asexuella var dessutom helt fel. Ni borde verkligen läsa på innan ni tycker att ni ska uttala er om saker. Totalt respektlöst. Slutar lyssna på er podd NU.


Fetter (5/5)

Tycker eran podd är toppen har haft det här tänket sedan 1998 nu verkar menigheten vara mogen. En sak saknar ja och det är ghee detta fett har funnits sen urminnes tider. Ni är underbara Thomas


För mkt politik/aktivism !!! (1/5)

En favoritpodd som tyvärr går bort hädanefter. Börjar kännas som det är Miljöpartiet och veganrörelsen som sponsrar er numera. NEJ TACK !!!


Toppenbra (5/5)

Älskar ert nyttosnack, ni är så roliga! En riktig favoritpodd :-)


Toppenbra (5/5)

Underhållande, lärorik och inspirerande. Rekommenderar den varmt!


Tyvärr alldeles för mycket flams (2/5)

Jag tycker deras böcker är jättebra och såg verkligen fram emot att denna pod. Jag trodde den skulle vara lika bra och kunskapsgivande som böckerna. Tyvärr blev jag väldigt besviken. Vissa avsnitt där kunniga personer inom hälsobranschen intervjuas är bra, tom väldigt bra då de innehåller mycket intressant information och lite flams och trams. Däremot avsnitten med enbart Mia, Lina och Sebastian ger mig faktiskt inte så mycket, det är mest interna skämt och trams. De gör mycket bra, men podden är väl sådär tyvärr!


Tack (5/5)

Så kul, lärorikt och enkelt det blev att steppa upp sin hälsonivå. Ni e bäst👏👏👏👏😍


Ann Fernholm (5/5)

Hej mycket bra avsitt. Mer Ann Fernholm åt folket !!!


Ann Fernholm (4/5)

Gillar podden som helhet! Vad gäller senaste avsnittet var Ann Fernholm alldeles för hetsig och avbröt stup i kvarten vilket blev lite störande. Dessutom skulle jag vilja veta på vilket sätt hon menar att ”kossorna är bra”. Ur ett hälsoperspektiv och ur ett etiskt perspektiv.


Superbra!! (5/5)

Intressanta ämnen och roligt! Älskar food pharmacy! Avsnitt 17 är jättebra! Ann var en superbra gäst. Hade kunnat lyssna i timmar på er.


Bra fortsättning på böckerna (5/5)

För mig som läst böckerna tycker jag att denna podd är underbar. Kan tänka mig för folk som bara fallit över podden kan tycka att det blir lite tunt på information på vissa delar men för oss som följer bloggen och läst böckerna skulle det bli väldigt repetitivt om allt gicks igenom varje gång de kom på tal.


Kan bli bättre (2/5)

Tramsigt och flamsigt


Alice L (1/5)

Otroligt triggande att lyssna på. Att helt oproblematiserat förespråka hälsa och förhålla sig till övervikt, diabetes typ 2, fetma mm på ett nedvärderande sätt är oansvarigt. /Före detta ätstörd


Älskar! (5/5)

Superbra😃


Flams (1/5)

Synd på ett program som skulle kunna blivit bra. Största delen består av skratt åt egna skämt. Vill man lyssna på humorpoddar så finns det bättre.


Rappakalja (1/5)

Dynga


Saknar kunskap. (1/5)

Kanske trevliga att lyssna på men farliga att följa blint och tro på allt de säger. Granska, jämför, testa och sluta aldrig söka sanningen gott folk! Snälla sluta säga "eh" hela tiden <3


Trevligt, ungefär som att ta en kaffe med ens mormor (2/5)

Podden är absolut trevlig men så vidare mycket kunskap förmedlas inte. Detta kan vara ett bra första steg för många som har dålig insyn i tarmens betydelse men det saknas adekvata källhänvisningar och en värdig faktadensitet. Kvinnorna framställer sig själva som okunniga genom att de inte följer sina tankar från punkt till punkt. Det indikerar koncentrations svårigheter och gör diskussionen "flabbig". Podden känns tyvärr oseriös och praktikanten tar för mycket plats på ett typiskt patriarkalt vis med tråkiga härskartekniker. Troligen hade det varit mer spännande med en podd med sakkunniga personer än två pr-genier som förmedlar att de inte kan något. Jag rekommendera istället Anna Sparres podd för djup insikt i hälsa generellt och tarmflorans hälsopåverkan (med många spännande intervjuer). Jag kommer fortsätta lyssna eftersom podden fortfarande är i sin linda men jag hoppas på en stor kvalitetshöjning.


Äntligen🙏🏼 (5/5)

Längtat efter en sådan här podd👍🏼😊


Mycket lärorikt! (4/5)

Jag älskar denna pod! Mycket lärorik och intressant! Tack tjejer!


Grymt bra pod (5/5)

Såå inspirerande och lärorik pod 🙏🏼 älskar era böcker och nu älskar jag er pod 💜✨ Tack!


Intressant och värt att lyssna på! (5/5)

Xxx


Äntligen! (5/5)

Som jag sett fram emot detta, matnyttig fakta med glimten i ögat 👏


Bästa podden! (5/5)

Äntligen!


Härligt! (5/5)

Kom över era två böcker av en ren slump. Fastnade för omslagen och den underbara texten på böckerna. Jag är mjölkproteinallergiker så recepten passar mig perfekt. Att ni startat en podd är ju helt underbart. Med svar på våra frågor. Längtar till nästa avsnitt. / ÅsaKerstinMargaretha.


Äntligen! (5/5)

Vilket bra första avsnitt. Jag blir nästan sur över att ni inte släpper ett avsnitt i timmen! 😂 Jag är iallafall redan hooked. Ser fram emot fortsättningen. Ha det fint!//Molalinda