Aggregated reviews for Foreldrerådet

Om de vanskelige, fantastiske, irriterende, nydelige og utfordrende sidene ved å ha barn. Med Thea Klingenberg og eksperter.

Takk!   (5/5)

🌟GULLPOD🌟


Føler meg mindre alene!😘   (5/5)

Takk!


Morsom, lærerik og ærlig   (5/5)

Dette er definitivt en av mine favoritt-podcaster <3 Begynte å høre på Foreldrerådet for under ett halvt år siden. Hadde ingen planer om å få barn (i alle fall ikke før om 10år) men var bare nysgjerrig på hvordan livet til folk med barn var. Nå har eg bladd meg tilbake i arkivet og hørt gjennom alle episodene mens eg har ledd, grått og lært helt utrolig mye! Trodde ikke eg kom til å dra nytte av kunnskapen med det første men fant ut for noen uker siden at eg er GRAVID! Så takk Thea for denne fantastiske podcasten og din åpenhet rundt dine egne erfaringer med det å få barn. For eg er også typen som helst vil henge på kule utesteder og røyke sigg - men som brått og uventet ble gravid. Og det er alltid godt å vite at noen har vært der før deg, og at det gikk bra <3 Masse takknemlighet sendes din vei Thea. - Jeanett


Flott podcast!   (5/5)

Har nå hørt alle tilgjengelige episoder av foreldrerådet mens jeg har gått hjemme i mammapermen min. Jenta mi smiler fra øre til øre når musikken kommer på, for da vet hun at vi stopper opp i det vi gjør og tar en liten dans 😄 Kjempefin podcast! Stort sett veldig flinke eksperter, stort sett veldig gode spørsmål fra programleder som får ekspertene til å snakke om det de glemmer at folk lurer på. Når man hører alle episodene på kort tid oppleves det litt masete med at man skal spre ordet om podcasten og sende inn lydklipp, men tror ikke det blir så masete nå lenger når jeg hører på episodene etter hvert som de slippes 😆 Alt i alt en kjempefin lytteropplevelse, og anbefaler den til alle foreldre, besteforeldre, lærere, barnehageansatte etc! Thea, du fortjener virkelig fem cavaglass fra meg! Kos deg med dem!


Elsker denne podcasten   (5/5)

Perfekt å ha på øret når man er ute og triller. Både lærerikt, tankevekkende og underholdende. Midt i blinken!


En helt nødvendig podcast   (5/5)

En podcast som gjør hverdagen litt bedre, og ikke minst litt enklere å takle! Tusen takk for all informasjon som ellers ikke blir snakket så høyt om!


Favorittpodcast!   (5/5)

Herlig programleder- dyktig, ærlig og morsom. 😄 Spennende temaer/ gjester.


Min Gudinne!   (5/5)

Virkelig tidenes podcast! Jeg har hørt alle episodene! De er morsom, informative og rørende - Thea har en glimrende framtoning og fortellerevne, å hun virker å ta til seg tilbakemeldingene hun får fra lyttere og spørr i deres ånd! Jeg anbefaler ALLE å høre episoden om skrive- og lesevansker! Virkelig! Takk🙌


Min Gudinne!   (5/5)

Virkelig tidenes podcast! Jeg har hørt alle episodene! De er morsom, informative og rørende - Thea har en glimrende framtoning og fortellerevne, å hun virker å ta til seg tilbakemeldingene hun får fra lyttere og spørr i deres ånd! Jeg anbefaler ALLE å høre episoden om skrive- og lesevansker! Virkelig! Takk🙌


Super podkast!   (5/5)

Kjempe interessant! Både koselige og viktige temaer. Alle som vurderer eller har barn burde høre denne!


Praktisk tilnærming til alle sider ved forelderskap!   (5/5)

Elsker denne poden! Passer for alle som ønsker en praktisk tilnærming til hvordan å være en god forelder for barna sine, uten at det betyr at man mister seg selv i prosessen. Thea er i tillegg så herlig ærlig, autentisk, raus og varm at det er en fryd for øret. En av Norges beste podcaster som anbefales på det aller sterkeste!


Topp👍🏻   (4/5)

Men-snakk litt saktere m hele setninger:-)


Den beste podcasten til alle foreldre :)   (5/5)

Tar opp så mange interessante, viktige og forskjellige temaer. Alt forklart og snakket om på en forståelig måte :) Heia deg, Thea!


Anbefales for alle pappaer.   (5/5)

Nyttig for alle som er eller skal bli pappa. Bruk litt tid på disse podcastene og du lærer garantert mye om det å være forelder og hvordan du kan bli en veldig god èn.


Min favoritt!   (2/5)

Elsker Thea! Super tone og bra tema...ett must for alle foreldre, ler og gråter om hverandre👍🏼


Fantastisk underholdende, lærerikt og nyttig!   (5/5)

Jeg har ikke barn, men jobber med barn og kommer sikkert og forhåpentligvis til å få det en gang. Elsker denne podcasten- ikke bare på grunn av de viktige temaene, men også fordi Thea er så nydelig programleder! Håper aldri denne podcasten tar slutt!


Så bra podcast!   (5/5)

Jeg DIGGER foreldrerådet og jeg DIGGER Thea. Herlig, morsomt avvæpnende og lærerikt. Koser meg ordentlig med hver episode. Anbefales på det sterkeste!


Herlig podcast   (5/5)

Jeg skulle ønske jeg var venninne med programlederen! Så ærlig, ekte, smart og morsom. Spennende temaer og gjester, og jeg har ikke barn engang!


Tommel opp 👍   (5/5)

Liker at det er tema som er helt hverdagslige som blir tatt opp. Som kanskje ikke alle tenker på. Vekker oppmerksomheten. Veldig behagelig stemme, og du inviterer flinke folk med deg!


Hvor brenner det??   (1/5)

Personene som snakker, snakker veldig fort! Blir stressa av å høre på..! Klarer ikke få med meg temaene fordi jeg blir helt forstyrret av at personene ska rekke 10000 ord i minuttet.


Digger hele deg👍🏼   (5/5)

Både podkast og personlighet er virkelig verdt fem (...glass..) eeeh😁stjerner


Super   (5/5)

Denne skulle vært obligatorisk for alle foreldre! Både nyttig og underholdene


Ærlig og jordnær   (5/5)

Jeg er gravid og har fått veldig mye ut av å lytte til podcaster om tiden før, under og etter fødsel. Hvem trenger fødselsforberedende kurs når en har Foreldrerådet?!


Avbrekk i hverdagen   (5/5)

Fikk mitt første barn i sommer, og denne podcasten har gjort mang en trilletur mye morsommere. 👍🏻 for råd og tips, men også at dere sier at det er greit å bli stressa, redd, lei seg og sur av og til. Det er også en del av det å være mamma eller pappa 😊


Anbefales på det varmeste!   (5/5)

Ble så lykkelig når jeg fant denne podcasten! Gleder meg alltid til ny episode. Du er helt skjønn, Thea! Skål! Her kommer det fem stjerner din vei! 🥂


Ønsker episode om flytting   (5/5)

Elsker denne podcasten, så sykt bra programleder som er så ekte og ærlig! Hører på hver dag på trilletur 😊 ler, griner og lærer masse 😃 jeg ønsker meg en episode om flytting med barn. Studerer langt fra familie og kommer til å flytte nærmere når jeg er ferdig med studiene, da vil dattera vår være 3 år. Ser for meg det kan være mange utfordringer mtp nytt hjem, barnehage, nærmiljø osv.


Ekstremt verdifullt   (5/5)

Gjør verdifull informasjon lett tilgjengelig og omtaler vanskelige temaer på en forståelig måte! Veldig nyttig i hverdagen som foreldre! Varmt, lærerikt, nyttig, morsomt og trøstende på samme tid!


Lærerikt uten den belærende tonen.   (5/5)

Flott podkast som tar for seg små og store hverdagsutfordringer i småbarnslivet. Kjappere enn å lese en bok. Noen ganger trenger du ett praktisk tips før i morgen tidlig. Her får du det. 👍🏻


Takk!   (5/5)

Dette er en podcast du som ensom forelder kan kose deg med! Masse gode tips! Skulle ønske programlederen var venninna mi. Hun er verdens skjønneste. Faglig sterkt, uhøytidelig, lærerikt og fantastisk inspirerende i en utfordrende foreldrehverdag! Du har gjort meg til en bedre mor, Thea! Takk!! ♥️


En flaske cava verdig   (5/5)

Jeg er ikke mamma, men jeg er barneskolelærer. Og foreldrerådet har gjort meg til en hundre ganger mer forståelsesfull, imøtekommende og aksepterende lærer. Anbefales for alle, både de med og uten barn. Programlederen er så dyktig, klok og deilig lite dømmende og ekspertene kunnskapsrike og fine! Tusen stjerner i taket!


Hærlig informativt   (5/5)

Veldig informativ og nydelig inspirerende podcast om foreldrehverdagen! Å lytte til disse fine folkene gir meg lavere skuldre og gjør meg til et bedre menneske. Kunne ikke vært foruten!


Perfekt!   (5/5)

Elsker den uformelle tonen, alle de gjenkjennlige situasjonene og at Thea faktisk spør om alle de merkelige tingene man noen ganger lurer på som foreldre.


Super podkast   (5/5)

Så fin, koselig, morsom, lærerik podkast gleder meg alltid til neste episode 🤗


Mhm?   (4/5)

Har nylig blitt sammen med ei med 3 barn, så trenger litt opplæring og tips&triks. Begynte med episoden om delt omsorg men måtte gi opp halvveis. Når den ene snakker, så er det forstyrrende at den andre sitter og sier «Mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm, mhm» HELE tida.


Nils sin mamma   (5/5)

Kjempefin pod :-)


Jordnær   (5/5)

Takk for at du tar opp viktige temaer med en underholdende vri. Jeg er en stor tilhenger avtale du deler egne erfaringer, både gode og vanskelige. Ser alltid frem til neste podcast!


Supernyttig   (5/5)

Og fantastisk flink programleder som tør å spørre eksperten om det vi lurer på.


Knakende go😉   (5/5)

Ærlig og spennende å høre på. Følger med hver uke. Veldig flink å oppsummere etterhvert😃


Inspirerende, lærerikt og underholdene   (5/5)

Blir en bedre mamma av dette! Anbefales!


Underholdende, humoristisk og ekte   (5/5)

Takk for mange gode temaer. Endelig kan jeg slå fast at jeg ikke er alene om mine utfordringer. Jeg gleder meg til hver gang det kommer ut en ny episode! Du er med meg på jobb, på biltur, på treningssenteret, på ferie... tusen takk! Skål


my go to podcast   (5/5)

Det blir lengre trilleturer nå med Foreldrerådet på ørene - mange spennende temaer :-)


Digger!   (5/5)

Knallers, Thea!


Denne må alle foreldre kjenne til!   (5/5)

Masse utrolig flinke folk, proffe tips, trøst, humor og en særdeles likandes programleder.


Verdens beste podcast for foreldre!   (5/5)

Gleder meg til ny episode hver uke! Noen av episodene hører jeg flere ganger, etterhvert som de forskjellige problemstillingene dukker opp i hverdagen med barn!


Ingeborg Løvlie   (5/5)

Jeg elsker også Foreldrerådet! Selv om jeg er singel og ikke har barn selv, og ikke har tenkt å få det med det første heller, synes jeg det er megainteressant å høre på alle intervjuer om fødsel, oppvekst og forskning. Anbefaler podcasten til alle foreldre jeg kjenner og til de nybakte foreldrene jeg møter når jeg tar nyfødt/gravid-foto (jobber som fotograf). Er for øvrig storesøster til en liten gjeng med kids, sånn sett har jeg jo tilstedeværelse av barn i mitt eget liv, men det kan på ingen måte sammenlignes med foreldrerollen! All kudos til dere som gir verden nye verdensborgere og interesserer dere for hvordan neste generasjon vokser opp <3 Rock on, FORELDRERÅDET!! Hilsen storesøster92


Kjempebra   (5/5)

Fantastisk bra podcast med relevante temaer for småbarnsforeldre.


Elsker denne podcasten   (5/5)

Engasjerende, nyttig, morsom, trist, noen ganger enig og noen ganger ikke. Men her stilles alle de spørsmålene jeg kunne tenke meg å stille selv! Anbefaler den videre hele tiden 😄


Fantastisk pod!   (5/5)

Lun, ærlig, underholdende og veldig lærerik! Sitter alltid igjen med en aha-opplevelse fra eget "foreldre-liv" etter en episode :)


Gode og lærerike temaer :)   (5/5)

Gode og lærerike temaer :)


Får noia i annenhver episode...   (5/5)

Fikk tips om denne podcasten av kona. Jeg har snart hørt på alle episodene og har vært høyt oppe og veeeldig langt nede iløpet av alle disse episodene. Har kjent meg igjen i mange av temaene som tas opp. Veldig mange bra temaer og programlederen er veldig bra. Godt forberedet og stiller de rette spørsmålene. Sluttklippet med div foreldre som ikke har taklet en episode med barna så bra er veldig bra og man skjønner at man ikke er alene. Har lært mye og håper å lære enda mer. Fem stjerner og en hel flaske Cava på programlederen.


Helt super!   (5/5)

Masse nyttige tips på en relaxed og morsom måte :) Thea er superflink


Fantastisk!   (5/5)

Kjempebra tips og råd til foreldre


Skål for Thea!   (5/5)

Fantastisk lærerikt og hyggelig program jeg virkelig gleder meg til hver uke 🙌🏼 Tusen tusen takk for alle råd og smil!


Anbefales!   (5/5)

Lærerikt og morsomt, perfekt selskap på turen til og fra jobb :)


Min faste anbefaling til andre småbarnsforeldre   (5/5)

Elsker denne!


Beste Podkasten!!   (5/5)

Denne må du få med deg! Utrolig lærerikt, aktuelle tema og en befriende lett og ærlig dialog mellom Thea og ekspertene hennes. Anbefales på det varmeste!


Kjempebra!   (5/5)

Superbra podcast med flink podcaster og lærenyttig innhold og en dæsj humor :) Anbefales på det sterkeste!


Kvalitet!   (5/5)

En podcast med virkelig kvalitet og innhold! Kjempebra! Har hørt alle episodene. Digger deg, Thea!


👌🏻   (5/5)

Er ikke en forelder selv, men likevel min favvo podcast!! 👌🏻


Bra!   (5/5)

Burde vært obligatorisk for alle med barn!


Interessant og lærerikt   (5/5)

Velkonstruert program og interessante temaer! Kan du lage en episode om hvordan man skal aktivisere baby første året, hvor mye skal de leke selv, hva slags lek som de synes er gøy, og hvor mye stimuli er nok?


👏🏼   (5/5)

Gleder meg hveeeeer mandag til ny podcast! Barselpermisjonen og de evige trilleturene hadde ikke vært det samme uten deg og skravlinga di😄🙌🏼 Har til og med fått øynene opp for cava etter at begynte å høre på deg🥂


Anbefaler til alle foreldre!   (5/5)

Dette er podcasten alle foreldre burde høre! Mange tankevekkende temaer og flinke gjester (Hjertet mitt gjør et lite hopp hver gang jeg ser at Elisabeth Gerhardsen er med) Nesten så jeg gleder meg til trass, sinne og grensesetting så jeg kan teste ut alle tipsene jeg har fått :D


Fantastisk!!!   (5/5)

Elsker denne podcasten, så nyttig.


Digger foreldrerådet!   (5/5)

En pod alle foreldre burde høre på! Humor og info i skjønn forening. Digger!!


Nyttig   (5/5)

Lærerik podkast for gjennomsnittsforeldre.


Sofiesmamma🎀   (5/5)

Herlig ærlig og veldig nyttig👏🏻👏🏻👏🏻 Tusen takk for alle gode råd ig tips! Tror jeg rett og slett blir en bedre mamma av å høre på Thea og ekspertene🙏🏻😊


Hurra for Foreldrerådet!   (5/5)

Spesielt verd å trekke frem effekten av å ha Elisabeth Gerhardsen på øret. Hun får de utfordrende situasjonene til å høres enkelt og overkommelig ut. Skulle gjerne hatt henne på øret hele veien. Thea Klingenbergs upretensiøse, nysgjerrige og åpne stil er til etterfølgelse og gir poden en egen varme.


Fantastisk og lærerik   (5/5)

Har lært så mye av denne podcasten!!


Veldig bra!   (5/5)

Ja til flere episoder! Meget informativt og interresant pod. Skulle ønske jeg hadde hørt flere av de før jeg fikk barn.


Svangerskapsdepresjon og fødselsangst som nye tema:)   (5/5)

Takk for noen flotte emner !!! Dette var noe jeg ikke visste jeg savnet på mye og på ammet noe jeg virkelig lengtet etter å finne svar på :) Takk :) ønsker nye tema som "svangerskapsdepresjon" som gjerne er starten på en fødselsdepresjon og også dette med "fødselsangst" som jeg har forstått er ganske mange som har !


⭐️ F A N T A S T I S K ! ⭐️   (5/5)

Jeg bare ELSKER å lære nye ting og måter å hjelpe ungene mine til å få et lykkelig liv, her får jeg i tillegg bekreftelser på at jeg gjør noe riktig selv også. Tusen takk Foreldrerådet og Thea Klingenberg! 😘


Kjempebra   (5/5)

Elsker denne podcasten, tommel opp! 👍🏼☺


Anbefales!   (5/5)

Gleder meg til hvert program! Interessante tema og flinke gjester. Thea byr på seg selv på en utrolig jordnær og laidback måte - hun er dyktig. Anbefales!


Love it   (5/5)

Takk for fin podcast 😄


Nyttig for pappaer   (5/5)

Knallbra pod både for pappaer som mammaer, som så mange andre. Anbefales på trilletur likeså som på kontoret. Stå på! Gjerne mer "pappating" også 😊👏🎉


Elsker!   (5/5)

Tusen takk for en innmari lærerik, underholdende og inspirerende podcast! Føler meg som en bedre mor til mine to små når jeg får så bra påfyll på øret på trilleturene mine (eller når jeg henger opp klær). Gleder meg til hver episode! Takk, Thea <3


Super podcast!   (5/5)

Morsom og underholdende! Lærerik og ekte.


Fantastisk podcast!   (5/5)

Dette er favorittpodcasten min nå. Jeg liker alt.


Fantastisk lærerikt!   (5/5)

Flott podcast med viktige tema, presentert på en flott og ekte måte med flinke eksperter. Ekstra bra nå som introen er mer tilpasset småbarnsforeldres ører! Vi får nok støy som det er. :)


Spennende og givende podcast!   (5/5)

Interessante temaer, både for foreldre og andre som er interesserte i barn og barndom. Liker podcasten både som mamma og som pedagog! Programlederen er ærlig og jordnær og tar tak i viktige temaer! Mye humor og mye gode samtaler. Anbefales!


Rett og slett bra   (5/5)

Fantastisk programleder og gode gjester om interessante tema. Elsker at det er så ærlig!


Tips&triks   (5/5)

Lærerik og lettbeint podcast med interessante tema. Herlig programleder og flinke gjester. Jeg har lært mange tips&triks som faktisk funker, både på 3-åringen og den nyfødte.


Love it!   (5/5)

Jeg har ikke barn, men føler meg rusta til oppgaven etter å ukentlig høre på Foreldrerådet. Føler jeg blir mer avslappa - og at podcasten gir mindre dårlig samvittighet. Velfortjent cava!


Super👍🏼   (5/5)

Kjempe fin podcast med viktige tema:) Thea har så behagelig stemme, håper på flere episoder med Gro Nylander❤


Den beste foreldrepodcasten   (5/5)

Skikkelig bra! Thea, du virker så sykt hyggelig, blir glad av å høre på deg! Digger spennet av temaer.


😄   (3/5)

God podcast som tar opp interessante temaer 😄 👍


Genial podcast!   (5/5)

Anbefalt denne til mange da den tar opp så mange ulike temaer rundt det å ha barn. Til og med samboeren har begynt å høre på denne og refererte til noe han hadde hørt her nå for litt siden da vi snakket om et av våre to barn. Gleder meg til neste podcast allerede!


Da blir det cava på denne damen 😜   (5/5)

Takk for en herlig podcast 👪👩‍👩‍👦👨‍👨‍👦👩‍👦👨‍👦👨‍👧👩‍👧👨‍👨‍👧👩‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👧‍👦👨‍👨‍👧‍👦👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👨‍👦‍👦👩‍👦‍👦👨‍👨‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧👩‍👧‍👧👨‍👧‍👧


Takk!   (5/5)

Denne podcasten har allerede reddet livet vårt flere ganger, og vil trolig redde mange dager i fremtiden!


Favoritten!   (5/5)

En herlig podcast som tar for seg alle sidene av å være foreldre til både små og litt større barn. Stor bredde i temaer og gjester, veldig lærerikt, og en perfekt blanding av alvor og litt fjas. Fantastiske Thea Klingenberg skaper en nær og god atmosfære, og tør å stille alle slags spørsmål på vegne av oss andre. Foreldrerådet gjør at jeg senker skuldrene og føler meg som en helt vanlig, god nok forelder.


Helt topp   (5/5)

Et must å høre på denne dersom du har barn, uansett alder.


Lærerikt   (5/5)

Interessant og lærerikt. God spredning av tema. Veldig bra med eksperter som gjester.


Tusen takk!   (5/5)

Utrolig nyttig!!


Utrolig bra podcast for foreldre!!   (5/5)

Menneskelig, folkelig, foreldrelig 😊viktige og aktuelle temaer ❤


Superbra!   (5/5)

Foreldrerådet er veldig bra med sin avslappa form, gode og nyskjerrige tema, humor og nyttig. Så mye fint å lære å reflektere over som foreldre.


Utrolig og informative podcast   (5/5)

Informativ og bra podcast. Spennende og lærerik for foreldre. Jeg er blitt helt hekta og hører alt som produseres og jeg syns det er så bra. Håper mange finner vegen frem til foreldrerådet. <3<3<3


Super podcast for foreldre   (5/5)

Elsker denne podcasten, får meg til å føle meg som en ikke fullt så mislykka alenemor;)


Fantastisk!!   (5/5)

Elsker denne podcasten, Thea Klingenberg er utrolig bra og temaene er så relevante og aktuelle.


Mamma   (5/5)

Utrolig lærerikt, avslappet, usminka, seriøst og morsomt om livet med barn. Thea er en utrolig dyktig programleder og ekspertene likeså!


Superdupert!   (5/5)

Verdt å følge. Digger denne podcasten!


Veldig bra!   (5/5)

Lærerik og morsom podkast om barn og foreldreskap. Digger programlederen Thea😊👍


Svar på alt jeg lurer på!   (5/5)

Fra nå av slipper jeg å Google meg ihjel om å være forelder.


Takk!   (5/5)

Tusen takk for lærerik podcast - jeg blir rett å slett en lit bedre mor :) Og en ekstra applaus til Elisabeth Gerhardsen - for en kunnig, klok og reflekter dame!!!


Befriende åpent, jordnært og ærlig   (5/5)

Godt som førstegangsforelder å høre på denne, allerede som gravid. Forberedende, lærerikt, åpent og lett om mange tunge og viktige saker.


👍🏼   (5/5)

Ekte program til ekte folk!


Hurra ❤️   (5/5)

Love it! Mandag er favorittdag :)


Veldig lærerik!   (5/5)

Utrolig nyttig å høre på denne podkasten for småbarnsforeldre - og sikkert for mange andre også!


Superbra!   (5/5)

Har du barn burde du høre på Foreldrerådet🙌🏼


Den podden alle foreldre burde høre   (5/5)

Fantastisk ærlig, undrende og lærerik podcast! Den letter et hvert mammahjerte (sikkert pappahjerte også) så man får lettet samvittigheten samtidig som man får muligheten til å bli en litt bedre mor!


Lærerikt og morro   (5/5)

Er ikke forelder selv, men studerer spesped, og får mye ut av denne podcasten!


Fantastisk   (5/5)

For er fin podcast! Jeg kom over den og måtte så klart begynne helt på begynnelsen. Jeg elsker den og deg for at du har laget den! Masse å tenke på og å diskutere og snakke om hjemme! Tusen takk ❤️ hørte foresten podcasten der du hadde fått tilbakemelding om sangen... den nye er helt perfekt 👌🏼


Fantastisk podcast   (5/5)

Så utrolig bra tilnærming til høy aktuelle tema for foreldre som vil ta opp kamp med dagens media påvirkning og andre problemer vi foreldre trenger motivasjon for å holde ut i.


Love love love   (5/5)

Elsker programmet. Ønsker flere episoder i uka. Keep up the good work! <3


Knall!   (5/5)

Denne podkasten er helt knall!! Passer perfekt for en tobarnsmor og pedagogstudent i permisjon som meg, får akkurat det faglige påfyllet/inspirasjonen/refleksjonen jeg trenger nå. 😊


Alltid kjekt å høre   (5/5)

En deilig podkast med gode temaer ❤️👍 får frem både tårer og latter 😍


Mammananza!   (5/5)

Helt fantastisk episode! Selv er vi to jenter som snart ønsker barn, så dette var helt etter vårt hjerte❤️ elsker den nye kjenningen forresten🎧


Hipp hurra!   (5/5)

Dette er bra greier! Miksen av dønn ærlighet, av å vise seg sårbar og samtidig ydmykt søke svar - digger! Jeg kan til tider føle at jeg er litt "gærn", masse temperament, følelser, godvilje og pasjon, men også et ønske om å forstå, gjøre "rett" - dette treffer meg rett i hjertet!


Opplæring!!   (5/5)

Hei, Vi venter vårt første barn i januar, og jeg vil bare si at vi lærer så vanvittig mye nyttig av denne podkasten! Ingen av oss har noen gang skifta ei bleie engang, og vi er helt grønne på baby-/barneområdet. Vi har alle mulige bøker om temaet, men ingen kan måle seg med hva vi lærer her! Takk, for at du forbereder vordende mødre og fedre på hva som kommer og hvordan vi best kan takle det!


Skal man høre på EN podcast...   (5/5)

... så må det bli denne. Programlederen er fantastisk og får man til å føle seg som en normal forelder og har funnet frem de beste ekspertene. Gode temaer og et høydepunkt når det kommer nye episoder


Endelig!   (5/5)

Herlig, ekte, viktig, varm, morsom og helt på sin plass!


Så bra!   (4/5)

Jeg takker for en veldig informativ-letthørt og lettdelt pod! Ett tema pr gang gjør det enkelt å hente frem gamle episoder og høre på nytt, bra fagfolk og dyktig programleder som tør å stille "feil" spørsmål! Fortsett sånn! Den siste stjernen får dere når vignetten deres blir bytta ut til noe som ikke leder tankene inn på sånne creepy sirkusklovner som egentlig er pedofile massemordere. Den støyer også litt i øra når man har lyttet på rolige, fine stemmer i 20 min, og så kommer dunder og brak og cymbaler og 17.mai-tivoli på en gang. Kanskje ikke målgruppens favoritt-kombo? Lykke til❤️


Super podkast   (5/5)

Er veldig glad i denne podkasten. Thea gjør en super jobb som programleder, tar opp temaer som fenger. Anbefaler denne på det varmeste!👍🏻☀️🍾


Supert!   (4/5)

Liker podcasten veldig godt, men får vondt i øra av den grusomme introen🙉


Love it! 🐝🌸🍾🍻   (5/5)

Viktige tema på en avslappet måte.


😁   (4/5)

Morsom og lærerik podcast - supersøt programleder, men med helt grusom intro🙈


Befriende ærlig!   (5/5)

Du er så fin! Elsker denne podcasten. Endelig en avslappet motpart til rompehullmunnforeldre og dramatiske pedagoger;)


Nyttig   (5/5)

Utrolig masse nyttig informasjon i god lyttevennlig innpakning. Jeg synes alle foreldre bør lytte på denne - uansett hvor godt man mener man beherske foreldrerollen. Ser frem til mange flere lærerike episoder :-)


Takk!   (5/5)

Elsker denne podcasten - keep it coming! Har anbefalt den videre til alle venninner med barn i eller utenfor magen og de applauderer sammen med meg! 👏🏼👏🏼👏🏼 Takk Thea!


Favoritt podcast!   (5/5)

Elsker foreldrerådet! Ler og griner om hverandre, lærerikt og morsomt. Anbefales som underholdning under trilletur 😄


:D   (5/5)

Kule Thea snakker med kloke eksperter. Perfekt.


Veldig bra!!   (5/5)

En av de mest avslappa, jordnære og lærerike podcastene jeg har hørt på lenge!! Programleder Thea er dritflink, gjør at jeg gleder meg til å få barn pluss følelsen av at jeg ville nailet det. Relevante temaer for alle som har - eller kjenner noen som har- barn. Og så er det skikkelig gøy å høre på temaer som ellers ville være ganske utilgjengelige for folk som ikke har en skokk med unger hjemme. Topp!


Endelig!   (5/5)

Viktig, morsom og dønnærlig podkast med gode praktiske råd -som inspirerer uten å gi deg dårlig samvittighet. Programlederen er knallgod, gi henne et tv-program!