Aggregated reviews for Forni & Hamilton

Michaela Forni och Michaela Hamilton om kärlek och sorg, hat och lycka, framgång och snedsteg ... Ja, om det fruktansvärda underbara livet i stort helt enkelt.

Förgyller mitt liv (5/5)

Absolut min favorit-podd. Jag har följt podden sedan första avsnittet och växt så mycket som människa tack vare era kloka råd. Era krönikor och den fina piano-slingan<3 Förebilder!


ÄLSKAR (5/5)

Denna podden behövs verkligen! En perfekt blanding av humor och allvar på ett så verkligt och vackert sätt!


Jajajdk (3/5)

Kul att lyssna på Hamilton! Forni dock har en tendens att upprepa det hon säger tills det är så övertydligt att det är jobbigt att lyssna på. Kanske kan Hamilton bryta in lite när Forni hakar upp sig på samma spår!


Tack! (5/5)

Jag älskar verkligen eran podd. Ni har verkligen hjälpt mig med era insikter om människor och livet. Ni skulle ha blivit väldigt bra psykologer i ett annat liv :) Tack!


Göörrr (5/5)

Älskar att lyssna på Michaelornas relation som blir djupare och djupare för varje vecka. Dock när jag lyssnar på spökavsnitten vill jag sätta mig i ett hörn med en filt över huvudet och högt upprepa ”ni år inte välkomna här. Jag är inte mottaglig. Försvinn. Ni kommer inte nära..”


Helt ok (2/5)

Helt ok podd, kul att höra Michaela efter hennes och Dashas (fantastiska) podd upphörde.


Nöjd lyssnare (5/5)

Varenda avsnitt är guld värt, ni är otroliga tjejer! Ändra aldrig introlåten - jag lever för den. Tack för underbara söndagar, ni gör mina veckor!


Världens bästa podd utan att överdriva (5/5)

Forni & Hamilton gör mina söndagar till dom bästa. Dom tar upp ämnen som är så relevanta och väldigt viktiga samtidigt som dom är sjukt roliga. ÄLSKAR alla krönikor dom läser upp i början på varje podd. Längtar så jag håller på och dör till deras bok kommer ut ❤️❤️


Underbart (5/5)

En känslosam och berörande podd som får en både att tänka efter och skratta.


Charlotte von Braun (5/5)

En outstanding podd med två outstanding powerkvinnor. Jag, som normalt sett är en verbal person, har svårt att sätta ord på hur mycket denna podden faktiskt har hjälpt mig på vägen. Hur klyschigt det än kan låta har den fått mig att se på livets frågor ur nya perspektiv, framkallat skratt likaväl som tårar och lärt mig att det faktiskt är okej att känna. Denna podden är så fantastiskt VIKTIG. Forni & Hamilton är dom bästa förebilderna en ung kvinna kan ha. Tack för att ni är ni. ❤️


Livets podd. (5/5)

Första jag gör på söndagsmorgnar är att refresha Podcaster-flödet med längtan efter ett nytt avsnitt. Enda minus är för kort, allt annat? Flawless, ladies. <3


E (5/5)

Har skrattat & gråtit om vartannat genom alla avsnitt och jag älskar det! Ni är mina nya idoler


10/10 (5/5)

Så mycket känslor att relatera till som ni lyckas sätta ord på. Krönikorna i början av varje episod får mig alltid till tårar, sluta aldrig skriva. Ni är så underbara och fina. Här är podden man sparar till speciella tillfället man kan lyssna på hela ostört <3


Bäst! (5/5)

Helt klart bästa podden på hela appen!!


Spökpodden (5/5)

Vill bara först säga att ni är så jäkla braaa! Älskar er podd och lyssnar så fort det kommer ut ett avsnitt! Så ärlig och härlig podd. Mer spökpoddar också, så spännande!


Hatten (5/5)

SÅ bra avsnitt, älskar allt med spöken!!


Otroligt inspirerande (5/5)

Världens mest inspirerande och mysigaste podd. Det är helt fantastiskt att lyssna på denna på söndagsmornar med en kopp te i handen. Jag älskar också hur båda pratar med metaforer och visualiserar språket.


Längtar efter söndag (5/5)

Skrattar högt åt ”dålig dynamik mellan damerna”... det är LJUG!! Ni är bäst, ni får mig att längta efter söndag 🙌🏽💖


Så braaaa! (5/5)

Den enda besvikelsen med den här podden är när den tar slut!


Tack (5/5)

Jag satt och lyssnade på er senaste podd på flyget. Ena sekunden grät och snyftade jag i smyg för att inte dra till mig uppmärksamhet, andra sekunden skrattade jag rakt ut. Ni få mig att känna alla känslor på en och samma gång. Jag älskar er. Tack för att ni är ni.


F (5/5)

Såå mysig podd, blir alltid på bra humör! Älskar den!


⭐️⭐️⭐️ (5/5)

Älskar dynamiken mellan tjejerna!


Fantastisk podd, fantastiska tjejer. (5/5)

Jag tycker att ni gör bra och kloka avsnitt, med ämnen som oftast inte tas upp i vårt samhälle idag. Toppen podd, fortsätt som ni gör!


Älskar podden! (5/5)

Höjdpunkten på veckan är när eran podd kommer ut. Fortsätt med det ni gör för det är viktigt❤️


Bästa podden! (5/5)

Ni delar med er av varenda känsla, har både skrattat och gråtit till avsnitten. Ni är grymma, fortsätt som ni gör!


Jättebra! (5/5)

Jättebra podd! Skulle önska ännu mer poesi för tycker att era texter, både långa som korta, är sååå fina att lyssna på! Så ni kanske kan börja göra "dagens poesi" som kan vara både era egna texter, långa som korta, eller andras poesi ni tycker om. Tack för en bra podd !!


Tack! (5/5)

Den här podden kunde inte ha kommit mer lägligt i mitt liv. Ni sätter ord på känslor och tar upp ämnen som jag så länge behövt höra någon prata om. Tack för en fin podcast! / Sara


Underbara Mickorna (5/5)

Ni blandar högt och lågt på ett så vackert sätt. Ja, ni får livet att kännas lite mer vackert?? Lite mer vackert, hoppfullt och kärleksfullt. Puss!


Så jäkla bra (5/5)

Allt känns så äkta vilket skiljer er från många andra poddar. Det märks att vi trivs ihop och ni passar så bra tillsammans. RIKTIGT bra podd!!


Hjärtskärande, vacker och helt igenom underbar (5/5)

Dessa tjejer har skapat just den där podden som fattades mitt liv. Den där podden som får mig att såväl gråta floder som att vika mig av skratt. De delar med sig av ALLT, och försöker inte sugarcoata något. De berättar om livet precis så som det är, och det är något som vi alla behöver mer av i detta avlånga land. Innehållet är varierat och underhållande, och tjejerna tar upp ämnen som annars kan vara lite tabu. Tack till er, båda Mickorna. Tack för att ni delar med er av ångestskrik, svåra tankar, pinsamma moments, lyckotårar, poesi och era fantastiska perspektiv. Ni är bäst. Och ni är viktiga.


Favorit!! (5/5)

Bästa podden med de grymmaste tjejerna! 👏🏻👏🏻


Jingel (5/5)

Letat som en galning hittar inte eran jingel!!


Grymt bra podd! (5/5)

Perfekt längd, känslosam och extremt bra sätt hur de startar podden!


Världens mysigaste podd! (5/5)

Känslosamt, roligt, vettigt. Högt och lågt. Tack❤️


Klockren duo (5/5)

En klockren duo! Skrattar och gråter med er. Fina fantastiska ni!


FORNI ❤️ (2/5)

Äntligen en podd med Forni igen!!! Lyssnat om din och dashas podd hur många gånger som helst. TACK!


Rebecca (5/5)

Fantastisk podd på alla sätt!! Så skönt med sådan ärlighet - vill vara vän med er haha <3


Älskar damerna (5/5)

Finaste podden! Lägger en ansiktsmask och lyssnar på söndagar 💞


Finaste podden (5/5)

Så himla fin podd!! & jag kan känna igen mig i det där med att mista sin morfar utomlands... Jag var jättenära min morfar och han dog första kvällen när jag och min pojkvän kom till Samos... Fattar fortfarande inte att han inte finns i mitt liv längre❤ kram


Mys!!!!!!! (5/5)

Världens mysigaste podd ❤️


Underbart (5/5)

Helt fantastisk podd! Jag är alldeles tagen. Att lyssna på er är som att umgås med vänninor där man både skrattar och gråter tillsammans. Underbart, keep up the good work ladies!


✨✨✨✨✨ (4/5)

Älskar djupet på podden men lite osynkat ibland, åtminstone sista avsnittet.. märker att ni inte brukar umgås då ni avbryter varandra på lite konstiga ställen, men det kanske kommer me tiden! Tycker den är toppen ändå 🌟


Kärlek (5/5)

En helt underbar podd som får dig att vilja krypa upp i närmsta soffa med en kopp te. Eller varför inte slå på en morgon när du tar din pw till jobbet. Kärlek kärlek kärlek


Jaha (1/5)

Inget för mig dessvärre. Objektivt - en podd som inte tillförde mycket.


✨💛 (5/5)

Ny favorit!!


Underbart!! (5/5)

Ni är helt fantastiska!


Gulligt (3/5)

Så rart


Tack för att ni sätter ord på känslor man inte själv kan sätta ord på (5/5)

Helt fantastisk podd, ser så mycket fram emot kommande avsnitt. 🌸


🙌 (5/5)

Yes! Äntligen en podd med Michaela forni!!🙏 Ser så fram emot denna podd ni gör tillsammans, så fin den var krönikan i början.


Utmärkt (5/5)

Så himla fin och bra podd


Äntligen!! (5/5)

Har väntat så länge på att få en podcast med Forni att lyssna på igen. Hamiltons krönika i början vad helt fantastisk


Äntligen!! (5/5)

Jag har längtat efter detta enda sedan sista avsnittet av Clueless släpptes. Återigen tack, detta är magi ❤️


Topp! (5/5)

Fantastiskt bra! Vill ha mer mer mer! Sluta aldrig!


Berörande (3/5)

Era sätt att ge konkreta beskrivningar på känslor är väldigt fint och berörande. Ser fram emot kommande avsnitt! Super bra jobb tjejer


Äntligen! (5/5)

Det känns som jag har väntat hela livet på er podd och nu kom den. Ni är fantastiska och tack för allt ni delar med er av! Ser fram emot att lyssna på fler avsnitt! Texten i början av Hamilton var så stark, jag grät helt öppet på spårvagnen. Massa kärlek till er båda! ❤️


R (2/5)

Dålig dynamik mellan damerna