Aggregated reviews for Framgångspodden

Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

Två öron EN mun! (2/5)

Bra pod Alex. Men avbryt inte gästerna. Och blanda inte in ditt privatliv så frekvent. Försök att lyssna mer och ställ följdfrågor. Då får man ett bättre djup i intervjun. Lycka till!!


Bibi (1/5)

Man blir alltid lika förvånad över vilken pappskalle han är.


Paulina (5/5)

Sluta aldrig podda! Njuter av ett nytt avsnitt varje kväll 🙌🏻


Intervjupodd!!! (4/5)

Ofta bra gäster och bra frågor. Men snälla sluta prata om dig själv eller Ida.


Potential (3/5)

+ Konceptet är 5/5 med intressanta gäster. + Alexander får gästerna att slappna av och dela med sig på en väldigt generöst sätt. - Alex, ta till dig den konstruktiva kritiken som är riktade mot dig som ”intervjuer” och kom tillbaka ännu bättre. Att ständigt försöka boosta sitt eget ego lyser tyvärr igenom och hela konceptet faller då.


Majoriteten män? (3/5)

Känns som att det är främst män som gästar i podden vilket känns lite uttjatat. Intervjua fler kvinnliga äventyrare och entreprenörer!


Slutar tyvärr lyssna (1/5)

Gör försök efter försök att lyssna, eftersom gästerna lockar mig, men tvingas stänga av. Har gillat podden förr, men Pärleros är så egocentrisk och fånig i sina försök till skämt och lättsamheter, att en pinsam oseriositet blir för smärtsam. Så synd


Värdelöst (1/5)

Många intressanta gäster som ger möjlighet till spännande intervjuer. Intervjuaren är dock värdelös👎 Egotrippad, avbryter i tid och otid, ställer korkade/orelevanta frågor, svävar ut och fokuserar gärna på sina egna historier istället för att låta gästen tala. Känns mer som en 15-åring desperat för bekräftelse snarare än en 30+årig man. Tråkigt då podden hade kunnat vara mkt bättre än den är.


Korkad och oallmänbildad (2/5)

Korkad, icke allmänbildad programledare som helst pratar om sig själv och i varje avsnitt drar dåliga paralleller mellan intervjuoffret och sitt eget liv. Ställer dåliga frågor överlag och han missar alltjämt att ställa följdfrågor. Det finns så många andra intervjupoddar som är mycket bättre än den här!


Anna anka ❤️ (5/5)

Vilket avsnitt med Anna Anka, fick se en helt ny sida utav denna fina människa 🙏🏼💕


Superbra! (5/5)

Grymt bra podd, tror att många inte tagit sig fram lika bra utan alla framgångsrecept! Alex är grym på att intervjua, seriöst men lekfullt!


Ytligt och trögt (2/5)

Ganska ofta lite zzzzz med för lite fokus på gästen. 5 minuter försnack... puh 👎 Gästerna blir sämre och sämre.


Klarar inte av att lyssna (1/5)

Jätteintressanta intervjupersoner men Alexander Pärleros själv går inte att lyssna på. Det blir alltid pinsamt när han säger korkade saker, felaktigta uttryck och beter sig som en bekräftelsesökande femtonåring. Får obehagsrysningar i hela kroppen


Potential (4/5)

Intressanta gäster att lyssna till men ibland (minst en gång varje avsnitt) blir det för mycket fokus på intervjuaren som gärna berättar hans berättelser och barn och dylikt där tyvärr ingen är speciellt intresserad. Men i helhet är avsnitten bra och intressanta.


Usch för David Eberhard (1/5)

Efter att ha lyssnat på avsnittet med David Eberhard blev jag både riktigt besviken och provocerad. En gammal gubbe som försöker ge rätt till gamla könsstrukturer med ”fakta” som inte visar någonting.


Gästerna höjer (3/5)

Skulle vilja ge en femma till gästerna och Pärleros en etta, så det får bli ett snitt. Lyssnar för att höra gästerna och deras historier, inte för att höra om Alexanders historia om X, Y eller Z för sjunde gången. Förstår att det kan vara ett sätt att öppna upp för gästen, men tänk på att vi som lyssnat i flera år hört det här om och om igen. Klipp bort det hellre. En del gäster får verkligen ett seriöst bemötande där de får berätta sina historier om karriären, medan andra ska det pratas om blöjbyten eller tramsas med. Försök hålla samma professionella ton mot en ung influensertjej som mot en manlig företagsledare som äger imperium. Så väldigt stort spann på Alexanders intervjuteknik beroende på vem han intervjuar. Sen när gäster kommer in flera gånger, låt de göra ett helt nytt avsnitt. Lyssnade nyss på doktor Mouna, kändes som en repris på förra avsnittet med henne, med tillägg att Alexander försökte få fram information om vart i vägen de kan åka för att designa sin nästa bebis. Är säker på att hon har betydligt mer saker att prata om och inspirera kring som är intressant för oss all än en privat utfrågning om hur Alexander kan skapa det perfekta barnet. Sen all respekt till Alex som får dit alla dessa personer och får dem att berätta, låt de bara prata om rätt saker i fred så blir det en femma.


Egocentrisk (1/5)

Alex är egocentrisk och inte särskilt bra på att intervjua.


Fantastisk! (5/5)

Underbar podd, inspirerande och intressant. Lär mig alltid nya saker, lär känna kändisar bättre och får en massa tips i livet!


Fantastiskt!! Och avsnitt 280, helt galet bra! (5/5)

Bästa podden!


Så bra!! (5/5)

Inspirerande, generöst och underhållande! Tack


Egopodden? (1/5)

Vill Alexander höra andras framgångar eller vill han mest prata om sin egen? Tycker att oavsett vilken gäst tycks han alltid återkomma till hur bra han är och fokuserar mer på sig själv än sina gäster. Alldeles för egocentrisk för att ha med gäster i podden, avbryter och nedvärderar sina gäster återkommande gånger. Tråkigt!


Usch (1/5)

Hemskt korkad han Alexander. Fy!🤮


Nej tack (1/5)

Otroligt bra och intressant podd där intervjuaren tycker att det är kul att slänga in lite sexuella trakasseringar då och då😊


Nej tack (1/5)

Ofräscht och dåligt. Sexistiska kommentarer hör inte hemma i dagens samhälle. Ursch och fy.


Lägg ner! (1/5)

Korkad, obildad, respektlös, secistisk och egotrippad människa! Ingen vill höra om dina manikyrerade naglar varenda gång, varför bjuda in gäster när du inte kan låta bli att avbryta och bara prata om dig själv?! Lägg ner!


Jättetråkigt med sexism mot Johanna Nordström (1/5)

Har alltid tidigare uppskattat podden och verkligen tyckt om Alexander som person men efter avsnittet med Johanna ändrades bilden tyvärr på grund av obehagliga sexuella kommentarer. Att Alexander inte heller bemöter det hela gör att bilden av honom raseras ytterligare. Otroligt tråkigt för har som sagt alltid gillat tidigare.


MaisieQvist (1/5)

Sådär fräscht med att slänga in kommentarer om att han tänkt på en kvinnlig gäst (se avsnittet med Johanna) sexuellt och sedan insinuerar att hon tittar för och se om han har stånd?? Snacka om att ha missat hela grejen med MeToo.


Usch (1/5)

Fruktansvärt osmakligt beteende i intervjun med Johanna Nordström. Synd att ha en så kul o intressant gäst på podden och sen häva ur sig trakasserier?! Pinsamt.


Intressant (5/5)

En kul o intressant podd med varierande gäster , finns alltid ngn kul att lyssna på . Ann Heberlein hade varit kul om ni kunde ha med .


V Ä R D E L Ö S T (1/5)

Haha helt värdelöst. Alexander framstår som otroligt korkad


Nja. (2/5)

Sexistiskt och rätt egotrippat. För mycket Alexander och för lite gäst. Och sluta flirta med de kvinnliga gästerna. Pinsamt.


Anne_12344 (1/5)

Inget framgångsrecept med sexuellt ofredande Mr.Potatismos.


 (1/5)

Inte speciellt bra på att intervjua. Vill mest lyssna på sig själv verkar det som och sen råkar det vara en gäst i samma rum. Sextrakasserierna mot Johanna i senaste avsnittet där han började prata om sexfantasier om henne och sitt eventuella stånd var droppen. Rekommenderar tex influencerpodden ist. Riktigt grym intervjupodd!


vafan skärp dig (1/5)

har du missat #metoo med dina utalanden


- (1/5)

Avbryter hela tiden, pratar mest om sig själv och sin tråkiga bok. Nej tack


Näää (1/5)

Har försökt ge podden en chans. Men nä, det här är genomgående ytligt, platt och överskattat.


Superbra o intressant m varierande fokus (5/5)

Jag lyssnar jättemycket på denna podd nu när jag hittat den. Kul m långa o lugna intervjuer för objektet verkligen får tid att prata. Bra tempo o jättebra o lugn o trevlig röst Alexander har.


Jättebra podd👍 (5/5)

Jag tycker verkligen att framgångs podden är jättebra och jätterolig att lyssna på. Det skulle vara jättekul om du skulle kunna fixa så att Hanna Ardehn skulle kunna gästa podden💕


Axel (5/5)

Lite tradiga intervjuer ibland. Kan gå att skala ned innehållet lite oftare. Annars en bra podd!


Amanda (4/5)

Jätte intressanta personer är med, tyvärr blir det lite väl mycket fokus på intervjuaren och ibland känns det ”socialt pinsamt” när alex inte själv hör att gästen tycker han avbryter. Jätte bra i övrigt lyssnar på nästan varje avsnitt!


För mycket Pärleros i strålkastarljuset!! (1/5)

Det är för mycket fokus på Pärleros i varje avsnitt! Han tar över och ibland avbryter sina gäster. Inte bra alls!


Hoppa över denna podd! (1/5)

Pinsamt dåliga intervjuer. Bra gäster men helt värdelös intervjuare. Försökte lyssna på ett avsnitt till men kunde inte ens lyssna klart. Skämskudde.


Bra (5/5)

Therese Lindgren drottningen av youtube! Sån inspiration och mogen och bra förebild hon är!


Tips (5/5)

Intervjua Malin Baryard!


Av dem sämre poddarna (2/5)

Tyvärr är saknar Pärleros helt intervjuteknik vilket gör podden rätt kass. Intressanta gäster emellanåt.


Dåligt fokus (1/5)

Alexander är oerhört obildad i det mesta! I stort sett alla gäster är dock väldigt intressanta men det får man knappt höra något om då allt går ut på att lyssna på Alexanders over explaining och försök till att själv förstå. Det verkar heller inte som att Alex lyssnar överhuvudtaget på sina gäster då det frekvent händer att han upprepar simpla frågor som inte alltid heller är relevanta till ämnet. Detta gör det helt omöjligt att lyssna utan att vilja gröpa ut sina ögon med sked. Väldigt tråkigt då gästerna är oerhört intressanta personer.


Bra (1/5)

Härligt


Cigarrkompaniet.se - Cigarrer för alla tillfällen (5/5)

Grymt bra podd!


Intervjutips❤️ (4/5)

Intervjutips💙 ’Ellinor Sjöberg ’Therese Lindgren Cattis Eklund


Intervjua tips!❤️ (2/5)

1:Ida Warg 2:The swedis family 3:Linnea and viola 4:Iza and Ell ( be dem prata svenska) 5:Ida Thorsell 6:Magister Nordström och Julia Nordström (Kan ha stavat fel)😂


Riktigt bra podd!! (5/5)

Lyssna på denna podd fram och tillbaka senaste åren. Definitivt en av dem bästa poddarna där ute och Alex är grym på det han gör!


+ och - (2/5)

+ bra gäster och många tänkvärda ämnen tas upp - tror nästan att Pärleros gör sig till när han försöker förenkla det gästen precis sagt med egna ord. Otroligt jobbigt att lyssna på - låg nivå på frågor och följdfrågor - för mycket om Pärleros - för mycket reklam


Bästa! (5/5)

Den bästa podden ever!😍😍


Jimmy (2/5)

Tror alla vet att du ätit 8 hamburgare nu. Gästerna får 5/5 däremot


Att prata om sig själv. (2/5)

Den här podden har fantastiska gäster. Människor som kan lära oss lyssnare väldigt mycket. Potentialen är enorm. Men... Tyvärr kan Pärleros inre leverera som intervjuare. Det största problemet är att Pärleros konstant pratar om och/eller relaterar till sig själv och sitt eget liv, till den grad att vissa avsnitt handlar mer om honom själv än den mycket mer intressanta gästen. Tråkigt och onödigt när han har de gäster han har. Utöver detta har han ofta undermåliga frågor. Riktigt bra följdfrågor är ovanliga, snarare tar han upp någonting ur sitt eget liv att relatera till. Potentialen finns, om Pärleros tar till sig av sina recensioner.


Bästa avsnittet (4/5)

Många intressanta gäster. Alexander är en skicklig intervjuare och inspirerande lyssnare! Bästa avsnittet var det med Yasmin Nilsson. Tack 🙏


Mental 12 åring gör podd (1/5)

Den här killen är så obildad att man sitter och vrider sig själv av obehag för att det är så pinsamt.


💪🏼 (5/5)

Fantastisk podd, Alex! Vore roligt med fler internationella gäster (våga köra mer på engelska). :-)


Nedgång (2/5)

Podden var bra för ett tag sen, borde lagt ner på topp. Nu är det ett brinnande skepp och det kommer inte ta lång tid innan våldtäksmän och paradisehotel vinnare får vara med


N-ordet (1/5)

Alexander är FRUKTANSVÄRT obildad. Speciellt när han nämner n-ordet ett x antal gånger och förminskar svartas upplevelse. IGNORANT!


👏🏼👏🏼👏🏼 (5/5)

Älskar alla intervjuer! Men inget slår senaste avsnittet med Björn Natthiko Lindeblad (nr 246)! Oj oj oj 👏🏼👏🏼


Intressanta intervjuer men för mycket reklam (4/5)

Intressant gäster och bra intervjuer, stort engagemang. Dock får långa reklaminslag för egna och externa tjänster/produkter.


Bra podd MEN (3/5)

snälla gå bort från micken när du sväljer, låter vidrigt varje gång du sväljer.


En intervjupodd med fel fokus (1/5)

Lägger för stort fokus på sig själv istället för gästerna. Det är helt klart de mest intressanta gästerna i sverige men det stannar där.


Mer fokus på dina gäster, tack! (1/5)

+ Bra gäster. - För lång intro med babbel o reklam. Extremt mkt fokus på AP själv. Intervjuar han sig själv eller sina gäster? Dåliga förberedelser gör intervjun pinsam. Märklig bemötande gentemot kvinnliga gäster. AP pratar sönder podden. Snark! Ett avsnitt till om hans pappaskap, naglar, veganmat, sömn, meditation, barndom så kräks jag.


Bädda sängen. (5/5)

Först och främst: SVINBRA POD. Finns en komiker som heter Jim Gaffigan, han har ett skät om varvör han inte bädar sängen.. I don´t make my bed for the same reason i don´t tie my shoes after i take them off.


Fem av fem stjärnor, så bra är den! (5/5)

Podden är helt klart den bästa bland poddar, utan tvekan. Alexander är grym på att intervjua! Han får på ett unikt sätt människor att öppna sig och berätta om sina liv. Framgångspodden berättar om andra människors liv och hur dom nått framgång, vilket kan se helt olika ut. Lyssna på ett avsnitt med Alexander Pärleros där han själv pratar om framgång, så visar det sig om det blir för dig som för mig...Framgångspodden är en del av min vardag!


Grymt inspirerande Podd! (5/5)

Mycket bra och inspirerande gäster. Börjar lyssna allt oftare. Jag tycker att Framgångspodden är ett måste att lyssna på numera. Peter Stordalen, Kjell Enhager och Katarina Gospic är några av mina absoluta favoriter än så länge!


En som inte brukar kommentera (3/5)

Tråkigt att det är så mycket reklam kring din och din frus gemensamma podd. Väljer man att lyssna på framgångspodden så väljer man ju den med anledning att man vill lyssna på den. Hade en lyssnare velat lyssna på er gemensamma podd så hade man valt den. Förstår att du vill marknadsföra ut den till så många som möjligt, men kanske kan man välja att lägga det i slutet av podden istället för innan. I övrigt, tack för en jätte bra podcast!


Jjjjjfjfjfjfjfjfj (1/5)

Lyssnade precis på avsnittet med Cissi Wallin. Spydde på dig! Du porträtterar dig som den stackars vita mannen ”varför måste du vara så aggressiv? Jag har aldrig erfarit diskriminering och sexuella övergrepp men jag försöker göra skillnad genom att måla naglarna och bryta normer” snälla. Vilket skämt du är. Hade du varit inspirerande och banbrytande på riktigt hade du inte behövt måla naglarna för att ”sticka ut”?! Gud vad banbrytande. Lugna ner dig. Så mycket skillnad gör du INTE. Löjligt!!!


🙌🏻 (5/5)

Så bra!🙏🏽


Millan (2/5)

Ofta bra gäster, vilket är anledningen att jag lyssnar på denna pod. Alexander har jag däremot rätt svårt för. Lyssna på dina gäster och låt dem prata, det är dem man vill höra!


Think and Grow Rich (5/5)

Framgångspodden påminner om Napoleon Hills bok om hur man blir framgångsrik. Han samlade också nycklar som framgångsrika personer använt sig av för att nå sina drömmar! Framgångspodden känns som en modern version av Napoleon Hill och är Genial i sitt concept! Har nu läst färdigt Napoleon Hills bok och ska nu läsa framgångsboken👌Tack för din insats 🌹


Prata inte om dig själv!!! (1/5)

Har nu lyssnat på podden om stress och jag blir såå stressad av att du pratar om dig själv hela tiden(!) Det är ju en intervju podd och absolut kan du vid något tillfälle relatera till dig själv eller ställa en personlig fråga som rör dig. Men inte var femte minut. Låt din gäst få utrymme att prata. Vi lyssnar på din podd för att höra dem och inte dig.


Sjukt bra (5/5)

Sjukt bra avsnitt med Agneta Sjödin! Inspirerande av Agneta och bra frågor av Pärlan 🙏


Vill ge dig 5/5 (3/5)

Du är svinduktig på det du gör. Punkt slut. Men.... 5:45 - Där börjar själva ”innehållet” Fem minuter och 45 sekunder reklam. Jag vet att degen ska in. Men kom igen Alex. Jag hatar ju reklam!


Uselt (1/5)

Torrt, väntat och trist


Många bra gäster! (3/5)

Bra att du har fått in så många intressanta gäster Alexander, du jobbar hårt ser jag! De positiva är att du har ”short” avsnitt och många bra gäster. Det du måste jobba lite mer med, är att låta gästerna prata klart och prata lite mindre om dig själva. Kolla gärna på Joe Rogen ;)


BJG (1/5)

Starta avsnittet med 4 min reklam? Sen prat om gästernas produkter? Inget för mig


Blä (1/5)

Det är synd med så BRA gäster när Alexander är så dålig på att intervjua. Vi är inte intresserade av dig, att du blivit pappa, dina naglar, skeva kvinnosyn (som framkommer i alexanders andra podd) osv. SLUTA avbryt dina gäster och flika in med ointressanta saker om dig själv! Att nämna att året Annika Östbergs son dog även är året du är född är bara fruktansvärt!!


Pratar om sig själv (1/5)

Bojkottar denna pga. Alexander pratar mycket om sig själv och relaterar till sig själv när gästerna berättar. Samt han ska ”spela mogen” i denna podd när det inte är så i sånt är livet podden. Dock BRA gäster, trist.


Bättre världsbild (1/5)

Helt ärligt vill jag inte göra mer om dina naglar, din bild om kött och grönsaker och dina tankar om könsroller. Jag vill lyssna på gästerna och deras tankar och idéer. Gästerna är bra men det är det enda. Saker repeteras och självklara grejer som 99% av alla människor förstår kan inte Alex förstå? Har du varit utanför Stockholms gränser någon gång? Aldrig mer.


Bra och dåligt (3/5)

Oroligt intressanta gäster med spännande historier och forskning. Men börjar bli otroligt tröttsamt att höra på Alexanders egna historier/självgoda utlägg kring hans liv. Hur många gånger ska vi lyssnare behöva höra om din nattskräck?? Lyssnar ju på podden för att jag är intresserad av gästen inte Alexanders liv...


Så bra (5/5)

Såå bra podd! Väldigt inspirerande och rolig.


Tråkigt och mest sälj (1/5)

Tröttnade efter 4 min intro av smörig och ohärlig reklam.


Såå bra! (5/5)

Fantastisk podd som ofta är spännande och nyttig att lyssna på!


Bra (5/5)

Inspirerande och bra podd


Framgångs podden (5/5)

Så otroligt bra och intressanta dialoger med så många olika människor. Man vill bara lyssna på fler! Ett jätte bra jobb gör du Alex 👍👏🏾


Skeptisk (1/5)

Podden blir verkligen bara sämre och sämre.(tips) Tänk först och prata sen.


Grymt! (5/5)

Inspirerande, motiverande, bra gäster och bra frågor!


Prata inte om dig själv hela tiden (2/5)

Snälla Alexander du har bra gäster men du är inte intressant så sluta prata om dig själv 50% av tiden, våga se bara din gäst och fokusera på den inte på din egen spegelbild. Det lyser för mycket igenom att du försöker sälja dig själv.


Bra gäster - dålig intervjuare (1/5)

Han snackar ihjäl podden


Intressanta gäster ,dock då lyssnar inte Alexander på dom (1/5)

Intressanta gäster , dock så lyssnar inte Alexander på gästerna och glömmer bort vad dom svarar , vilket resulterar i att han frågar saker han redan har fått svar på .


Bästa podden (5/5)

Perfekt att lyssna på precis överallt. Finns massa inspirerande intervjuer. Rekommenderar till alla som vill ha en lättsam och intressant podd att lyssna på.


Podden som förändrat mitt liv (5/5)

Helt klart den podden som gett mig mest inspiration. Den har helt förändrat mitt liv!


Yoga girl (5/5)

Tack för ett fantastiskt avsnitt. Verkligen det bästa jag har hört🙏🏼👏🏻


Kritik (3/5)

Tycker det är bra idé, dock förlorar podden mycket av att programledaren verkar mer intresserad av att prata om sig själv än att låta gästerna tala. Blev extra tydligt under avsnitten med Tomas Eriksson och ”Lär dig tala”-avsnittet.


Bästa podcasten (5/5)

Denna podcast samt ”sånt är livet” med Ida och Alexander är dem bästa verkligen!


Riktigt bra! (5/5)

Bra inspiration, välgjord och riktigt härlig att lyssna på!


Glad (4/5)

Grym podd


Bästa Podden (5/5)

Otroligt härlig podd. Man blir lugn och avslappnad!!


AAA (5/5)

Underbar podd, så avslappnad, varm och personlig. Det känns som att de intervjuade verkligen trivs och kommer till sin rätt! Ser fram emot fler avsnitt, snacka om bredd.


Love love love (5/5)

Älskar det personliga, tipsen, förklaringarna och det äkta i allt❤️


Intressant i en lite fånig förpackning. (4/5)

Intressant gäster, känns bara lite fånigt bara att varje gäst presenteras som fantastisk, super intressant m.m. Ordern tappar sitt värde. Politikern kunde få lite mer kritiska motfrågor. Känns mer som ett politiskt tal.


Underbar podd (5/5)

Många riktigt intressanta gäster och mycket bra upplägg på intervjuerna!


Beröm (5/5)

Bra frågor !!


Förvånansvärt dåligt (1/5)

PL upplevs väldigt ”Paradise Hotel”. Lyssnade på intervjun med Åkesson, vilken blir synnerligen odynamisk och känns oseriös. Tror inte att politiska debatter är ditt område, kräver mer allmänbildning och sakförståelse och mindre brylkräm.


Du är ju GRYMMM! (5/5)

Du har en grym podd och bok,men när jag kollar på podd bilden,så har du typ grön/gula ögon tycker det är lite creppy😂


Woho (5/5)

Världens bästa podd.


Det finns ett slut!! (1/5)

När man hör rena plagiat av kommentarer. En floskelspruta. När citat görs utan källa. Skicka fanskapet och fantasierna tillbaka på Stureplan att leta efter mat cocaine och lycka. Detta betalar man tack o lov inte för Hoppas det blir samma hyper diagnosen på deras cocainebarn.


Fantastiskt bra pod!!! (5/5)

Fantastiskt bra pod där mycket intressanta och framgångsrika personer berättar om sig själva och sina framgångar!!! Mycket inspirerande och spännande, med många bra tipps! Rekommenderar varmt!


Grymt (5/5)

Älskar din podd! De jag tycker är bäst är de som du haft med dom som pratat om självkänsla, diagnoser, psykisk ohälsa, motivation etc det har hjälpt en hel del men skulle vilja höra mer om sådant. Vet att man kan lyssna på deras egna poddar men det blir lite förenklat för mig genom din podd. Du kanske kan bjuda in Olof Jonsson fritidspedagog och föreläsare. Eller varför inte någon mer som man kan få lärdom av om livetsplågor. Tack för ett bra program //Mattias


Inspirerande (5/5)

En fantastisk podd på alla sätt och vis. Min favoritstund på jobbet men säg inget till min chef!


Lever som han lærer (5/5)

Superpodd som gir mange gode tips om virkemidler man kan bruke i hverdagen for å nå framgang. Pluss er at Alexander lever som han og mange gjester lærer👍


Såå bra (5/5)

Grym


👌👌👌👌👌 (5/5)

5/5! Många bra gäster, intressant, lärorikt och många bra tips & trix man kan ta med sig i sitt egna liv


Otroligt bra pod... (5/5)

enough said 👍


Super bra! (5/5)

Lärorik men även rolig och charmig! Blir fast varenda gång jag lyssnar.


Grym podd (5/5)

Min nya favoritpodd! Så inspirerande! Riktigt bra jobb och bra intervjuer.


Fenomenal podd! (5/5)

Min absoluta favoritpodd! Lär mig alltid något nytt, blir inspirerad och motiverad att testa nya saker och att endast se möjligheter och inga begränsningar! Rekommenderar podden starkt!


Spännande men korta ner introt? (4/5)

Nöjd lyssnare. Får varje gång spola fram till intervjun- såååå lång intro!!!


Intressanta gäster... (1/5)

...men herregud vad skrattretande usel herr Pärleros är på att intervjua. Noll koll på vad de säger. Upprepar samma saker och får allt att handla om hans liknande upplevelser. Pinsamt.


Spartips????? (1/5)

Köp saker, använd de och lämna tillbaka de dagen efter. Är det ett smart sätt att bli framgångsrik på? Kriminellt att uppmuntra folk till detta. Väx upp och koppla på hjärnan innan truten börjar glappa!


Pinsamt värre. (1/5)

Intressant avsnitt med det är verkligen, verkligen pinsamt att lyssna på intervjuaren. Två personer på två helt olika nivåer. Vet inte om man ska skratta eller gråta åt hans bokstavligen hjärndöda kommentarer.


Riktigt bra! (4/5)

Spännande gäster! Alexander är öppen, ödmjuk och är inte rädd att blotta sig när han saknar kunskap i området. Gillar’t!


Blandad kvalitet och professionalism (3/5)

Ofta intressanta ämnen och gäster, och ibland är det bara god lyssning. Men detta mixas med oprofessionella kommentarer av AP, generaliseringar och egna tyckanden presenteras som fakta, personer hängs ut med namn och ibland verkar det vara viktigare att berätta om sig själv än att intervjua/samtala med gästen. Förbättra gärna ett par av utvecklingsområdena så är detta en bra och intressant podd!


Inspirerande till 1000! (5/5)

Fantastiska intervjuer med inspirerande personer. Man lär sig något varje avsnitt. Tack Alexander!


Grymt! (5/5)

Tack för alla lärdomar Alexander, du är grym!


Bästa podden (5/5)

Så otroligt givande och tycker Pärleros är helt exemplarisk som intervjuare


Inspiration (5/5)

Bäst gillar jag gästerna som verkligen förmedlar kunskap, visdom och insikter med integritet. Alexander har verkligen utvecklats och landat i sig själv sen podden startade. Keep up the good work!


Fantastiskt!! (5/5)

Bjuder på framgångsmetoder & skratt! Gillar framförallt att många bland de intervjuade berättar om sin livs resa och bakgrund med inslag från barndomen. Det skapar en djupare förståelse.


Grymt bra podd (5/5)

Väldigt inspirerande!!


Bästa podden! (5/5)

Inspireras och väck elden inom dig genom att lyssna på Framgångspodden 😍


Egen vilja (3/5)

Om Alexander slutade vända kappan efter vinden och hålla med alla om allt skulle podden bli betydligt trevligare. Bra gäster men för mycket av alexanders självgoda utlägg


Fantastisk dynamik med gästen (5/5)

Hm, är inte säker på att jag gillar Pärleros själv men han är oerhört duktig på att få ut det absolut bästa ur sina gäster. Respekt!


Den bästa motivationspodden! (5/5)

Fantastisk podd som varje vecka ger nya fräscha tips och vinklar i hur du både lyckas på det entreprenöriella och privata planet. Alexander gör ett fantastiskt jobb och verkar vara en så ödmjuk människa. 5/5 för podden! Fortsätt så!


Jätte bra podd!! (5/5)

Jätte bra podd! Super intressant!


Fattiga dör och ni vill ha mer! (2/5)

Häpnas över hur lite det pratas om att hjälpa andra. Människor svälter i världen och dör av ofta av sjukdomar som är lätta att bota. Där sitter miljardärer och får inga frågor om detta. Bara om hur de blivit så rika. DÅLIGT! Omänskligt!!!!


Piss pärleros är piss (5/5)

Piss är du pärleros


Bra gäster - störig värd (1/5)

Många bra gäster, men tyvärr knappt uthärdligt pga värden.


Nej... (1/5)

Tack!


Bäst (5/5)

Bästa tipsen i hela podsfären. Alexander är magisk med gästerna, dom alltid är väldigt intressanta personer 😊👌


Grymt inspirerande (5/5)

Så härlig och fantastisk podd! Alltid lika roligt när ett nytt avsnitt har kommit ut. Alla gäster bidrar med nya tankesätt vilket blir väldigt lärande och inspirerande. Alex gör ett proffsigt jobb. Framgångspodden; garanterat min favoritpodd!


Grym podd! (5/5)

Ville bara lägga en liten recension här och säga tack, din podd är så bra! Försök gärna jaga upp Jon Olsson, det hade varit grymt att få höra honom här. 😄


Älskar dina avsnitt MEN.. (5/5)

Jag skulle vilja att du har med Lars Winnerbäck! Älskar hans musik!❤️


Neh (2/5)

Nja, jag har slutat lyssna på den här podcasten nu och tänker härmed skriva mina anledningar. Positivt: Oftast väldigt bra gäster. Deras stories är intressanta att höra, när inte intervjuaren Pärleros avbryter med "viktigare" saker om sig själv. Negativt: Väldigt mycket reklam. För självcentrerad intervjuare. Kvalitén på intervjuerna är rätt dålig. Pärleros har en skev bild av könsroller som kommer fram av och till i intervjuer. Listan är lång.. Ibland är det bara pinsamt...


Nja. (1/5)

Extremt dålig variant av Tim Ferriss och hans podcast. Dryg, inställsam intervjuare som totalt saknar intervjuteknik. Det blir i princip en liten runksession där intervjuobjekten får intervjuaren vart som helst.


Inspirerande (5/5)

Alexander har ett otroligt driv och är riktigt inspirerande. Det är många fascinerande och unika gäster. Många av mina avsnitt har varit dem där jag inte känt till gästerna innan. Älskar också avsnitten som är mer sammanfattningar om alla tips!


Sämsta intervjuaren på länge (1/5)

Väldigt dåliga frågor


Helt okej (3/5)

Bra gäster med en helt okej intervjuare. Lite väl mycket Svengelska och onödiga termer om framgång.


Perfekt (5/5)

Riktigt bra, ren perfektion! Bra ställda frågor och väldigt intressanta profiler.


Framgångspodden är bäst! (5/5)

Väldigt inspirerande och givande där jag fått mycket tips och råd från många bra gäster. Har lyssnat på varenda avsnitt och längtar redan till nästa.


Väldigt intressant och givande podd! (5/5)

Väldigt bra och intressanta frågor samt inspirerande gäster. Bästa!


Bra podd (3/5)

Posstivit: En bra och djuågående podd. Nästan bara intressanta gäster med mycket intressant att lyssna på. Negativt: Väldigt tröttsamt med en nästan religöst predikan om mindfullness.


Extravagant, inspirerande podd! (5/5)

Har blivit besatt av denna podden. Väldigt många inspirerande podcasts! Kan definitivt rekommendera denna podd till yngre lyssnare också (är själv 18år). Det ger en inspiration till vad man kan gör eftter/under studierna. Ge det en chans (kan rekommendera per holknekt eller filip tysander)


Podden som förändrar (5/5)

Älskar framgångspodden eftersom att den är väldigt välgjord och professionell, intressanta gäster, oerhört lärorika frågor och svar men framförallt inspirerande och motiverande. Bara av att lyssna på short verisionen vill jag direkt efter utföra alla mina ideer och jobba hårdare! <3


Grymt inspirerande podd! (5/5)

Jag är inte en person som skriver reviews. Det här är förmodligen min första. Någonsin. I alla kategorier. Det säger något om hur bra den här podden är. Den borde inte ens graderas på samma skala som övriga poddar, enligt mig.


Bra pod (5/5)

Mycket bra pod! Inspirerande och givande. Sjukt intressanta människor som gästar! Lätt 5/5 toasters!


Superbra! (5/5)

Många intressanta gäster, Alexander är duktig på att intervjua! Mkt värd att lyssna på! :)


Bra gäster. (1/5)

Den blir sämre och sämre. Lyssnar bara pga gästerna.


Oftas inspirerande (4/5)

Bra pod med intressanta gäster. För de mest seriöst och inspirerande men kan även vara tramsigt och oseriöst så som avsnittet med Ida Warg.


Proffsigt & Intressant! (5/5)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


BÄSTA PODDEN (5/5)

Så grymt intressant och bra koncept! Man blir peppad att lyckas! Lätt favorit podden!!!


Inspiration på hög nivå (5/5)

Otroligt glad och tacksam för denna podd, har med glädje lyssnat på varenda avsnitt. Snyggt jobbat!


Inpirerande (5/5)

Inspirerande samtal, finns alltid nya saker att ta till sig👍🙂


Intressanta gäster (4/5)

Inspirerande och intressant podd. Superbra gäster som jag älskar att lyssna till. Hade bara programledaren haft lite vett att hålla tyst och tona ner sitt enorma ego och självgodhet hade det hela varit fantastiskt. Jag har svårt att to att någon är speciellt intresserad av att lyssna till dig Alexander. Hela idén är ju att lyssna till andra individer som har något intressant att komma med. Tänk på, att så fort du öppnar munnen så avslöjar du dina brister och styrkor. Vi har två öron och en mun... Som ett tips från en entreprenör till en annan... Oavsett en mycket givande, bra och inspirerande podd som jag börjat lyssna till dagligen tilltrotts ovan nämnd konstruktiv kritik.


Bästa podden (5/5)

Så intressant och inspirerande podd! Glad att jag började lyssna, nu kan jag inte sluta! ☺️


Bästa podden (5/5)

Så bra podd, intressant


Toppen (5/5)

Superintressant! 👍🏻


Bra podd (5/5)

Mycket bra gäster och frågor som ställs till gästerna!


Bästa svenska podden ! (5/5)

Alla som inte lyssnar borde börja idag. Sjukt inspirerande och lärorik. Älskar den !


Sjukaste motivation - inspirationskällan (5/5)

Världsbäst är du!!


Kanon! (5/5)

mkt bra podcast! skulle vilja höra en intervju med grundaren av Max Hamburgare, Curt Bergfors eventuellt någon av hans söner och isåfall helst Richard som har Instagram kontot Burger spotting.


Väldigt intressant, men dåligt ljudkvalitet (4/5)

Väldigt intressant podd, är alltid intressant att lyssna på. Men, upplever att det är lite dålig ljudkvalitet ibland, som om ljudfilen är för kraftigt komprimerad. Annars bra som sagt.


Massa inspiration! (5/5)

Grym podcast för inspiration från mycket intressanta profiler.


Inspirerande och skön (5/5)

En av mina favorit poddar! Ett plus att det finns två olika längder av varje avsnitt att välja på.


Grym podd! (5/5)

Otroligt bra och inspirerande podd!


Förutsägbart. Floskligt. (2/5)

Jag fick ta fram skämskudden vid ett flertal tillfällen. Givna floskler om hur man blir framgångsrik. Framförallt kliade det i mig av förutsägbarheten i podd-innehavarens frågor. Kanske han kan vara producent och låta någon vars gåva är samtal/lyssnande ta över gästerna. För gästerna var intressanta. Och jag försökte ge podden ett par avsnitt, men förgäves. Osexigt. Stelt.


Grymt inspirerande och ägig! (5/5)

Man lär sig alltid nått nytt och får nya perspektiv. Alexander har skapat en grym podd är helt klart #EttMåsteAttLyssnaPå


Otroligt inspirerande!! (5/5)

Behöver du motivation, inspiration eller tips - lyssna då på dessa avsnitt! Glöm inte anteckna, ta in och lär dig av de bästa! Tack Alexander för en grym podd!! Victor


Superduper! (5/5)

Superbra m bra gäster! Väldigt inspirerande :D


CEO Vertiseit (5/5)

Fantastisk podcast där underbara gäster delar med sig av sina resor som entreprenörer.


Inspirerande (5/5)

Mycket inspirerande podd som ger dig glädje och tro på dig själv. Otroligt bra!


🤘🏼🤘🏼🤘🏼🤘🏼🤘🏼 (5/5)

5/5 hårdrockare! Otroligt intressant och givande lyssning👍🏼


Grymt (5/5)

Bra podd , den har givit mig så mycket och det är så intressanta entreprenörer mm som blir intervjuade , go on...


Kanonpodd (5/5)

Bra intervjuer, intressanta gäster! Inspirerande, kul och givande. En kanonpodd!


Tack (5/5)

Tack för en stor inspirationskälla!


Riktigt bra pod (5/5)

Ett måste för den som söker inspiration. Bra frågor och gäster! Fortsätt så


Riktigt grymt! (5/5)

Rekommenderar starkt denna podcast för att bli inspirerad av de stora entreprenörerna!


Mycket bra! (5/5)

En väldigt intressant podd! Är ett fast! :)


Bra och inspirerande (5/5)

Jag fick upp ögonen för Framgångspodden via Ida Warg och började därför med hennes avsnitt, därefter har jag lyssnat på flera andra intervjuer och är helt fast. Jag är så otroligt glad över att jag hittade hit.


Bakgång (1/5)

Skulle lyssna på intervjun med Von Koenigsegg med pallade inte ta mig igenom reklamen. Normalt en bra podd men uppåt 4min med SAS och Nordea är minst sagt i överkant.


Bättre research (4/5)

Skulle vilja att researchen var bättre och att frågorna flyter på bättre. Blir väldigt mycket pinsam tystnad och därefter får gästen se till att samtalet flyter på.


Bra men (4/5)

Bra gäster och intervjuandet blir bättre :) men skippa introt; starta snabbare och kanske kan va mer avslappnat typ "värvet", måste inte va leendes glatt hela tiden kanske


Bästa entreprenörspodden! (5/5)

Gillar att det känns som ett samtal mellan två entreprenörer(vilket det också är) istället för ett samtal mellan en entreprenör och en journalist som alla andra entreprenörspoddar..


Så mycket framgång! (5/5)

Sjukt bra lyssning!!!


Ett måste för svenska entreprenörer (5/5)

Sjukt imponerad av tanken bakom framgångspodden. De har verkligen lyckats ta fram bra, framgångsrika gäster med inspirerande stories. Varenda svensk entreprenör kan dra nytta av podden för att själv dels kunna undvika att begå misstag andra redan begått men även för att hitta en tro på att det går att lyckas. Frågorna som ställs är dessutom inte bara vanliga, ytliga frågor utan det grävs verkligen på djupet, vilket jag gillar. Sjukt imponerad, ett måste för svenska entreprenörer!


Nog om dig (2/5)

Fokusera på din gäst istället. Sluta prata om hamburgare och vart du bodde. Gör en podd om dig själv i så fall. Det vore intressant att höra din story. Men inte när du har gäster. Tack för en i övrigt bra podd som jag lyssnar på varje vecka.


Bicepskalle (5/5)

Testa lyssna, riktigt bra!


Grym podcast (5/5)

Superbra


5 stjärnor rekommenderas (5/5)

Grymt


Rekommenderas starkt (5/5)

En av Sveriges bästa podcasts.


Ta efter framgången! (5/5)

Riktigt bra lyssning!!


Lyssna! (5/5)

Bli inspirerad!!!


Grym podd! (5/5)

Framgång!


Framgången finns här! (5/5)

Grym podd!


Bra podd (5/5)

Gillar asså!


Grymt! (5/5)

Super härligt, inspirerande och väldigt intressant!


Framgången är här! (5/5)

Framgångspodden är självklara valet! Diggar även Businesspodden👍


Framåt! (5/5)

För oss som vill nå framgång, lyssna!!!


Bra jobbat, grym, den bästa podden (5/5)

En superbra podd verkligen :) Bästa podden


Super grym podd, (5/5)

Tycker den är väldigt motiverande och inspirerande podcast hur bra som helst


Alla borde lyssna (5/5)

Blir super motiverad


Superbra (5/5)

Superbra podd inspirerande!


5/5 stjärnor! (5/5)

Framgångspodden och Businesspodden är mina två solklara favoritpoddar!!!


Så mycket framgång! (5/5)

Blir så sjukt inspirerad!!!


Förhäxande intressant (5/5)

Vissa saker på Internet är beroendeframkallande. Framgångspodden är en sådan. Bra jobbat!


Framgång! (5/5)

Sjukt inspirerande!!!!


Framgång! (5/5)

För alla som vill bli inspirerade, lyssna!!!


Grym inspiration!💪 (5/5)

Riktigt bra surr och personer!


Toppen!!! (5/5)

Framgångspodden och Businesspodden är mina två favoritpoddar!!


Riktigt inspirerande! (5/5)

Verkligen bra!


Inspirerande! (5/5)

Intressant & inspirerande pod. Rekommenderas.


Shellback och Mackan Ericsson (5/5)

Grym podd! Skulle tycka det var riktigt fett om du kunde få en intervju med antingen Johan ’’Shellback'' Schuster eller Marcus Ericsson (F1).


Energirik.. (5/5)

En mycket energirik och lärorik podd må jag säga. Bra lyft för podd världen och Rekommenderas starkt👍 // MK


Gurka (5/5)

Riktigt bra Intressant Och trevligt att lyssna på 👍👍👍


Mycket bra! (5/5)

Gillar denna podden mycket! Jag lyssnar varje avsnitt!


👍🏻 (5/5)

Tillhör en av de poddarna som jag vill bara ska spotta ut av snitt.


Lyssna! (5/5)

Perfekt när man vill bli inspirerad och lära sig!!


Inspirerande och engagerande (4/5)

En podd som bör får adrenalinet i varje entreprenörs- och intraprenörshjärta att slå snabbare. Efter att jag lyssnat på dessa blir jag peppad att prestera mer, smartare och bättre. Dessutom bjuds det alltid på en spännande livshistoria man for ta del av. Tack!


Inspirerande och intressant (5/5)

Väldigt intressanta och bra upplägg. Hoppas du fortsätter och lägger upp mycket mer.


Inspirerande (5/5)

Inspirerande och väldigt intressanta infallsvinklar.


inspirerande, lärorikt och underhållande (5/5)

Gillar podden då man får lära från de främsta entreprenurerna i sverige... det är underhållande, inspirerande och lärorikt på samma gång. Lätt bland dom bästa svenska poddarna för entrepreneurer.


Tummen upp (5/5)

Lyssnar inte på podcasts men jag älskar Framgångspodden!!


Super bra podd (5/5)

Grym podd


Bästa inspirationen! (5/5)

Riktigt bra pod med intressanta gäster som ger mig ordentligt med inspiration varje dag! Helt klart blad det bästa i genren!


Grymt bra! (5/5)

Underhållande och intressant!


Riktigt bra (5/5)

Riktigt intressant avsnitt och i sin helhet en riktigt bra pod!


Fantastiskt! (5/5)

Mycket hög kvalitet, intressanta livsöden och många sköna gäster! Avnjutes med favör vid pendling till arbete – eller som balsam för själen under h-älgen!


Intressant och inspirerande (5/5)

Rekommenderas


Mr (5/5)

Kul koncept, spännande gäster och alltid lika inspirerande! Tune in!


Inspirerande och allmännyttig (5/5)

Bra format med allmännyttig information för att bli inspirerad. Roligt också aty höra Fråga Nordea i slutet.


Bättre och bättre! (5/5)

Grymt inspirerande podd med intressanta gäster och historier!


Mycket intressant och motiverande! (5/5)

Smarta frågor och intressanta personer. Mycket motiverande att lyssna och ser fram mot kommande podar.


Bästa podden! (5/5)

Har lyssnat på några poddar men aldrig fastnat för någon. Denna fastnade jag för direkt och det är riktigt kul att få höra framgångsrika människor berätta om sin framgångar.


Grym podd (5/5)

Riktigt roligt att lyssna på dessa entreprenörer och deras liv. Uppskattar verkligen dialogen som växer fram i intervjuerna och värt varenda sekund av min tid.


Framgångspodden! (5/5)

5 stjärnor! Bara ta del och låt dig inspireras!


Spännande (5/5)

Spännande att höra på


.inspiration. (5/5)

Grym inspiration från gästerna om deras resa till att nå det dom har idag!


:) (5/5)

Sköna intervjuer med sköna människor


Podd som växer (5/5)

Intressant och inspirerande podd som växer för varje program med budskap att våga tro på dina idéer och förverkliga dina drömmar. Gillar ämnena som tas upp i slutet av programmet av Nordea med smarta tips. +++++


Lärorik podd (5/5)

Jag ger denna 5 st, en av få poddar som man verkligen lär sig något av


Imponerad över bra gäster (5/5)

Spännande podcast som tillför ett värde, bra gäster och pärleros gör ett bra jobb


Bra podd (5/5)

Har snabbt blivit en av mina favorit poddar, fortsätt så!!!


Imponerad (5/5)

Tycker att avsnitten är bra och säkra, program ledaren verkar bra påläst och gör ett fantastiskt jobb. Mycket relevanta gäster


Så inspirerande (5/5)

Väldigt intressanta profiler i podden. Väl ställda frågor med rätt viktning mellan privata anekdoter och entreprenörskap. Redan i det absoluta toppskiktet av svenska poddserier. Väntar spänt på nästa podd. Gärna Pigge Werkelin eller Ljubo Mrnjavac!


5/5 (5/5)

Extremt inspirerande, skönt snack och intressanta gäster!


Superbra podd (5/5)

Väldigt bra podd :) super intressant


Grym podd inspirerande (5/5)

Bra och lärorik podd, blir bättre och bättre, bra val av gäster


Hittar formen (4/5)

Inspirerande och väldigt lärorikt! Blir nog riktigt bra när PL hittar formen och gästerna blir fler.


Riktigt bra (5/5)

Intressant gäst, bra frågor. Inspirerande att höra framgångsrika personers historia, hade gärna fått vara längre.