Aggregated reviews for Fredagspodden

Fredagspodden med Hannah Widell och Amanda Schulman

Älskar er   (5/5)

Älskar er podd, har lyssnat huuuur länge som helst, ni har blivit en sån trygghet för mig! Älskar att starta helgen med er


❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️   (5/5)

Så härligt att lyssna på er, ni bjussar på er själva och jag älskar det. Bästa, bästa podden! 💫


För mycket reklam   (3/5)

Superbra podd men ni har alldeles för mycket reklam i varje avsnitt! Går inte att lyssna på längre! Ni bör även se över hur många ggr ni säger ” liksom så” .


❤️   (5/5)

Lyssna inte på alla kolhuvuden. Ni är som bäst som ni är nu❤️😀🤗😄⭐️


Bästa   (5/5)

Älskar denna podd


Byt jingel!   (1/5)

Får ”15sec spola” varje gng er jobbiga oväsen till jingel spelas upp. Byt nu tack. Får ont i öronen av den när man har i lurar. Lovar att fler lyssnare känner samma.


Det tryggaste och varmaste som finns   (5/5)

Finns inget finare än denna podd!


Finaste vi har   (5/5)

Finaste stunden på veckan är fredagspoddsstunden❤️


❤️   (5/5)

Denna podd har följt mig genom livet sedan 2012. Så stor del av min personlighet och min vardag. Älskar!!


Trams!   (1/5)

Tröttsamt svammel av två flamsiga egon. Amanda avbryter Hanna hela tiden och låter alltid så snorig att man mår illa. Avsnittet om att ändra ordningen på sina killar var så urbota dumt och dåligt att det var sista gången jag lyssnade på denna pod. Väx upp tjejer!


Grund   (1/5)

Två grunda, oattraktiva och obildade kvinnor kacklar.


Dåliga föredömen   (1/5)

Nu får ni väl sluta att bete er som tonåringar. Detta var bara för mycket. Ni är båda 3 barns föräldrar. Det enda ni pratar om är att dricka , denna gång rena fylleslag och ångest. Kan det vara något samband kanske.


Underbar!   (5/5)

Så mycket skratt, gråt och glädje på samma gång. Längtar tills varje fredag och varje nytt avsnitt! ❤️


635   (5/5)

Absolut ska ni gå på Act... Är utbildad Act instruktör... bästa, bästa någonsin...


Avsnitt 363   (5/5)

Igenkänningsfaktor är bara förnamnet 😂 Det absolut bästa avsnittet från fredagspodden jag lyssnat på. Inspo till att dejta sin man - och gjorde mig verkligen sugen på det. Denna kväll utan alkohol eller cigg då vi väntar vårt andra barn, men det handlar ju inte om det. Samtalen och se varandra, några tända ljus.. Morgonrock. Och svärmödrar, har känt mig så ensam i detta. Hannah - AMEN 🙏🏻 Ni är fantastiska och förgyller livet. Faktiskt! Skratt, gråt och igenkänning. Fortsätt med precis det ni gör.


Falsk marknadsföring och tomt innehåll   (1/5)

Har lyssnat i många år men upplever att det inte finns så mycket kvar av äkthet och klokhet. Känns för falskt, för uttänkt och kommersiellt. På detta har jag förstått från flera håll att de är vedervärdiga arbetsgivare - tackar därmed för kaffet och för mig. Finns för många andra lysande poddar att lyssna på idag.


Flamsigt!   (2/5)

Ibland rolig, men långt ifrån alltid. Alldeles för mycket skratt åt egna interna skämt. Hanna gapskrattar så fort Amanda öppnar munnen - det blir obegripligt för den som lyssnar. Helt enkelt jobbigt att lyssna på. Klipp bort alla gapskratt vetja! Dessutom mer och mer och mer reklam.. Tycker podden var bättre förr.


Bra men så mycket reklam   (3/5)

Känns som halva podden är reklam .. men gillar den ändå


Bästa starten på fredagen   (5/5)

⭐️⭐️⭐️


Cigarrkompaniet.se – Cigarrer för alla tillfällen.   (5/5)

Tack för otrolig lyssning och för ett fint samarbete.


Älskar er   (5/5)

Älskar er och allt ni gör och tycker äntligen podden är påväg att bli lika bra som den var förr - igen❣️


För mycket reklam   (2/5)

Bra podd men alldeles för stor del av avsnittet är endast reklam


Bara reklam   (1/5)

Från att ha varit en bra podd till att numera till största delen bestå av reklam. Inte värt att lyssna längre tyvärr.


Bästa   (5/5)

Bästa podden! Lyssnat på alla avsnitt så många ggr, finns verkligen inget dåligt att säga om denna!


Bäst föredatumet har varit   (1/5)

Väldigt ängsligt, blir bara sämre och sämre


Märkligt val   (1/5)

Konstigt att ni inte tog upp dokumentären om Josefin Nilsson!


Tunt   (1/5)

Massa åsikter utan vettig grund eller resonemang..


Sämre och sämre   (1/5)

Vart trogen lyssnare i snart tre år men känns som dom har tappat glöden helt.


Autentiskt och hjärtligt   (5/5)

Älskar denna podd som sveper mig med i snacket och som gör att jag känner att jag sitter i samma rum. Nickar instämmande, skrattar och gråter. Känns som de är mina vänner som jag delar livets upp- och nedgångar med. Så otroligt befriande att de dessutom vågar prata om psykisk hälsa/ohälsa, pms, yta, karriär och kärlek på ett autentiskt sätt!


  (4/5)

Inte alltid på topp men ändå som att komma hem. Tryggt och peppande!


Ångest, allt handlar om ångest och ett evigt bölande   (1/5)

Snälla Amanda, sluta snörvla och dra in snor!! Vill verkligen lyssna på Hannah men det går inte med dig :(


Intressant men ytligt   (2/5)

Upplever att mycket är ironiskt och raljerande, förstår att det ska vara underhållande. Ibland är det också det. Tjejerna verkar ha mycket problem och märkliga lösningar. Frånvarande från verkligheten på något sätt.


👌❤️   (5/5)

Längtar till varje fredag! Peppande, analyserande och knasigt precis som när man hänger med sina tjejkompisar 😄


Livscoacher!   (5/5)

genuina kvinnor som är riktiga förebilder! ⭐️


Ni är mina tjejkompisar   (5/5)

Blir så glad att lyssna på er. Det är som att sitta på ett fik och lyssna på sina bästa tjejkompisar. -den tredje kompisen ❤️


Besviken   (1/5)

Lyssnade på avsnittet om psykisk ohälsa. Jätteintressant gäst, men stackaren fick knappt prata. Ni pratar i munnen på varandra, på er gäst som inte ens får avsluta meningarna och ni avbryter. Det förstör tyvärr hela programmet som hade varit jättebra annars med mycket bra information. Bjud inte in en gäst som inte får prata klart!


👍🏼   (5/5)

Tråkigt med de få bittra lyssnare som dels tror att Hannah & Amanda bryr sig om de slutat lyssna eller inte, samt måste lämna en tråkigt recension påvägen ut. Keep up the good work Hannah & Amanda, alltid lika bra!


Orolig   (1/5)

Blir orolig om det är här är vad ungdomar lyssnar på och hämtar inspiration.


Kränkta, priviligierade wannabees   (1/5)

Klanka ner på andra, ”hatstorm” och total oinsikt om sig själva... jag skulle föreslå att Hanna och Amanda borde försöka se bortom kränktheten och se den sakliga kritiken, som är väldigt befogad. Att få kritik, och med all rätt, är inte en hatstorm! Ytligheten och självrättfärdigandet blandat med extremt mycket reklam kanske passar unga och osäkra tjejer, som tror att tex ett kosttillskott ska förändra deras liv. Men vi som kan tänka själva, analysera, stå tillbaka och lyssna till kritik och olika sidor, kan hitta innehåll och underhållning någon annanstans. Intelligent innehåll som på riktigt kan påverka finns på andra platser. Detta är för högstadiekids. Osympatiska och pengakåta, inlindat i lyxångest och drömmar om att enbart konsumera. Inte myz direkt.


Inte längre   (1/5)

Har varit en trogen lyssnare sedan avsnitt 1, men det senaste halvåret/året har jag lyssnat med skämskudden framför ansiktet. Känns inte som att det är riktiga känslor längre, det mesta handlar om att man ska köpa deras grejer. Antingen säger de det rakt ut, eller så lindar de in det budskapet i annat "lull-lull". Nu har jag slutat prenumerera. Orkar inte höra ett ord till om varken vitaminer, viner, manikyrer, kläder eller deras PMS.


Slutlyssnat   (1/5)

Osmakligt att lyssna på när Hanna och Amanda ”hyllar systerskapet” och sen totalt dungar ner alla kvinnor som någonsin har kritiserat dem. Nej, tack gör mig! Står inte ut med att lyssna på dessa offerkoftor längre.


Hatstorm - pinsamt avsnitt   (1/5)

Finns det ingen ”vuxen” som kan redigera dessa barnsliga vuxna som ägnar ett halvt avsnitt åt att tycka synd om sig själva pg en sk hatstorm. Har man så stora plattformar som de har får man nog tänka på vad man skämtar om.


Dåligt innehåll   (1/5)

Bara kackel som har pågått för länge. Hitta innehåll så att ni inte tappar alla lyssnare!


Uruselt!   (1/5)

Önskar att det gick att sätta minusbetyg. Sällan skådad orgie i navelskåderi. Amanda är så gräsligt självupptagen att hon inte hör hur dåligt insatt hon är i saker eller hur besvärad hon blir när diskussionerna inte handlar om henne. Hanna verkar mest medberoende i Amandas egocentrism och enfald. De ämnen som skulle kunna ha blivit intressanta lyckas duon trasa sönder på ett infantilt sätt som inte borde vara möjligt för två vuxna kvinnor med så pass mycket affärer på gång.


Det var bättre förr (:   (2/5)

Från att ha varit mina absoluta favoritpodd men skratt, tårar och äkthet till att bli en reklam/ingrepp/oäkta podd är sååå tråkigt! Mera roliga anekdoter och mindre ”näää” och reklam för er salong..


👍🏼💕   (5/5)

Längtar alltid till fredagar..


Sorglig utveckling   (1/5)

Från en pod där ni iaf försökte dela med er av er själva hyfsat naket o ärligt - till en pod där man konstant frågar sig i vilket syfte ni pratar om X eller Y. Podden idag könns enkelt som ett låååångt reklaminslag som ges legitimitet med lite prat - som primärt handlar om att du behöver förändra dig - genom ingrepp och fix (som ni ju säljer - Yeaay) - för att duga som ”äldre” kvinna. Sorgligt!


Tack Hannah och Amanda!   (5/5)

Er podd är fantastisk! Gillar att ni är tillbaks med fredagspodden igen👍🏻. Ni är så modiga och ärliga i allt ni pratar om. Idag grät jag som en galen människa över när ni pratade om skolavslutningen. Jag har inte lätt till gråt så för mig är det så bra att lätta på trycket ibland.😢 Tack snälla ni för alla känslor ni delar med er av i alla former! Önskar er en härlig helg! Kramar Emma


Synd   (1/5)

Inte alls samma gamla fredagspodd som förr, reklamen förstör allt!! Ska ni ha så mycket reklam får ni gärna lägga de sist eller först i podden så man har chans att spola förbi. Förut kunde jag skratta och gråta om vart annat när jag lyssnade varje fredag, men jag vet inte, den berör inte på samma sätt länge


så bra!   (5/5)

Älskar att ni fortsätter med fredagspodden och la ner det andra, lyssnat igenom de första avsnitten nu för 100 gången så himla bra! och de senaste håller samma mått 😂🥂❤️😊


Heyhey   (3/5)

Rolig podd, men för mycket reklam


... tyvärr   (1/5)

De tidiga fredagspoddarna kunde återkomma i mina tankar under flera veckor efter att jag lyssnat. Detta väcker ingenting i mig, det är inte så dåligt att jag blir arg, det är inte bra.. det är bara meningslöst.


För mycket reklam   (1/5)

.....


Hmmm   (1/5)

Har ni flyttat över avsnitten av podden ”report” till fredagspodden pga dåliga betyg på ”reports” podd-plats?


Extrem konsumtion utan insikt   (3/5)

Bra podd om psyket, men jag måår så dåligt av deras konsumtionshets. Med noll ansvar och insikt i sitt eget ekonomiska kapital så pratar de om allt man ska unna sig, att weekends är bättre än långa resor osv. Jag blir bara ledsen. Men om du tillhör överklassen eller inte tycker det är jobbigt med konsumtion tycker jag att du ska lyssna, för de är bra också.


:)   (5/5)

Världens bästa sällskap!!!:)


Bättre förr   (1/5)

Bättre förut. Lite mer äkta då. Känns mer "pengar" nu. Kosttillskott där tom Hannah vittnar om att vissa har gått ner i vikt av tabletterna. Och stackars er som behövde vara ofräscha i Mauretanien. Det är de som bor där också, pga u-land. Gillar er men nämns löjligt nu


O   (5/5)

Bäst!


Världens bästa podd   (5/5)

Älskar både Amanda och Hanna och alla deras historier. Sorgliga som roliga. Alltid något intressant i dessa poddar som i princip alltid kan få mig på gott humör om jag har en dålig dag! Kan inte få nog av dem.


Reklam reklam reklam...   (1/5)

Ständigt reklam. Ni var så bra förut! Nu är det smygreklam genom hela podden.


Försämrats   (1/5)

Älskade denna podd förut men de verkar inte ha något att snacka om längre. Bara tjat om alla behandlingar de ska göra på sin egen salong och klänningar de ska ha på sig som de har designat själva. Riktigt tråkigt att den fantastiska podden är borta


Älskat er   (5/5)

Min älsklingspodd! <3


❤️   (5/5)

❤️


Not anymore   (2/5)

Förut längtade jag till denna podd, trogen lyssnare sedan avsnitt ett...nu tunnt innehåll, ytligt, lite falskt, sluta kalla oss "älsklingar" det är förminskande, börja med äkta prat och sluta försöka kränga på oss följare saker som ska få er loaded. Hej och tack för denna tid.


Blivit sämre   (1/5)

Har blivit mycket sämre på senaste tiden. Halva podden är reklam för mer eller mindre tvivelaktiga saker.


Underbar podd!   (5/5)

Personlig, varm och härlig podd!


Hade varit bra   (1/5)

Jag förstår att man vill göra reklam och tjäna pengar, men jag blev chockad av hur mycket just denna podd tryckt in. Det fullkomligt sprudlar med reklam och det tog bort mitt förtroende. Tråkigt på en annars bra podd!


Om inte   (1/5)

Många gånger fantastiskt bra, men slutade lyssna när det tyvärr blev alltför mycket prat om barn och graviditeter.


💕💕💕   (5/5)

Love u 😘


Reklampodd?   (2/5)

För mycket reklam! Det känns som att det blivit en reklampodd. Jag märker att jag spolar igenom mer och mer av avsnitten. Så tråkigt att det blivit så...


Världsbäst!!   (5/5)

"Följt er länge och jag vill bara säga att ni slår alla och är sååå bra! Ler ALLTID när jag lyssnar på er! Skratt förlänger livet och ni är grymma❤️ Fortsätt med det ni gör och sluta aldrig! Strunta i hat!" -Detta skrev jag för kanske ett år sedan då allt var jättebra, sedan dess har mina föräldrar genomgått en skilsmässa, jag har flyttat 3 gånger, fått tillitsproblem, panikattacker och mycket mer. För ett år sedan lyssnade jag på eran podd varje vecka när jag gick på min morgonpromenad i en timme. Ni fick mig att skratta helt sjukt så att de jag gick förbi kollade konstigt på mig. Även om jag är sååå mycket yngre än er (14 år) och kanske inte förstår allt så är ni helt och hållet grymma! Stay golden <3


Inspirerande   (5/5)

Härligaste systrarna som ständigt inspirerar mig med deras kloka ord och härliga humor. Bästa podden!


Girls!!   (5/5)

Love you girls!


Äcklas   (1/5)

Kapitaliserar på unga okritiska tjejer


Tråkig tråkig tråkig   (1/5)

Innehållslöst, kan inte lyssna längre utan att tappa fokus


Tråkigt   (1/5)

Tråkigt att lyssna på, tyvärr tjejer. Orkade inte ens lyssna färdigt på ett avsnitt.


Inte länge   (1/5)

Efter den senaste tidens avsnitt och deras uthängande av andra kvinnor säger jag nu hej då. Jag har lyssnat från 1a avsnittet, men nu får det vara nog. Prata om att backa ett systerskap när dom själva sprider mest hat av alla mot andra kvinnor i sin podd- t ex Lofsan och Jenny Strömstedt i skottlinjen. Total brist på självinsikt, total brist på- välbehövlig- ödmjukhet, spelet med offerkofta och hybris så in i..... Hannah & Amanda aldrig mer!


Slutat lyssna   (1/5)

Blir bara sämre och sämre. Slutat lyssna nu


Ytligt och tunnt   (1/5)

Vilka är de? Urtråkiga.


De avslutar ju aldrig sina meningar.   (2/5)

Har försökt lyssna på några avsnitt och det finns ju potential men jag stör mig så förbannat på att de bara avbryter varandra och aldrig avslutar varken sina meningar eller kommer fram till det de ska.


Tack!   (5/5)

Tack för att ni är ärliga, härliga och bjussiga. ❤️


Svårt att lyssna   (1/5)

Herregud vad ni avbryter varandra? Första och sista gången man lyssnar på detta sorl


Det var bättre förr!   (1/5)

Har varit en trogen lyssnare i 4 år. Jag förstår och respekterar att reklam och samarbeten är en del av poddandet. MEN nu är det för krängigt med allt från boxar, böcker, kläder och kosttillskott. Yeez, nu slutar jag lyssna. Tack för de här åren!


Intressant vardagslyssning   (4/5)

Tycker om att lyssna på deras vardagliga, utelämnande och ärliga prat om allt möjligt


Grymma   (5/5)

Så genuina, härliga, inspirerande är Hannah och Amanda. De både skrattar och gråter i avsnitten, delar med sig och ger en härliga känsla och livspepp efter varje avsnitt. Taaack!!!


Kärlek   (5/5)

Ni är två superhärliga tjejer!!


Blir så lycklig   (5/5)

Fantastiska skratt


Trevlig pod   (4/5)

Trevlig pod, blandat innehåll med positiv inställning


Favoritpodden   (5/5)

Helt klart den bästa i hela podcast-Sverige!


Bästa ❤   (5/5)

En helt underbar podd bara älskar👍🏼❤❤😘


Sämre för varje avsnitt   (1/5)

Hannah och Amanda säger sig brinna för innehåll men har helt tappat bort det längs vägen i den här podden. Nerven har försvunnit och ersatts med självförhärligande. De saknar grundläggande allmänbildning inom många områden och ger råd om sådant där de totalt saknar kunskap och insikt. Tyckte verkligen om podden i början men nu har jag många gånger stängt av mitt i eftersom verklighetsförankring saknas och det blir bara för pinsamt att lyssna på. Har nu slutat lyssna helt. Trist, men det finns så många andra som är så mycket bättre.


Bästa podden   (5/5)

Jag följer många poddar. Detta är i särklass den bästa. Lika bra varje vecka!!!!


Lugn eller känslor   (5/5)

Oavsett vad man är på för humör så förstärks detta av Hanna och Amanda jag älskar denna podd och lyssnar varje dag


Underbar podcast   (5/5)

Kloka funderingar och stor transparens - älskar denna podcast!!!


Bästa podden!   (5/5)

Har lyssnat på alla avsnitt MINST två ggr. Älskar er! Alla borde lyssna på den här podden, vilka jäkla superkvinnor!!


Alldeles fantastisk podd av två grymma kvinnor!   (5/5)

Underbart underhållande med två personer som känns så otroligt jordnära och vettiga. Skratt, gråt, ångest och galenskaper med glimten i ögat. Och det är SÅ skönt att få bekräftat att alla har sina svagheter och hjärnspöken trots enorm framgång, fokus ligger allt för ofta enbart på framgång i många andra sammanhang. Beroendeframkallande! ❤


Bäst   (5/5)

Älskar!


Bästa podden!   (5/5)

Älskar verkligen denna!


Underbar pod   (5/5)

Helt underbar pod, rekommendera till ung som mellerålders kvinna. Mycket skratt,mycket man känner igen sig själv i


Älskar!   (5/5)

Fantastisk podd! Älskar varje sekund av den.


Bästa   (5/5)

Favoritpodden! Skrattar högt varje gång jag lyssnar.


❤️   (5/5)

Riktigt bra! Tar upp viktiga och djupa ämnen som ångest och feministskolan, men även roliga berättelser och nya händelser i era liv. Kan lyssna 100 gånger om! ❤️


Dagens podd!   (5/5)

Tack för detta avsnitt!! Jag känner mig mycket bättre. Ni är bäst. Fortsätt med det ni gör ❤️


Besviken   (2/5)

Har alltid älskat denna podd men blir så besviken kring att de pratar om ätstörningar på ett otroligt respektlöst sätt och inte kan be om ursäkt när de sårar personer med sjukdomar. Bara för att de själva inte tkr det var så farligt betyder det inte att ätstörda blir triggade!!! Respektlöst och jag hade förväntat mig mer av en podd som pratar om psykisk ohälsa!


❤️   (5/5)

Underbara att lyssna på!


Alltid lika kul   (5/5)

Era härliga skratt får en alltid på bättre humör! Tack för att ni bjuder på er själva 😂


Underbart   (5/5)

Otroligt bra är vad ni är! Ser upp till er något enormt! Fredagspodden rekommenderar jag starkt, de är kloka, roliga & helt underbara. Det får mig som är 16 åring att vilja vara 37&42 och ha barn och sitta och prata om viktiga saker & om allt jag lärt mig i livet & mina gamla pojkvänner. Ni underhåller & håller mig till verkligheten


Ellinor   (5/5)

Ni har blivit som 2 nära vänner, som jag älskar att umgås med! Toppen att det har spännvidden med enkelt/lättsmält innehåll till djupare samtal. Ni är genuina, smarta & kul. Tack!


Skämskudde   (1/5)

Älskar denna i början men nu blir jag bara irriterad. De pratar som om vi lyssnare vore puckon. De har verkligen tappar allt och fått hybris. Känns spelat och oerhört pinsamt.


Bääst   (5/5)

Bäst


ni är bäst!   (5/5)

Favvopodden!!❤️


Njaeee.   (2/5)

Är du personen som köper alla självhjälpsböcker som skrivits då kanske den här podden oxå är nåt.


Bästa snick snack podcasten om allt möjligt!!   (5/5)

Längtar varje vecka till fredag med dessa underbara brudar i lurarna på min löprunda! Heja "Hannamada!" 💜


Underbara älskade   (5/5)

Helt klart den bästa podcasten som finns att hitta. Jag har lyssnat sedan avsnitt 1 och kommer aldrig sluta så länge den finns. I love you ål, skål


Bästa podden om man bara vill ta det lugnt. Låg tröskel men de tar även upp viktiga ämnen.   (5/5)

Älskar deb


Super!   (5/5)

Jättebra!


Ni är bäst   (5/5)

Tack för en underbar podd med mycket skratt


Fantastisk!   (5/5)

Älskar!! Skrattar så jag gråter.


Älskar.   (5/5)

Bästa podden. Började lyssna ganska nyligen och har plöjt 50 avsnitt på tre veckor.


Föredetting   (1/5)

Alltså, nu har de gått varvet runt.. Samtalet går på tomgång. Det är dags att lägga ned och rikta in sig på de nya hästarna i deras stall. (Om de läser det här förstår de.. De är ju hästtjejer) hoppas att någon säger det till dem. Att de inte bara är omgivna av ja sägare.


💖   (5/5)

Bästa någonsin. Detta är balsam för själen, på riktigt✨


Jättebra!!   (5/5)

Jättebra!!


Bästa podden!   (5/5)

Helt klart min favoritpodd 💕💕


Så härliga och viktiga   (5/5)

Två av Sveriges mest underbara kvinnor! Ett ord med tusen känslor -Halleluja!


Aldrig mer   (1/5)

Riktigt dåligt, förstår inte alls hypen. Ytligt och världsfrånvänt. Känner mig smutsig efter att ha lyssnat på detta.


😍   (5/5)

Favoritpodden 💗💗


Älskar er!   (5/5)

Rekommenderar verkligen den här podden, så himla mysig och bra😄💋 tycker alla borda testa och lyssna på denna fantastiska podden.


LYSSNA!   (5/5)

Det finns många poddar där ute men just denna är unik! Jag har ännu inte hittat någon annan pod som är lika fantastisk som Fredagspodden! Jag blir alltid på bättre humör när jag lyssnar på Hanna och Amanda.


Älskar   (5/5)

Bästbästbäst


Älskar denna podd   (5/5)

Så befriande att lyssna på. Ärligt och intressant! TACK


Reklamtrick   (1/5)

Älskade er och er podd förut. Annorlunda nu. Stora delar är säljsnack där ni på ett "fint" och inlindat sätt försöker påverka oss till att köpa produkter. Inte snyggt och äkta längre...Tyvärr...


Dryg   (1/5)

Saknar intresseväckande innehåll och består mest av gråt och gnäll


Hannis_90   (5/5)

Tack för eran podd! Lyser upp mina fredagar!


<3   (5/5)

Mysigaste podden, älskar


Nej tack   (1/5)

Amanda beskrev sig själv och sa "Jag är oxe..." Börjar man dilla stjärntecken så har man förlorat mig helt och hållet.


ÄLSKAR!!!!   (5/5)

❤️❤️


Grymma tjejer👍🏼   (5/5)

Helt suveränt bra podd älskar Fredagar numera 👍🏼


Toppen   (5/5)

Bäst


Min bästa podd❤️   (5/5)

Love you all, skål!


Bästa och roligaste podden!   (5/5)

Bästa podden som finns!! Brukar lyssna när jag är ute och går och ibland skrattar jag så dom omkring mig tror jag är tokig.


Så bra pod!   (5/5)

Verkligen min favoritpod, pratar om bra ämnen.


Bästa podden!!   (5/5)

Lyssnar nu andra rundan.. Oslagbar!!


Underbart!   (5/5)

Förgyller mina fredagmorgnar! Såå härlig podd! Personligt, kärleksfullt, roligt, sorgligt. Ja allt! Underbar podd!


Oslagbara   (5/5)

Ni är fantastiska, tack för att ni är så himla bra!


🌟   (5/5)

Så bra podd!


Supermysig   (4/5)

Jättehärlig och mysig podd, lite mindre utav reklamen så skulle det blir topp fem!


Sjukt bra!   (5/5)

Fantastiska tjejer 👏🏼


Tröttnat   (1/5)

Amanda berättar om sina lyxvanor och beklagar sig


❤️   (5/5)

Jättehärligt!


A   (5/5)

Bästa poddisen❤️


Älskar podden   (5/5)

Älskar Hannah och Amandas poddcast. De är så öppna, ärliga och härliga tjejer.


Ni ger mig sinnesro i livet.   (5/5)

Världens mysigaste podd. Hanna och Amanda ger mig sinnesro i vardagen. Älskar hur dom pratar om vissa ämnen, speciellt ångest just för att man som känslomänniska väldigt ofta kan relatera och inse att man aldrig är ensam. <3


👍👍   (5/5)

Jättebra podd!!


Toppen   (5/5)

Underbar podcast full med skratt, tårar och användbara tips. Älskar hur dem inte försöker försköna verkligheten utan går all in på att berätta exakt som det är!


Toppen!!   (5/5)

Sjukt bra!!


Bästa podden!   (5/5)

Älskar Hannah och Amanda. Tack för bästa podden.


Systrar!!   (5/5)

Vi är alla som systrar. Med fantastiska röster lyssnar och njuter jag. Jag kan spegla Hannah och Amandas relation tillbaka på min och min systers. Vi är så lika men ändå olika.


Rolig, Inspirerande och helt fantastisk   (4/5)

massa intressanta ämnen, roliga anekdoter och tankar och så mysig att lyssna på.


Ni är fantastiska!   (5/5)

Hannah och Amanda, jag längtar redan till fredag! Keep up the good work :)


Bra!   (4/5)

Var min absoluta favoritpodd tidigare, nu har den lite lägre prioritet eftersom innehållet ibland känns lite tjatigt. Mer härliga och fnissiga historier som i början! Jag förstår att ni vill slänga ur er peppande mantran till lyssnarna men det blir lite tjatigt i längden.


Löve!   (5/5)

Feelgood material när det är som bäst. Öppet, ärligt och hjärtligt! Väntar med iver till nästa avsnitt. :)


Reklampodden   (1/5)

Älskade denna podd tidigare, men nu tycker jag 50% består av långdraget prat om alla "fantastiska" produkter dom är sponsrade av. Stängde av förra avsnittet, pga säljsnacket.


Tack för att ni finns!   (5/5)

Och att ni har funnit här i lurarna de senaste åren. Ni är underbara! Kram


Underbara   (5/5)

Ett helt fantastiskt "sällskap", både skrattar och gråter med dem.


Underbart!   (5/5)

Perfekta podcasten av två superhärliga tjejer! Men.. Vart är avsnitt 42-67??? Började lyssna för ett tag sedan och närmar mig nu 42...


Nyvunnen lyssnare   (5/5)

Började bekanta mig med Amanda och Hannah via "Golden Year", sedan "Ett härligare liv" + tvodd, sedan "Middagsparty" och nu även "Fredagspodden". Intressant lyssning där ämnet i varje pod varierar från A till Ö.


Bäst   (5/5)

Bästa podden


Inte va ni va   (1/5)

Vi älskade er, pratade som er. 40% av era poddar är reklam för era sponsorer. Slutat lyssnat efter 105 avsnittet


Tomt   (1/5)

Substanslöst och tråkigt.


Feel good podd   (3/5)

Riktigt bra feel good podd. 20 åring som bara älskar ett tufft styrkepass med dessa tjejer i hörlurarna. Ger mitt ett glatt och positivt humör. Lyssnar om och om igen på avsnitten!


Underbar   (5/5)

På mindre än en timme får ni en att både skratta, gråta och tänka till. Ni har faktiskt hjälpt mig med så mycket i mitt liv! Tack världens bästa Hannah och Amanda! <3


Love it!!   (5/5)

Hur bra som helst❤️ älskar att ni bjuder så mycket på er själva och att ni pratar om massa olika ämnen. Avsnitt 100 var super! 👍Hoppas på minst 100 till 😃


Ett måste!   (5/5)

Det är inte fredag utan att jag får lyssna på Hanna å Amanda! Med dem kan man skratta, gråta, känna igen sig och veta att man inte är ensam här i världen med tankar och problem.


👌👌   (5/5)

Så underbara!


En otroligt inspirerande podcast   (5/5)

En fantastisk inspirerande podcast för unga som för äldre. Har lyssnat på vartenda avsnitt sedan dem började sin podcast-resa. Härlig humor, mycket skratt, ser livet ur olika synvinklar och perspektiv. En podcast som är fylld med energi som gör att vardagen går som en dans efter att ha lyssnat på ett avsnitt. Dessa entreprenörsystrar kan ge 100% garanti på att du kommer att få dig ett härligt skratt varje gång (har själv suttit på allmänna platser och lyssnat på Hannah & Amanda i lurarna och fullkomligt ASGARVAT för mig själv) Dem är båda två inspirationskällor som fler borde ta del av, både när det gäller fysiska och psykiska planet. I podcasten tar dem upp så otroligt mycket, från att känslomässigt befinna sig på botten till att stiga sig upp till toppen. LADDA NER OCH LYSSNA, NU!


Tack   (5/5)

För att ni finns, ni är bäst 😘


Kanon!   (5/5)

Toppenbra! Feelgood och härlig!


Började bra men   (2/5)

men sista avsnitten har jag inte orkat lyssna klart. Känns lite som att det planerade ämnena i början försvunnit helt. Synd för jag gillar verkligen Hannah Widell. Tycker hon har härlig inställning och vettiga åsikter.


:)   (5/5)

Bästa podden! Tycker det är så bra att de pratar om ångest på det sättet de gör. Äntligen kan man skratta åt sig själv! Man kan hitta avsnitt 42-67 på podcasts.se!!!


42-67?!   (5/5)

Superbra podd, så rätt i tiden! Beroendeframkallande, men var har avsnitt 42-67 tagit vägen? Vill ha mer!!


😍   (5/5)

😍😍


Tunt   (1/5)

Jag har hängt med länge men tyvärr ett allt tunnare och uttjatat innehåll. Tröstshopping, överkonsumtion, och psykoterapiberoende, istället för egenansvar, framåtanda och driv som förr. Nej, det här är inte längre de starka och upplyftande kvinnor som behövs i etern.


Pod   (5/5)

Härligaste poden!!


Mitt guldkorn.   (5/5)

Jag älskar er!! superdupertack för alla fina minuter av skratt och tårar - och sluta förfan aldrig med er pod! :)


Bästa podcasten!   (5/5)

Älskar er podcast, man både skrattar och gråter till den, så himla bra! Men precis som många andra undrar jag var avsnitt 42 och framåt har försvunnit, vill så gärna höra alla!!


Favoritpodden   (5/5)

Så härliga och glädjespridande.


Grymt!   (5/5)

Längtar efter fredagar och er podcast, ni lockar fram skratt och igenkänning blandat med ett uns allvar.. Men mest lyssnar jag för att få mig ett gott skratt och känna lite extra glädje :)


Inge vidare   (1/5)

Substanslöst och tråkigt


Härligt tjejsnack   (4/5)

Tjejsnack när det är som bäst. Känslor, tankar, ångest, glädje, kärlek och barn


Mina nya bästa vänner   (5/5)

Man blir riktigt glad och varm inombords av att lyssna på systrarna.


Äkta och personligt   (5/5)

❤👍


Underbart!   (5/5)

Älskar verkligen dessa två underbara personer ❤ Dom sätter orden på mycket av det man känner, men aldrig sagt.


Älskar!   (5/5)

Så himla bra! Verkligen för alla åldrar. Är 13 år och älskar att lyssna på er. 🍎SE HIT🍎: Avsnitt 42-68 finns på podcasts.nu


Bästa Ever!!!!   (5/5)

Helt klart den bästa podden... 2 sköna brudar som har mycket erfarenhet och roliga historier att erbjuda oss lyssnar...,


Saknar avsnitt   (5/5)

Hej, verkligen bra pod! Men saknar avsnitt 42-67, vart har dem tagit vägen?


Bästa!   (5/5)

Ni förgyller mina fredagar!! Såså bra!


Yey   (2/5)

Älskar!


41-68?   (5/5)

Älskar verkligen denna podd! Men vad har hänt med avsnitten mellan 41-68?


Världens bästa pod   (5/5)

Världens bästa pod, men vart tusan har avsnitt från 41-62 tagit vägen? Är desperat


Fredagspodden!   (3/5)

Superbra pod med next-door-systrarna Hannah och Amanda i en positiv anda! Även med inslag som gör att man inte känner sig så ensam i sin egen ångest. Jag har lyssnat på varenda avsnitt sedan starten!