Aggregated reviews for Fria Ligan

Din trygga vän i vägen mot undergången. En podcast från förläggarna i Fria Ligan om allt möjligt nördigt, men framförallt rollspel och böcker.

Bra informationskälla för Fria ligans produkter   (3/5)

En bra och oftast underhållande informationskälla för Fria ligans produkter. Alla produkter engagerar mig inte, så det är möjligen det som drar ned betyget.


Anekdoter, tankar och nyheter om Rollspel   (5/5)

Bra podd om rollspel där man får följa Fria Ligans arbete i den Svenska rollspelsvärlden


Riktigt bra rollspelspod!   (5/5)

Visar den smutsiga och mörka insidan av svenskt rollspelsmakande. Intriger och back-stabbing duggar tätt i denna hissnande resa in i mänsklighetens rötsjuka medvetande. Eller så är det här bara en av de mest intressanta rollspelspoddarna just nu. Fokus ligger givetvis på Fria Ligans-spel, särskilt Mutant: År Noll, men annat avhandlas.


Inspirerande, kul och välproducerat   (5/5)

Fria Ligan skapar inte bara rollspel. De pratar också om rollspel i alla dess former. De har fingret på dagens puls, men blickar samtidigt tillbaks i forna tider. Det känns verkligen att de har spelat länge och engagerat, och deras anekdoter från förr och nu är både välbekanta och överraskande. Gott och blandat, med andra ord. Det tar några gånger innan man lärt sig känna igen rösterna, men de är tillräckligt distinkta för att man ska förstå att de är olika personer när de pratar, något som jag har svårt att höra i poddar från utriket. Tempot är bra och tajt och det känns sällan som att de famlar i mörkret efter något att säga.


Lyssna!   (5/5)

Riktigt kul och informativ podcast för den som gillar rollspel.