Aggregated reviews for Fulkultur

Podden, som tar sig an allt det som inte bjuds in i finkulturens salonger. Här handlar det om film, tv, spel, serier och böcker i glad ton.

Frukost   (5/5)

Äter flingor med mjölk till frukost.


Fantastiskt!!   (5/5)

Jätte intressant, särskilt spel avsnitten👍❤️


En guldgruva   (5/5)

Listan av saker som borde ses, läsas och spelas bara växer och växer på grund av (tack vare?) denna podcast. Kvaliteten är kanon, både rent tekniskt och innehållsmässigt. Väldigt underhållande, sedelärande och folkbildande.


Det bästa med Geeks!   (5/5)

Ni är sjukt grymma och jag längtar alltid till nästa avsnitt när jag har lyssnat klart. På Ytterberg och Jakobs tid så var nördar ett skällsord. Man fick gömma sig i sin vrå och konsumera på fulkultur.


Riktigt bra podd!   (5/5)

Äntligen hittat podden jag letar efter. Väldigt nördigt, intressant och folkbildande. Sköna röster har allihopa vilket är viktigt i detta format. Keep up the good work!


Ny favorit   (5/5)

Seglat upp som en av mina favoriter i ett år. Lyssnat sen starten och levererar alltid ett intressant avsnitt. Puss och kram


Härlig pod!   (5/5)

Inspirerande podd som behandlar allt det som har med "fulkultur" att göra! Härliga resor i minnenas allé ibland och toppentips på allt möjligt som man inte hade en aning om! Rekommenderas varmt!


Wunderbar 11/10   (5/5)

Sjukt härlig podcast om allt från Lego till tv-serier!


Mycket underhållande   (5/5)

Ljudkvalitén är i toppskick och podcasten är underhållande, med variation av medverkande samt podcastämnen. Helnöjd, solklart 5/5.


Bra innehåll   (4/5)

Man har lyckats bra med både varierande innehåll och medverkande röster, men tyvärr så verkar man ha lite problem med ljudupptagning då ljudet är mycket starkare i höger kanal gentemot vänster.


Fantastisk!   (5/5)

Har aldrig tidigare recenserat en podcast men efter att ha lyssnat på samtliga avsnitt i sträck så kände jag att det var dags. En fantastisk podcast med människorna bakom mina favoritsidor! 5/5.


Bra podstart, ska bli kul o se utvecklas   (4/5)

Skön start med folk från Fz och andra ställen. Kan bli riktigt bra Börjar bra :)