Aggregated reviews for Fysiopodden

Fysiopodden är en granskande podcast som inriktar sig på träning. Vi granskar metoder, produkter och påståenden som rör träning och hälsa.

Trogen lyssnare   (5/5)

Lyssnat ett bra tag och blir sällan besviken, ända negativa är att för få lyssnar på den!


Lärorikt och kul   (5/5)

Jag skulle kunna lyssna på dem hela dagen :)


Intressant   (5/5)

Påläst med en skön nördig nivå på många diskussioner.


Super bra   (5/5)

Jätteroligt att lyssna på, har hört avsnitt 38+24 nu och ska börja från första nu!


Mycket bra! Flera myter granskade!   (5/5)

.


Bra men...   (3/5)

Jag är en av dem som har lyssnat alla 39 avsnitt och jag tycker att det i stort sett är bra och intressant. Dock tycker jag att ni ska hålla er till det ni är bra på, dvs behandla och granska ämnen vetenskapligt. På senare tid blir det för mycket sidospår och dessutom tramsigt stundtals, då slutar jag lyssna. När ni gör det ni är bra på kan jag inte klaga på något! :)


valpiga pojkar pajjar intressanta ämnen   (2/5)

Nu får det vara nog. Avslutar prenumerationen. Så less på att ett gäng småpojkar flamsar sönder intressanta ämnen. Extra fånigt blir det när man går från att flamsa sönder något till att vara allvarliga och försöka slänga sig med fina ord (och då menar jag inte facktermer) som de varken behärskar eller riktigt förstår innebörden av. Då blir det bara ännu mer pinsamt uppenbart att det är ett gäng smågrabbar som satt sig framför en mikrofon. Konkreta tips: 1. var MAX två vid inspelning, 2. väx upp. BODY radio är ett otroligt mycket bättre alternativ i samma genre och som jag hellre lyssnar på pga de sköna programledarna (och detta trots att ämnena inte alls intresserar mig i samma utsträckning)


Grymt bra!   (4/5)

Jag brukar lyssna på dessa vethungriga killar under mina promenader och långpassen i löpspåret. Alltid får man lära sig något nytt! Jag studerar till Sjukgymnast och det är roligt att få en "försmak" på mycket av det vi tar upp på utbildningen. Mycket bra podcast!


Nea   (5/5)

Riktigt bra! Arbetar som sjukgymnast o jag tycker att podden är intressant, seriös men samtidigt lättsam att lyssna på. Fortsätt i samma stil!!!


Superb!   (5/5)

Lärorik och rolig podcast, får gärna komma avsnitt oftare :)


Riktigt bra podcast.   (5/5)

Älskar deras kritiska förhållningssätt. Fortsätt i samma stil jag kommer lyssna på vartenda avsnitt.


Riktigt, riktigt bra och lärorikt   (5/5)

En lättförståelig podcast som tar upp spännande ämnen varje gång. Tack. Alltid lika kul när ett nytt avsnitt dyker upp.


Grym   (5/5)

Bra!!!


Grymt!   (4/5)

De här killarna har verkligen ett ödmjukt men ändå kritiskt utgångsläge i sin podcast. Jag gillar att få höra tvivelaktiga träningsmyter, och andra med för den delen, plockas ned i beståndsdelar, för att sedan avfärdas eller verifieras. Men mest gillar jag att dessa blivande yrkespersoner avvisar flummet och det vedertagna i sitt eget yrke, så att sådant motarbetas. De är själva missnöjda med sitt första avsnitt, och det förstår jag ;) men alla är vi nybörjare en gång. Nu har jag strecklyssnat på alla tio första avsnitt under några löprundor, och det hjälper mig att springa full tid. Grymma fördjupningar förresten. Det är professionell nivå på denna trots allt icke vinstrivande podd. MVH Thomas Olausson – Vanligtvis.se


Potential!   (4/5)

Roligt, lärorikt, lätt att förstå, ärligt och professionellt! Ljudkvaliteten drar ner det en smula, likaså att bara ett ämne behandlas per gång. Lyssnarfrågor hade kunnat fylla ut när de väl får in några. Könsmässigt lämnar lite att önska med, trots att det aldrig blir grabbigt; det är bara viktigt att få in kvinnor i sådana här sammanhang. Fortsätt såhär!