Aggregated reviews for Gardet

Ett feministiskt veckosvep med Gardet.

Underbart! (5/5)

Skarpa analyser och härlig stämning! Cissi ställer frågorna som jag så länge har undrat och det är underbart att höra kunniga kvinnliga experter prata om samtida vetenskaplig konsensus istället för utdaterad mossigt babbel! Tack tack tack! Detta är så värdefullt!


Detta bör alla lysna på ❤️ (5/5)

❤️


Love it (5/5)

LOVE IT


Kompetensen på topp! (5/5)

Fantastiskt med en pod som tar upp dessa ämnen inte bara genom att gissa, utan med experter!


Martina (5/5)

Grymt bra!!


Feministiskt (1/5)

Sexistisk propaganda


Mycket bra! (5/5)

Kan vara den bästa podden på länge!


Älskar (5/5)

Formulerar tankar och sätter ord på saker som funnits i mitt eget huvud i form av frågetecken och ett stort virrvarr. Tack


Bästa podden! (5/5)

Fantastiska gäster och ämnen i varje avsnitt. Älskar den här podden.


Stärkande podd får mig att må bättre (5/5)

Bidrar även till ett friskare samhällsklimat. Tack.


Sämsta på länge (1/5)

Ett narcissistiskt projekt fullt av lögner. Cissi Wallin visar klart och tydligt hur skev verklighetsuppfattning hon har och vilken mytoman hon är


Bästa! (5/5)

Sååå glad att få lyssna på en podd med bara Cissi <3 Mycket mycket bättre än Penntricket, så ge den en chans och njut! :)


Bästa! (5/5)

Sååå glad att få lyssna på en podd med bara Cissi <3 Mycket mycket bättre än Penntricket, så ge den en chans och njut! :)


Bästa! (5/5)

Sååå glad att få lyssna på en podd med bara Cissi <3 Mycket mycket bättre än Penntricket, så ge den en chans och njut! :)


Super (5/5)

Älskar att lyssna på era diskussioner & få flera perspektiv - älskar att ni är kvinnor!!


Superviktigt- superbra! (5/5)

Engagerande pod med uppdaterad fakta om olika samhällsproblem som rör kvinnor men som berör alla! Jag känner mig alltid visare efter att ha lyssnat på poden. Älskar att det är ”experter” som talar och att det talas ut ordentligt om ämnet. Cissi är inte rädd för att ta upp de svåraste frågorna men känns samtidigt väldigt sympatisk och inkännande i sina intervjuer.


Brinna ut (5/5)

Detta avsnitt blev en total ögonöppnare. En möjlighet att ställas inför fakta. Att på ett så tydligt och ärligt sätt prata om utbrändhet, både personligt som Karin och fakta/forskningsmässigt som Katarina, var det smartaste sättet att slå igenom mig. Tack! Nu kan jag ta nästa steg och veta hur!


TACK! (5/5)

Briljant initiativ av Cissi Wallin som aldrig tycks lämna efter sig annat än riktigt bra stoff. Som ung kvinna betyder denna veckovisa dos av kvinnlig empowerment otroligt mycket. Stort tack Cissi, du är en förebild!


Hon brann ut (5/5)

Klockren beskrivning av utmattning en med syrra på denna resa 4egna 2 bonusar stort hus . Kraschade tre gånger. Idag en trea barn utflugna och försöker ta mig tillbaka till arbete sociala Humor viktigt bra podd bra gäster ! Vi är många ❤️✊🏻🙏🏼


Feministisk briljans (5/5)

Tack för denna podd, för alla viktiga ämnen, för alla kloka kvinnor och för din oräddhet. Helt klart den bästa podden just nu!


Bästa podden (5/5)

Så sjukt bra podd! Fortsätt så!🙌🏽


YAS (5/5)

Älskar detta. Genomtänkt, påläst och intelligent.


Kvinnoförtryck (5/5)

Det här tror Jag kan bli en Plattform för det totala övertagandet av Makten av oss Kvinnor! Stoppa sexismen, utnyttjandet och fram för alla människors lika rättigheter och utplånandet av alla som står i vår väg! Må männen brinna! (Inte homo- bi- och trans). Men de andra. Cissi rules!


Informerande & fantastisk (5/5)

Cissi Wallin är ett geni men det är sen gammalt. Tack för ännu ett bra initiativ, som slår fast ”fakta”. Väldigt bra att kunna och bra att förstå till grunden!!


Hur okunnig får man bli? (1/5)

Otroligt intressant att man kan vara så totalt befriad av självcensur att man tillåter sig själv att göra en podd utan att ens ha några som helst kunskaper. Det finns ingen teoretisk grund, enbart pladder som om att allmänt tyckande var befogat. Allvarligt, låt bli denna podd.


Fantatisk (5/5)

Bra podd av en klok kvinna(mvh man)


Cissi is Queen! (5/5)

Otroligt bra podd, Cissi är påläst och de kunniga gästerna är så bra. Är så lycklig att få vara med om detta som minner lite om 70-talet, fast bättre. Tack för att du finns och orkar. ❤️ /tant Nilla!


Fel fokus (2/5)

Hade varit bättre med mer fokus på de intressanta gästerna, och inte mest på Cissi själv och hennes tankar.


Äskar!! (5/5)

Min inställning är att är Cissi Wallin med i en podd så vet man att den kommer att vara bra. Jag älskar poddens koncept med att ta in människor som vet mycket om ämnet! Känner själv att det är skönt när man vet att det som sägs verkligen är grundat på fakta! Härlig och lärorik podd som creddar, lyfter och tar upp andra kvinnor som citeras, bekräftas och blir sedda på ett sätt som oftast mest män får. Tack för en fantastisk podd!


Skarp podd! (5/5)

Allt Cissi rör vid blir till guld 🤘


Ä N T L I G E N (5/5)

Så viktigt ämne!


Äntligen (5/5)

En viktig o bra podd


Heja (5/5)

Den där @bengra89 är väl antagligen 89 år gammal och därför inte ens med på kvinnlig rösträtt? 😱😂😱


Äntligen! (5/5)

Precis en sån podd som jag längtat efter. Jag och min sambo lyssnar tillsammans och diskuterar samtidigt. Ser fram emot fler avsnitt!


Bra! (5/5)

Väldigt intressanta samtal och bra input från insatta i ämnet. Ibland känns det som att Cissi är ute efter att få sitt eget perspektiv bekräftat av de andra gästerna vilket inte känns så nyanserat.


Sexism som vanligt med CW (1/5)

Ännu en sexistisk podd av Cissi Wallin...


Så bra! (5/5)

Så bra med en till bra feministisk podd!!