Aggregated reviews for Godmorgon, världen!

P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

Yesterdays news.. (5/5)

Yesterdays news... Håller med föregående. Varför detta "tjuvhållande" på GMV? Ordna gärna så att bägge delarna går att ladda ner samtidigt. Annars takkar jag för en förnämlig tjänst ( inkl mitt andra favvo: Spanarna! ...och Public Service är lysande. Krävs kanske ett allmänpolitiskt intresse samt kunskap för att inse hur bra det är! Skogiz från Falun & Åland


Ris o Ros (4/5)

Härligt långa podcast men satirdelen hade jag helst sluppit. Fjantigt!


Inrikes, nej tack. Utrikes ja, tack. (1/5)

Nostalgi fick mig att börja lyssna igen, men när de kom in på inrikespolitik blev det för mycket för mig. Alldeles för mycket vänster. Uppskattar däremot utrikesnyheterna, där är de bra.


Huller... (1/5)

...om buller: Verkar vara något mycket galet med datumhanteringen av "God Morgon, Världen" för iPhone sedan flera veckor (minst!) tillbaka. Problemen yttrar sig litet olika beroende på vilken app man använder: 1) App: Musik-appen (dvs det gamla sättet att lyssna på podcaster innan Apple skapade den nya "Podcaster"-appen. Här lägger sig avsnitten huller om buller och eftersom de dessutom är odaterade blir det svårt att hitta rätt. 2) App: Podcaster (dvs Apples nya app för podcast-lyssning som de kom ut med för några månader sedan, typ sommaren 2012) Här är det ännu svårare att hitta rätt eftersom avsnitten är feldaterade. De senaste gångerna jag försökt lyssna på GMV via denna app så har det SETT UT som om del 1+2 av senaste GMV funnits tillgängliga - men om man börjar lyssna inser man - efter ett tag... - att det är gamla nyheter. Dvs de avsnitt som är aktuellt daterade är i själva verket minst en vecka gamla. Hoppas att ni fixar detta eftersom Apples nya Podcaster-app i övrigt är en fröjd att använda. Och för mig funkar den bra för andra podcaster.


Bra veckomagasin i radioformat! (5/5)

Grädden på moset är den underbara och träffsäkra satiren i public service!


Kåseri (4/5)

Lægg gærne kåseriet i en egen podkast!


Publisera podcasten (3/5)

Hur svårt ska det vara att publicera båda delarna efter programmets slut???? Skicka möget, fattar ni inte att folk vill lyssna på programmet.


kan inte ladda ner (4/5)

Detta är ett toppenprogram när man kan lyssna på det! Varken 220403 eller 0410 går att lyssna på eller ladda ner!


Snabbare podcastpublicering (5/5)

Programmet är fantastiskt, public service definierat. Men.....varför dröjer det så länge innan podcasten kommer upp? Det går ju så snabbt att få upp andra SR program.


Gmv (4/5)

Saknar alltjämt gmv från den 9 januari. Ovanligt med ett sådant dröjsmål!


Topp (5/5)

Suveränt bra program, rekommenderas


Politik och pervesoner (4/5)

Otroligt bra program men skippa nonsenskrönikor om olika sexualiteter.


Hyllning (5/5)

Antagligen ett av världens bästa radioprogram. Vad Publ.serv. handlar om.


Licensmotivator (5/5)

GMV ger mig anledning att betala TV/radiolicensen. Public service när den är fulländad.


Veckans höjdpunkt (5/5)

GMV har varit veckans höjdpunkt så länge jag kan minnas. Farsan höll hårt på denna stund på söndagsförmiddagen och det har jag också gjort. Med småbarn har jag lyckats rädda kvar lite av dessa magiska timmar genom att gmv numer finns i min iPod.


Veckans höjdpunkt (5/5)

Programmet summerar veckans viktigaste nyheter med en sådan analytisk skärpa att detta program skulle kunna vara veckans enda nyhetskonsumtion och ändå får man veta mer om några få ämnen än de som försöker läsa allt i DN/SvD men som därefter glömmer det mesta. Programmet är en mixning av direktsändning och bandade inslag så det går inte att lägga ut detta program förrän hela programmet är sänt. Men eftersom den är uppdelad i två avsnitt så läggs den första timmen ut när den andra timmen har börjat (det är bara att kolla själv)! Personerna som gnäller om tjuvhållning känner alltså inte tilll hur programmet produceras. Jag har lyssnat på detta program i över 10 år och få program är så proffisionellt genomarbetat som detta.