Aggregated reviews for Graaf & Eberhard

I nya podcasten Graaf & Eberhard, diskuterar varje vecka Magdalena Graaf & David Eberhard aktuella och vanliga problem. Allvarligt, seriöst men också väldigt, väldigt roligt. Magdalenas sidekick, David Eberhard, är en av Sveriges mest kända och provokativa psykiatriker och vänder upp och ner på det mesta med sina föreläsningar, böcker och utspel. Tillsammans med Magdalena levererar han sanningar på löpande band, med känsla och med stor eftertänksamhet.

Maggan graaf   (5/5)

Jag känner mig så igen i Maggan, härligt naturligt och igenkännande :) bra kombo roligt lättsamt och lockar fram skratt nu och då. Man ser rolig ut på promenaden när man helt plötsligt fnissar, skrattar till och knappt kan skuta .


Härligt och personligt   (4/5)

De bjuder på sig själva på ett skönt sätt! Ljudet är dock inte det bästa. Svårt att höra David när jag lyssnar i mobildockan, däremot inte i lurar. Något dovt och mummligt. Inget problem med andra poddar.


Nja...   (1/5)

Det låter som att det är Magdalena som "intervjuar" David och ofta är det han som har en åsikt kring det ämnen som tas upp.


Poddistan   (5/5)

Bästa podden! Denna oväntade kombination är mästerlig.


fröken S   (1/5)

well. nej.


❤️   (5/5)

❤️


toppen!   (5/5)

begåvat intressant tankeväckande. Name it! en bra o oväntad kombo. Mycket humor. ex om granngräl...


Kul!!!   (5/5)

Varvar med att ge mig insikter och får mig att skratta högt. Kul och insiktsfull. Rekommenderas varmt!!


Det alla tänker på är   (3/5)

Skönheten och odjuret, ha ha Enligt deras filosofi skall man inte ge det bästa från början, exempelvis första dejt eller första podavsnittet, så får hoppas det inte dröjer alltför länge innan podden får styrfart.


Välbehövligt Snack   (4/5)

Verkar kunna bli något bra, får igenkänning och kan lära mig något samtidigt. Hoppas det håller i sig!


Bra!   (5/5)

Bra avvägning mellan allvar och humor. Roligt, igenkännande och väldigt bra!


Briljant!   (5/5)

Roligt och personligt.