Hakkedrengene
Spela

Hakkedrengene afsnit 3: Commando

Hakkedrengene

00:00

Hakkedrengene afsnit 3: Commando

Hakkedrengene

I Hakkedrengene går Jacob, Christopher og Troels i dybden med de største actionfilm fra 70'erne og 80'erne. Vi snakker om film med fremragende skuespillere som Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal m.fl. Det er film fra vores barndom som vi elsker, og den kærlighed giver vi nu videre i podcast format.

Podcast Player Enhancement

Have you been having issues playing a podcast on a your mobile device? This has been fixed. You can now start listening to a podcast with confidence and it will continue playing even after switching apps, or locking your phone.

Hakkedrengene

For laaaang tid siden, tog vi os af Commando i vores andet podcast, Dårligdommerne. Det gjorde vi kun fordi vi var kørt trætte i de dårlige danske film, men Commando hører jo rent teknisk til under Hakkedrengene. Derfor er det selvfølgelig også her at afsnittet kommer op, med en ny intro og ny afslutning, hvor filmen selvfølgelig får en Hakkedrengs-rating. John Matrix, en tidligere elitesoldat, er reelt set gået på pension. Men da medlemmer af hans gamle gruppe bliver dræbt en efter en, er Matrix nødt til, for sidst gang, at gå i aktion. Desuden truer terrorister hans datter på livet, og den går ikke når man har med en proffesionel morder at gøre. Hør med mens vi vælter os i Arnold one-liners, store muskler og masser af fede våben.

Published

Play Episode

Related episodes Hakkedrengene

Hakkedrengene

Hakkedrengene afsnit 2: Assassins
Så er afsnit to landet af Hakkedrengene, podcastet hvor vi snakker om vores helte fra 70'erne, 80'erne og 90'erne. Filmen er Assassins med Antonio Banderas, Julianne Moore og Sylvester Stallone. To lejemordere bliver spillet ud mod hinanden, den ene vanvittig og uden samvittighed - den anden træt af livet og ved ikke helt hvad der foregår. Jacob og Troels er fired up, og giver hinanden en fællesgokker over hvor god filmen er, imens Christopher har skrevet sin egen fyreseddel. Var der nogen der kunne lide ha...

en

Hakkedrengene

Hakkedrengene afsnit 1: Hercules in New York
Det her er ikke Dårligdommerne, men derimod Hakkedrengene. Et podcast hvor vi tager nogle af vores yndlings actionstjerner og snakker om deres bedste og værste film. Arnold, Sylvester, Steven, Jean, Chuck og alle de andre var smoking hot i 80’erne, og sådanne film bliver bare ikke lavet mere – og så kan vi sgu ligeså godt se dem igen. Det her er Arnold Schwarzeneggers første hovedrolle, i en film hvor Hercules egentlig bare får hvad han gerne vil have. God fornøjelse....

en