Aggregated reviews for Hanni & Dani

Podcast by Hanni & Dani

Konstruktiv kritik (2/5)

Jag håller med Jasmina7190 om att följande som uttrycktes i podden under avsnittet med den femåriga flickan: ”kärlek börjar alltid med bråk”, gjorde att det även knöt sig i min mage. Förmodligen inget illa menat men jag tycker att dessa strukturer verkligen måste uppmärksammas och brytas. Ibland kanske man bör tänka en extra gång på vad man säger!


Danis röst och personlighet sänker podden helt (1/5)

Hanna är super, trevlig, skrattar och har en positiv energi. Men Dani drar ner hela, butter, trångsynt och allmänt negativenergi. Passar inte när man vill lyssna på en härlig podd och få energi! Älskade podden med dasha!


Analys? (1/5)

Det knyter sig verkligen i magen när ni frågar Hannas 5-åriga kusin om pojken på förskolan, som bitit henne hårt i magen, i själva verket kanske är kär i henne ”kärlek börjar alltid mer bråk”. Nej tjejer, det är dags att ta ansvar och läsa på om patriarkala strukturer i samhället. Jag kan genuint tipsa om exempelvis någon av Lady Dahmers poddar - där förklaras allt väldigt grundligt och tydligt. Det är inte okej att prata på det här sättet. Jag hoppas verkligen att ni kan utbilda er i detta ämnen innan ni själva blir föräldrar.


Nej (5/5)

Ta snälla inte tillbaka den egotrippade ”gästen” något mer 😅


Bästa avsnittet! (5/5)

Bästa avsnittet, hands up 🙌🏼🙏❤️ redan andra gången jag lyssnar på just detta avsnitt!


Danni - dags för en verklighetscheck (1/5)

Tycker den här podden är ganska ok. Gillar Hanna och uppskattar att se henne från ett annat ljus än hennes andra sociala medier, tycker hon är annorlunda i podden på ett bra sätt. Däremot märks det hur trångsynt Daniella är, rasistiska uttal så som ”åh nej åt du hund i Hong Kong?” är bara ett exempel på hennes bubbla hon lever i. Det faktum att hon inte förstår hur smal hetsen triggar folk gör mig verkligen ledsen.


Rolig & bra podd!! (4/5)

Rolig & bra podd o ha i öronen när man bara vill slappna av. Så kul Att Dani ska bli Mamma 👶🏼😛 (Grattis, har själv en dotter på 2,5 månader!!) bra åsikter och pepp i podden, två härliga jordnära tjejer! 🌸😘 / Amanda 😘


Kul men inte unikt (3/5)

Jag tycker det är jättekul att få höra lite om era liv som komplement till blogg och instagram. Jag tror att ni skulle kunna nå nya nivåer om ni tänkte på vad som skulle göra just er podd unik. Ta upp fler frågor som berör unga tjejers liv. Berätta om era svårigheter, jobbiga föräldrar och tråkiga jobb ni haft. Ni vinner på att era lyssnare kan relatera till er. Prata om frågor som berör power-women och varför det är viktigt att tjejer tar plats. Jag tycker att ni är riktiga inspirationer till att jobba hårdare och smartare. Visa andra att de också kan! Go you! ✊


Nej (1/5)

Ointressant o pinsam podd


Riktigt kass (1/5)

1. Värdelöst ljud bara där slutade man lyssna. 2. Väldig seg och ogenomtänkt podd. 3. Alldeles för många tysta stunder innan någon av er börjar prata. Har försökt ge den en chans då jag gillat Hannas tidigare poddar men denna går bara inte att lyssna på...


Pinsamt dålig (1/5)

Nej det här är ingen bra podd alltså. Känns som att ni pratar om helt oviktiga och ointressanta ämnen. Dessutom verkar ni båda väldigt dryga och ni verkar inte ha empati för någon annan.


Osmakligt (1/5)

Så ni sitter och skrattar åt när Daniela kör rattfull och utan att ha körkort mitt i stan? Ni förstår verkligen inte vad det kan innebära eller?


Besviken (1/5)

Känns mest som att man tjyvlyssnar på ett tråkigt telefonsamtal mellan två kompisar och inte som en podd med något intressant innehåll. Gillar era bloggar/insta men att bara lyssna på erat kändissnack är inte så intressant tyvärr


Bäääääst (5/5)

Bästa podden ever!!! Så bra verkligen


Inte genomtänkta avsnitt (1/5)

Tråkigt med frågor när ni inte svarar på varandras frågor / gör om dom till ”snällare” / eller så tar det 2 minuter för er att svara på en fråga. Inte genomtänkta avsnitt för fem öre 👎🏼


Usch (1/5)

Ni skrattar högt åt att Dani körde bil berusad samt utan körkort(!?!), att ni inte känner stor empati för folk som har det dåligt i exempelvis andra länder. Vad sjutton är detta för podd? Så extremt låg nivå. Inga tjejer man ser upp till för fem öre.


Hybris!! (1/5)

Till en början bra podd, men nu blir det för mycket skryt om kändisar och lyx och flärd. Fyfan


Bästa! (5/5)

Vadå pinsam, släng dig i gatan! Dessa två tjejerna är så fruktansvärt fantastiska, dom gör livet på lagret mycket roligare! Tycker dom är superduper sköna som bjuder på sig själva! Ni är fantastiska tjejer!


Ljud (1/5)

Tyvärr väldigt dåligt ljud..


Man hör knappt vad ni säger (1/5)

Jättedåligt ljud verkligen


GRL PWR (4/5)

Bra podd där era personligheter får komma fram på ett helt nytt sätt 👌🏻 tyvärr tycker jag ljudet i varje podd varit väldigt dåligt. Stort lycka till, ser fram emot att höra mer av er 😍


. (1/5)

Okej podd men extremt dåligt ljud.


Bra podd med ljudet suger (5/5)

Älskar er podd med ljudet är verkligen så dåligt. Måste ha hösta volym och hör knappt.


Bästa podden (5/5)

Så sjukt bra och längtar tills nästa avsnitt den är så bra. Min nya favorit podd


Bra men.. (5/5)

Jättebra podd men hör knappt när Daniella pratar! Ordna gärna det❤️


Så bra!!! (5/5)

Så grymma, längtar till måndag!


Dåligt ljud men annars bra (4/5)

Jag älskar eran podd men ni har extremt dåligt ljud, jag har högsta volym men hör knappt ändå inte. Hoppas ni fixar det tills nästa avsnitt!


Dåligt ljud (2/5)

Otroligt dåligt ljud tyvärr, kunde inte lyssna klart på hela avsnittet. Ljud betyder mycket när ni har en podd :)


ÄLSKAR (5/5)

Men jaaaa!!! Är kär i allt kändissnack och er😘