Aggregated reviews for Historier från Hälsingland

Historier från Hälsingland är en podcast som berättar sägner, spökhistorier och om spektakulära händelser som utspelat sig i Hälsingland.

Tips!!   (5/5)

Jättebra podd! En fråga bara: Varför tar ni inte med historier/sägner från norra delen av hälsingland? Jag tänker på Bergsjö, Jättendal och Gnarp etc. Det finns mycket spännande berättelser att hitta från dom trakterna.


Super   (5/5)

Verkligen gillar upplägget och dessutom få höra hemdialekt är så skönt och behagligt. Historierna är bra, enda minus ja kan komma på är en av era uppläsare kan ibland läsa lite för fort så man ej riktigt hänger med annars superbra och välgjort ❤️


Mysig!   (4/5)

Älskar ju temat och era historier är både kusliga men ändå lite mysiga samtidigt. 😅 De som gör att den får en 4 av 5 stjärnor är själva ljudet. I vissa historier ”svajar” ljudet från ena hörluren till andra. Inte som specialeffekt utan som de skulle vara något fel med hörlurarna. Har många gånger trott att mina hörlurar har varit sönder men det är tyvärr bara såhär när jag lyssnar på er podd. 😞 Så några berättelser har jag varit tvungen att hoppa över. Men bortsett ifrån det älskar jag podden!


Grymt   (5/5)

Mycket bra! Både spännande och intressant. 5/5 rekommenderas starkt!


Hur bra?   (5/5)

Har ALDRIG blivit fäst vid en podd, totalt värdelöst tyckte jag tills jag lyssnade på denna. Helt såld! Viktor är ju garanterat bästa uppläsaren 👌🏼


Bra historier, men ”nyhetsuppläsning”   (2/5)

Jag tycker att det är bra historier, men något jag verkligen stör mig på är att en av er läser upp historierna som en nyhetsuppläsare. Det är liksom ingen inlevelse eller känsla. Det drar ned podden.


Underbar podd!   (5/5)

Sägner, spöken och andra spännande historier från Hälsinglands alla hörn. Välproducerad och engagerande. En fantastisk podd! En av de bästa.


Intressant och fångar mig direkt!   (5/5)

Riktigt bra podd. Man blir fäst direkt.