Aggregated reviews for Hos Peder

Psykolog Peder Kjøs møter mennesker som på hver sin måte trenger hjelp til å takle livets utfordringer. Ny episode hver mandag.

Hos Peder   (5/5)

Fantastisk podkast. Blir så glad av høre at det å snakke om utfordringene sine er så bra. Hurra for Camilla og alle de andre.


Særdeles bra- for både ungdommene og Peder   (5/5)

Hurra- å få innblikk i terapirommet til Peder var en fin opplevelse for meg som terapeut😊


❤️   (5/5)

Kjenner meg så godt i det Camilla sier! Takk for at du er så åpen


Takk!   (5/5)

Takk alle 5! Dere er alle fantastiske mennesker som har lært meg utrolig mye! Masse, lykke til med resten av livet. Nyt i fulle drag!


Såååå bra ☺️👍   (5/5)

«Kristin», nå er jeg akkurat ferdig med å høre på din historie. Det var en varm, spennende og litt sår reise som gir et lite blikk inn i din verden. Så mye du har gitt meg å tenke på. Jeg synes du er så god å høre på, veltalende og reflektert. Ønsker deg alt godt videre. Tiril, du er ei flott jente/dame, så reflektert og bra, og nydelig «podcaststemme». Jeg likte så godt å høre din behagelige radiostemme 👍☺️ Ønsker deg alt godt og lykke til med skrivingen, du kan jo starte din egen Podcastkanal 👏 Skulle gjerne hørt mye mer fra deg og dine filosofiske tanker, sikker på at du ville fått mange lyttere.


Interessant og viktig!   (5/5)

En podcast som må høres. Mange viktige temaer tas opp, og åh, så interessant å høre ekte mennesker fortelle om hvordan de har det og hvordan de tenker. Fint å se hvordan Peder hjelper den videre og stiller spørsmål. Takk for podcasten!


Fantastisk!   (5/5)

Elsker podcasten din!


Passer sikkert for noen, passer ikke for meg.   (1/5)

Får meg til å føle at jeg aldri noensinne vil oppsøke en psykolog. Den forutfattede meningen om at det eneste en psykolog sier er "hva føler du da?" viser seg å stemme, bare at det spørsmålet blir omformulert i flere ulike varianter.


Magi   (5/5)

Tusen takk Tirill!!! Du er så tøff! Det du sier rører ved meg, og betyr mye! Det er så viktig og så fint! Sterkt og heftig. Takk for at du gjør dette Peder. Alle: lytt, lær, lev!


👍👍   (5/5)

Veldig bra🤗🤗🤗 Hørt på Tirill. Kjempespennende at man begynner med noe så enkelt også er det så mye annet Man kommer inn på.


FANTASTISK!   (5/5)

Dypt berørt! Av alle historiene! Fantastisk opplegg!


Peder Kjøs og hans 4 modige unge!   (5/5)

Fantastisk podcast !! Hør og lær❤️


Hørverdig   (5/5)

Min første podcast-omtale. Veldig bra og nyttig serie. Håpes på flere episoder.


Fantastisk bra 🙌   (5/5)

Syntes alle personene som har vært med på podkasten er utrolig modige! For noen flotte mennesker❤️ Peder er toppen av kransekaken han også 🙌🙌🙌🙌


Årets beste podkast   (5/5)

Dette er grunnen til at vi har NRK. Utrolig modig og viktig bidrag fra alle involverte. En podkast som burde være pensum for alle som ønsker å skjønne litt mer av andre menneskers hverdagsutfordringer.


Peder   (4/5)

Veldig godt å høre deg le, ‘Camilla’!!!


Fantastisk modig   (5/5)

Dette er svært bra. Det er utrolig modig å åpne terapirommet og egne livshistorier på denne måten. Bravo


Modig gjort! Problemstilling aktuell for mange i flere aldersgrupper   (5/5)

Dette er et topp, ærlig ‘plogg-konsept’ og fri fra en sminket og sponset blogg-tilværelse der produkter skal selges. Er imponert, all respekt!


Fantastisk serie!   (5/5)

For en nydelig serie. Så mye å kjenne seg igjen i, setter i gang tanker om eget liv. Team Tirill!


Utrolig spennende!   (5/5)

Så sterkt og rørende, og så interessant! Spennende prosesser og utvikling for en tilfeldig lytter utenfra! Anbefales✨


Wow   (5/5)

Fantastisk! Har nå hørt fem episoder etter hverandre !( Plutselig positivt å ligge med hjernerystelse siden jeg ikke kan annet enn å ligge i senga og høre podcast . )Så glad jeg fant denne! Just love Peder! Og Tiril: Du er så utrolig modig! Og du er så reflektert og flott! Peder: du skjønner hvordan en god psykolog «skal» være! All ære til deg! Ser ( eller hører) fram til fortsettelsen !! Mvh eva


Så ekte!   (4/5)

En gripende reise i Tirills oppfatning av verden og hvordan verden ser henne! Og så flott at det har kommet fram en Tirill som til nå ikke har eksistert❣️Krysser fingrene for at det gjennom disse samtalene har gitt andre litt innsikt i seg selv også, fordi Tirill har turt å være så åpen og ekte👍🏼 En god og spennende innføring i psykologiverdenen som kanskje med dette har blitt litt mer ufarlig💖


Utrolig bra!   (5/5)

Så utrolig sterkt. Viktige tema som er så relevant for mange. Takk for at du setter ord på alle tankene og følelsene dine Tirill! Gleder meg til å lese boken din!


Så bra!!!!   (5/5)

Så sterkt og modig gjort. Og aktuelt for så mange! Tommel opp!