Aggregated reviews for Hundpodden med Kicki & Fanny

Hundpodden - En livsstilspodd för hundälskare! Hundpsykologerna Kicki Fellstenius och Fanny Modig djupdyker i olika ämnen; Hur lär man hunden att hitta kantareller? Vad ska man tänka på när man nyss fått hem en valp? Hur tar man de bästa fotona på sin vovve? och en massa massa annat. Ibland tar de hjälp av specialister inom olika ämnesområden. Vi får också träffa några folkkära hundägare och inspireras av deras hundliv! På instagram och facebook finns extramaterial till varje avsnitt! Ha en HUNDerbar dag!

Karin   (5/5)

En mycket trevlig podd där ni tar upp viktiga och intressanta ämnen. Jag tycker om hur ni samtalar med varandra och tonen. En bra blandning av intervjuer, egna erfarenheter och fakta/forskning. Två saker som jag har reagerat på som jag tror kan bli ännu bättre: nivån på musiken kan ibland skilja mycket från när ni pratar, ibland blir musiken väldigt hög.. I telefonintervjuer fungerar samtalsformen sämre. Personen ni intervjuar blir ibland avbruten och att ni ”lägger ord” i munnen på intervjupersonen (inte på ett otrevligt sätt, men som man gör när man pratar med en kompis på telefon). Där fungerar nog fler öppna frågor bättre. Tack för en bra podd!


Tummen upp   (4/5)

Jag gillar tanken med er podd, avsnitten och sättet ni vill göra skillnad. Däremot för att lämna konstruktiv feedback, som kan bli bättre. Missförstå mig rätt, upplever ibland tonläget som att man pratar till ett barn, och det blir nästan lite onaturligt istället för ett vanligt samtal. Annars är ni grymma och jag fortsätter lyssna!


Så bra hundpodd!   (5/5)

Har två hundar och får mycket inspiration och pepp från hundpodden! Jag var på vardagslydnadskurs med Fanny och det var dessutom jättebra!


Intressant och roligt!   (5/5)

Med två reaktiva hundar hemma hittade jag massa goda tips o råd!