Aggregated reviews for Hundpodden - Vår bästa vän

Hundsveriges vardagsrum. Ansvarig utgivare: Andreas Miller

Hundförälder   (1/5)

Hej! Snälla använd inte ordet hundförälder. Man är inte förälder till sin hund och det ger ett mycket okunnigt intryck. Som hundägare har man en helt annan relation och ansvar jämfört med ett barn. Användningen av uttrycket är ett steg mot att förmänskliga hunden, något som i många fall inte gynnar hunden. Som hundförälder måste du vara beredd på att i en svår situation besluta om att avliva ditt ”barn”. Hur låter det? I senaste avsnittet frågar du dig varför det är så svårt att prata om avlivning. En orsak är att hunden jämförs med en människa. Något som ofta leder till att hundens behov, som skiljer sig väsentligt ifrån en människas, inte tillses.


FANTASTISK   (5/5)

jag vet inte hur men, jag har lyssnat på miljontals poddar och jag har ganska svårt för att komma in och stanna i en podd, jag lyssnade på ett avsnitt av denna podd och jag ÄLSKAR den! Verkligen värd att lyssna på!


Jättebra podd!   (5/5)

Kanon bra ämnen


tack för allt!!!   (5/5)

ni har verkligen gjort mig till en bättre hundägare 🐕


Fantastiskt   (5/5)

Otroligt lärorikt.


Nice   (5/5)

Väldigt bra


Första avsnittet!   (5/5)

Måste säga att det första avsnittet är den bästa inledningen till en hundpodd kunnat ha! Så otroligt viktigt att veta vad som väntar för det är något man inte tänker på när valpen sitter i knät första dagen i det nya hemmet. Sedan kan jag känna att vissa uppfödare har så höga krav, att man måste bo på landet trots att hundvalpen bara bott på landet under dom första åtta månaderna, att man måste vara hundvan, dom går på mitt utseende, min personlighet och min hunduppfostran. Jag har fått kritik för att jag sagt att jag kollar mycket på Cesar Milan för att dom tycker att "hans teknik brister i kontakten mellan människa och hund" vilket jag inte riktigt förstår vad dom menar. Det är ju inte riktigt meningen att han ska gå hem till folk och gosa med deras hundar utan att lära människor att läsa av sina djur. Jag tycker inte det spelar någon större roll om man bor i en etta eller i kungens slott sålänge man kan tillgodose hundens behov, både som hund, ras och person. Men hur tänker ni med detta? Är det rätt att neka en person med tatueringar/piercingar eller att man bor i ett bostadsområde och inte på landet?


Beroende   (5/5)

Den bästa podden som finns för alla som älskar hund! Så himla bra information, älskar programledarna Gurgin och Maria, samt hundpsykologen Eva Bodfält! Har lärt mig så mycket bra! Sluta aldrig spela in avsnitt! ❤️