Aggregated reviews for Husarrest

Husarrest er selskap med to herrer i sin beste trassalder som lurer på hvorfor verden aldri er slik som de vil ha den. Yan Friis og Finn Bjelke, godt hjulpet av Arne Hjeltnes, undrer seg altså over det aller meste hver tirsdag på Radio Vinyl fra kl.21.00 og på podcast når som helst. Velkommen - og vel så det.

Funker ikke   (1/5)

Hver eneste episode dukker opp med melding om at den ikke er tilgjengelig.


Herrene skuffer aldri!   (5/5)

Sindig humor med «snert»...


Ivrig lytter   (5/5)

Jeg får ikke lastet ned episode nr 2 og 3 i Podkast på IPhone. Episode 1 gikk bra å laste ned. Vennligst rett feilen slik at jeg kan høre på herrene!


Fabelaktig !   (5/5)

Fungerer utmerket til morgentrimmen 😊


Skikkelig godt selskap!!   (5/5)

Meningsfult vissvås presentert på kvasifilosofisk vis, ispedd godt voksne menns fniserier av egne mer eller mindre fortreffelige løsninger på konstruerte problemer som vi alle kan ha i større eller mindre grad... Skikkelig godt uhøytidelig selskap som garanterer latter, fnister, kremt og hevede øyenbryn. Sammen de er Herrer med stor H, som byr på seg selv, slik at man griper seg i å glede seg til neste gang når programmet er slutt. Anbefales på det sterkeste!


Husarrest!   (5/5)

Finn Bjelke & Yan Friis, dette er Glimrende!! Lun go humor, serverer historier,der man flirer så høyt og hjertelig, at takk å lov podcasten finnes, sånn at man får høre én-to- ....helst flere gang. Tusentakk!


Verdens beste pod!   (5/5)

Verdens beste radioshow på Vinyl og nå på podcast! Herrene i Husarrest og deres med-innsatte skaper latter, stemning, undring og en følelse av at man slettes ikke er så alene om å være litt hverdagsklønete! Fantastisk som alltid. Gleder meg til fortsettelsen. Tusen takk!


Tipp topp!   (5/5)

Kjekt å ha dere på ørene igjen. Velkommen tilbake. Jk.


Dette bør alle få med seg   (4/5)

Herlig program, tull og tøys med god musikk!


Bra karer!   (5/5)

Godt selskap😁