Aggregated reviews for Indie på nätet

Det som är bra, anmärkningsvärt okänt och producerat av någon annan än den som hajpar.

Vad har hänt? (2/5)

Ojämn utgivningsfrekvens. De mest framgångsrika poddarna kommer på exakt utsatt tid. Borde vara självklart för två autister.


Fantastiska kufar! (5/5)

Älskar nya Magister. Programledarnas (icke) kemi är guld.


Härligt brett killgissande (5/5)

Opretentiöst, ofiltrerat killgissande med självdistans utan särskilda ämnesinriktningar men med ena foten i kulturen.


Bra början men dalande (2/5)

De första avsnitten efter K.:s fall kändes fräscha och lovande. Men podden har urartat till att bli Avpixlat och Flashbackmännens svar på F&F - fast sämre och mindre underhållande.


Bättre och bättre (5/5)

Riktigt bra avsnitt nu på slutet! Fortsätt så!


Stundtals underhållande (3/5)

Gillar K och allt han varit med i . Men Johannes drar tyvärr ner denna "nätsändning". Han drar orimliga och dryga resonemang och upprepar dem gärna när han inte har något nytt att komma med. Hänger kvar pga där finns trots allt något. Återkommer om jag kommer på vad det kan vara.


K (5/5)

K k


Ej PK (4/5)

Hatade Lilla Drevet men detta är underhållande att lyssna på.


Näe (2/5)

Två avdankade mediafigurer diskuterar ämnen de uppenbarligen inte är insatta i, ointressant och aldrig mer än ytliga slutsatser och argument.


Trött, otajt och intetsägande. (1/5)

Har försökt att gilla denna podd men den har tyvärr inget av värde. Synd, trodde att K hade all tid i världen nu att göra något bra.


Att göra en Birro (1/5)

Om K Svensson är ute efter att göra en lajvdramatisering av hur Birro gick från omhuldad till ratad så fine. Men ytterligare en podd med snubbar som vädrar unkna bakåtsträverier utan verklighetsförankring klarar jag mig utan. Hejdå.


Väldigt dåligt (1/5)

Ogenomtänkt, väldigt dålig research och dessutom av två människor som låter väldigt nöjda med sig själva. Förvånansvärt lite humor med tanke på de inblandade och trötta, trötta resonemang. Har givit den här podden chans på chans på chans men det går inte. Jag tar nu bort prenumerationen och minns istället en tid när Svensson var rolig och smart istället för det här som känns självbelåtet och gubbigt på ett jättetrist sätt. Synd.


Okunskap är så ointressant att lyssna på.. (1/5)

Okunskap är så ointressant att lyssna på..kanske det kan ge en bild av hur vissa snedvridna föreställningar och myter kan bestå. Men, hade de läst på, försökt vara objektiva, källkritiska och satt sig in i sina ämnen så hade det kanske kunnat gå att lyssna på. Just nu önskar jag bara att det inte kommit upp på iTunes..


trist ljud. (3/5)

tråkigt ljud!


Gillar den (5/5)

intressant podd utan massa pk sörja


Jaha... (1/5)

Vilken onödig podd! Var helt ointressant för mig


Fem stjärnor (5/5)

Bra! Rolig! Intressanta människor som kan prata utan vara helt låsta av åsikter och ideologier. Behövs mer sånt här i den här kissnödiga världen.


Kanon pod! (5/5)

Omväxlande med en pod som inte är starkt vänster-driven. Tycks om!


Briljant (5/5)

Men det visste vi ju redan.


Oj då (2/5)

Känns ungt och fräscht! Precis så här resonerade jag också när jag var sjutton år.


Pinsamt (1/5)

Det här var långt mycket mer pinsamt än Kringlans hatiska totalhaveri i AMK och då är just det totalhaveriet ändå det mest pinsamma jag hört/sett sedan uppdrag granskning gjorde sitt valstuge-reportage. Två personer som tycker väldigt mycket om sig själv och sina åsikter. De har hittat en podd men inte sig själva. Att inte sponsra den här smörjan är den största välgörenhetshandlingen du kan göra som individ.


Ofiltrerat (5/5)

Två sanningssägare diskuterar i ett ofiltrerat forum. En frisk fläkt i en annars stram podvärld.


Intressant (5/5)

Väldigt intressant pod


Nja (2/5)

Halvbögig sittkisspod


Ödsla inte er tid! (1/5)

Det här var det sämsta jag någonsin har lyssnat på. 2 karlar som sitter och pratar om saker som de inte är pålästa inom.


Kvalite! (5/5)

K. Svensson har skarpa analyser som vanligt. Andre sloken levererar även han. Fight the power!


Intressant om kulturmän av kulturmän (5/5)

K Svensson är en av våra skarpaste hjärnor och den som mer än någon annan just nu vågar säga att kejsaren är naken. Johannes är en ny bekantskap för mig, lite mindre rutinerad som radio/podcastpratare men med intressanta tankar. Detta kan bli en ny favoritpod. Lyssna!


The K is back!!! (5/5)

Som Leila K en gång sjöng: Step back relax and chill as I thrill The K Svensson is back I'm not here to I'll Laying knowledge through the mic Hype with a beat like this for your delight Cooling in the crib writing rhymes A pen on the paper spending times Then up on the stage the crowd's in a rage Taking rap to a brand new age Psychological poems fun funky fresh K Svensson on the cut to bring big success Ain't down with horse ain't down with smack I'm a flyguy packed with rap When I grab the microphone You better move your butt Homegirls in the house show me what you've got I'm K Svensson the M.I.C. Come on come with me to the place to be!! Kör hårt! Ps. Aftonh***n kan dra åt he********* !


TDQ (5/5)

Riktigt bra!


Bra flyt och kul (5/5)

Bra flyt och kul