Aggregated reviews for Juridikpodden

Mårten Schultz och Tove Lindgren diskuterar mer och mindre aktuell juridik etcetera.

Juridik & skrik   (3/5)

Bra, ofta intressant och rolig podd. Rekommenderas dock ej om man lyssnar i syfte att få en paus från sina skrikande barn.


Intressant   (5/5)

En podd som ger stor behållning även om man som jag inte är inom det juridiska området.


Borde jag ha pluggat juridik...?   (5/5)

Så rolig och spännande podd!!! Ursäkta om jag låter förvånad, trodde inte juridik kunde vara så kul. Keep it up, ni är stjärnor!


Aktuella kommentarer om samtida händelser   (5/5)

Sakligt men underhållande om aktuella händeler med koppling till juridik/rätt/lag. Värt att lyssna på om man gillar aktualitetsjournalistik, ekonomi och samhälle och vill ha fördjupning/kompletering till nyhetssändningar.


Inspirerande och rolig   (5/5)

En väldigt lättlyssnad och upplysande podd. Jag har lyssnat på alla avsnitt trots att jag tidigare inte alls kommit i kontakt med juridik. Jag tycker verkligen om de mer filosofiska/principiella diskussionerna och lag och rätt. Jag har pluggat en del men ingen juridik när jag hör den här podden blir jag verkligen sugen på typ förvaltningsrätt. Helt otroligt.


Bra   (5/5)

Riktigt bra


smygreklam   (1/5)

Fulavsnittet om immaterialrätt var inte okey.. varför skulle man vilja höra på 60 min reklam från åklagarmyndigheten frivilligt... bye bye


Mer mammasnack!   (5/5)

Fantastiska personligheter med stenkoll på juridiken. Saknar mammasnacket och önskar att Mårten ska undervisa på LU istället


Adekvat   (5/5)

Det bästa som hänt juridik sedan Napoleon.


För mycket mammasnack   (1/5)

Så länge de pratar juridik är det intressant. Tyvärr blir det mycket snack om barn. Helt ointressant. Tove borde starta en mammapodd istället.


Både roligt och intressant   (4/5)

Mårten o Tove gör detta mycket roligt och intressant.