Aggregated reviews for Kan själv

I Kan själv undersöker mentalisten Henrik Fexeus vår hjärna och varför vi är som vi är. Varje avsnitt bjuder på en spännande djupdykning ner i våra mentala gömmor, tillsammans med intressanta och oväntade gäster som bland annat Viktor Frisk, Laila Bagge, Stefan Sauk, Carolina Neurath och Ångestpodden.

J.S   (3/5)

Intressanta gäster, väl mycket eget dravel


Bästa podden!   (5/5)

Denna pod är min absoluta favorit. Henrik är helt fantastisk. Det är kul med gäster, men när Henrik talar ensam i början och slutet - wow! Det känns som att jag får en ny uppenbarelse efter varje poddavsnitt. Jag kan ärligt talat säga att mitt liv har blivit bättre och jag har utvecklats på det personliga planet med hjälp av Henriks kloka ord. Tack!!


Innehållslöst   (3/5)

Jag har läst Henriks böcker och gillar ämnena men den här podden tycker jag är för innehållslös. Det känns som att Henrik pratar i fem minuter, sen kommer en halvkänd gäst och snackar trams som inte har så mycket med saken att göra i en halvtimme och sen pratar Henrik i fem minuter och sen är det slut. Den totala mängd med faktiskt intressant information hade kunnat sunmeeas på fem minuter. Känner inte att denna pod är något för de som redan är lite insatta, men kanske säkert bra för nybörjare som gillar att lyssna på B-kändisar som berättar om sina liv. Jämfört med Henriks böcker så är detta tråkigt, tycker jag!


Finns god potential   (3/5)

Utifrån vad jag har sett är detta den enda svenska podcasten som utforskar frågor kring mänskligt beteende/medvetande. De flesta avsnitt är mycket lärorika medans andra har ett innehållsmässigt flummigt syfte. Avsnitt 8 är ett exempel på det- titeln verkade indikera att avsnittet skulle handla om hur rädsla för vad andra tycker påverkar våra val. Innehållsmässigt tror jag det handlade mera om näthat, men poängen är avsaknad på tydlig struktur. De första tre avsnitten hade god struktur och kommunikativ klarhet och jag tror också att de avsnitten var bättre planerade. Jag kommer definitivt följa utvecklingen av denna podcast hoppas att den fortsätter leverera genomtänkt content. Och Henrik- fortsätt ha med din egna tankar och twistar i olika ämnen. Det är vad som gör din podcast innehållsmässigt unik jämfört med andra engelsktalande poddar.


Grymt intressant!   (5/5)

Rolig pod med kul ämnen


Små praliner av psykologi   (5/5)

Detta är tipptopp! Alltid fint med lite vardagstips. Gillar hur avsnitten är upplagda och Fexeus är väldigt pedagogisk. Tråkit att det inte dög för Tord


Saknas handfasta tillvägagångssätt   (2/5)

För mycket fokus på fenomenen och gästen och för lite matnyttigt att ta till sig. Tycker ofta Fexeus titlar lovar mer än vad man tar med sig hem.


En av mina favorit podcast   (5/5)

Jätte intressant podcast som jag verkligen rekommenderar till alla som vill förstå sig själv, och andra, bättre... Och vem gör det inte? Ser fram emot nästa avsnitt!


Helt suveränt!   (5/5)

Så skarpt, genomtänkt och intressant!


Fantastiskt bra samtal   (5/5)

Thumps up! Nyttig kunskap att ta med sig vidare. :-)


Intressant!   (5/5)

Ska bli kul att följa!!