Aggregated reviews for Kändispodden

Kändispodden är din nya bästis i kändisdjungeln. Varje vecka gästas Benjamin Andrée av Sveriges mest intressanta kändisar och fixstjärnor och bjuder på kul snack där du får reda på allt du inte visste att du ville veta.

Super (5/5)

Hittade denna pod för en vecka sedan. Är helt fascinerad över alla intervjuer och den fantastiska intervjuaren som ger ett fint förtroende som får att gästerna öppnar upp. Han ställer svåra frågor på ett finkänsligt sätt. Har inte en aning om vem han är😱 men vilken fantastisk människa tycker jag❤️


Holm (1/5)

"Kändisar", rätt segt att lyssna på dessa "kändisar".


Anna Book (1/5)

Herregud 😂 sämsta avsnittet nånsin. Vilken narcissist hon är, tänkte ge henne en chans till men naa, hon är verkligen så hemsk.


Malin Berghagen (5/5)

Så härligt program med Malin Berghagen 💙🌸


👍🏿👍🏿 (5/5)

Ett riktigt bra program med Malin B, ville inte att det skulle ta slut!


Benjamin får fram vad andra missar! (5/5)

Kul och intressanta frågor som gör att det känns som att jag som lyssnare får sitta med vid ”fikat”. Intimt och med fingret på pulsen får vi träffa kändisar på ett nytt sätt. Tack!


PeterJohansson (5/5)

Rolig och härligt avslappnad intervju. Hittat en ny podd‭ som får att hänga med på jobbet . Peter rolig och har en röst av guld.


Människan kan inte prata. (1/5)

Kan inte bestämma mig om han som intervjuar artikulerar väldigt dåligt eller bara pratar himla lågt eller både och men det är nästintill omöjligt att höra vad han säger samtidigt som man behåller koncentrationen på vad gästen svarar. Grattis till det stora självförtroendet, personligen skulle jag hålla tyst (tystare) och aldrig prata offentligt! :)


Tummen upp. (5/5)

Bra podd och kul gäster.


Ser fram emot mer (5/5)

En bra podd som sticker ut från andra. Istället för att uppleva samtalet som en intervju, så känns det som ett bra samtal mellan två kompisar. Jag kommer fortsätta lyssna!


Bra start (5/5)

Har lyssnat på avsnitt 1 & 3 och tyckte att det var bra! Du är bra du som intervjuar, ställer bra frågor och tar inte över för mycket.


Kul och bra intervju! (5/5)

Riktigt rolig gäst.