Aggregated reviews for Kapitalet | En podd om ekonomi

Varför är avokado så dyrt? Hur mycket tjänar låtskrivarna bakom Rednex? Vem bestämmer när det är lågkonjunktur? Med välproducerade berättelser från samhällets alla hörn, tar Kapitalet med dig ned under världsekonomins motorhuv, i hopp om att kunna reda ut hur vi människor egentligen fungerar.

Bästa podden   (5/5)

Ger en härlig inblick i allt inom ekonomins område. Välstrukturerad och planerad - inte en massa löst prat om ett ämne utan ordentligt genomtänkt. Riktigt bra!


Förstklassig   (5/5)

Intressanta teman och spännande fakta. Proffsig produktion och ett fint samspel mellan programledarna ger en extra bonus.


Folkbildningens återintåg   (5/5)

En av Sveriges mest välgjorda poddar!


Blivit mycket sämre   (2/5)

Väldigt innehållslöst på sistone. Hur kul är det att lyssna på att någon liten småföretagare patentbråkar med något annat företag? Inte alls. Har ni slut på ämnen? Bättre var det på den gamla goda tiden när Jacob förklarade hur t.ex. ETF:er funkar.


Härlig podd!   (4/5)

En av de bästa kombinationerna av något roligt och lärorikt att lyssna på. Jag älskar samspelet mellan programledarna. Dessutom berör de varierande och ofta väldigt intressanta ämnen. Kan verkligen rekommendera!


Sjuuukt   (3/5)

Hur många gånger ska ni säga sjukt???


Fantastiskt intressanta ämnen!   (5/5)

Det finns nog ingen podd som lyckas presentera och beskriva ekonomiska ämnen och dess vinklingar så bra som den här. En favorit jag ofta återkommer till! Fortsätt ert bra jobb!


Råäö   (1/5)

Varför avbryta ert oerhört intressant ämne/gäst med en irrelevant ströpratsdiskussion om huruvida det skissades på en servett, duk kvitto eller annat. Så intresserad kan man inte vara av att höra sin egen röst..


Bra innehåll   (3/5)

Oftast intressant lyssning men sluta prata stötvis, när jag väl hörde hur orden kommer stötvis kan jag inte lyssna längre! Bättre flyt tack för innehållet är bra!


Rekommenderas   (5/5)

Mycket bra ekonomipodd, rekommenderar starkt


Sveriges mest välgjorda ekonomipod   (5/5)

Utan tvekan den mest välgjorda ekonomipodden som finns i Sverige. Handlar om ekonomi mellan himmel och jord, och alltid med väldokumenterad fakta och intervjuer bakom varje avsnitt. Jämför den med ekonomisveriges P3 Dokumentär.


Tack!   (5/5)

En lärorik och väl producerad podcast.


Bra kvalité   (5/5)

Intressant, underhållande och fängslande. Bra kvalité på produktionen rent tekniskt också!:)


Sjukt intressant och välproducerat   (5/5)

Fantastiskt intressant och välgjord podd om olika ämnen man aldrig riktigt reflekterat över men som visar sig vara mer fascinerande än man någonsin kunnat ana!


Fantastisk   (5/5)

Väldigt kul och bra ämnen men önskar att du går lite djupare!


Bästa ekonompoden   (5/5)

Bäst


Helt klart..   (5/5)

.. den bästa ekonomi-podden som finns idag. Otroligt intressant!


Mycket bra!   (5/5)

Lyssnat mycket på Planet money, men ville gärna ha en bra berättande podd på svenska också om ekonomi. Råkade hitta denna och den fyller verkligen det funktionen!


Lärorikt!   (5/5)

Grym pod som djupdyker i intressanta vardagsämnen!!


FANTASTISKT   (5/5)

Heja heja!!!!


Riktigt bra!   (5/5)

Riktig ekonomijournalistik som annars är svår att hitta i Sverige. Ekonomi är mer än bara Stockholmsbörsen. Nya konceptet kapitalet har blivit riktigt bra och känns bättre än förra namnet fondpodden.


Smart, kunnigt och annorlunda   (5/5)

Jacob gör ett fantastiskt jobb med att presentera ekonomiska koncept och göra dem både begripliga och intressanta. Roliga och annorlunda vinklar på ekonomi, ofta med historisk anknytning till ett aktuellt ämne. Rekommenderas varmt.


Grym podd   (5/5)

Grym lärorik podd som tar upp intressanta ämnen och sprider kunskap!


Nya perspektiv   (4/5)

Kul med en podd som ger lite bredare perspektiv på ekonomi och finansmarknad utöver vad som hänt på aktiemarknaden senaste veckan! Många intressanta ämnen😀


Väldigt intressant och givande   (5/5)

Tack för ett fantastiskt program.


Superintressant!   (5/5)

Kul och allmänbildande podd, oväntade ämnen


Mycket bra podd!   (5/5)

Mycket bra podd, men vet inte varför den heter "Fond"-podden. Tycker den verkar handla om ekonomi. Trodde den skulle handla om fonder, men är mer övergripande och gör det väldigt bra! Podden är alltså mycket bra! Tycker bara namnet är lite missvisande.


Intressant ekonomi podd   (5/5)

Intressant fakta podd


Kanon!   (5/5)

Riktigt bra!


Bra och intressant   (4/5)

Intressanta historiska skildringar! Fortsätt så!


Grym podd!   (5/5)

Fyller verkligen en lucka, bra jobbat!