Aggregated reviews for Kära barn

I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Heidenstam.

MER MORD OCH DEMONER👎🏼   (1/5)

min 2 åring gillar mer mord och demoner.


Mer!   (5/5)

Jag hade önskat nya avsnitt, även om frågorna i många fall blir repris på ;)


Mindre repriser❤️   (5/5)

Super bra podd men för mycket repriser. Men annars så har ni jätte härliga röster att lyssna på när man ska sova! /Fast man inte har barn😘


Nya avsnitt?   (5/5)

Bästa podden att lyssna på på kvällen när man ska sova! Så mysiga, rogivande och trygga röster! Lyssnat om allt flera gånger, när kommer nya avsnitt?


När ska ni spela in nya program?   (5/5)

När ska ni spela in nya program?


Älskar den   (5/5)

Är tonåring (utan barn haha) men ÄLSKAR denhär podden ändå, ni båda har så otroligt mysiga och lugnande röster ❤️


Bffbxlsmc   (1/5)

Irriterar mig lite på att Louise berättar allt som att det var den ända sanningen. Det finns massor av ståndpunkter och hennes är bara en av många.


Sååååå bra!   (5/5)

Ett måste för alla föräldrar!


Varmhjärtad och smart   (5/5)

Precis vad föräldrar, ungdomar och mor- och farföräldrar behöver höra. Förstår att det är många 12-13 åringar som lyssnar på denna podden då de behöver en trygg och klok vuxen att få råd ifrån.


Bästabästabästa   (5/5)

Helt underbart ❤ älskar att lyssna på innan jag ska sova, era röster lugnar mig helt otroligt mycket!


Tack   (5/5)

Toppen tips. Har hjälpt mig mycket med uppfostran där hemma.


Toppen   (5/5)

Superbra podd, har använt många tips på mina egna barn👍🏻


Underbart!   (5/5)

Underbar podd! Louise är som min nya Gud ;)


Sandrelius   (5/5)

Mamma till en dotter på två år och denna hjälper mig enormt mycket. Både Louise och Lina är fantastiska. Heja er! Sluta aldrig med denna podd :-)


!   (5/5)

Är inte förälder än själv men älskar podden lika mycket ändå!


🙏   (5/5)

Fantastiskt lärorikt


Smask!   (3/5)

Underbar podd och Louise är ju bara helt fantastisk. Önskar att hon hade bott hemma hos mig. Overall fin podd, men Lina - kolla om du sitter lite nära micken eller så, för det smaskar väldigt då du pratar vilket gör att jag inte kan tänka på annat än smasket. Kram på er!


Grymt bra podd   (5/5)

Älskar den här podden för man får bra rejäla svar på frågor man undrar själv som mamma till två barn.


Så himla bra!   (5/5)

Lousie Hallin är det bästa jag möt inom föräldratråd o dyl. Rak, ärlig och så fylld av ovärderlig kunskap och erfarenhet. Känner igen så mycket av problematiken i frågorna och stor igenkänning i grubbel, oro och tillkortakommanden. Bästa podden för en förälder oavsett ålder på barn. Tusen Tack till Lousie Hallin!!! KRAM från Pappa 37 till barn 5 1/2.


De och dem   (5/5)

Lina, de och dem utläses "dom" på svenska. Annars låter det som mellanstadiehögläsning! För övrigt en mycket bra podcast!


Mycket bra! :)   (5/5)

Mycket informatik och bra podd med handfasta tips till framför allt föräldrar men intressant även för alla då Louise är duktig på att ge bra råd över handling och orsak när det kommer till olika mänskliga beteenden.


BÄST!   (5/5)

Alltså, Louise är den klokaste människa jag hört som talar om barn på det här sättet. Hur vi agerar och borde agera som vuxna. Otroligt lärorikt! Jag är gravid med vårt första barn och lyssnar med ren inspiration och hunger, jätteintressant (och roligt!). Rekommenderas till alla som vistas i närheten av barn i alla åldrar.


Tack   (5/5)

Tusen tack alla lyssnare för fina värdefulla recensioner❤️


Bästa!!!   (5/5)

Har följt Louise Hallin i 10 år i först Knattetimmen och nu här i denna pod. Älskar att höra hennes svar på alla möjliga och omöjliga frågor om barn och unga, allt blir så självklart när hon sätter förnuftiga ord på situationer, känslor och sammanhang och viktigast av allt; alltid med barnens bästa i fokus! Lina är ett bra komplement och ställer relevanta uppföljningsfrågor på de olika teman som uppkommer. Ser fram emot varje tisdag och ett nytt avsnitt. Har till och med fått min man att börja lyssna på poden och även han blev fast.


Intressant   (5/5)

Jätteintressant ämne och bra råd! Hade varit ännu bättre dock ifall man kunde ta in nån till i podden så det kanske blir lite mer debatt, lite fler förslag och erfarenheter helt enkelt. Efterlyser fler studier och fakta.


Åh, bravo! 👏🏼   (5/5)

Fullkomligt älskart!


Bästa podden!   (5/5)

Heltäckande diskussion om alla funderingar man har om barn. Väldigt bra, fortsätt så här!!!


Äntligen!!   (5/5)

Louise Hallin är helt fantastisk!!! Tack för detta och hoppas det fortsätter länge! Ska skriva en fråga jag med 😊


Toppen!   (5/5)

Äntligen är Louise Hallin tillbaka ! Har saknat råd och tips när Knattetimmen slutade


Toppen   (5/5)

Bäst


Super intressant!   (5/5)

Är pappa till Ludde 2,5 år och uppfostringstankarna snurrar såklart konstant i huvudet. Jättekul att höra era åsikter om hur man ska möta olika beteenden hos barn i olika åldrar! Bravo! /Lasse