Aggregated reviews for Klimakteriepodden, kvinnlig hälsa

Varför är det så få som pratar om klimakteriet på ett positivt och konstruktivt sätt? Visste du att de första symptomen börjar redan vid 40? I Klimakteriepodden intervjuar Åsa Melin intressanta och spännande personer som har kunskap och erfarenhet av olika aspekter av kvinnohälsa och åren kring menopaus. Avsnitten handlar om vad som händer i kroppen och psyket, varför och hur du själv kan påverka ditt mående och din hälsa på alla plan. Du får veta allt om hormoner, humörsvängningar, sexlust, relationer, kost, motion, hjärnan, tarmarna och mycket mer. Allt för att du ska känna dig stark, ha livslust, energi och en hållbar kropp. Det finns mycket okunskap och myter kring klimakteriet och kvinnligt åldrande som förtjänar att redas ut. Klimakteriepodden erbjuder allsidig kunskap och vetenskaplig fakta.

Intressant och lärorikt. Nödvändigt!   (5/5)

Den här podden är så intressant och lärorik att jag anser den nödvändig! T ex avsnittet om benskörhet. Lyssna för tusan!


Värdefullt vetande   (5/5)

Väldigt trevlig podd, mycket bra information. Så trevlig att lyssna på. Min favorit av alla poddar som jag lyssnar på. Tack!!


Ljudkvalitet   (5/5)

Mycket intressant o givande men ljudkvaliteten är verkligen ett förbättringsområde drar ner nöjet att lyssna. Ex. A. Hirshberg - jätte intressant men irriterande ljud hela tiden. Innehållet i podden är super!


Besviken på Avsnitt 14   (2/5)

Avsnitt 14 började så bra men slutade nästan som ren reklam för fillers o botox? Inte ens i en sån här viktig podd undgår det oss kvinnor att det är OK!! att åldras naturligt! Vilket samhälle...


Tack!   (5/5)

Klimakteriepodden har verkligen hjälpt mig genom livet ❤️Tack


Viktigt och intressant ämne   (3/5)

... tyvärr dåligt ljud! Svårt att höra vissa gäster.


Ni pratar för fort   (2/5)

Jag vill lyssna när jag ska sova men vilket tempo ni har när ni pratar, eller inspelat och sen speedat. Jag tänker mindfullness men det funkar inte med denna podd. Bra ämnen men hänger inte med.


Så värdefull i en ny tid   (5/5)

Fick tios om podden och lyssnar nu igenom avsnitt efter avsnitt. Lär mig nya saker och får andra saker bekräftade. Plötsligt känner jag mig inte längre ensam i allt som sker. TACK!!!


Bästa kunskapspodden på länge!   (4/5)

Plötsligt är man där själv men det tar ett tag att förstå och/eller erkänna.... Äntligen började jag lyssna på denna podd, vissa avsnitt (de mer ingående om hormonfunktionen) har jag lyssnat på fler gånger. Många aha-upplevelser och igenkänning. Har lärt mig massor och mår nu mycket bättre. Tack Åsa för dina proffsiga intervjuer och val av frågor/diskussioner.


Så bra!   (5/5)

Så glad att jag just hittat Klimakteriepodden. Lyssnar ifatt nu under sommaren 2018 och lär mig och förstår så mycket om vad som händer i min kropp. Delar med glädje vidare!


Viktig lyssning!   (5/5)

Fantastisk bra podd! Jag har precis börjat lyssna från start avsnitt 1 och den enda lilla kritiken är ljudkvalitén, men den kanske blir bättre framåt.. tack👍🏼😘


Nr.19 mycket bra där!!   (5/5)

Hej!! Mycket podd så mycket bra för oss kvinnor.


Så bra!   (5/5)

Både supernyttig information och i underhållande utan flams. Love it!


Bra även för män och barn-så de också förstår!   (5/5)

Superinformativt och tydligt från olika vinklingar.


Mycket bra podd!   (5/5)

Jag jobbar själv som barnmorska och har klimakterierådgivning. Denna podden ska jag rekommendera till mina patienter.


Garanterat i en kropp nära dig   (3/5)

Så sant som det är sagt! Alla kvinnor över 30 borde lyssna. Och alla män som har en kvinna i sin närhet med. Seriöst, varmt och informativt.


Jättebra podd!   (5/5)

Många intressanta personer är med.👍 Anette


Så bra!   (5/5)

Lärorikt och underhållande, tänk att det var så mycket man inte visste!


Tummen upp   (5/5)

Äntligen en podd för oss kvinnor som handlar om klimakteriet. Efterlängtat och mycket bra.