Aggregated reviews for Kodsnack

Kodsnack är ett poddradioprogram på svenska om utveckling, kodknackande och allt som hör därtill. Kodsnack drivs av Kristoffer Grönlund, Fredrik Björeman och Tobias Hieta

Bra pod (5/5)

Intressant snack om teknik och kod och allt som hör därtill.


Alla pratar svenska (5/5)

Det mesta man ser och läser som utvecklare är på engelska. Det är överraskade trevligt och avslappnande att höra om det på svenska. Gillar att de går lite utanför ramarna vad gäller ämnen också, bra att komma utanför sin bubbla då och så.


Trevligt, men lite dåligt med kodsnack (3/5)

Har lyssnat i flera år vid det här laget, men det är ett hat/kärleksförhållande jag har till den här podden. Ibland blir det väldigt mycket annat än kod. En podcast kanske inte är det bästa mediet för prata om kod, men det finns mycket man kan prata om som är roligt att lyssna på. För mig blir det lite mycket tangentbord, konferenser och allmänt prat här ibland. När det är bra är det bra, när det är tråkigt så stoppar jag och hoppas att nästa avsnitt är bättre igen.


Bästa kodpodden! (5/5)

Enda kritiken, ge mig mer! 😄


Levererar (4/5)

Jag lyssnar som novis. Men hänger med ändå. Nörderi är alltid kul. Ni, är er själva och inte tillgjorda. Det är viktigt. Ljudkvalitén är bra. Men program helt på engleska är minus.


Mycket intressant (5/5)

Verkligen en bra podcast! Kul att höra era reflektioner på ny teknik. Lycka till med framtida avsnitt. Ni gör ett jättebra jobb!! Tack för allt ert engagemang!


För alla kodare (5/5)

Roligt och intressant med hög igenkänningsfaktor! Rekommenderar alla kodare att lyssna.


Lysande! (5/5)

För en som återvänt till kodandet efter alldeles för många års uppehåll är denna podcast vad vattenhålet är för elefanten. Keep up the execellent work!


Toppen! (5/5)

Bästa utvecklingspodden på svenska!


Top notch (5/5)

Tack för en superbra podcast. Väntar alldeles för länge för att få nästa avsnitt :) Tycker det ska bli väldigt intressant när ni släpper podcaster när ni tar upp hur en dator fungerar på låg nivå. Det är nice att Kristoffer är tillbaka oxå!


Bara (5/5)

Det faktum att jag faktiskt orkar utmana iTunes och skriva en recension borde ge en hint om att detta är en väldigt bra podcast. Särskilt för personer som gillar programmering eller varför bara inte ett nördigt intresse av teknik.


Amazeballs (5/5)

See above 👆 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👍👌


@tor_selden (5/5)

Har lyssnat sen starten och är nu på väg in i branschen själv. Ni har varit en stor källa till inspiration och mina "låtsaskollegor" under några år! Tack!


Kanon (5/5)

Jag är absolut inte en kodare på denna nivå. Men killarna som gör podden är supersköna och inte tillgjorda som i många andra poddar. Bra ämnen och riktigt nice att lyssna på.


Återupptäckt podcasts (5/5)

Är kodnörd och precis upptäckt denna härliga podd. Finner det avkopplande och håller en bra nivå samtidigt som det har ett brett spektrum. Problemet är bara att jag inte får något gjort eftersom jag sträcklyssnar på podden.


Kul och bra (5/5)

Ni gör ett bra jobb! Tack för bra podcast.


Mysigaste utvecklarpodden (5/5)

Lärt mig en hel del av att lyssna på dessa goa grabbar!


Rolig (5/5)

Sjukt rolig podcast! För en som inte har så många att diskutera med är det roligt att lyssna på era diskussioner och tips.


Intressant, men ofta självgoda värdar (3/5)

Många gånger intressant podcast, men ibland blir värdarna så väldigt negativa mot allt de inte håller på med. De verkar se ner på de som inte håller på med vad de gör och stämningen blir fokuserad på att mycket är kasst och dåligt, istället för vilka möjligheter som finns. Det blir ofta också självgoda och pratar mycket om hur dåliga alla andra är


Inspirerande och underhållande (5/5)

Sedan jag började lyssna på denna podcast har jag inspirerats att börja skriva mer kod privat och lära mig ett par nya programspråk.


Oftast bra, men ofta massa störande bakgrundsljud (3/5)

Oftast väldigt bra och intressant, men tyvärr förstörs ofta upplevelsen av massa jobbigt bakgrundsljud,


Skönt snack! (5/5)

Mysig podcast om livet som programmerare (a.k.a invecklare?). Sköna djupdykningar i problem varvas med gäster och bokdiskussioner. Jag plockar ofta med mig något. Kul med nåt på svenska!


Beroendeframkallande! (5/5)

....så bra är podden. Kodar i mitt yrke och har fått en hel del tips och aha- upplevelser genom podden.


Det är skönt att det finns riktiga kodare (5/5)

Jag har jobbat med ”programmering” i 20 år, men när jag lyssnar på dessa killar undrar jag hur jag klarar mig som konsult. Grymt vassa, pålästa och roliga.


Riktigt bra podcast! (5/5)

Har alltid varit intresserad av programmering och teknik generellt men aldrig tagit klivet att försöka lära mig, men efter att jag började lyssna på denna pod har jag börjat smått o försöker lära mig litegrann i taget på kvällarna.


Trevlig (4/5)

Har precis börjat lyssna, trevlig pod men mycket Applefanboyande!


Mycket bra pod (5/5)

Har inte skrivit kod(exempel) sen högskolan men inser att jag hellre lyssnar än är lämplig för det. Bra snack: "...iterera över en array." osv. Mindre intressant: Allmänt app/telefonsnack, långbänkar (monologer). Tack för bra underhållning.


Avsnitt 11 - Är ingen hårdkodare (5/5)

Älskar eran podcast. Fattar bara hälften av vad ni pratar om men försöker hänga med så gott de går. Men Kodar själv främst inom front-end och enbart för webb. Så mkt av det ni pratar om är bara nonsens. Men vill gärna lära mig mer och bli en bättre programmerare, så jag fortsätter att lyssna och ta in så mkt som möjligt och någon dag i höst ska jag grotta ner mig i några veckor/månader och bara nöta något roligt språk, antingen php som jag redan kan lite av eller kanske pröva på java för att bygga en app eller liknande! Vem vet!


Kanonpodd (5/5)

Är du eller håller du på att utbilda dig till utvecklare bör du lyssna på denna podcast. Väldigt informativt med hjärta och ibland smärta. Tack!!


Bra (4/5)

Lättlyssnad


Som magi även för den icke-programmerande människan. (5/5)

Jag varken kodar eller utvecklar själv. Men att lyssna på det här är väldigt intressant, svårt att sätta fingret på vad det är. Det är bara bra helt enkelt, väldigt bra! Lättsam och rolig podcast om programmering, kod, katter och kanelbullar. Rekommenderas starkt, lagom långa avsnitt. Man väntar hela tiden på nästa avsnitt. Toppen helt enkelt!


Vi vill ha mer! (5/5)

Fortsätt i samma anda. Ett avsnitt kring moderna webbutvecklingsmetoder vore intressant. Html5, jquery. Vi vill höra ranten om php, varför är php som programmeringsspråk så dåligt omtalat, vad finns det för relevanta alternativ? Databas språk, hur använder ni databaser. Vore trevligt om ni diskuterade SQL och Bigdata.


Intressant (5/5)

Väldigt intressant och allmänbildande. Aningen för likriktade åsikter från alla tre.


Klockren men snälla håll er till ämnet (3/5)

Väldigt intressant snack i de första avsnitten men snälla när det är en podcast där ni ska snacka programmering så sluta recensera böcker, väldigt bra podcast i övrigt!


Trevlig lyssning! (5/5)

Fortsätt med det ni gör. Gärna fler tips och lärdomar.


Inte bara nördigt, även väldigt underhållande! (5/5)

En riktigt bra podcast om kod och programmering. Riktigt nördigt och samtidigt väldigt underhållande. Jag kollar podcasten dagligen efter nya avsnitt, även om jag vet att att programmet inte skeppas så ofta ;)


[0]++ (5/5)

Intressant, nördigt och roligt att lyssna på er! Har inte möjlighet att koda för tillfället och ert kodsnack stillar abstinensen åtminstone lite grann. :)


Inspirerande (4/5)

Har egentligen endast kodat för webben, men blir helt klart sugen på att testa IOS utveckling efter att lyssnat på Er.


Bästa svenska programmeringspodden (5/5)

Bra jobbat grabbar, och fortsätt så .. :)


Intressant (4/5)

Har aldrig kodat, är dock teknik intresserad.. Bra pod, väntar på mer!