Aggregated reviews for Konflikt

Konflikt är Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin. Vi vill knyta ihop världspolitik och svensk vardag. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

Ensidigt (1/5)

Ensidiga inslag där judars utsatthet beskrivs utgöras av hot från högerextrema varvat med inslag om muslimers utsatthet av densamma. Sedan varvas detta med israelkritik. Faktiskt riktigt sorgligt att en redaktion med så bra kvalitet i grunden inte vill beskriva hela verkligheten.


Är det verkligen oberoende media (1/5)

Att analysera hotet mott moské.. kan inte vara seriöst....ställ ER frågan varför hända ett dåd då o då. (Som i sak aldrig får accepteras) Kan det ha att göra med att vesten är under press...Frankrige-Belgien-England-Sverige-Danmark har alla varit utsatta för terrorist anfall....o massiva kriminella gäng hänger i länderna..., oftast är inte etniska invånare ..o har med religion o heder att göra..kolla university of Maryland eller mera info från Leiden University...jätte missnöjd med detta.


SR:s överlägset bästa program (5/5)

Konflikt är fördjupande journalistik när den är som bäst. Alltid intressanta ämnen som inte ger de stora rubriken. Fantastiskt!


Bäst! (5/5)

Sveriges överlägset bästa program om utrikespolitik


Bästa podden ever (5/5)

Älskar det ni gör!! Lär mig så mycket!


Bättre än P3 dokumentär (5/5)

Detta är det nya P3 dokumentär! Heja heja!


Mycket bra! (5/5)

Älskar er på SR!


Bara bra saker att säga (5/5)

Tack för en mycket intressant podcast!


Onyanserat, propaganda (1/5)

Varför står det inte i beskrivningen att ni är vänstervridna som attan? Nej, detta var det värsta på länge, men fortsätt ni konspirera fram era teorier, jag bryr mig inte- fyller hellre mitt huvud med vettigare saker.


🍀 (5/5)

Infernaliskt bra, intressant och klokt program!


Går inte att se vad de handlar om (2/5)

Går inte att se vad de handlar om


Aktuellt och relevant! (5/5)

Alltid intressant, aldrig populistiskt och ständigt viktigt. Konflikt i P1 tar upp det alla borde höra!