Aggregated reviews for Kroppen

Trond-Viggo Torgersen i samtale om kroppen fra Litteraturhuset i Bergen

Lettfattelig og behagelig lærdom   (5/5)

Trond Viggo forklarer avanserte ting på en veldig lettfattelig, og ikke minst jovial måte, somgjør det behagelig å høre på. Han stiller også spørsmålstegn ved praksiser relatert til helsemessige samfunnsproblemer. Digg podcast!


Strålende!   (5/5)

Som medisinstudent er det deilig å høre ting bli forklart på en enkel og morsom måte. Disse podcastene gir oversiktelige og kule aspekter av kroppens funksjoner, i tillegg til at det er underholdene. Kan anbefales til alle! Kult opplegg. Lag flere episoder Trond Viggo!


Kroppen   (5/5)

En fantastisk underholdende podkast. Morsom, opplysende og lærerikt, skaper forhåpentligvis også ettertanke og holdningsendring 😊👍🏼 Trond-Viggo er et funn og rette mannen til dette 👍🏼


Opplysende   (5/5)

Her lærer du som lyttet utrolig mye! Nå har jeg lyttet meg igjennom alle, og jeg går stadig og venter på nye! Takk Trond Viggo for at du opplyser!


Just do it!   (5/5)

Bare sett på podcasten og du vil ikke angre! Lærerikt og morsomt ! Trond Viggo er den perfekte programleder som gjør kunnskap gøy !


Jeg digger Trond Viggo 🎈❤️   (5/5)

Hører podkastene på repeat:) foreslår flere emner som f.eks gastrokirurgi og urologi?? Evt. mer spesifikke diagnoser? 👋🏼❤️


En som diggær kroppen podden   (5/5)

Yes jeg så de nye episodene nå! Gleder mæ sykt til å høre de😍


Savner podcasten :<   (5/5)

Dette er en så god podcast. Jeg kunne tenkt meg minst dobbelt så mange episoder, savner den virkelig.


ELSKER Trond Viggo!!   (5/5)

Supre temaer han tar opp her om Kroppen sammen med andre profesjonelle her i vårt helsevesen. Tommel opp!!!


Interessant og morsomt!   (5/5)

Elsker innblikkene i ulike tema, på en måte som jeg kan forstå! 😄 Har lært mer om kroppen gjennom disse podcastene enn jeg gjorde gjennom hele VGS 😁👌🏻


Titler...   (4/5)

Hvorfor må det stå "samtale med lege sånn og sånn?" Man skriver da aldri "samtale med siviløkonom + navn, eller sivilingeniør + navn" . Henger typisk igjen fra gammelt sv med overdreven respekt for leger.


Knallbra   (5/5)

Morsomt og lærerikt. Skulle gjerne hatt flere episoder av dette!


💕   (5/5)

💕


Interessant   (5/5)

Utrolig gøy å høre hvordan man kan snakke om kropp og funksjoner på en underholdende måte


Dette er fint!   (5/5)

Dette programmet er en morsom og lærerik reise gjennom kroppen. Fra fødsel til hvordan hjertet virker. Trond Viggo har med seg et knippe leger til å svare på spørsmål om kroppen. Det er fint!